Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

15 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Αύριο θα είμαι 16 την επόμενη Κυριακή 17 άρα μπαίνω στον 5ο.Έτσι δεν είναι ?Η τζάμπα χαίρομαι ?😂

Αχ είναι μεγάλη ανακούφιση για μένα κάθε βδομάδα που περνάει αλλά και τεράστιος φόβος.Δεν έχω φτάσει σε καμία εγκυμοσύνη τόσο μακριά.Είμαι αισιόδοξη όμως.Φαίνεται οτι αυτή τη φορά θα τα καταφέρουμε .

Σίγουρα κυκλοφορούν τα activia και αν κάνουν και δουλειά με τις κούτες θα τα παίρνουμε .

Ναι❤️❤️ την 17η ειναι η τελευταία βδομάδα του 4ου μηνα. 18 η εισαι πλεον 5 μηνων. Ποσο μακρινό μου φαίνεται. Ωρες ωρες (οπως τωρα) μεσα μου νιώθω οτι δεν θα φτάσω σε αυτη τη βδομάδα. Ισως ειναι φοβοσ και απαισιοδοξία. Ελπιζω οχι προαίσθημα... Μπορει να ημουν ετσι και με τις αλλες , δεν θυμάμαι. Σίγουρα σε όλες, ξεκινούσα να νιωθω και επισήμως έγκυος μετα τα αποτελέσματα, της αυχενικής. Πιο πριν, σε καμία δεν τολμούσα να πω, κυρίως στον εαυτό μου ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!

Φύλλο, ακόμα δεν έμαθες;;

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 802
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια πως είστε;;

Σήμερα είμαι 12+1 και ακόμα με ταλαιπωρούν οι εμετοί! Κάτι διάβασα εχθές που λέγατε για την δυσκοιλιότητα.Απο την αρχή της εγκυμοσύνης μου έχει συστήσει ο γιατρός το duphalac.Με βοηθάει αρκετά απλώς κάποιες φορές μου φαίνεται ότι μου φέρνει ναυτία, αλλά είναι το μόνο που λειτουργεί σε εμένα ☺️

• Μου αρέσει 1

16 ώρες πρίν, Melodia είπε:

Το dulcolax στην 1η μου εγκυμοσύνη το έπινα ...μου το επέτρεπε ...όχι για πολύ καιρό ...εκείνες τις δύσκολες μέρες ...

Εγώ αναγκαστικά στη δουλειά μου γιατι πήρα άδεια επαπειλούμενη.

Στους υπόλοιπους γονείς και αδέλφια ως επί το πλείστον και σε 2καλους φίλους ...στην μικρή ακόμα το σκέφτομαι πως θα το φτιάξω ...να της το πω 

Το έχεις σκεφτεί κάπως να το οργανώσεις και να το πεις η απλά ;;;έτσι να τους το πεις ;;

Μετα την αυχενική, θα το πω μονο στα παιδιά μου. Οι υπόλοιποι θα αργήσουν πολυ να το μάθουν. Ξερεις υπάρχει μια νοοτροπία στους Έλληνες. Κανεις ενα παιδι χαίρονται και σε πρήζουν για το 2ο. Κανεις 2ο χαίρονται. Κανεις 3ο αρχίζει η μουρμούρα λες και τα μεγαλώνουν εκείνοι. Στο 4ο ξερεις τι ακουσα απο τον πατέρα;; "Εισαι εγκυος;; Καααλα τι να σου πω. Θα το ριξεις ε;" Και ο πατέρας μου, ειναι ενας πολύ ήπιων τόνων άνθρωπος που ποτέ δεν ανακατεύεται και δεν λεει κακιες. Ομως αυτο μου εμεινε για πάντα!! Μαλιστα του το ειχα πει οταν ημουν 5 μηνων. Κλώτσησε το μωρο. Οπότε δεν του αξίζει να το μαθει στη γεννα; Σίγουρα δεν θα τους το πω στην γεννα, αλλα συγγενείς και οι γύρω θα το μάθουν πολύ αργά. Εδω στο 4ο παιδι, μεχρι και ο κρεοπώλης ειχε πεταξει κακια. Ποιος... Ο κρεοπώλης. Για να μη σχολιάσω πως ακομα και άγνωστοι μου λενε αν εχω τηλεόραση σπίτι... Δεν λεω πως ζουμε πλουσιοπάροχα, αλλα τα βγάζουμε πέρα μια χαρα και ποτέ δε ζητήσαμε τη βοήθεια κανενός. Ούτε οικονομική ούτε να φυλάξουν τα παιδιά μας οι παππούδες!

πρίν από 7 λεπτά , Kate89 είπε:

Σήμερα είμαι 12+1 και ακόμα με ταλαιπωρούν οι εμετοί! Κάτι διάβασα εχθές που λέγατε για την δυσκοιλιότητα.Απο την αρχή της εγκυμοσύνης μου έχει συστήσει ο γιατρός το duphalac.Με βοηθάει αρκετά απλώς κάποιες φορές μου φαίνεται ότι μου φέρνει ναυτία, αλλά είναι το μόνο που λειτουργεί σε εμένα ☺️

Εγω παλι ενω χθες προχθές ημουν χαλια, σημερα παλι σούπερ. Βγηκα και εξω. Εχει χριστπυγενιατικο παρκο η περιοχή μου και πηγαμε τα παιδια. Ουτε κουραστηκα ούτε τίποτα. Και φυσικά αρχισα να φοβάμαι παλι, πως κατι παει στραβα!!

• Λυπημένη/-ος 1

yplDp3.png

3 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 🙏 ναι θα το κοιτάξω σιγά σιγά, γιατί είμαι συνθέτη περίπτωση. 

Ασφαλισμένη στον εφκα, ελεύθερη επαγγελματίας που εργάζομαι ως μισθωτός σε οργανισμό του ευρύτερου δημοσίου. 

Οπότε δεν έχω ξεκαθαρίσει τι με καλύπτει ακόμη, του δημοσίου ή των ελεύθερων επαγγελματιών. Ωστόσο δικαιούμαστε πλέον σίγουρα το 4μηνο του ΕΦΚΑ και μετά το 9μηνο μητρότητας από ΔΥΠΑ. Όπως όλοι οι μισθωτοί. 

Σε αυτό το διάστημα αντιλαμβάνομαι ότι η σύμβασή μου θα ανασταλεί κ θα συνεχιστεί για το υπόλοιπο όταν επιστρέψω. 

Καλημέρα κορίτσι μου.

Μπορείς να τους ενημερώσεις απλά ότι είσαι έγκυος για να ξέρουν και εκείνοι, πιστεύω έτσι θα σου φύγει ένα άγχος για αρχή.Μετα στην εργασία που βρίσκεσαι το έχεις ψάξει αν δικαιουσαι αναρρωτική άδεια για επαπειλούμενη κύηση;

πρίν από 4 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μετα την αυχενική, θα το πω μονο στα παιδιά μου. Οι υπόλοιποι θα αργήσουν πολυ να το μάθουν. Ξερεις υπάρχει μια νοοτροπία στους Έλληνες. Κανεις ενα παιδι χαίρονται και σε πρήζουν για το 2ο. Κανεις 2ο χαίρονται. Κανεις 3ο αρχίζει η μουρμούρα λες και τα μεγαλώνουν εκείνοι. Στο 4ο ξερεις τι ακουσα απο τον πατέρα;; "Εισαι εγκυος;; Καααλα τι να σου πω. Θα το ριξεις ε;" Και ο πατέρας μου, ειναι ενας πολύ ήπιων τόνων άνθρωπος που ποτέ δεν ανακατεύεται και δεν λεει κακιες. Ομως αυτο μου εμεινε για πάντα!! Μαλιστα του το ειχα πει οταν ημουν 5 μηνων. Κλώτσησε το μωρο. Οπότε δεν του αξίζει να το μαθει στη γεννα; Σίγουρα δεν θα τους το πω στην γεννα, αλλα συγγενείς και οι γύρω θα το μάθουν πολύ αργά. Εδω στο 4ο παιδι, μεχρι και ο κρεοπώλης ειχε πεταξει κακια. Ποιος... Ο κρεοπώλης. Για να μη σχολιάσω πως ακομα και άγνωστοι μου λενε αν εχω τηλεόραση σπίτι... Δεν λεω πως ζουμε πλουσιοπάροχα, αλλα τα βγάζουμε πέρα μια χαρα και ποτέ δε ζητήσαμε τη βοήθεια κανενός. Ούτε οικονομική ούτε να φυλάξουν τα παιδιά μας οι παππούδες!

Εγω παλι ενω χθες προχθές ημουν χαλια, σημερα παλι σούπερ. Βγηκα και εξω. Εχει χριστπυγενιατικο παρκο η περιοχή μου και πηγαμε τα παιδια. Ουτε κουραστηκα ούτε τίποτα. Και φυσικά αρχισα να φοβάμαι παλι, πως κατι παει στραβα!!

Πωωω αλήθεια κορίτσι μου;; υπάρχει πολύ κακία και ζήλεια γύρω μας δυστυχώς.Μην αγχώνεσαι για τα συμπτώματα, και εγώ μια μέρα είμαι καλά, την άλλη έτσι και έτσι.Ισα ίσα να ηρεμήσεις και εσύ λίγο κορίτσι μου να φας και λίγο παραπάνω.Μια χαρά είναι το μωράκι σου 

πρίν από 12 λεπτά , Kate89 είπε:

Τέλεια ...κοντοζυγωνει ...να μπεις στον 4ο ....άντε σιγά σιγά.  ..

Εγώ βρε κορίτσια έχω πάλι τσιμπήματα στην αριστερή μεριά χαμηλα γιατί ........

Εντωμεταξυ η @Αννουλα που είναι χάθηκε ....

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου.

Μπορείς να τους ενημερώσεις απλά ότι είσαι έγκυος για να ξέρουν και εκείνοι, πιστεύω έτσι θα σου φύγει ένα άγχος για αρχή.Μετα στην εργασία που βρίσκεσαι το έχεις ψάξει αν δικαιουσαι αναρρωτική άδεια για επαπειλούμενη κύηση;

Θα τους ενημερώσω αλλά δεν νιώθω άνετα να το πω τόσο νωρίς. Δεν ξέρω αν μόνο εγώ το έχω στο μυαλό μου έτσι, αλλά πριν να κλείσει το τρίμηνο, να γίνει η αυχενική κλπ, θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς για ανακοίνωση. Δεν ξέρω ίσως είναι προσωπικό άγχος. 

Αν ζητήσω αναρρωτική και στείλω κ χαρτί θα λείψω. Απλα επέλεξα να μην το κάνω γιατί δεν είχα πει για την εγκυμοσύνη. 

πρίν από 1 λεπτό , Melodia είπε:

Είχα κ εγώ τις προάλλες κ εχθές κορίτσι μου. Κ αρκετά έντονα. Ειδικά στην αλλαγή εβδομάδας

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλά γραψτους όλους εκεί που δεν πιάνει ....εμένα να δεις τι μου έλεγαν τα τελευταία 3χρονια άντε να κάνεις το 2ο ....και κυρίως σχολίαζαν όσες δεν δούλευαν και ζούσαν σε συνθήκες που εν πάση περιπτώσει εμένα δεν μαρεσει ...και τεσπα ο καθένας κάνει ότι θέλει στη ζωή του ....δεν θα ξεχάσω μια θεία που με κάλεσε για Χρόνια Πολλά στη γιορτή μου το καλοκαίρι και μου εκανε κυρηγμα ..για το 2ο ...χαχαχαα 

Σε ποιο πάρκο πήγατε ;;;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εγώ σε καταλαβαίνω με τις ανακοινώσεις, δεν ξέρω αλλά νιώθω άβολα γιατί είναι κάτι εντελώς προσωπικό. Νιώθω ότι θέλω να το διαφυλάξω για όσο γίνεται. 

Μη φοβάσαι, είπαμε θα φρενάρουμε τις αρνητικές σκέψεις η μία της άλλης 🙏😇

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , Eustathia είπε:

Θα τους ενημερώσω αλλά δεν νιώθω άνετα να το πω τόσο νωρίς. Δεν ξέρω αν μόνο εγώ το έχω στο μυαλό μου έτσι, αλλά πριν να κλείσει το τρίμηνο, να γίνει η αυχενική κλπ, θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς για ανακοίνωση. Δεν ξέρω ίσως είναι προσωπικό άγχος. 

Αν ζητήσω αναρρωτική και στείλω κ χαρτί θα λείψω. Απλα επέλεξα να μην το κάνω γιατί δεν είχα πει για την εγκυμοσύνη. 

Είχα κ εγώ τις προάλλες κ εχθές κορίτσι μου. Κ αρκετά έντονα. Ειδικά στην αλλαγή εβδομάδας

Μίλησα με τη μαία και Μ είπε ότι είναι φυσιολογικό με έπιασε προχθές και σήμερα τα ίδια ....τι να πω Ω άσε που ο γιατρός μου ιατρείο θα κάνει την Παρασκευή...Ευσταθία εσύ που θα κάνεις αυχενική ;με το καλό ;έκλεισες ραντεβού; ;

Διανύω την 9η εβδομάδα 

πρίν από 4 λεπτά , Melodia είπε:

Μην φοβασαι τα τσιμπήματα και ειδικά οταν είναι δεξια αριστερά!!

@Kate89 δηλαδή μπορεί μια μερα να είσαι τελειώσει καλα και την επόμενη με εμετούς;

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Melodia είπε:

Και εγώ σήμερα έχω σαν κράμπες στην δεξιά πλευρά.Μεγαλωνει η μήτρα μας λογικά 

Καλά γραψτους όλους εκεί που δεν πιάνει ....εμένα να δεις τι μου έλεγαν τα τελευταία 3χρονια άντε να κάνεις το 2ο ....και κυρίως σχολίαζαν όσες δεν δούλευαν και ζούσαν σε συνθήκες που εν πάση περιπτώσει εμένα δεν μαρεσει ...και τεσπα ο καθένας κάνει ότι θέλει στη ζωή του ....δεν θα ξεχάσω μια θεία που με κάλεσε για Χρόνια Πολλά στη γιορτή μου το καλοκαίρι και μου εκανε κυρηγμα ..για το 2ο ...χαχαχαα 

Σε ποιο πάρκο πήγατε ;;;

Αυτό που όλοι έχουν άποψη πόσο με ενοχλεί... 

Εγώ είμαι 33 και σε μακροχρόνια σχέση και ενώ οι γονείς μας δεν έκαναν σχόλια, έκαναν τρίτοι. Πότε θα παντρευτείτε, παιδί πότε θα κάνετε.... Κ πολλά άλλα σχόλια που δεν ζήτησε ποτέ κανείς. Συνάδελφοι στη δουλειά που έκαναν μεγάλες αποστάσεις παιδί μου λέγανε να κάνεις όσο είσαι μικρή, τι περιμένεις. Γενικά σχόλια από παντού. 

• Μου αρέσει 1

Οι περισσότεροι δεν το ανακοινώνουν πριν την αυχενική έτσι Κ αλλιώς δεν το σκέφτεσε μόνο εσύ έτσι . Το λάθος σου είναι πως όταν σου πρότειναν αναρρωτικη για θέμα που προέκυψε την αρνήθηκες... Σκέψου να είχε εξελιχθεί διαφορετικά πχ . Αυτό ήταν μόνο η διαφωνια . Όταν χρειάζετε Κ αναρρωτικη θα πάρεις κ νωρίτερα θα το πεις στον προϊστάμενο αν χρειαστεί. 

πρίν από 5 λεπτά , Eustathia είπε:

Κι εγώ το ίδιο σκεπτικό με εσένα έχω. Σε καμία εγκυμοσύνη, δεν ανακοίνωσα τιποτα σε κανεναν, πριν την αυχενική... 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Μίλησα με τη μαία και Μ είπε ότι είναι φυσιολογικό με έπιασε προχθές και σήμερα τα ίδια ....τι να πω Ω άσε που ο γιατρός μου ιατρείο θα κάνει την Παρασκευή...Ευσταθία εσύ που θα κάνεις αυχενική ;με το καλό ;έκλεισες ραντεβού; ;

Διανύω την 9η εβδομάδα 

9 Ιανουαρίου σε ειδικό εμβρυομητρικό. Ιδιώτη δηλαδή θα πάω συστημένη μέσω της γυναικολόγου μου. Δεν θα πάω σε μαιευτήριο. 

Εγώ σήμερα μπήκα 12 εβδομάδα 🙏

αποστάσεις

Μεγάλες σε ηλικία παιδί *

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...