Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Γωγούλα85 είπε:

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Είναι λογικό να έχει αγωνία από την στιγμή που πέρασες όλο αυτό .θετική ενέργεια κ όλα θα πάνε καλά.κανε κ αύριο την χοριακη κ πήγαινε στο γιατρό σου.περιμένω ευχάριστα νέα σου.❤️❤️

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 51 λεπτά , Angel-11 είπε:

Ενέσιμη προγεστερόνη? Αρχίζω να εκτιμάω την κρέμα που βάζω κ τα utrogestan, μου φτάνει η ηπαρίνη κάθε μέρα δεν θέλω άλλο τσίμπημα 😂

Εγώ ρε συ κινούμαι μέσα στο σπίτι.Δεν κάνω τραγικά πράγματα κ βαριές δουλειές αλλά ένα φαΐ ,θα πλύνω και τα πιάτα και λίγο πέρα δώθε το κάνω.Αλλά τίποτα δεν γίνεται. Αν δεν κάνεις εκεί μια ωραία βόλτα που να δουλέψει το άτιμο. Επιτρέπεται το dulcolax? Αχρείαστο να είναι αλλά άμα φτάσουμε στο αμήν να ξέρουμε .

Εγώ άλλα παιδάκια δεν έχω αλλά έχω ανιψάκια (4) και τους το είπα τα Χριστούγεννα σε βιντεοκλήση μιας και δεν βγαίνω .Χάρηκαν πάρα πολύ και κάθε μέρα με παίρνουν κ με ρωτάνε διάφορα που σκέφτονται κ μαλώνουν για το ποιος θα το προσέχει και για το φύλο .Αλλά τώρα σε καμιά βδομάδα θα μπω στον 5ο οπότε καταλαβαίνω οτι πιο νωρίς ίσως δεν θέλετε να συζητηθεί γιατί όλο και σε κάποιον θα τους ξεφύγει. Εγώ μόνο στους γονείς και τα αδέρφια μας το είχα πει μέχρι πρόσφατα.

Το dulcolax στην 1η μου εγκυμοσύνη το έπινα ...μου το επέτρεπε ...όχι για πολύ καιρό ...εκείνες τις δύσκολες μέρες ...

Εγώ αναγκαστικά στη δουλειά μου γιατι πήρα άδεια επαπειλούμενη.

Στους υπόλοιπους γονείς και αδέλφια ως επί το πλείστον και σε 2καλους φίλους ...στην μικρή ακόμα το σκέφτομαι πως θα το φτιάξω ...να της το πω 

πρίν από 38 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Angel-11 κι εγω ειχα τρελές ταχυκαρδίες τον πρωτο μηνα. Η καρδιά  μου χτυπουσε πααααρα πολυ δυνατα. Στην αρχη σκέφτηκα το χάπι μηπωσ επεσε πολυ η tsh. Όμως τελικά εφταιγε η ασιτία και η πλήρη αφυδάτωση. Κανονικα ημουν για νοσοκομείο εκείνες τις μερες. Μολις αρχισα να πινω σιγα σιγα ηλεκτρολύτες υποχωρησαν. Τωρα που αρχισα να τρεφομαι, εστω και με κολοκυθακια εξαφανίστηκαν. Το εντερο αστα να πάνε. Εψω ξεχάσει τη σημαίνει τουαλέτα. Και νιωθω βαρος. Δαμάσκηνα σιχαίνομαι. Θα πω στον συζυγο για κανενα γιαούρτι Activia. Δεν ξερω αν κυκλοφορούν ακόμη. Στο τελευταίο μου παιδί θυμάμαι μονο με αυτα τα γιαούρτια πηγα τουαλέτα τελικά.

@Melodia ειναι και το περπάτημα. Σιγουρα και το νερο. Τπτ απο αυτα δεν κάνω. Πως να περπατήσω αφού ακόμα δεν έχω δυνάμεις... Μακαρι να φτιαξει αυτο. Παω προς την 11η βδομάδα. Στις αλλες καπου εδω ξεκινούσα να παίρνω τα πανω μου 

Λοιπόν εγω το ειπα μονο στην μεγάλη! Της το είπα γιατι έπρεπε να με βοηθάει λιγο ειδικα εκεινες τις μέρες που δεν άντεχα ουτε να μιλήσω. Στα αλλα θα το ανακοινώσω αν κι εφόσον, εχω καλά νέα στην αυχενική.

@Angel-11 θα μπεις στον 5ο;; ❤️❤️ Αχ ζηλευω!!

Το έχεις σκεφτεί κάπως να το οργανώσεις και να το πεις η απλά ;;;έτσι να τους το πεις ;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 671
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

@Angel-11 κι εγω ειχα τρελές ταχυκαρδίες τον πρωτο μηνα. Η καρδιά  μου χτυπουσε πααααρα πολυ δυνατα. Στην αρχη σκέφτηκα το χάπι μηπωσ επεσε πολυ η tsh. Όμως τελικά εφταιγε η ασιτία και η πλήρη αφυδάτωση. Κανονικα ημουν για νοσοκομείο εκείνες τις μερες. Μολις αρχισα να πινω σιγα σιγα ηλεκτρολύτες υποχωρησαν. Τωρα που αρχισα να τρεφομαι, εστω και με κολοκυθακια εξαφανίστηκαν. Το εντερο αστα να πάνε. Εψω ξεχάσει τη σημαίνει τουαλέτα. Και νιωθω βαρος. Δαμάσκηνα σιχαίνομαι. Θα πω στον συζυγο για κανενα γιαούρτι Activia. Δεν ξερω αν κυκλοφορούν ακόμη. Στο τελευταίο μου παιδί θυμάμαι μονο με αυτα τα γιαούρτια πηγα τουαλέτα τελικά.

@Melodia ειναι και το περπάτημα. Σιγουρα και το νερο. Τπτ απο αυτα δεν κάνω. Πως να περπατήσω αφού ακόμα δεν έχω δυνάμεις... Μακαρι να φτιαξει αυτο. Παω προς την 11η βδομάδα. Στις αλλες καπου εδω ξεκινούσα να παίρνω τα πανω μου 

Λοιπόν εγω το ειπα μονο στην μεγάλη! Της το είπα γιατι έπρεπε να με βοηθάει λιγο ειδικα εκεινες τις μέρες που δεν άντεχα ουτε να μιλήσω. Στα αλλα θα το ανακοινώσω αν κι εφόσον, εχω καλά νέα στην αυχενική.

@Angel-11 θα μπεις στον 5ο;; ❤️❤️ Αχ ζηλευω!!

Αύριο θα είμαι 16 την επόμενη Κυριακή 17 άρα μπαίνω στον 5ο.Έτσι δεν είναι ?Η τζάμπα χαίρομαι ?😂

Αχ είναι μεγάλη ανακούφιση για μένα κάθε βδομάδα που περνάει αλλά και τεράστιος φόβος.Δεν έχω φτάσει σε καμία εγκυμοσύνη τόσο μακριά.Είμαι αισιόδοξη όμως.Φαίνεται οτι αυτή τη φορά θα τα καταφέρουμε .

Σίγουρα κυκλοφορούν τα activia και αν κάνουν και δουλειά με τις κούτες θα τα παίρνουμε .

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , Angel-11 είπε:

Αύριο θα είμαι 16 την επόμενη Κυριακή 17 άρα μπαίνω στον 5ο.Έτσι δεν είναι ?Η τζάμπα χαίρομαι ?😂

Αχ είναι μεγάλη ανακούφιση για μένα κάθε βδομάδα που περνάει αλλά και τεράστιος φόβος.Δεν έχω φτάσει σε καμία εγκυμοσύνη τόσο μακριά.Είμαι αισιόδοξη όμως.Φαίνεται οτι αυτή τη φορά θα τα καταφέρουμε .

Σίγουρα κυκλοφορούν τα activia και αν κάνουν και δουλειά με τις κούτες θα τα παίρνουμε .

Θα τα καταφέρετε ...μόνο χαμόγελα από εδώ κ πέρα ....ποτέ έχεις τελική ημερομηνία;Πητ ;

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια 🥰🙏 πώς είστε σήμερα?? Κάτι είχε γίνει και δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις για τις νέες απαντήσεις και έχασα τη ροή. Νομίζω τα διάβασα, αν όχι όλα, τα περισσότερα που στείλατε👌

Τα activia υπάρχουν και σε διάφορες γεύσεις και σε σκέτο. Έπαιρνα καμια φορα όταν είχα θέμα δυσκοιλιότητας και η μαμά μου παίρνει απ όσο ξέρω κάθε τόσο. Έχει κ με δημητριακά που θα είναι κ σαν γευματάκι. 

Από ανακοινώσεις, εμείς το έχουμε πει μόνο στους γονείς, στα αδέρφια μας, εγώ σε 1 μόνο καλή μου φίλη και ο άντρας μου σε 1 μόνο καλό του φίλο. Ούτε σε δουλειές, ούτε σε ξαδέρφια, τίποτα ακόμη. 

Άμα περάσει η αυχενική και πάνε όλα καλά τότε σιγά σιγά θα το λέμε κ θα αφήσουμε κ τους γονείς μας να το πούνε στα αδέρφια τους κλπ. Μέχρι τότε δεν θέλω νιώθω. 

Με απασχολεί πότε να το ανακοινώσω στη δουλειά μου... Λέω Μάρτιο αν μπορώ να το καλύψω ως τότε. Σήμερα μπαίνω 12η εβδομάδα κ φαίνεται αν δεν φοράω κάτι φαρδύ, πχ με φουτεράκι δεν φαίνεται. Με εφαρμοστά που φορούσα αυτές τις μέρες φαίνεται 😇

Σε άλλα νέα με έχει πιάσει απίστευτη υπνηλία και κόπωση. Εχθές μετα το ταξίδι όλο κοιμόμουν από νωρίς. Μας τρόμαξε ο σεισμός 3 κ μιση ωστόσο. 

11 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

16/6 μου είχε βγάλει αρχικά.14/6 σύμφωνα με την αυχενική

Με το καλό 🙏❤️

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες, χρόνια πολλά και καλά. 

Η σύζυγος είναι στην 9w+5d, συνεχίζει η περίεργη αίσθηση στο στομάχι (πόνος, σφίξιμο, ανακάτεμα) αλλά ευτυχώς έχουν παρέλθει οι αναγουλες και η (πολλή) αηδία που ένιωθε, ακόμα και στο νερό μερικές φορές. 

Της αρέσει να τρώει τα mini babybel (στρογγυλά τυράκια), φέτα Ήπειρος χωρίς πολύ αλάτι και παρμεζάνα τριμμένη γιατί τα υπόλοιπα της μυρίζουν. Δυστυχώς δε κάνει να πιει αλκοόλ και το αγαπημένο της Moscato d'asti την περιμένει στο ντουλάπι (και έχω αγοράσει δύο μπουκάλια 😁). Τρώει βραστές πατάτες, μακαρόνια με τυρί, κάνα μπιφτεκακι ή μοσχαρισιες μπουκιτσες λεμονατες. Δε τρώει καθόλου τηγανητά και σάλτσες, όπως και γλυκά (μόνο λίγη σοκολάτα υγείας που και που). 

Στη δουλειά της αναγκάστηκε να το πει γιατί πήρε άδεια (λόγω κούρασης και υπνηλίας δε μπορούσε να πάει να διδάξει), συν του ότι μια ξαδέρφη της είναι και μαθήτρια της και μαθεύτηκε τσακ μπαμ. Εγώ το είπα πριν λίγες μέρες στη δική μου δουλειά , μια και δηλώνουμε άδειες του 2025 και ήθελα να ξέρουν ότι (θα) δικαιούμαι 15 εργάσιμες άδεια επιπλέον. Το έχουμε πει σε συγγενείς και κολλητούς, ε ας το μάθουν και οι υπόλοιποι.

Να ξέρετε σας διαβάζω καθημερινά κι ας μη γράφω, ελπίζω και εύχομαι να σας πάνε όλα όπως θέλετε και όπως πρέπει, δηλαδή τέλεια. Καλές γιορτές να έχουμε όλοι, με υγεία και ό,τι καλύτερο.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

19 hours ago, Angel-11 said:

Κορίτσι μου λυπάμαι για την εξέλιξή σου!

Εμένα μου είχαν προτείνει τη μεθοτρεξάτη σε εξωμήτρια κύηση που είχα αλλά τότε ήταν δυσεύρετη και επειδή το καταλάβαμε λίγο αργά και ήμουν ήδη στις 8 εβδομάδες  τελικά προχώρησα σε επέμβαση και αφαίρεση σάλπιγγας. Εσύ απ 'οτι κατάλαβα είσαι στην πολύ αρχή . Δεν έχει δημιουργηθεί καν σάκος. Σου είπε οτι βλέπει κάτι σε εξωμήτριο?Μου φαίνεται περίεργο να σου είπε απευθείας για τέτοια λύση χωρίς να είμαι γιατρός βέβαια. Δηλ δεν υπάρχει περίπτωση απλά να αρχίσει να πέφτει η χοριακή όπως σε μια βιοχημική?

Μου είπε ότι αν τη Δευτέρα συνεχίσει να αυξάνεται έτσι λίγο και δεν αρχίσει να πέφτει μόνη της η χοριακη θα πάμε σε μεθοτρεξατη.

Εύχομαι καλή τύχη σε όλες τις μέλλουσες μανούλες 

• Μου αρέσει 1

IfsYp3.png

πρίν από 9 λεπτά , GiannisP. είπε:

Καλημέρα σε όλες, χρόνια πολλά και καλά. 

Η σύζυγος είναι στην 9w+5d, συνεχίζει η περίεργη αίσθηση στο στομάχι (πόνος, σφίξιμο, ανακάτεμα) αλλά ευτυχώς έχουν παρέλθει οι αναγουλες και η (πολλή) αηδία που ένιωθε, ακόμα και στο νερό μερικές φορές. 

Της αρέσει να τρώει τα mini babybel (στρογγυλά τυράκια), φέτα Ήπειρος χωρίς πολύ αλάτι και παρμεζάνα τριμμένη γιατί τα υπόλοιπα της μυρίζουν. Δυστυχώς δε κάνει να πιει αλκοόλ και το αγαπημένο της Moscato d'asti την περιμένει στο ντουλάπι (και έχω αγοράσει δύο μπουκάλια 😁). Τρώει βραστές πατάτες, μακαρόνια με τυρί, κάνα μπιφτεκακι ή μοσχαρισιες μπουκιτσες λεμονατες. Δε τρώει καθόλου τηγανητά και σάλτσες, όπως και γλυκά (μόνο λίγη σοκολάτα υγείας που και που). 

Στη δουλειά της αναγκάστηκε να το πει γιατί πήρε άδεια (λόγω κούρασης και υπνηλίας δε μπορούσε να πάει να διδάξει), συν του ότι μια ξαδέρφη της είναι και μαθήτρια της και μαθεύτηκε τσακ μπαμ. Εγώ το είπα πριν λίγες μέρες στη δική μου δουλειά , μια και δηλώνουμε άδειες του 2025 και ήθελα να ξέρουν ότι (θα) δικαιούμαι 15 εργάσιμες άδεια επιπλέον. Το έχουμε πει σε συγγενείς και κολλητούς, ε ας το μάθουν και οι υπόλοιποι.

Να ξέρετε σας διαβάζω καθημερινά κι ας μη γράφω, ελπίζω και εύχομαι να σας πάνε όλα όπως θέλετε και όπως πρέπει, δηλαδή τέλεια. Καλές γιορτές να έχουμε όλοι, με υγεία και ό,τι καλύτερο.

Χρόνια πολλά! Καλό υπόλοιπο εορτών! 🙏

Σας εύχομαι να πάνε όλα καλά, μέχρι στιγμής μια χαρά από συμπτώματα η σύζυγος, τα αναμενόμενα ε? 

Πόσο θέλω να λείψω από τη δουλειά δεν λέγεται. Αύριο με μισή καρδιά θα πάω. Ενώ λατρεύω το αντικείμενο, νιώθω αβολα και πιεστικά επειδή δεν το ξέρουν ακόμη και θα είναι κ δύσκολο να το πω γιατί είμαι με ανανεωμένη σύμβαση και μίσθωση έργου και θα ναι πολύ δύσκολο 🥺

Οι 15 ημέρες επιπλέον άδεια είναι σε δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα? Να το δούμε λίγο με το σύζυγο, να ξέρουμε😇

πρίν από 1 λεπτό , Kpp83 είπε:

Μου είπε ότι αν τη Δευτέρα συνεχίσει να αυξάνεται έτσι λίγο και δεν αρχίσει να πέφτει μόνη της η χοριακη θα πάμε σε μεθοτρεξατη.

Εύχομαι καλή τύχη σε όλες τις μέλλουσες μανούλες 

Καλή δύναμη 🙏🥹

Ότι είναι καλύτερο για σενα, θα το κάνεις ❤️

Ιδιωτικός τομέας, αλλά δε νομίζω να υπάρχει διαφορά σε σχέση με το δημόσιο. Βασικά είναι 14 εργάσιμες, οπότε σχεδόν 3 εβδομάδες ημερολογιακές. 

Ψάξ'το λίγο να δεις τι γίνεται στη δική σου δουλειά, αν δικαιούσαι κάτι να το διεκδικήσεις, στη προηγούμενη δουλειά ήμουν με συμβάσεις και μας κρατούσαν από τα ...., κατάλαβες. Πάνω απ' όλα η υγεία σου και του εμβρύου. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , GiannisP. είπε:

Ιδιωτικός τομέας, αλλά δε νομίζω να υπάρχει διαφορά σε σχέση με το δημόσιο. Βασικά είναι 14 εργάσιμες, οπότε σχεδόν 3 εβδομάδες ημερολογιακές. 

Ψάξ'το λίγο να δεις τι γίνεται στη δική σου δουλειά, αν δικαιούσαι κάτι να το διεκδικήσεις, στη προηγούμενη δουλειά ήμουν με συμβάσεις και μας κρατούσαν από τα ...., κατάλαβες. Πάνω απ' όλα η υγεία σου και του εμβρύου. 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 🙏 ναι θα το κοιτάξω σιγά σιγά, γιατί είμαι συνθέτη περίπτωση. 

Ασφαλισμένη στον εφκα, ελεύθερη επαγγελματίας που εργάζομαι ως μισθωτός σε οργανισμό του ευρύτερου δημοσίου. 

Οπότε δεν έχω ξεκαθαρίσει τι με καλύπτει ακόμη, του δημοσίου ή των ελεύθερων επαγγελματιών. Ωστόσο δικαιούμαστε πλέον σίγουρα το 4μηνο του ΕΦΚΑ και μετά το 9μηνο μητρότητας από ΔΥΠΑ. Όπως όλοι οι μισθωτοί. 

Σε αυτό το διάστημα αντιλαμβάνομαι ότι η σύμβασή μου θα ανασταλεί κ θα συνεχιστεί για το υπόλοιπο όταν επιστρέψω. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 48 λεπτά , Eustathia είπε:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 🙏 ναι θα το κοιτάξω σιγά σιγά, γιατί είμαι συνθέτη περίπτωση. 

Ασφαλισμένη στον εφκα, ελεύθερη επαγγελματίας που εργάζομαι ως μισθωτός σε οργανισμό του ευρύτερου δημοσίου. 

Οπότε δεν έχω ξεκαθαρίσει τι με καλύπτει ακόμη, του δημοσίου ή των ελεύθερων επαγγελματιών. Ωστόσο δικαιούμαστε πλέον σίγουρα το 4μηνο του ΕΦΚΑ και μετά το 9μηνο μητρότητας από ΔΥΠΑ. Όπως όλοι οι μισθωτοί. 

Σε αυτό το διάστημα αντιλαμβάνομαι ότι η σύμβασή μου θα ανασταλεί κ θα συνεχιστεί για το υπόλοιπο όταν επιστρέψω. 

Οι 14ημερες άδειας που αναφέρει ο Γιάννης ειναι οι μέρες που δικαιούνται ο σύζυγός σου να πάρει από την δουλειά του αν είναι ιδιωτικός υπάλληλος.

Τώρα όσον αφορά εσένα θα συμφωνήσω με τον Γιάννη ότι προέχει η υγεία η δικιά σου και του μωρού σου ...αν μπορείς να δηλωσεις κάποιες μέρες επιπλέον κανονικη άδεια καλό θα ήταν .θα μπορούσα να σου γράψω για τις μέρες που δικαιούσαι εφόσον ήσουν καθαρά ιδιωτικός υπάλληλος. Όμως από ότι κατάλαβα εισαι με ορισμένου χρόνου σύμβαση ....εγώ στη θέση σου ίσως το έλεγα από τώρα ..ώστε να φανώ εντάξει απέναντι τους και να έχω πιθανότητες να με συνεχίσουν μετά τον τοκετό ..και μετά την άδεια μητρότητας...γιατί νομίζω ότι την ειλικρίνεια θα την εκτιμήσουν ....

Ετσι και αλλιώς σιγά σιγά κλείνεις και τον 3ο μήνα και έρχεται η αυχενική ***

πρίν από 57 λεπτά , GiannisP. είπε:

Καλημέρα Γιάννη ευχάριστα λοιπόν τα νέα σας ...μπράβο ..ποτέ με το καλό έχετε ραντεβού γιατρό ;;; Ήθελα να σε ρωτήσω αν έχετε πληρωθεί από τον Εφκα η αν ξέρετε ημερομηνία...εγω έχω δηλώσει ασθένεια από 6.12 φαίνεται στο σύστημα ότι ο εργοδότης το έχει εγκρίνει έχουμε πάει και υπέρηχο ...αλλά καμία ενημέρωση από Εφκα ...

Καλό υπόλοιπο Εορτών Γιάννη ...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

1 hour ago, Melodia είπε:

Καλημέρα Γιάννη ευχάριστα λοιπόν τα νέα σας ...μπράβο ..ποτέ με το καλό έχετε ραντεβού γιατρό ;;; Ήθελα να σε ρωτήσω αν έχετε πληρωθεί από τον Εφκα η αν ξέρετε ημερομηνία...εγω έχω δηλώσει ασθένεια από 6.12 φαίνεται στο σύστημα ότι ο εργοδότης το έχει εγκρίνει έχουμε πάει και υπέρηχο ...αλλά καμία ενημέρωση από Εφκα ...

Καλό υπόλοιπο Εορτών Γιάννη ...

Καλησπέρα Melody, έχουμε ραντεβού για υπέρηχο στις 08/01, θα είναι 11w+1d, οπότε την αυχενική υπολογίζω να την κάνουμε προς τα τέλη Ιανουαρίου. Όσον αφορά τον εφκα, μόλις ρώτησα τη γυναίκα μου και μου είπε πως πληρώνεται κανονικά από τη δουλειά της (φέτος διορίστηκε μόνιμη σε σχολείο), οπότε δεν έχει να κάνει με τον εφκα. Αν κρίνω από παλιότερες πληρωμές που είχα εγώ με επίδομα ασθενείας, λογικά θα σου μπουν αρχές Γενάρη. 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...