Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 hours ago, MK2012 said:

Καλησπέρα! Αληθώς Ανέστη. Καλή αρχή εύχομαι από καρδιάς! 
      Σωματικα ξεκουράστηκα μπορώ να πω, ψυχικά όχι ιδιαιτέρως. 
      Σήμερα πήγα για υπέρηχο Β φάσης και είδαμε ένα ωοθηλακιο αλλά είναι μικρό 10mm και απ’οτι μου είπαν δε θα προλάβει λογικά να μεγαλώσει μέχρι να μου έρθει η περίοδος οπότε θα το αφήσουμε.Αν το πάμε βάσει ωοληψιας τη προηγούμενη Τριτη, λογικά σε μια βδομάδα θα αδιαθετήσω. Δε μπορώ να υπολογίσω καθόλου αυτό το μήνα γιατί έκανα καθυστερημένα ωοληψια τη 18η μέρα του κύκλου.
      Κανονικά ήταν να αδιαθετήσω χθες αν δεν είχα κάνει ωοληψια. Πρέπει να έχει μπερδευτεί τόσο ο οργανισμός που από χθες το στήθος μου με έχει πεθάνει.

Δεν πειράζει αν δεν γίνει β φάσης. Εξάλλου από ότι κατάλαβα θες να γυρίσει εκεί που ήσουν οπότε ίσως είναι και καλύτερα.

5 hours ago, Sofiiii said:

Καλησπέρα Χρόνια Πολλά με υγεία!

Πότε σου είχε έρθει περίοδος και έκανες 18η μέρα ωοληψια;μήπως αδιαθετησεις μες τις επόμενες δύο μέρες αν σε πονάει τόσο και το στήθος ...

@Losr καλό ξεκίνημα κορίτσι μου ,δύναμη και ηρεμία ταυτόχρονα,όλα να πάνε καλά 💕 

Σε ευχαριστώ πολύ. Έχουμε δρόμο μπροστά μας αυτήν την φορά 

1 hour ago, MK2012 said:

Σε ευχαριστώ! Τη δική μου την πορεία την ξέρω 🤣 Κάποια ανεπανόρθωτη μούντζα έχω φάει και δε λέει να στρώσει. Κουράστηκα πραγματικά. Είναι περίοδος περισυλλογής για το πώς πρέπει να προχωρήσω. 

Ποτέ μη λες ποτέ. Και δεν την ξέρεις την πορεία σου. Όπως κάμοια μας δεν την ξέρει. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Αχ ρε κορίτσια σημερα θυμηθηκα τα παλια. Πολυ χαλια στομαχι όλη μέρα. Εφαγα κατι κολοκυθακια βραστα (μπας και παω τουαλέτα επιτέλους) κι εφαγα ελαχιστο κρεας. Το κρεας με πειραξε παρα πολυ. Εχουν περασει 7 ωρες και ακομα νιωθω ανακατωσουρα απο αυτο. Χαλασε παλι η ορεξη για τα παντα. Με αηδιαζουν παλι ολα τα φαγητα. Αυριο το κοβω να φαω κολοκυθάκια βραστά.

Πάντως τωρα που λεμε για την papp a κι εγω λόγω ηλικίας εδω που τα λέμε, δεν περιμένω να δω καλη papp-a. Εχω μεγάλο άγχος για την αυχενική. Και για το αν θα χτυπαει η καρδιά του, αν θα βγει καλη η αυχενική και ο πλακούντας να ειναι οπισθιος. Πφφφ

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Αχ ρε κορίτσια σημερα θυμηθηκα τα παλια. Πολυ χαλια στομαχι όλη μέρα. Εφαγα κατι κολοκυθακια βραστα (μπας και παω τουαλέτα επιτέλους) κι εφαγα ελαχιστο κρεας. Το κρεας με πειραξε παρα πολυ. Εχουν περασει 7 ωρες και ακομα νιωθω ανακατωσουρα απο αυτο. Χαλασε παλι η ορεξη για τα παντα. Με αηδιαζουν παλι ολα τα φαγητα. Αυριο το κοβω να φαω κολοκυθάκια βραστά.

Πάντως τωρα που λεμε για την papp a κι εγω λόγω ηλικίας εδω που τα λέμε, δεν περιμένω να δω καλη papp-a. Εχω μεγάλο άγχος για την αυχενική. Και για το αν θα χτυπαει η καρδιά του, αν θα βγει καλη η αυχενική και ο πλακούντας να ειναι οπισθιος. Πφφφ

Αχχ πόσο σε νιώθω κορίτσι μου.Κρεας δεν μπορώ να φάω με τίποτα, μόνο κιμά τρώω.Πιες λίγο primperan μήπως στρώσει.

Όλα καλά θα πάνε με την αυχενική σου! Και εγώ τώρα που ηρέμησα τα βλέπω πιο θετικά τα πράγματα 

6 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Όλα καλά θα πάνε θα δεις....

Εμένα ο πλακούντας οπίσθιος χαμηλός....ελπίζω θα ανέβει....

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Καλημέρα είναι πλέον σίγουρο ότι δεν θα γίνω μανούλα καθώς αυξήθηκε μεν η χοριακη αλλά όχι ικανοποιητικά.

Είμαι παραδόξως εντάξει με την εξέλιξη, το κηδέψαμε μέρες τώρα ψυχολογικά καθώς ήξερα ακριβώς την μέρα επαφής ωορρηξίας κτλ 

Μου είπε ο γιατρός ότι μάλλον θα οδηγηθούμε σε λύση μεθοτρεξατης και αναρωτιέμαι αν έχετε εμπειρία;

Υγ Ζούμε στην Ελλάδα και έχουμε επιλογές δεν μπορώ να διανοηθώ να είμαι Αμερική και να μην μπορώ να ριξω αυτό το κύημα. Τι ζούμε! 

• Λυπημένη/-ος 1

IfsYp3.png

πρίν από 56 λεπτά , Kpp83 είπε:

Καλημέρα είναι πλέον σίγουρο ότι δεν θα γίνω μανούλα καθώς αυξήθηκε μεν η χοριακη αλλά όχι ικανοποιητικά.

Είμαι παραδόξως εντάξει με την εξέλιξη, το κηδέψαμε μέρες τώρα ψυχολογικά καθώς ήξερα ακριβώς την μέρα επαφής ωορρηξίας κτλ 

Μου είπε ο γιατρός ότι μάλλον θα οδηγηθούμε σε λύση μεθοτρεξατης και αναρωτιέμαι αν έχετε εμπειρία;

Υγ Ζούμε στην Ελλάδα και έχουμε επιλογές δεν μπορώ να διανοηθώ να είμαι Αμερική και να μην μπορώ να ριξω αυτό το κύημα. Τι ζούμε! 

Καλημερα! Λυπάμαι πολυ για την εξέλιξη. Για ποιο λογο να παρεις μεθοτρεξατη;

6 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Όλα καλά θα πάνε θα δεις....

Εμένα ο πλακούντας οπίσθιος χαμηλός....ελπίζω θα ανέβει....

Σχεδον παντα χαμηλος ειναι στην αυχενική. Μετά ανεβαίνει. Θεε μου, εμενα πρέπει να είναι οπίσθιος. Αν είναι πρόσθιος την εβαψα. Εχω απίστευτο άγχος.

13 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Αχχ πόσο σε νιώθω κορίτσι μου.Κρεας δεν μπορώ να φάω με τίποτα, μόνο κιμά τρώω.Πιες λίγο primperan μήπως στρώσει.

Όλα καλά θα πάνε με την αυχενική σου! Και εγώ τώρα που ηρέμησα τα βλέπω πιο θετικά τα πράγματα 

Εγω γενικα είμαι πολυ του κρέατος. Δεν τρωω ζυμαρικα ρυζι και τετοια. Τα εχω καταργησει εδω και 4 χρόνια. Χθες ομως εφαγα ελαχιστο κρεας και μετά υπέφερα. Υπεφερα ολο το βραδυ. Απίστευτη  ταση για εμετο και βαρυστομαχια. Και ακομα δεν ειμαι καλα. Και με βραστά κολοκυθακια πως θα βαλω κιλα που εχω γίνει ολο κόκκαλα; 

Καλημέρα κορίτσια! Ελπίζω να ειστε ολες καλα.

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!! @Kpp83λυπαμαι για την εξέλιξη εύχομαι να είσαι καλά!!τι είναι μεθοτρεξατη?

@Farmakotriftena είσαι καλύτερα σήμερα κορίτσι μ?

@Melodia εγώ είμαι μια χαρά κ όπως κ την πρώτη φορά λυσσάω ν τρώω μακαρόνια κ ρύζι αλλά γενικά προσπαθώ να προσέχω κ να πίνω πολύ νερό γτ κ στην πρώτη μου θελανε τα υγρά στο σάκο να ήταν λίγα παραπάνω.

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Kpp83 είπε:

@Kpp83 λυπάμαι για την εξέλιξη αυτή αλλά χαίρομαι με την αντιμετώπιση σου. Σου εύχομαι δύναμη και ότι καλύτερο επιθυμείς εσύ! Η σκέψη που με παρηγορεί εμένα προσωπικά είναι ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏❤️

Καλημέρα σε όλες ❤️ εμείς σήμερα έχουμε ταξίδι επιστροφής, αποφασίσαμε να μην γυρίσουμε αύριο γιατί θα έχει πάρα πολύ κίνηση. Θα κάνουμε στάσεις να σηκώνομαι κ να περπατάω. 

Με έχει πιάσει θλίψη, στενοχώρια ξαφνική. Έτσι ξύπνησα το πρωί 🥺🥺 ελπίζω να επανέλθω 🥺

Κατά τα άλλα πείνες πολλές και φαΐ. Πόνος στο στήθος και στη μέση, διάφορα 🤷

@Eustathia καλη επιστροφή κορίτσι μου!! 

@Efaki ευτυχως καλύτερα. Μακαρι να μπορουσα να πίνω κι εγω νερο. Ακομα με αηδιάζει ρε γμτ. Οχι οπως πριν λιγο καιρο που δεν ηθελα ουτε να το βλέπω. Αλλα και τωρα με το ζορι θα πιω 1 αντε 1,5 ποτήρι. Πριν την εγκυμοσύνη έπινα 3 μπορει και 4 λίτρα.

@Melodia εσυ πως εισαι κορίτσι μου;;

Κοριτσια αυχενικες της Ευσταθίας εχουμε σε λιγο καιρο. Ποια άλλη κοπέλα εχει τώρα κοντά;

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Efaki ευτυχως καλύτερα. Μακαρι να μπορουσα να πίνω κι εγω νερο. Ακομα με αηδιάζει ρε γμτ. Οχι οπως πριν λιγο καιρο που δεν ηθελα ουτε να το βλέπω. Αλλα και τωρα με το ζορι θα πιω 1 αντε 1,5 ποτήρι. Πριν την εγκυμοσύνη έπινα 3 μπορει και 4 λίτρα.

Κοριτσια αυχενικες της Ευσταθίας εχουμε σε λιγο καιρο. Ποια άλλη κοπέλα εχει τώρα κοντά;

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 

Ελπίζω η ψυχολογία μου να επανέλθει γιατί κάπως είμαι περίεργα.

Προσπάθησε κ εναλλακτική ενυδάτωση, πχ φρουτακια, αγγούρια αν δεν σε αναγουλιαζουν

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Kpp83 είπε:

Κορίτσι μου λυπάμαι για την εξέλιξή σου!

Εμένα μου είχαν προτείνει τη μεθοτρεξάτη σε εξωμήτρια κύηση που είχα αλλά τότε ήταν δυσεύρετη και επειδή το καταλάβαμε λίγο αργά και ήμουν ήδη στις 8 εβδομάδες  τελικά προχώρησα σε επέμβαση και αφαίρεση σάλπιγγας. Εσύ απ 'οτι κατάλαβα είσαι στην πολύ αρχή . Δεν έχει δημιουργηθεί καν σάκος. Σου είπε οτι βλέπει κάτι σε εξωμήτριο?Μου φαίνεται περίεργο να σου είπε απευθείας για τέτοια λύση χωρίς να είμαι γιατρός βέβαια. Δηλ δεν υπάρχει περίπτωση απλά να αρχίσει να πέφτει η χοριακή όπως σε μια βιοχημική?

1 ώρα πρίν, Efaki είπε:

Καλημέρα σε όλες!! @Kpp83λυπαμαι για την εξέλιξη εύχομαι να είσαι καλά!!τι είναι μεθοτρεξατη?

@Farmakotriftena είσαι καλύτερα σήμερα κορίτσι μ?

@Melodia εγώ είμαι μια χαρά κ όπως κ την πρώτη φορά λυσσάω ν τρώω μακαρόνια κ ρύζι αλλά γενικά προσπαθώ να προσέχω κ να πίνω πολύ νερό γτ κ στην πρώτη μου θελανε τα υγρά στο σάκο να ήταν λίγα παραπάνω.

Hellooooo ....μακαρόνια και τυριά θέλω να τρωωωωω χαχαχααα ...παίζει ρόλο πόσο νερό πινεις για τα υγρά στο σάκο ;;δεν το ήξερα ....

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Καλα είμαι σήμερα δεν νιωθω τσιμπηματακια να πω την αλήθεια ... Συχνοουρια πιο πολύ το βράδυ ...

Αυχενική εμείς με το καλό μετά τις 13.1 έχουμε μέλλον ακόμα ...

Ραντεβού με γιατρό έχω την Παρασκευή..

Εσύ ;;;;

πρίν από 4 λεπτά , Melodia είπε:

Hellooooo ....μακαρόνια και τυριά θέλω να τρωωωωω χαχαχααα ...παίζει ρόλο πόσο νερό πινεις για τα υγρά στο σάκο ;;δεν το ήξερα ....

Μια από τα ίδια μακαρόνια και τυριά.Αν είναι και λίγο αλμυρά τα τυριά ακόμη καλύτερα 😂 Αυτό με το νερό ναι μου το είπε και μένα ο γιατρός και όταν άρχισα να πίνω πολύ νερό μου είπε μάλιστα οτι φάνηκε η διαφορά.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Efaki είπε:

@Melodia αχ ναι κ τυριά εννοείται χαχαχχα…ναι παίζει ρόλο το νερο…αντε να κλείσω κ γω ραντεβού για την αυχενική ανυπομονώ!!!

Ποτέ έχεις ....κανονικά ραντεβου;;; 

Κορίτσια .....θέλω να ρωτήσω το εξής 

..διανύω το 36ο έτος τον Σεπτέμβριο κλείνω τα 37πιστευετε ότι θα μου πουν για αμνιοπαρακέντηση η δ είναι υποχρεωτικό ;

Βλέπω να ρίχνουμε έξω όλες τις τυροκομικες εταιρίες χαχαχαχαα αλήθεια τι τυρια τρώτε ;εγώ κυρίως κίτρινα και αλμυρά 😄

πρίν από 44 λεπτά , Angel-11 είπε:

Μια από τα ίδια μακαρόνια και τυριά.Αν είναι και λίγο αλμυρά τα τυριά ακόμη καλύτερα 😂 Αυτό με το νερό ναι μου το είπε και μένα ο γιατρός και όταν άρχισα να πίνω πολύ νερό μου είπε μάλιστα οτι φάνηκε η διαφορά.

Πόσο νερό καλό είναι να πίνουμε σου είπε ;ας πούμε 2λιτρα ;η και παραπάνω ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...