Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Eustathia είπε:

Θα τους ενημερώσω αλλά δεν νιώθω άνετα να το πω τόσο νωρίς. Δεν ξέρω αν μόνο εγώ το έχω στο μυαλό μου έτσι, αλλά πριν να κλείσει το τρίμηνο, να γίνει η αυχενική κλπ, θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς για ανακοίνωση. Δεν ξέρω ίσως είναι προσωπικό άγχος. 

Αν ζητήσω αναρρωτική και στείλω κ χαρτί θα λείψω. Απλα επέλεξα να μην το κάνω γιατί δεν είχα πει για την εγκυμοσύνη. 

Είχα κ εγώ τις προάλλες κ εχθές κορίτσι μου. Κ αρκετά έντονα. Ειδικά στην αλλαγή εβδομάδας

Όπως νιώθεις εσύ κορίτσι μου.

Εγώ να σου πω την αλήθεια το είπα στην αρχή 7η εβδομάδα στην δουλειά γιατί είχα ζαλάδες και εμετούς και το ένιωθα ότι θα έπαιρνα σιγά σιγά   αναρρωτική.Οταν τους το είπα μου έλεγαν κάποιες γυναίκες ότι είναι πολύ νωρίς να το λέω και ένιωσα πολύ άσχημα, σκεφτόμουν μετά ότι θα το γρουσουζεψω μόνη μου.Οποτε σε καταλαβαίνω απόλυτα 

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 802
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Οι περισσότεροι δεν το ανακοινώνουν πριν την αυχενική έτσι Κ αλλιώς δεν το σκέφτεσε μόνο εσύ έτσι . Το λάθος σου είναι πως όταν σου πρότειναν αναρρωτικη για θέμα που προέκυψε την αρνήθηκες... Σκέψου να είχε εξελιχθεί διαφορετικά πχ . Αυτό ήταν μόνο η διαφωνια . Όταν χρειάζετε Κ αναρρωτικη θα πάρεις κ νωρίτερα θα το πεις στον προϊστάμενο αν χρειαστεί. 

Η γιατρός μου το πρότεινε για να ξεκουραστώ. Δεν χρειάστηκε να είμαι κλινοστατισμενη ή οτιδήποτε τέτοιο. Κ 1 εβδομάδα μετά έβγαινα σε κανονική άδεια. 

Οι συνθήκες για τον καθένα είναι διαφορετικες🤷

πρίν από 1 λεπτό , Kate89 είπε:

Όπως νιώθεις εσύ κορίτσι μου.

Εγώ να σου πω την αλήθεια το είπα στην αρχή 7η εβδομάδα στην δουλειά γιατί είχα ζαλάδες και εμετούς και το ένιωθα ότι θα έπαιρνα σιγά σιγά   αναρρωτική.Οταν τους το είπα μου έλεγαν κάποιες γυναίκες ότι είναι πολύ νωρίς να το λέω και ένιωσα πολύ άσχημα, σκεφτόμουν μετά ότι θα το γρουσουζεψω μόνη μου.Οποτε σε καταλαβαίνω απόλυτα 

Το περιβάλλον εργασίας του καθενός είναι διαφορετικό. Δεν είναι για όλους εύκολο🥹 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μην φοβασαι τα τσιμπήματα και ειδικά οταν είναι δεξια αριστερά!!

@Kate89 δηλαδή μπορεί μια μερα να είσαι τελειώσει καλα και την επόμενη με εμετούς;

Ναι μια δυο μέρες είμαι τελείως καλά και μετά πάλι τα ίδια.Τουλαχιστον κάνω εμετό, ηρεμώ λίγο και μετά τρώω πάλι 🤭🤭 Όχι όμως κρέας, το σιχαίνομαι 😁

Μακάρι να πήγαινα κι εγω κορίτσια για εναν υπέρηχο την βδομάδα που μας έρχεται. Αργεί πολύ η αυχενική και θα ειμαι μηνα+ χωρίς υπέρηχο. Και οσο εχω συμπτώματα φεύγουν οι πολλες φοβίες. Όταν εξαφανίζονται τα συμπτώματα, εμφανίζονται οι φοβίες. Εντωμεταξυ @Eustathia που εγραψες οτι φαίνεται η κοιλίτσα σου... Ε εμενα τίποτα. Απολύτως τίποτα. Πλακα η κοιλια. Και οκ αργω να κάνω κοιλίτσα. Αλλα θα περιμενα ένα πρήξιμο χαμηλα. Υπάρχει ενα πρηξιματακι ειναι λίγο σκληρή χαμηλά. Το νιωθω αλλα δεν μεγαλώνει αυτό το πρήξιμο. Το ίδιο ειναι εδώ και καιρο. Και φοβάμαι... 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Ναι μια δυο μέρες είμαι τελείως καλά και μετά πάλι τα ίδια.Τουλαχιστον κάνω εμετό, ηρεμώ λίγο και μετά τρώω πάλι 🤭🤭 Όχι όμως κρέας, το σιχαίνομαι 😁

Με το κρέας κι εγώ θυμάσαι τι επαθα. Δεν θελω να το ξαναβαλω στο στόμα μου. Μου δίνεις θάρρος τωρα που λες πως μια εισαι τελειώσει καλα και μια με εμετους. Αχ τι να πω...

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Κορίτσια καλησπέρα ...πόσα πολλά είπατε...ένιωσα λες κ διάβαζα μυθιστόρημα...

Δεν θυμάμαι ποια έλεγε τι .. 

Εμένα μου πρότειναν να κάνω εξέταση βάση ηλικίας κ βάση ιστορικού... Στα 37 όμως δεν μου είχαν πει...36 κάτι ήμουν όταν έμεινα στην μικρή ... Δεν ξέρω τα όρια,αλλά ίσως να ανέβηκαν...

@Farmakotriftenaγιατί έχεις θέμα στον πρόσθιο πλακούντα? Πρόσθιο είχα στην μικρή...

Είχαμε χθες τα γενέθλια των παιδιών...χαμός...ωραία ήταν αλλά κουράστηκα....

Έχω ξεκινήσει πάλι που κ που εμετούς... Το σάκχαρο από την άλλη καλό είναι κ κάνω κ ατασθαλίες...

Εμείς το είπαμε στον μεγαλο... Στην αρχή ήταν αρνητικός... Δεν το θέλω...να το δώσουμε, να το ψήσουμε 🥴...αλλά μετά άλλαξε γνώμη κ είπε,το θέλω τελικά...νομίζω την Πέμπτη θα πάω για την Νιπτ ... Να τελειώνω....

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

πρίν από 59 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ναι❤️❤️ την 17η ειναι η τελευταία βδομάδα του 4ου μηνα. 18 η εισαι πλεον 5 μηνων. Ποσο μακρινό μου φαίνεται. Ωρες ωρες (οπως τωρα) μεσα μου νιώθω οτι δεν θα φτάσω σε αυτη τη βδομάδα. Ισως ειναι φοβοσ και απαισιοδοξία. Ελπιζω οχι προαίσθημα... Μπορει να ημουν ετσι και με τις αλλες , δεν θυμάμαι. Σίγουρα σε όλες, ξεκινούσα να νιωθω και επισήμως έγκυος μετα τα αποτελέσματα, της αυχενικής. Πιο πριν, σε καμία δεν τολμούσα να πω, κυρίως στον εαυτό μου ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!

Φύλλο, ακόμα δεν έμαθες;;

Όχι δεν μας έκανε ακόμη τη χάρη.Έχω ραντεβού όμως την Τρίτη και λέω οτι ίσως το δούμε.Λίγο με μπερδεύει το πως τα μετράνε γιατί βλέπω κάποιες κοπέλες λένε είμαι πχ 8+3 άρα είμαι στην 9η.Κάπου με μπερδεύει.16+6 δεν είναι η τελευταία μέρα του 4ου? Εγώ αύριο θα είμαι 16+1 δεν λέω είμαι στη 16η? Λέω στη 17η?

Δεν με σοκάρει πλέον η αγένεια του κόσμου .Πάντα θα έχουν κάτι να πουν κάτι να σχολιάσουν ακόμα και οι πιο άσχετοι.Εγώ κορίτσια τα ξεκόβω αυτά και αν νιώσω άβολα με μια ερώτηση η απάντηση μου θα τους κάνει να νιώσουν κ αυτοί πολύ πιο άβολα. Κουράστηκα να έχουν όλοι μια άποψη για τη δική μας ζωή και το δικό μας σώμα. Να μιλάτε κορίτσια γιατί κανείς δεν ξέρει τι περνάει ο άλλος κι όμως έχει άποψη .Δεν θα κάνεις δεύτερο ?Περνάνε τα χρόνια θα ξεπαιδιάσεις (έξαλλη με την λέξη).Ε ένα ίσον κανένα.Εμένα η πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν το εξωμήτριο ήμουν κ αρκετά μικρή νόμιζα οτι αυτά συμβαίνουν μόνο σε άλλους χαχα και οτι εγώ δεν θα πάθω ποτέ τίποτα.Όπως σας είχα πει κατέληξα ξαφνικά να κάνω επέμβαση με αφαίρεση σάλπιγγας και βγαίνω σοκαρισμένη εγώ όπως φαντάζεστε από το νοσοκομείο στο οποίο είχα πάει και ολομόναχη λόγω μέτρων του κορονοιού τότε.Και  μου λέει η "φίλη"μου .Και τώρα τέλος ?Θα κάνεις κανένα παιδί?Ακόμη μετανιώνω που δεν μίλησα τότε και κάθισα με υπομονή και εξήγησα την κατάσταση για τις πιθανότητες εγκυμοσύνης .(οι οποίες ασχέτως με την κατάληξη με δικαίωσαν γιατί δεν με εμπόδισε η μια σάλπιγγα καθόλου.ίσα ίσα έμεινα έγκυος όλες τις φορές με τον πρώτο μήνα προσπαθειών.)Από τότε δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου .

@Αννούλαααα Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου.Έχω πεθάνει στο γέλιο με το ψήσιμο χαχαχα Μας έφτιαξε την μέρα ο μεγάλος σου .😂

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Εμένα μου πρότειναν να κάνω εξέταση βάση ηλικίας κ βάση ιστορικού... Στα 37 όμως δεν μου είχαν πει...36 κάτι ήμουν όταν έμεινα στην μικρή ... Δεν ξέρω τα όρια,αλλά ίσως να ανέβηκαν...

@Farmakotriftenaγιατί έχεις θέμα στον πρόσθιο πλακούντα? Πρόσθιο είχα στην μικρή...

Έχω ξεκινήσει πάλι που κ που εμετούς... Το σάκχαρο από την άλλη καλό είναι κ κάνω κ ατασθαλίες...

Εμείς το είπαμε στον μεγαλο... Στην αρχή ήταν αρνητικός... Δεν το θέλω...να το δώσουμε, να το ψήσουμε 🥴...αλλά μετά άλλαξε γνώμη κ είπε,το θέλω τελικά...νομίζω την Πέμπτη θα πάω για την Νιπτ ... Να τελειώνω....

Γιατι ενας προσθιος πλακούντα μπορεί να παει να κολλήσει στην τομη της μήτρας και να γινει επικίνδυνο. (Διεισδιτικος πλακούντας) Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι... Σε ολα μου τα παιδια, ήταν οπίσθιος. Εύχομαι και σε αυτην. Αλλιώς θα ειναι πολύ άσχημα νέα για εμενα. Δεν αντέχω τοσο άγχος. Ειλικρινα. Η αυχενική θα είναι τοσο καθοριστική για εμένα. Θα χτυπάει η καρδιά; Θα εχω οπίσθιο πλακούντα; Θα είναι οκ το μωρό και η papp-a. Άστα να πάνε. 

yplDp3.png

πρίν από 54 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μακάρι να πήγαινα κι εγω κορίτσια για εναν υπέρηχο την βδομάδα που μας έρχεται. Αργεί πολύ η αυχενική και θα ειμαι μηνα+ χωρίς υπέρηχο. Και οσο εχω συμπτώματα φεύγουν οι πολλες φοβίες. Όταν εξαφανίζονται τα συμπτώματα, εμφανίζονται οι φοβίες. Εντωμεταξυ @Eustathia που εγραψες οτι φαίνεται η κοιλίτσα σου... Ε εμενα τίποτα. Απολύτως τίποτα. Πλακα η κοιλια. Και οκ αργω να κάνω κοιλίτσα. Αλλα θα περιμενα ένα πρήξιμο χαμηλα. Υπάρχει ενα πρηξιματακι ειναι λίγο σκληρή χαμηλά. Το νιωθω αλλα δεν μεγαλώνει αυτό το πρήξιμο. Το ίδιο ειναι εδώ και καιρο. Και φοβάμαι... 

Με το κρέας κι εγώ θυμάσαι τι επαθα. Δεν θελω να το ξαναβαλω στο στόμα μου. Μου δίνεις θάρρος τωρα που λες πως μια εισαι τελειώσει καλα και μια με εμετους. Αχ τι να πω...

Εμένα φαίνεται κιόλας γιατί έχω κοιλίτσα και από κει που εκανα φουλ διατροφή και είχα γίνει φλατ, τώρα τρώω σαν να μην υπάρχει αύριο χριστουγεννιατικα 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

πρίν από 12 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Πέθανα με το "να το ψήσουμε" 🤣🤣🤣🤣 τρομερός❤️ ο ανηψιός μου (παιδάκι του αδερφού μου) έδινε φιλάκια στην κοιλίτσα στο μωρό και λέει θα το προστατεύει. Αλλά άμα του πεις θα δίνεις τα παιχνίδια σου στο μωρό? Λέει όχι είναι δικά μου🤣🤣

πρίν από 9 λεπτά , Angel-11 είπε:

Όχι δεν μας έκανε ακόμη τη χάρη.Έχω ραντεβού όμως την Τρίτη και λέω οτι ίσως το δούμε.Λίγο με μπερδεύει το πως τα μετράνε γιατί βλέπω κάποιες κοπέλες λένε είμαι πχ 8+3 άρα είμαι στην 9η.Κάπου με μπερδεύει.16+6 δεν είναι η τελευταία μέρα του 4ου? Εγώ αύριο θα είμαι 16+1 δεν λέω είμαι στη 16η? Λέω στη 17η?

Δεν με σοκάρει πλέον η αγένεια του κόσμου .Πάντα θα έχουν κάτι να πουν κάτι να σχολιάσουν ακόμα και οι πιο άσχετοι.Εγώ κορίτσια τα ξεκόβω αυτά και αν νιώσω άβολα με μια ερώτηση η απάντηση μου θα τους κάνει να νιώσουν κ αυτοί πολύ πιο άβολα. Κουράστηκα να έχουν όλοι μια άποψη για τη δική μας ζωή και το δικό μας σώμα. Να μιλάτε κορίτσια γιατί κανείς δεν ξέρει τι περνάει ο άλλος κι όμως έχει άποψη .Δεν θα κάνεις δεύτερο ?Περνάνε τα χρόνια θα ξεπαιδιάσεις (έξαλλη με την λέξη).Ε ένα ίσον κανένα.Εμένα η πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν το εξωμήτριο ήμουν κ αρκετά μικρή νόμιζα οτι αυτά συμβαίνουν μόνο σε άλλους χαχα και οτι εγώ δεν θα πάθω ποτέ τίποτα.Όπως σας είχα πει κατέληξα ξαφνικά να κάνω επέμβαση με αφαίρεση σάλπιγγας και βγαίνω σοκαρισμένη εγώ όπως φαντάζεστε από το νοσοκομείο στο οποίο είχα πάει και ολομόναχη λόγω μέτρων του κορονοιού τότε.Και  μου λέει η "φίλη"μου .Και τώρα τέλος ?Θα κάνεις κανένα παιδί?Ακόμη μετανιώνω που δεν μίλησα τότε και κάθισα με υπομονή και εξήγησα την κατάσταση για τις πιθανότητες εγκυμοσύνης .(οι οποίες ασχέτως με την κατάληξη με δικαίωσαν γιατί δεν με εμπόδισε η μια σάλπιγγα καθόλου.ίσα ίσα έμεινα έγκυος όλες τις φορές με τον πρώτο μήνα προσπαθειών.)Από τότε δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου .

@Αννούλαααα Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου.Έχω πεθάνει στο γέλιο με το ψήσιμο χαχαχα Μας έφτιαξε την μέρα ο μεγάλος σου .😂

Κορίτσι μου βρες ένα chart στο google που αντιστοιχεί τις εβδομάδες με τους μήνες κύησης να μην μπερδεύεσαι. 

Το εξηγούσα στη μαμά μου γιατί κ εκείνη μπερδεύεται, καθώς τότε τα μετρούσαν σε μήνες. Της λέω ο μήνας κύησης μπορεί να έχει παραπάνω από 4 εβδομάδες όπως έχει ο ημερολογιακός. Ο 3ος μήνας κύησης της λέω έχει 5 εβδομάδες. 

Έβγαλε error 404😇😇

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

πρίν από 4 λεπτά , Angel-11 είπε:

Η θα λες εκλεισα την 16η (εισαι δλδ 16+) η θα λες  μπαίνω στην 17η  δλδ εκλεισες την 16η και μπαινεις στην 17η. Το μπαίνω δεν το λεω εγώ προσωπικά. Γιατι και τωρα που ειμαι 38 λεω εκλεισα τα 38 οχι μπαίνω στα 39 ααχαχαχ αυτο θα το πω 10 ημερες πριν κλείσω τα 39 μου!! 😅 

Τωρα δεν ξερω με τις βδομάδες ομως ποιο ειναι το σωστό. Εγω ειμαι 10+3 ακούγεται πιο ωραιο βεβαια ότι μπηκα στην 11η .

Αυτο που λες οτι πρέπει να μιλάμε... Ποσο δίκιο έχεις. Απλά συνήθως σε πιάνουν απροετοίμαστο και δεν ξερεις πως πρέπει να αντιδράσεις εκείνη την στιγμή. Βλεπεις γυναίκα αν έρχεται χαμογελώντας και να μου λεει "και τα 4 δικά σου ειναι;" Κι εκει που λες ε θα ακολουθήσει "να σας ζήσουν" και τελικά να σου λεει "καλα, τηλεόραση δεν έχετε σπιτι σας; Η μουσουλμάνοι γιναμε;; Σε πιάνει αξεπινης.

@Αγγελικηη1 εδώ 🌷🌷

@Eustathia αν σου δείξω φωτο που ειμαι 5 μηνών έγκυος και 7 μηνων να δεις τι κοιλιες εκανα δεν θα με πιστεύεις. Υπερβολικά μικρες. Αλλα δεν θυμάμαι αν ειχα πρήξιμο κάτω που εστω να το καταλάβαινα εγω. Νομίζω οτι ειχα γιατί ποτέ δεν ειχα το άγχος της κοιλιας. Τωρα ειναι ελαφρώς σκληρή και οκ ειναι λιγο αμυδρά πρησμένη. Θα περιμενα κάτι παραπάνω βδομάδα τη βδομάδα.

yplDp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Η θα λες εκλεισα την 16η (εισαι δλδ 16+) η θα λες  μπαίνω στην 17η  δλδ εκλεισες την 16η και μπαινεις στην 17η. Το μπαίνω δεν το λεω εγώ προσωπικά. Γιατι και τωρα που ειμαι 38 λεω εκλεισα τα 38 οχι μπαίνω στα 39 ααχαχαχ αυτο θα το πω 10 ημερες πριν κλείσω τα 39 μου!! 😅 

Τωρα δεν ξερω με τις βδομάδες ομως ποιο ειναι το σωστό. Εγω ειμαι 10+3 ακούγεται πιο ωραιο βεβαια ότι μπηκα στην 11η .

Αυτο που λες οτι πρέπει να μιλάμε... Ποσο δίκιο έχεις. Απλά συνήθως σε πιάνουν απροετοίμαστο και δεν ξερεις πως πρέπει να αντιδράσεις εκείνη την στιγμή. Βλεπεις γυναίκα αν έρχεται χαμογελώντας και να μου λεει "και τα 4 δικά σου ειναι;" Κι εκει που λες ε θα ακολουθήσει "να σας ζήσουν" και τελικά να σου λεει "καλα, τηλεόραση δεν έχετε σπιτι σας; Η μουσουλμάνοι γιναμε;; Σε πιάνει αξεπινης.

Αρχικά είσαι λάθος 😂. Είναι γνωστό οτι από όταν κλείνουμε τα 35 κιόλας  μπαίνουμε κάθε χρόνο στα 28 άντε στα 29 χαχαχαχαχα

Να λες και βέβαια έχουμε τηλεόραση από εκεί ξεσηκώνουμε κόλπα . Εσείς όχι ε?Κακόκεφη μου φαίνεσαι. 😂 Πάντως ναι δεν ξέρεις από που θα σου έρθει η κοτσάνα τους.

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Angel-11 είπε:

Αρχικά είσαι λάθος 😂. Είναι γνωστό οτι από όταν κλείνουμε τα 35 κιόλας  μπαίνουμε κάθε χρόνο στα 28 άντε στα 29 χαχαχαχαχα

Να λες και βέβαια έχουμε τηλεόραση από εκεί ξεσηκώνουμε κόλπα . Εσείς όχι ε?Κακόκεφη μου φαίνεσαι. 😂 Πάντως ναι δεν ξέρεις από που θα σου έρθει η κοτσάνα τους.

😂😂😂😂🤣🤣

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Αγγελικηη1 εδώ 🌷🌷

@Eustathia αν σου δείξω φωτο που ειμαι 5 μηνών έγκυος και 7 μηνων να δεις τι κοιλιες εκανα δεν θα με πιστεύεις. Υπερβολικά μικρες. Αλλα δεν θυμάμαι αν ειχα πρήξιμο κάτω που εστω να το καταλάβαινα εγω. Νομίζω οτι ειχα γιατί ποτέ δεν ειχα το άγχος της κοιλιας. Τωρα ειναι ελαφρώς σκληρή και οκ ειναι λιγο αμυδρά πρησμένη. Θα περιμενα κάτι παραπάνω βδομάδα τη βδομάδα.

Εγώ δεν έχω εμπειρία να σου πω 😇 έχω αποδεχτεί ότι θα μαι σαν μπάλα όμως 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

πρίν από 3 λεπτά , Angel-11 είπε:

Τρομερή 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Μου αρέσει 1

@Farmakotriftena δεν πιστεύω ότι είναι τόσο τρομερό κ δεν υπάρχει κάποια εναλλακτική... Δεν είμαστε οι μόνες που με καισαρική μετά είχα ένα ν πρόσθιο πλακούντα... Εμένα πρόσθιος ήταν στην μικρή...κ μετά ανέβηκε όλα καλά...αλλά κ πάλι κ να μην ανέβαινε τι θα μου έκαναν? Δεν μπορεί κάτι άλλο θα υπάρχει...λέω εγώ τώρα...

Ότι ήπια ντεπον...τι είναι αυτό ρε κορίτσια... πότε περνάει?

πρίν από 29 λεπτά , Angel-11 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου...ναι μάλλον πεινούσε εκείνη την στιγμή...τώρα λέει άντε ποτέ θα βγει...🤪🤪🤪

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 3 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

@Farmakotriftena δεν πιστεύω ότι είναι τόσο τρομερό κ δεν υπάρχει κάποια εναλλακτική... Δεν είμαστε οι μόνες που με καισαρική μετά είχα ένα ν πρόσθιο πλακούντα... Εμένα πρόσθιος ήταν στην μικρή...κ μετά ανέβηκε όλα καλά...αλλά κ πάλι κ να μην ανέβαινε τι θα μου έκαναν? Δεν μπορεί κάτι άλλο θα υπάρχει...λέω εγώ τώρα...

Ότι ήπια ντεπον...τι είναι αυτό ρε κορίτσια... πότε περνάει?

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου...ναι μάλλον πεινούσε εκείνη την στιγμή...τώρα λέει άντε ποτέ θα βγει...🤪🤪🤪

Δυστυχώς και το τωρινός γιατρός και ο προηγούμενος (ειδικα ο προηγούμενος) με τρομοκρατησαν παρα πολυ με την εκδοχή ενος πρόσθιου. Γιατι σε εναν πρόσθιο  που μπορει να γινει σως διεισδυτικός ειναι πολυ επικίνδυνο μπορει να διεισδύσει τοσο βαθια που να πιασει μεχρι και ουροδόχο και αυτό φυσικά σημαίνει αφαίρεση μήτρας και ουροδόχου και να χαθει και το μωρο. Δεν θελω ουτε να τα σκέφτομαι. Και τωρα που τα γράφω χαλιεμαι και με πιάνει πανικός. Ο τωρινός βέβαια μου είπε πως δεν σημαίνει απαραίτητα πωσ ενας πρόσθιος θα γινει και διεισδυτικος αλλα υπαρχει πολυ μεγάλη πιθανότητα να παει και να κολλήσει εκει. Μαλαρι να ειναι οπως σε ολες μου, οπισθιος και τελος. Να ξενοιασω τουλάχιστον απ το θεμα του πλακούντα.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

18 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Αύριο θα είμαι 16 την επόμενη Κυριακή 17 άρα μπαίνω στον 5ο.Έτσι δεν είναι ?Η τζάμπα χαίρομαι ?😂

Ώρα για μαθηματικά 😇😁

1 χρόνος = 12 μήνες, σωστά; Ναι

1 μήνας = 30 μέρες, σωστά; Ναι

1 μήνας = 4 εβδομάδες, σωστά; Ναι

Όλα τα παραπάνω στα μαθηματικά και χονδρικά, γιατί αν ίσχυαν θα είχαμε: 

1 χρόνος = 12 μήνες * 4 εβδομάδες = 48 εβδομάδες. Αλλά το 1 έτος έχει 52 εβδομάδες, οπότε μας περισσεύουν 4 εβδομάδες. 

Πάμε τώρα στην κύηση, στους ανθρώπους διαρκεί 40 εβδομάδες, δηλαδή 9 μήνες * 4 εβδομάδες = 36 εβδομάδες και μένουν ακόμα 4 εβδομάδες, δηλαδή 28 μέρες, τις οποίες αν τις διαιρέσεις με το 9, έχουμε 3.1 μέρες. 

Οπότε ο μήνας που κυοφορεί μια γυναίκα αντιστοιχεί σε 4 εβδομάδες και 3 ημέρες.

Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα, είμαι και Παρθένος στο ζώδιο και τα υπεραναλύω όλα 😂

Βy the way, είμαι από αυτούς που έλεγα και λέω το "αστείο" με τη τηλεόραση και τα παιδιά, αλλά πάντα χαριτολογώντας και πάντα συνοδευόμενο με ευχές για τα παιδιά. Είναι ωραίο κάποιος να έχει / κάνει πολλά παιδιά, είναι ευλογία. Θυμάμαι να θυμώνω και να αντιδρώ όταν άκουγα να λένε σε φίλες, συγγενείς, συναδέλφισσες "άντε κάνε παιδί , τι περιμένεις" εσένα περιμένει βρε μ@λ@κ@, να της το πεις, όχι ότι μπορεί να έχει θέμα... 

Μιλούσα με μια συνάδελφο και μου έλεγε πως πριν 3 χρόνια που παραιτήθηκε από τη προηγούμενη δουλειά της και πήγε για συνέντευξη σε μια εταιρεία, η γυναίκα του αφεντικού της είπε ότι μου κάνεις για τη θέση αλλά επειδή έχεις ένα παιδί και θα θελήσεις να κάνεις δεύτερο, δε σε προσλαμβάνω. Και από τότε, προσπάθησε για δεύτερο και δεν τα κατάφερε ποτέ.... Τσαντιστηκα πολύ...

Επίσης, σχετικά με το αν θα πείτε για την εγκυμοσύνη, αυτό εξαρτάται από τον χαρακτήρα του καθενός και της καθεμίας. Μιλούσα με τον πνευματικό μου και μου είπε "Γιάννη εγώ πιστεύω στο μάτι, δε θέλω να το γρουσουζεψει κάνεις". 

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...