Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

@Eustathia γιατί τόση μελαγχολία; Στους γονεις σου πήγατε; Λογικο παντως αν σου αρεσει πολυ το μερος να νιωθεις μελαγχολία που θα γυρισεις στη ζούγκλα της βρωμοαθηνας. Είναι και οι ορμόνες όμως, μην το ξεχνάς!!! Και πιο ευαισθητες γινόμαστε, και κυκλοθυμικες, μελαγχολικες, νευρικές, αγχωτικές,  ανυπομονες, ενίοτε  παρανοϊκές αχαχαχ ξέχασα κατι;;

@Angel-11 ναι κι εγώ απόρησα γιατι να παρει με μεθοτρεξατη. Ισως κατι να ειδε στον υπεγχου; Ποιος ξερει.

@Melodia φιλη μου εγκυος. 40 ετων της ειπε οτι εχουν αλλάξει πλέον οι οδηγίες και προτείνουν αμνιο απ'τα 42. Βεβαια στην @Αννούλαααα που ειναι 39 της ειπαν να κανει ειτε nipt ειτε αμνιο.

Κανείς πάντως εννοείται, δε σε υποχρεώνει να κανεις τιποτε. Αν θες κανείς. Εγω ειμαι 38,5 αν η αυχενικη και η papp-a βγουν καλες , δεν πρόκειται να κανω τπτ. Ισως ειδικο εμβρυοκαρδιολογο, που ξερω πως πλεον, πολλοί γιατροί το προτείνουν. Αλλιως nipt και εύχομαι να μην χρειαστεί αμνιοπαρακέντηση. Στον γιο μου που ημουν 35 δεν μου ειπαν παντως για αμνιο και μου ειχαν πει οτι εχουν αλλαξει τα ορια πλεον.

@Efaki ουτε εγω το ήξερα οτι το νερο μπορει να επηρεάσει. Στην κορη μου ηταν στο οριο, αλλα ο εμβρυολογος που του ειχα πει για το νερο, μου ειχε πει οτι ειναι μύθος. Ποιος ξερει. Πρέπει να αρχίσω να πίνω.

Κορίτσια εσεις μακαρόνια 🍝 με Τυρί εμενα παλι εδω και 3 μερες μου αρεσει να τρωω.... Βραστά κολοκυθακια. Άκου τώρα.... Τελείως τρελό!!!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 663
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , Melodia είπε:

Ποτέ έχεις ....κανονικά ραντεβου;;; 

Κορίτσια .....θέλω να ρωτήσω το εξής 

..διανύω το 36ο έτος τον Σεπτέμβριο κλείνω τα 37πιστευετε ότι θα μου πουν για αμνιοπαρακέντηση η δ είναι υποχρεωτικό ;

Βλέπω να ρίχνουμε έξω όλες τις τυροκομικες εταιρίες χαχαχαχαα αλήθεια τι τυρια τρώτε ;εγώ κυρίως κίτρινα και αλμυρά 😄

Πόσο νερό καλό είναι να πίνουμε σου είπε ;ας πούμε 2λιτρα ;η και παραπάνω ;

Μου είπε τουλάχιστον 2  λίτρα κ αν αντέχω να τα κάνω 3. Είχα ήδη συχνοουρία με τόσο νερό πρέπει να κατασκηνώσω στην τουαλέτα. Βέβαια έχουν περάσει οι εβδομάδες μου και κάπως οι αναγούλες μου κ οι εμετοί έχουν σχεδόν σταματήσει.Όταν τα είχα όλα αυτά μου έλεγε όσο αντέχω και να μην πιέζομαι και προκαλώ επιπλέον εμετούς αρκεί να μην πάθω αφυδάτωση. Εγώ να σας πω την αλήθεια επειδή παίρνω αρκετά χάπια προσπαθώ (με λίγο ζόρι)με κάθε χάπι να πίνω ένα ποτήρι νερό.Οπότε αυτόματα έχω πιει 5-6 ποτήρια μόνο με τα χάπια. Και μετά όσο μπορώ μέσα στη μέρα. Βοηθάει βέβαια οτι τα χάπια έχουν απαίσια γεύση και αναγκαστικά πίνω νερό για να μην μείνει στο στόμα.

Από τυριά που λες κυρίως κίτρινα τύπου γραβιέρα ρεγκάτο κ τέτοια.Αφού είναι σχεδόν το καθημερινό μου βραδινό τυράκια κριτσίνια κ κανένα αγγουράκι η καρότο .Μόνο το κρασί μου λείπει
😂😂😂

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Eustathia γιατί τόση μελαγχολία; Στους γονεις σου πήγατε; Λογικο παντως αν σου αρεσει πολυ το μερος να νιωθεις μελαγχολία που θα γυρισεις στη ζούγκλα της βρωμοαθηνας. Είναι και οι ορμόνες όμως, μην το ξεχνάς!!! Και πιο ευαισθητες γινόμαστε, και κυκλοθυμικες, μελαγχολικες, νευρικές, αγχωτικές,  ανυπομονες, ενίοτε  παρανοϊκές αχαχαχ ξέχασα κατι;;

@Angel-11 ναι κι εγώ απόρησα γιατι να παρει με μεθοτρεξατη. Ισως κατι να ειδε στον υπεγχου; Ποιος ξερει.

@Melodia φιλη μου εγκυος. 40 ετων της ειπε οτι εχουν αλλάξει πλέον οι οδηγίες και προτείνουν αμνιο απ'τα 42. Βεβαια στην @Αννούλαααα που ειναι 39 της ειπαν να κανει ειτε nipt ειτε αμνιο.

Κανείς πάντως εννοείται, δε σε υποχρεώνει να κανεις τιποτε. Αν θες κανείς. Εγω ειμαι 38,5 αν η αυχενικη και η papp-a βγουν καλες , δεν πρόκειται να κανω τπτ. Ισως ειδικο εμβρυοκαρδιολογο, που ξερω πως πλεον, πολλοί γιατροί το προτείνουν. Αλλιως nipt και εύχομαι να μην χρειαστεί αμνιοπαρακέντηση. Στον γιο μου που ημουν 35 δεν μου ειπαν παντως για αμνιο και μου ειχαν πει οτι εχουν αλλαξει τα ορια πλεον.

@Efaki ουτε εγω το ήξερα οτι το νερο μπορει να επηρεάσει. Στην κορη μου ηταν στο οριο, αλλα ο εμβρυολογος που του ειχα πει για το νερο, μου ειχε πει οτι ειναι μύθος. Ποιος ξερει. Πρέπει να αρχίσω να πίνω.

Κορίτσια εσεις μακαρόνια 🍝 με Τυρί εμενα παλι εδω και 3 μερες μου αρεσει να τρωω.... Βραστά κολοκυθακια. Άκου τώρα.... Τελείως τρελό!!!

@Farmakotriftena νομίζω επειδή επιστρέφω στη δουλειά κ νιώθω πίεση 🥺🥺 σε συνδυασμό με τις ορμόνες... 

Κορίτσια τα τυριά κ εγώ τα έχω πεθάνει... Γενικά θέλω να τρώω αλμυρά, ξινά κ δροσερά πράγματα... Κ γενικά να τρώω 😇😇😇

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Όσο για τα ηλικιακά όρια και εγώ το είχα ακούσει .. ότι έχουν αλλάξει ...για να δούμε ...η nipt είναι εξέταση αίματος σωστά ;αλλά κοστίζει αρκετά ;

Οκ ..βλέπουμε ότι μας πουν ...

1η μου εγκυμοσύνη 30ετων οπότε δεν μου είχαν αναφέρει κάτι ..

Όσο για την εξέταση καρδιάς εμβρύου εμείς που κάναμε στην 1η εγκυμοσύνη  δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ...μας σύστησε την Τσαπακη η οποία και καλά δυσκολευόταν να κάνει ακριβώς μετρησεις μιας και το μωρό κουνιόταν ...χαχαχαακαι εντέλει ...την πληρώσαμε και πότε δεν την ολοκλήρωσε .....άσε ....δεν νομίζω να την κάνω τώρα ξανά ..εκτός αν ο εμβρυολογος δει κάτι περίεργο.

Κολοκυθάκια βραστά ;;;;ωραία είναι. ..τρως καροτακια και πατατουλα βραστή ;;;

Βγήκες καμία βολτιτσα σήμερα ;στο κρύο ;χαχαχαχχααολη μέρα σήμερα  χουχουλιαζω ...

1 hour ago, Eustathia είπε:

@Farmakotriftena νομίζω επειδή επιστρέφω στη δουλειά κ νιώθω πίεση 🥺🥺 σε συνδυασμό με τις ορμόνες... 

Κορίτσια τα τυριά κ εγώ τα έχω πεθάνει... Γενικά θέλω να τρώω αλμυρά, ξινά κ δροσερά πράγματα... Κ γενικά να τρώω 😇😇😇

Σκέψου να πάρεις καμία αδειουλα .....επιπλέον από το γιατρό ...

Εκεί στα Γιάννενα έχετε και το αγαπημένο Μετσοβόνε...

Πώς περνάτε ;;;έχει κόσμο ;;;χιόνια φαντάζομαι ..φουλ του φουλ ....

1 hour ago, Angel-11 είπε:

Μου είπε τουλάχιστον 2  λίτρα κ αν αντέχω να τα κάνω 3. Είχα ήδη συχνοουρία με τόσο νερό πρέπει να κατασκηνώσω στην τουαλέτα. Βέβαια έχουν περάσει οι εβδομάδες μου και κάπως οι αναγούλες μου κ οι εμετοί έχουν σχεδόν σταματήσει.Όταν τα είχα όλα αυτά μου έλεγε όσο αντέχω και να μην πιέζομαι και προκαλώ επιπλέον εμετούς αρκεί να μην πάθω αφυδάτωση. Εγώ να σας πω την αλήθεια επειδή παίρνω αρκετά χάπια προσπαθώ (με λίγο ζόρι)με κάθε χάπι να πίνω ένα ποτήρι νερό.Οπότε αυτόματα έχω πιει 5-6 ποτήρια μόνο με τα χάπια. Και μετά όσο μπορώ μέσα στη μέρα. Βοηθάει βέβαια οτι τα χάπια έχουν απαίσια γεύση και αναγκαστικά πίνω νερό για να μην μείνει στο στόμα.

Από τυριά που λες κυρίως κίτρινα τύπου γραβιέρα ρεγκάτο κ τέτοια.Αφού είναι σχεδόν το καθημερινό μου βραδινό τυράκια κριτσίνια κ κανένα αγγουράκι η καρότο .Μόνο το κρασί μου λείπει
😂😂😂

Αχ το κρασάκι .....χαχαχχααα 

Δικιά μου είσαι εσύ ...

Τι χάπια πίνεις ;;;και εγώ πάρα πολλά ...ελπίζω την 12η βδομάδα να είναι κ η τελευταία εβδομάδα που θα πίνω τόσα πολλά ...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , Melodia είπε:

Όσο για τα ηλικιακά όρια και εγώ το είχα ακούσει .. ότι έχουν αλλάξει ...για να δούμε ...η nipt είναι εξέταση αίματος σωστά ;αλλά κοστίζει αρκετά ;

Όσο για την εξέταση καρδιάς εμβρύου εμείς που κάναμε στην 1η εγκυμοσύνη  δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ...μας σύστησε την Τσαπακη η οποία και καλά δυσκολευόταν να κάνει ακριβώς μετρησεις μιας και το μωρό κουνιόταν ...χαχαχαακαι εντέλει ...την πληρώσαμε και πότε δεν την ολοκλήρωσε .....άσε ....δεν νομίζω να την κάνω τώρα ξανά ..εκτός αν ο εμβρυολογος δει κάτι περίεργο.

Βγήκες καμία βολτιτσα σήμερα ;στο κρύο ;χαχαχαχχααολη μέρα σήμερα  χουχουλιαζω ...

Δικιά μου είσαι εσύ ...

Τι χάπια πίνεις ;;;και εγώ πάρα πολλά ...ελπίζω την 12η βδομάδα να είναι κ η τελευταία εβδομάδα που θα πίνω τόσα πολλά ...

Άσε θα αργήσουμε πολύ να πιούμε ξανά κανένα κρασάκι αλλά χαλάλι .Καλά να είμαστε και θα πίνουμε μετά(πολύ μετά χαχα)

Παίρνω όλα τα συμπληρώματα (φιλικό,μαγνήσιο,σίδηρο,utrogestan) συν 3 τη μέρα για θυροειδή (αυτό είναι το χειρότερο.μόλις ακουμπήσει νερό πάει έλιωσε πριν κατέβει),συν ενέσεις και προγεστερόνη σε κρέμα. Κάποια τα παίρνω προληπτικά και κανονικά θα τα σταματούσαμε αλλά ρισκάρεις τώρα όταν όλα δείχνουν να πηγαίνουν τόσο καλά? Ας είναι λέω δεν πειράζει αφού δεν κάνουν κακό μόνο καλό μπορεί να κάνουν σ'αυτή τη φάση.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , Melodia είπε:

Δικιά μου είσαι εσύ ...

Μετσοβόνε αγαπημένο ναι❤️🙏 είχαμε τέλειο καιρό αλλά με παγωνιά! Το ευχαριστήθηκα πολύ, περάσαμε ωραία. Αλλά πέρασαν πολύ γρήγορα οι μέρες κ μελαγχόλησα σήμερα🥺

Δεν μπορώ με τίποτα να πάρω άδεια από τη δουλειά γιατί έληγε η σύμβασή μου κ μόλις μου την ανανεώσανε οπότε δεν το έχω ανακοινώσει ακόμη στη δουλειά για αυτό το λόγο κ είμαι πιεσμένη🥺

Κρασάκι κορίτσια έχω πεθυμήσει, ειδικά ένα μοσχατο ντ'αστι. Το αγαπώ, σαν να το γεύομαι🤤🤭

πρίν από 10 λεπτά , Angel-11 είπε:

Άσε θα αργήσουμε πολύ να πιούμε ξανά κανένα κρασάκι αλλά χαλάλι .Καλά να είμαστε και θα πίνουμε μετά(πολύ μετά χαχα)

Παίρνω όλα τα συμπληρώματα (φιλικό,μαγνήσιο,σίδηρο,utrogestan) συν 3 τη μέρα για θυροειδή (αυτό είναι το χειρότερο.μόλις ακουμπήσει νερό πάει έλιωσε πριν κατέβει),συν ενέσεις και προγεστερόνη σε κρέμα. Κάποια τα παίρνω προληπτικά και κανονικά θα τα σταματούσαμε αλλά ρισκάρεις τώρα όταν όλα δείχνουν να πηγαίνουν τόσο καλά? Ας είναι λέω δεν πειράζει αφού δεν κάνουν κακό μόνο καλό μπορεί να κάνουν σ'αυτή τη φάση.

Εννοείται δεν κάνουν κακό, συνέχισε και μην ανησυχείς, συμπληρώματα είναι όχι φαρμακευτικές ουσίες🙏

Εγώ παίρνω το Τ4 που έπαιρνα ούτως ή άλλως, fyllicine και βιταμίνη D. Αυτά μόνο ευτυχώς αλλά προσπαθώ να μην τα ξεχνάω κλπ. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Angel-11 είπε:

Ποσο μαγνησιο παιρνεις; Για θυροειδή ποιο παιρνεις; 3 την ημερα του θυρεοειδή; Εσυ μου είχες  πει οτι ειχες 0,01; Νομιζω η Ευσταθια.

Εμενα μονο φυλλικό μου έχει πει αλλα παίρνω και λίγο μαγνήσιο γιατί παίρνω και d. Επίσης και ω3 . Μου ειπε και για μια πολυβιταμίνη αλλα δεν την πηρα. Και παίρνω κι εγώ του θυρεοειδή γιατι απ το πουθενά, η tsh μου ηταν οριακή.

@Melodia ακομα δεν εχω βγει εξω. Ακομα νιωθω τρομερη, τρομερη κόπωση. Ειμαι ολο κρεβατι αντε και λιγο σαλονι με τα παιδιά σήμερα. Ειμαι ενα μηνα και 13 ημέρες (1,5 μηνα) στο κρεβάτι.  Στις αλλες μου εγκυμοσύνες παλι με αηδιαζαν πολλά φαγητά αλλα τουλάχιστον κατι έτρωγα. Τωρα εδω και 1,5 μηνα... Μεχρι και πριν 5 ημερες ετρωγα μόνο ξηρούς καρπούς αντε και κανενα ξινιμηλο. Και τις τελευταίες ημέρες ποθω κολοκυθάκια βραστά. Ουτε πατατες ούτε καρότα. Σήμερα δηλαδη εφαγα κολοκυθακια βραστα και μαρουλοσαλατα. Και περιμένω μπας και παω τουαλέτα επιτέλους. Τι στο καλο, δεν θα βοηθήσουν;

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Ποσο μαγνησιο παιρνεις; Για θυροειδή ποιο παιρνεις; 3 την ημερα του θυρεοειδή; Εσυ μου είχες  πει οτι ειχες 0,01; Νομιζω η Ευσταθια.

Εμενα μονο φυλλικό μου έχει πει αλλα παίρνω και λίγο μαγνήσιο γιατί παίρνω και d. Επίσης και ω3 . Μου ειπε και για μια πολυβιταμίνη αλλα δεν την πηρα. Και παίρνω κι εγώ του θυρεοειδή γιατι απ το πουθενά, η tsh μου ηταν οριακή.

@Melodia ακομα δεν εχω βγει εξω. Ακομα νιωθω τρομερη, τρομερη κόπωση. Ειμαι ολο κρεβατι αντε και λιγο σαλονι με τα παιδιά σήμερα. Ειμαι ενα μηνα και 13 ημέρες (1,5 μηνα) στο κρεβάτι.  Στις αλλες μου εγκυμοσύνες παλι με αηδιαζαν πολλά φαγητά αλλα τουλάχιστον κατι έτρωγα. Τωρα εδω και 1,5 μηνα... Μεχρι και πριν 5 ημερες ετρωγα μόνο ξηρούς καρπούς αντε και κανενα ξινιμηλο. Και τις τελευταίες ημέρες ποθω κολοκυθάκια βραστά. Ουτε πατατες ούτε καρότα. Σήμερα δηλαδη εφαγα κολοκυθακια βραστα και μαρουλοσαλατα. Και περιμένω μπας και παω τουαλέτα επιτέλους. Τι στο καλο, δεν θα βοηθήσουν;

Εγώ παίρνω Τ4 των 88μg, είναι ρυθμισμένος ο θυρεοειδής μου προς το παρόν. Αλλά θα πάω κ για επανέλεγχο στην ενδοκρινολόγο μου (είχα πάει μέσα Οκτωβρίου και λίγες μέρες μετά έμεινα έγκυος κ άντε τώρα να τρέχω πάλι 🙊

Το μαρούλι σίγουρα θα σε βοηθήσει. Αποξηραμένα δαμάσκηνα δοκίμασε αφού τα μουλιάσεις λίγο σε χλιαρό νερό (αν δεν σε 🤢🤢

• Χαχα 1

πρίν από 3 λεπτά , Eustathia είπε:

Μετσοβόνε αγαπημένο ναι❤️🙏 είχαμε τέλειο καιρό αλλά με παγωνιά! Το ευχαριστήθηκα πολύ, περάσαμε ωραία. Αλλά πέρασαν πολύ γρήγορα οι μέρες κ μελαγχόλησα σήμερα🥺

Δεν μπορώ με τίποτα να πάρω άδεια από τη δουλειά γιατί έληγε η σύμβασή μου κ μόλις μου την ανανεώσανε οπότε δεν το έχω ανακοινώσει ακόμη στη δουλειά για αυτό το λόγο κ είμαι πιεσμένη🥺

Κρασάκι κορίτσια έχω πεθυμήσει, ειδικά ένα μοσχατο ντ'αστι. Το αγαπώ, σαν να το γεύομαι🤤🤭

Τι είπες τώρα!Πολύ φίλη μας και εσύ 😍 

Λογικό να είσαι πιεσμένη με τη δουλεία κορίτσι μου.Με το που σου δοθεί η ευκαιρία όμως αφού έγινε και η ανανέωση της σύμβασης να την πάρεις την αδειούλα σου να είχα χαλαρή να ξεκουραστείς και να απολαύσεις αυτή την περίοδο.Ειδικά αν η δουλειά σου είναι κουραστική και έχει και ορθοστασία. Φαντάζομαι σκέφτεσαι κ την αντίδραση τους.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Eustathia είπε:

Εννοείται δεν κάνουν κακό, συνέχισε και μην ανησυχείς, συμπληρώματα είναι όχι φαρμακευτικές ουσίες🙏

Εγώ παίρνω το Τ4 που έπαιρνα ούτως ή άλλως, fyllicine και βιταμίνη D. Αυτά μόνο ευτυχώς αλλά προσπαθώ να μην τα ξεχνάω κλπ. 

Ααααχ moscato d'asti τι ωραια να ειχαμε λιγο απ'αυτο ε; Και ζουμερες φραουλιτσες...

• Μου αρέσει 3

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Angel-11 είπε:

Τι είπες τώρα!Πολύ φίλη μας και εσύ 😍 

Λογικό να είσαι πιεσμένη με τη δουλεία κορίτσι μου.Με το που σου δοθεί η ευκαιρία όμως αφού έγινε και η ανανέωση της σύμβασης να την πάρεις την αδειούλα σου να είχα χαλαρή να ξεκουραστείς και να απολαύσεις αυτή την περίοδο.Ειδικά αν η δουλειά σου είναι κουραστική και έχει και ορθοστασία. Φαντάζομαι σκέφτεσαι κ την αντίδραση τους.

Χαχα ναι ναι κρασάκι, d'asti 🥰🥰🥰και πλατω με τυριά 🤤🤤🤤 από τα αγαπημένα μου! 

Αυτό περιμένω να το ανακοινώσω και να ηρεμήσω λίγο. Σκέφτομαι την αντίδραση του διευθυντή μου γιατί μου ανανέωσε τη σύμβαση, μου έχει αναθέσει πολλά και θα του ρθει κόλπος είμαι σίγουρη🤦

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ααααχ moscato d'asti τι ωραια να ειχαμε λιγο απ'αυτο ε; Και ζουμερες φραουλιτσες...

Υπέροχο 🥰🥰🥰 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 5 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εγώ σου το είχα πει είχα tsh 0.001 με δύο χάπια την μέρα σε 1 μηνα ανέβηκε 0,02 οπότε μου τα έκανε 3 για να μπούμε μέσα στο όρια.Παίρνω prothuril για το θυροειδή .Εμένα θεωρείται υπερθυροειδισμός κύησης .Και trofocard μαγνήσιο.Είχα πολλά κουτιά και ξεκινήσαμε με αυτό δυο φορές τη μέρα. Τώρα είπε οτι από δω και πέρα προτιμάει να παίρνω μαγνήσιο σε αμπούλες και επίσης το trofocard δν συνταγογραφείτε πλεόν.Οπότε θα μου το αλλάζει στο επόμενο ραντεβού .Ας είναι όσο δεν προσθέτει κάτι καλά είναι.βαρέθηκα κάθε λίγες ώρες την υπενθύμιση στο κινητό μην ξεχάσω κανένα χάπι.

Αυτό με την τουαλέτα τελικά οι περισσότερες το έχουμε.Είναι βέβαια και μεγάλο θέμα η έλλειψη κίνησης.Όσο είμαστε στο κρεβάτι πόσο πια να δουλέψει αυτό το έντερο? Θα τολμήσω τώρα στο ραντεβού να ρωτήσω αν με αφήνει να περπατάω λίγο αν και χλωμό το βλέπω. Εμένα λίγο η βρώμη για πρωινό με βοηθάει κάπως και τα πορτοκάλια.Αλλά μην φανταστείς σπουδαία αποτελέσματα.Και σίγουρα το νερό μόλις νιώσεις οτι μπορείς να το αυξήσεις λίγο.

πρίν από 14 λεπτά , Eustathia είπε:

Εγώ παίρνω Τ4 των 88μg, είναι ρυθμισμένος ο θυρεοειδής μου προς το παρόν. Αλλά θα πάω κ για επανέλεγχο στην ενδοκρινολόγο μου (είχα πάει μέσα Οκτωβρίου και λίγες μέρες μετά έμεινα έγκυος κ άντε τώρα να τρέχω πάλι 🙊

Το μαρούλι σίγουρα θα σε βοηθήσει. Αποξηραμένα δαμάσκηνα δοκίμασε αφού τα μουλιάσεις λίγο σε χλιαρό νερό (αν δεν σε 🤢🤢

Εμένα μου εμφανίστηκε μόνο στην εγκυμοσύνη και ευτυχώς το βρήκαμε από τις πρώτες εξετάσεις γιατί πρέπει να είναι ρυθμισμένος . Λογικά και  η αϋπνία μου οφείλεται σ'αυτό μαζί με τις ταχυκαρδίες.

Είχα ξεχάσει τελείως τα δαμάσκηνα θα τα δοκιμάσω κ εγώ.Καλά που το είπες .

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Angel-11 είπε:

Όχι βέβαια ....δεν τα σταματάς .....σε καταλαβαίνω..απόλυτα ...

Εγώ παίρνω utrogestan σικλακουρ  αντιπικτικη θυροειδή φυλικο ενέσιμη προγεστερόνη..

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Δαμάσκηνα ....αλλά φιλεναδουλα πρέπει να περπατήσεις έστω και στο σπίτι μέσα να κινείται το έντερο ...αλλιώς μια κουταλιά dulcolax.

Στα παιδιά το ανακοινωσες ;;;

Κορίτσια ....όσες έχετε ήδη παιδάκια το έχετε ανακοινώσει ;;;εγώ όχι ακόμα να είμαι ειλικρινής....

1 hour ago, Eustathia είπε:

Αφού περάσατε όμορφα ...μωρέ γι'αυτό μελαγχολείς που θα επιστρέψεις στη δουλειά τις επόμενες ημέρες ...

Ααααπαιρνει καμία και τις πολύ πολύ βιταμίνες pregnacare plus νομίζω ότι σε αυτήν την εγκυμοσύνη με ενοχλεί στο στομάχι τελικά ..

πρίν από 16 λεπτά , Melodia είπε:

Όχι βέβαια ....δεν τα σταματάς .....σε καταλαβαίνω..απόλυτα ...

Εγώ παίρνω utrogestan σικλακουρ  αντιπικτικη θυροειδή φυλικο ενέσιμη προγεστερόνη..

Δαμάσκηνα ....αλλά φιλεναδουλα πρέπει να περπατήσεις έστω και στο σπίτι μέσα να κινείται το έντερο ...αλλιώς μια κουταλιά dulcolax.

Στα παιδιά το ανακοινωσες ;;;

Κορίτσια ....όσες έχετε ήδη παιδάκια το έχετε ανακοινώσει ;;;εγώ όχι ακόμα να είμαι ειλικρινής....

Ενέσιμη προγεστερόνη? Αρχίζω να εκτιμάω την κρέμα που βάζω κ τα utrogestan, μου φτάνει η ηπαρίνη κάθε μέρα δεν θέλω άλλο τσίμπημα 😂

Εγώ ρε συ κινούμαι μέσα στο σπίτι.Δεν κάνω τραγικά πράγματα κ βαριές δουλειές αλλά ένα φαΐ ,θα πλύνω και τα πιάτα και λίγο πέρα δώθε το κάνω.Αλλά τίποτα δεν γίνεται. Αν δεν κάνεις εκεί μια ωραία βόλτα που να δουλέψει το άτιμο. Επιτρέπεται το dulcolax? Αχρείαστο να είναι αλλά άμα φτάσουμε στο αμήν να ξέρουμε .

Εγώ άλλα παιδάκια δεν έχω αλλά έχω ανιψάκια (4) και τους το είπα τα Χριστούγεννα σε βιντεοκλήση μιας και δεν βγαίνω .Χάρηκαν πάρα πολύ και κάθε μέρα με παίρνουν κ με ρωτάνε διάφορα που σκέφτονται κ μαλώνουν για το ποιος θα το προσέχει και για το φύλο .Αλλά τώρα σε καμιά βδομάδα θα μπω στον 5ο οπότε καταλαβαίνω οτι πιο νωρίς ίσως δεν θέλετε να συζητηθεί γιατί όλο και σε κάποιον θα τους ξεφύγει. Εγώ μόνο στους γονείς και τα αδέρφια μας το είχα πει μέχρι πρόσφατα.

• Μου αρέσει 2

@Angel-11 κι εγω ειχα τρελές ταχυκαρδίες τον πρωτο μηνα. Η καρδιά  μου χτυπουσε πααααρα πολυ δυνατα. Στην αρχη σκέφτηκα το χάπι μηπωσ επεσε πολυ η tsh. Όμως τελικά εφταιγε η ασιτία και η πλήρη αφυδάτωση. Κανονικα ημουν για νοσοκομείο εκείνες τις μερες. Μολις αρχισα να πινω σιγα σιγα ηλεκτρολύτες υποχωρησαν. Τωρα που αρχισα να τρεφομαι, εστω και με κολοκυθακια εξαφανίστηκαν. Το εντερο αστα να πάνε. Εψω ξεχάσει τη σημαίνει τουαλέτα. Και νιωθω βαρος. Δαμάσκηνα σιχαίνομαι. Θα πω στον συζυγο για κανενα γιαούρτι Activia. Δεν ξερω αν κυκλοφορούν ακόμη. Στο τελευταίο μου παιδί θυμάμαι μονο με αυτα τα γιαούρτια πηγα τουαλέτα τελικά.

@Melodia ειναι και το περπάτημα. Σιγουρα και το νερο. Τπτ απο αυτα δεν κάνω. Πως να περπατήσω αφού ακόμα δεν έχω δυνάμεις... Μακαρι να φτιαξει αυτο. Παω προς την 11η βδομάδα. Στις αλλες καπου εδω ξεκινούσα να παίρνω τα πανω μου 

Λοιπόν εγω το ειπα μονο στην μεγάλη! Της το είπα γιατι έπρεπε να με βοηθάει λιγο ειδικα εκεινες τις μέρες που δεν άντεχα ουτε να μιλήσω. Στα αλλα θα το ανακοινώσω αν κι εφόσον, εχω καλά νέα στην αυχενική.

@Angel-11 θα μπεις στον 5ο;; ❤️❤️ Αχ ζηλευω!!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...