Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , MK2012 είπε:

Δεν είναι παράλογο αυτό που λες γιατί και εγώ έχω την ίδια ανησυχία πάντως και για αυτό θέλω να δω τι θα μας πει ο ανδρολόγος. Πόσο καιρό κάνει να βγει το σπερμοδιάγραμμα; Γιατί θέλω να δω αν προλαβαίνει να κάνει ένα μέχρι τις 13 που θα πάμε ανδρολόγο. 

Ένα απλό θέλει 3 μέρες. Καλύτερα όμως να πάτε πρώτα να σας πει τι θέλει να κάνετε και μπορεί να γράψει και ορμονικές στον άντρα σου και ίσως κάποιον υπέρηχο. 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

Όχι τίποτα. Ουτε μια μπεζ σταγόνα μπορει να σημαίνει οτι γέννας. Ηθελε απλα να με ξεγεννησει. Δεν ειχε την εμπειρια θεωρώ. Τα υπόλοιπα παιδια μου τα ξεγεννησα με τον πατερα του. Αυτος οτι είχε ερθει απο Αγγλία και θεωρώ δεν ηξερε και την πλήρωσα εγω και το μωρο.

Αθήνα ο γιατρός; Ο πατέρας (και) καθηγητής πανεπιστημίου; Από Σ ξεκινάει το επίθετο του;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 807
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κι από μένα!!! 
Όσον αφορά την ανακοίνωση κι εγώ μόνο στις μαμάδες μας το έχω πει κανένας άλλος, αν και στα άλλα 2 είχε τύχει να το εμπιστευτώ σε κάποιους καλούς φίλους  αυτή την φορά δεν λέω κάτι μέχρι την αυχενική γιατί σκέφτομαι κι εγώ ότι μπορεί να αρχίσουν να λένε 3ο παιδί;;; Κτλ και δεν θέλω όπως λέτε να μας «γρουσουζέψουν»!!! Επίσης κι εμένα ο γυναικολόγος μου έχει πει να μην λέω τίποτα σε κανέναν μέχρι την αυχενική!! Αυτό μου το έλεγε σε όλες τις εγκυμοσύνες!! Μετά την αυχενική σίγουρα θέλω να το πω πρώτα στα παιδιά μου και μετά σιγά σιγά θα το λέμε και στους άλλους!! Έχω κλείσει κι εγώ αυχενική την μεθεπόμενη εβδομάδα!! Ελπίζω όλα να πάνε καλά!! Εμένα θα είναι 4 εβδομάδες μέχρι την αυχενική από τον τελευταίο υπέρηχο αλλά εμένα γενικά ο γυναικολόγος μου θέλει να με βλέπει κάθε 3-4 εβδομάδες!! 

πρίν από 1 λεπτό , Myrtoulita είπε:

Καλησπέρα κι από μένα!!! 
Όσον αφορά την ανακοίνωση κι εγώ μόνο στις μαμάδες μας το έχω πει κανένας άλλος, αν και στα άλλα 2 είχε τύχει να το εμπιστευτώ σε κάποιους καλούς φίλους  αυτή την φορά δεν λέω κάτι μέχρι την αυχενική γιατί σκέφτομαι κι εγώ ότι μπορεί να αρχίσουν να λένε 3ο παιδί;;; Κτλ και δεν θέλω όπως λέτε να μας «γρουσουζέψουν»!!! Επίσης κι εμένα ο γυναικολόγος μου έχει πει να μην λέω τίποτα σε κανέναν μέχρι την αυχενική!! Αυτό μου το έλεγε σε όλες τις εγκυμοσύνες!! Μετά την αυχενική σίγουρα θέλω να το πω πρώτα στα παιδιά μου και μετά σιγά σιγά θα το λέμε και στους άλλους!! Έχω κλείσει κι εγώ αυχενική την μεθεπόμενη εβδομάδα!! Ελπίζω όλα να πάνε καλά!! Εμένα θα είναι 4 εβδομάδες μέχρι την αυχενική από τον τελευταίο υπέρηχο αλλά εμένα γενικά ο γυναικολόγος μου θέλει να με βλέπει κάθε 3-4 εβδομάδες!! 

Όσον αφορά τις μαίες κι εγώ δεν είχα ποτέ δική μου καθώς όλες ήταν καισαρικές οπότε μου είχε πει κι ο γιατρός μου ότι δεν έχει ουσία!! Ωστόσο οι μαίες στο μαιευτήριο ήταν πολύ βοηθητικές γενικά σε ο,τι χρειαστείς!!

2ThI.png3AXhp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Eustathia είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 🙏❤️ γιατί κ εμένα λόγω του ότι είναι νωρίς, η γιατρός δεν μου έχει κάνει κάποια αναφορά σε μαιευτήριο, μαία, τοκετό κλπ... Θεωρώ κ εγώ ότι με τη μαία της βάρδιας/εφημερίας ίσως είμαι οκ αλλά θα το δούμε κ στην πορεία. 

Θα το δεις και ανάλογα με το πως νιώθεις εσύ.Αν νιώθεις οτι χρειάζεσαι βοήθεια εννοείται να ψάξεις κ να βρεις. Για μας που είναι το πρώτο μας παιδάκι όλα είναι λίγο πρωτόγνωρα.Οι μανούλες που έχουν και άλλα παιδάκια θα είναι πλέον εξπέρ χαχα

πρίν από 3 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Καλησπέρα κι από μένα!!! 

Όσον αφορά τις μαίες κι εγώ δεν είχα ποτέ δική μου καθώς όλες ήταν καισαρικές οπότε μου είχε πει κι ο γιατρός μου ότι δεν έχει ουσία!! Ωστόσο οι μαίες στο μαιευτήριο ήταν πολύ βοηθητικές γενικά σε ο,τι χρειαστείς!!

Καλησπέρα 🙏❤️ με το καλό η αυχενική σου, καλά αποτελέσματα! Κ εμένα η γιατρός μου είπε σαν συμβουλή μετά την αυχενική για ανακοινώσεις. 

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία σχετικά με το θέμα της μαίας. Γιατί δεν γνωρίζω κ ήθελα να έχω μια ιδέα. 

Εγώ έκανα κάποια παραπάνω ραντεβού από τα αναμενόμενα γιατί πήγα κ πολύ νωρίς για τον πρώτο έλεγχο αλλά γενικά κάθε 3 εβδομάδες είναι το στάνταρντ μας. Στις 3 εβδομάδες θα πέφτει η αυχενική, οπότε θα μιλήσουμε για τα αποτελέσματα και θα με δει μετά ανάλογα τι κ πώς. 

Κορίτσια μ σας έχασα πόσα γράψατε!!!ούτε που τα θυμάμαι όλα!!😂😂😂 κ εγώ από το βράδυ κ μετά πριζομαι πάρα πολύ κ φαίνομαι όπως ήμουν 5 μηνών στην μικρή μ το πρωί είναι κομπλέ η κοιλιά μου βέβαια τζιν έχουν αρχίσει κ δν κουμπώνουν κ βάζω λαστιχάκι για να μην ζορίζομαι.
 Νομίζω κάποια με ρωτήσω για το ραντεβού της αυχενικής δεν έχω κλείσει ακόμα γιατί είναι κλειστό το ακτινολογικό.Απο φάρμακα κ εγώ παίρνω φιλικό,σαλοσπιρ, 3 ουτροτζεσταν, βιταμίνη c, βιταμίνη d,dulcolax για τις δύσκολες μέρες και τις αντιπυκτικες.Εμενα το μάθανε στη δουλειά λόγω αποκόλλησης Κ όποτε αναγκαστικά το μάθανε κ οι δικοί μας κ τα πεθερικά μ γτ χρειαζόμουν βοήθεια το πρώτο καιρό ε και μετά κάποιες πολύ καλές μ φίλες.Η μικρή μου κ που της το λέμε δν κτλβαινει ακόμα.Οσο για τη μαία είναι καθαρά ψυχολογική υποστήριξη.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Angel-11 είπε:

Θα το δεις και ανάλογα με το πως νιώθεις εσύ.Αν νιώθεις οτι χρειάζεσαι βοήθεια εννοείται να ψάξεις κ να βρεις. Για μας που είναι το πρώτο μας παιδάκι όλα είναι λίγο πρωτόγνωρα.Οι μανούλες που έχουν και άλλα παιδάκια θα είναι πλέον εξπέρ χαχα

Ισχύει κ εγώ πρωτάρα και τα ψάχνω όλα γιατί όλα είναι καινούρια🤷

Φοβάμαι πολύ την αυχενική,έχω κλείσει για αυτή την Πέμπτη..ο γυναικολόγος μου,είπε πως το μωρό φαίνεται πως είναι υγιές,γιατί αναπτύσσεται σωστά,έχει πολύ καλούς παλμούς και κουνουσε πολύ έντονα τα ποδαράκια και τα χεράκια του.Εγω βέβαια δεν μπορώ να ηρεμήσω,γιατί είμαι 39 και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μου..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 44 λεπτά , GiannisP. είπε:

Αθήνα ο γιατρός; Ο πατέρας (και) καθηγητής πανεπιστημίου; Από Σ ξεκινάει το επίθετο του;

Οχι απο Κ! Αθήνα ναι.

πρίν από 24 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Φοβάμαι πολύ την αυχενική,έχω κλείσει για αυτή την Πέμπτη..ο γυναικολόγος μου,είπε πως το μωρό φαίνεται πως είναι υγιές,γιατί αναπτύσσεται σωστά,έχει πολύ καλούς παλμούς και κουνουσε πολύ έντονα τα ποδαράκια και τα χεράκια του.Εγω βέβαια δεν μπορώ να ηρεμήσω,γιατί είμαι 39 και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μου..

Αχ μην λες τετοια... Γιατι κι εγω 38,5 ειμαι. Η αδερφη μου το πρωτο στα 38 ολα καλα δεν της ειπαν ποτε για αμνιο φιλη μου στα 40 έγκυος επισης ολα καλα. Δεν της ειπαν για αμνιο.

• Ευχαριστώ 1
  • Ευχή 1

yplDp3.png

πρίν από 22 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα! 🙏❤️

Κ εγώ το ίδιο, η γιατρός τα βρήκε άψογα, παλμούς, ανάπτυξη, κίνηση. Κ μετά μου εξηγεί για την αυχενική και για τη NIPT κλπ κ εγώ άρχισα να σκέφτομαι γιατί μου τα λέει από τώρα για τη NIPT, ενώ μου το είπε σαν ενδεχόμενο ανάλογα τα αποτελέσματα της αυχενικής. Γενικά εγώ τα υπεραναλύω λόγω ειδικότητας, σκέφτομαι αρνητικά σενάρια, δεννν με βοηθάω να ηρεμήσω ιδιαίτερα αν κ προσπαθώ να το έχω υπό έλεγχο. 

Όμως δεν περνάει από το χέρι μας, κουράγιο, δύναμη κ ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά 🙏❤️

πρίν από 8 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Οχι απο Κ! Αθήνα ναι.

Αχ μην λες τετοια... Γιατι κι εγω 38,5 ειμαι. Η αδερφη μου το πρωτο στα 38 ολα καλα δεν της ειπαν ποτε για αμνιο φιλη μου στα 40 έγκυος επισης ολα καλα. Δεν της ειπαν για αμνιο.

Ο επεμβατικός προγεννητικός έλεγχος όσο πάει κ γίνεται σε πιο μεγάλες ηλικίες με ενδείξεις. Γενικά αποφεύγεται, ειδικά με την αξιοπιστία της NIPT. Σίγουρα θα προηγηθεί NIPT άμα φανεί κάτι στην αυχενική. Δεν νομίζω να προτείνει κάνεις τροφοβλαστη ή αμνιοπαρακέντηση κατευθείαν. Εκτός από κάτι ραμολί γυναικολόγους, πολύ μεγάλους κ παλιούς πλέον 😇

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 2

3 ώρες πρίν, Melodia είπε:

Αννουλα να τα χαίρεσαι .......ήταν ωραίο το πάρτυ ;;;;

Που θα κάνεις την νιπτ;

Γιατί είχε συμβεί κάτι ;

Ωραίο ήταν το πάρτυ... κουράστηκα όμως αρκετά... Το βράδυ ήμουν λες κ είχα κάνει γυμναστική...πονούσε το κορμί μου...

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

Κορίτσια και αγόρι έχω καιρό να γράψω. Εγώ συνεχίζω την ανακατοσουρα κάθε απόγευμα σταθερά. Τη μέρα των Χριστουγέννων ήμουν πολύ χάλια αλλά με ξεματιασαν κ μ είπαν είχα πολύ μάτι. Δεν ξέρω τι να πιστέψω. 
εγώ το έχω πει σε γονείς, στην αδερφή μου και σε 4 καλούς φίλους κ οι 2 είναι κουμπάροι μ. Μετά την αυχενική θα το ανακοινώσω. Επίσης το ξέρουν όλοι στη δουλειά γιατί βάρεσα αναρρωτικουλα από την αρχή, δουλεύω στην υγεία και με τα μικρόβια δεν παίζουμε. Ασε που η δουλειά ήταν πάρα πολύ και έκανα και κυκλικό ωράριο. Τις τελευταίες νύχτες δεν έβλεπα να γυρίσω σπίτι μου. 
@Kate89 στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα μεγάλη πιθανότητα για προεκλαμψία κ έπαιρνα salospir 160mg. Επίσης πρόσεχα μην κάνω σάκχαρο γιατί αυξάνει τη πιθανότητα για προεκλαμψία. Αλλά δεν έπαθα κάτι. Ολα καλά στο τέλος. 

Αυριο έχω ραντεβού με τον γιατρό να δούμε το μωράκι. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Επίσης για το κοξάκι κ είχε το παιδί μου. Ο γυναικολόγος μου είπε ότι καλό είναι να μη κολλήσω κ να προσέχω με μάσκα κλπ. Δεν ξέρω αν κόλλησα είχα καταρροή και με ποναγε ελαφρά ο λαιμός μ. Δεν έκανα πυρετό ούτε σπυριά έβγαλα. Αλλά ήρθα σε επαφή με τη πεθερά που είχε κ αυτη τα ίδια. Τώρα κανείς δεν ξέρει αν πέρασα και αν επηρέασε το έμβρυο. 

Εχω και θέμα με τη δυσκοιλιότητα και θέλω να τον ρωτήσω αύριο αν είναι να πίνω duphalac δεν θυμάμαι αν έπινα στη πρώτη εγκυμοσύνη 

• Ευχή 1

2 ώρες πρίν, Efaki είπε:

Κορίτσια μ σας έχασα πόσα γράψατε!!!ούτε που τα θυμάμαι όλα!!😂😂😂 κ εγώ από το βράδυ κ μετά πριζομαι πάρα πολύ κ φαίνομαι όπως ήμουν 5 μηνών στην μικρή μ το πρωί είναι κομπλέ η κοιλιά μου βέβαια τζιν έχουν αρχίσει κ δν κουμπώνουν κ βάζω λαστιχάκι για να μην ζορίζομαι.
 Νομίζω κάποια με ρωτήσω για το ραντεβού της αυχενικής δεν έχω κλείσει ακόμα γιατί είναι κλειστό το ακτινολογικό.Απο φάρμακα κ εγώ παίρνω φιλικό,σαλοσπιρ, 3 ουτροτζεσταν, βιταμίνη c, βιταμίνη d,dulcolax για τις δύσκολες μέρες και τις αντιπυκτικες.Εμενα το μάθανε στη δουλειά λόγω αποκόλλησης Κ όποτε αναγκαστικά το μάθανε κ οι δικοί μας κ τα πεθερικά μ γτ χρειαζόμουν βοήθεια το πρώτο καιρό ε και μετά κάποιες πολύ καλές μ φίλες.Η μικρή μου κ που της το λέμε δν κτλβαινει ακόμα.Οσο για τη μαία είναι καθαρά ψυχολογική υποστήριξη.

Είχες αιμάτωμα Εφη ;

Καλημερα κ καλή εβδομάδα κορίτσια κ αγόρι... Με το καλό να δείτε ταβρακια σας όσες έχετε γιατρό κ αυχενική με καλά αποτελέσματα...  Εγώ είμαι χάλια με έχουν πεθάνει οι πονοκέφαλοι... Πείτε μου τιπορω να κάνω...δεν αντέχω άλλο...😭😭😭😭😭 Λέτε να είναι σημάδι προεκλαμψίας αυτό? Έτσι δεν ήμουν ποτέ...μόνο στον μεγάλο μου,αλλά στον τέλος της εγκυμοσύνης...μετραγαμε μερες δηλαδή ..

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Καλημέρα σε όλες και στο αγόρι της ομάδας.

@Melodia ναι έκανα κ αιμάτωμα το οποίο έφυγε με την προγεστερόνη κ την ξεκούραση κ τώρα έχει λίγη ακόμα αποκόλληση που θέλω ν πιστεύω ότι μέχρι την αυχενική πλέον δεν θ υπάρχει.

@ΑννούλααααΓτ δεν παίρνεις ένα ντεπόν να ηρεμήσεις μην ταλαιπωριέσαι κ μένα χτες μ έπιασε φριχτός πονοκέφαλος δν έλεγε να περάσει κ τλκ πήρα ντεπόν γτ δεν άντεχα άλλο.

• Μου αρέσει 2

@Eustathia σίγουρα αν μου πουνε να κάνω, θα προηγηθεί η nipt. Στην κορη μου ειχα κανει (στο 3ο παιδακι ) και ειχα βρει ενα ωραιο κέντρο που εδινε αποτέλεσμα με θετικό αρνητικό. Οχι με ποσοστά να μπερδευεσαι. Ελα ομως που δε βρίσκω ποιο κέντρο είναι... Αν χρειαστεί θα ψάξω περισσότερο να το βρω.

@Αννούλαααα η αλήθεια είναι πως εχεις παρα πολλους και έντονους πονοκεφάλους. Είναι μαρτύριο ρε συ αυτο που ζεις. Δεν μετράς και πίεση, καλού κακού; Γιατι είχαν βρεθεί και λευκωματα στα ουρα σου αν θυμάμαι καλα.

Καλημέρα ομαδα σε ολους! Εγω απο χθες το μεσημέρι υποτροπιασα ειναι η αλήθεια. Και ειδικά το βράδυ ημουν πολυ πολύ χάλια. Τωρα ξυπνησα σχετικά καλα. Εχω ομως έναν έντονο πονο δεξια ψηλα στα πλαγια της κοιλιας. Να ειναι κανενα έντερο; Ποιος ξερει.. 

Ποια κοριτσια ειναι ανω των 37 ; Οι κατω των 37 δε βρίσκω λόγω να αγχώνεστε με nipt και τέτοια. Αν και ξαναλεω, τα ορια έχουν αλλάξει. Πλεον για ανω των 40-42 λενε για αμνιο. Το ανω των 35 δεν ισχύει εδώ και καποια χρόνια.

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...