Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 hours ago, MK2012 said:

Καλησπέρα! Αληθώς Ανέστη. Καλή αρχή εύχομαι από καρδιάς! 
      Σωματικα ξεκουράστηκα μπορώ να πω, ψυχικά όχι ιδιαιτέρως. 
      Σήμερα πήγα για υπέρηχο Β φάσης και είδαμε ένα ωοθηλακιο αλλά είναι μικρό 10mm και απ’οτι μου είπαν δε θα προλάβει λογικά να μεγαλώσει μέχρι να μου έρθει η περίοδος οπότε θα το αφήσουμε.Αν το πάμε βάσει ωοληψιας τη προηγούμενη Τριτη, λογικά σε μια βδομάδα θα αδιαθετήσω. Δε μπορώ να υπολογίσω καθόλου αυτό το μήνα γιατί έκανα καθυστερημένα ωοληψια τη 18η μέρα του κύκλου.
      Κανονικά ήταν να αδιαθετήσω χθες αν δεν είχα κάνει ωοληψια. Πρέπει να έχει μπερδευτεί τόσο ο οργανισμός που από χθες το στήθος μου με έχει πεθάνει.

Δεν πειράζει αν δεν γίνει β φάσης. Εξάλλου από ότι κατάλαβα θες να γυρίσει εκεί που ήσουν οπότε ίσως είναι και καλύτερα.

5 hours ago, Sofiiii said:

Καλησπέρα Χρόνια Πολλά με υγεία!

Πότε σου είχε έρθει περίοδος και έκανες 18η μέρα ωοληψια;μήπως αδιαθετησεις μες τις επόμενες δύο μέρες αν σε πονάει τόσο και το στήθος ...

@Losr καλό ξεκίνημα κορίτσι μου ,δύναμη και ηρεμία ταυτόχρονα,όλα να πάνε καλά 💕 

Σε ευχαριστώ πολύ. Έχουμε δρόμο μπροστά μας αυτήν την φορά 

1 hour ago, MK2012 said:

Σε ευχαριστώ! Τη δική μου την πορεία την ξέρω 🤣 Κάποια ανεπανόρθωτη μούντζα έχω φάει και δε λέει να στρώσει. Κουράστηκα πραγματικά. Είναι περίοδος περισυλλογής για το πώς πρέπει να προχωρήσω. 

Ποτέ μη λες ποτέ. Και δεν την ξέρεις την πορεία σου. Όπως κάμοια μας δεν την ξέρει. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια κ (αγόρι)... Εγώ πάλι πολλή κουρασμένη με έντονους πονοκεφάλους...νομίζω είναι το μονο που μου έχει μείνει...αλλά είναι τόσο δυνατός που θα σπάσει το κεφάλι μου... Αύριο έχω την αυχενική το πρωί...έφτασε η μέρα... Ανυπομονώ... Οι μετρησεις με το σάκχαρο είναι τέλειες κ τρώω κ κανένα γλυκάκι... Βέβαια στο όριο...αλλά μια χαρά...

Εγώ πάλι το πάω σερί το βράδυ στο θέμα τσισα... Βαριέμαι να σηκωθώ ... Αλλά ξυπνάω κ εγώ ρε κορίτσια από τους πονοκεφάλους...😔😔😔ακόμα κ στον ύπνο τους καταλαβαίνω απίστευτο....

• Μου αρέσει 2

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

@Efaki κι εγω πολλά όνειρα και ξυπναω πολλες φορες μες τη νυχτα. Εχει χαλασει ο ύπνος μου. Προχθες ξυπνησα και δεν μπορουσα να κοιμηθώ για κανένα 2ωρο. Χτυπουσαν και οι καμπανες απ'τις 5.00 το πρωί. Κι εγω ειμαι κατρουλου. Ειδικα τη νύχτα. Εντωμεταξυ εφαγα χθες βραδυ σαλατα λαχανο-καροτο και πηγα πολλες φορες για τσισα. Τοσο διουρητικό ειναι πια αυτο το λάχανο;; Χαχαχ

@Eustathiaεμενα η μεση δεν με πονάει γενικά. Μονο η κοιλια. Ευτυχώς οχι καθε μερα . Αλλα μες τη βδομάδα 2 φορες περίπου θα με πιάσουν πόνοι περιόδου και καθε φορά τρομάζω (κλασικά 😅)

Όντως το λάχανο??? Να το έχουμε υπόψιν.... Εγώ εν τω μεταξύ έχω θέμα με τις τουαλέτες εκτός σπιτιού, δεν μπορώ να πάω με τίποτα. Κ έχω θέμα τώρα με τη συχνοουρία 🫣🤦

πρίν από 13 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Καλησπέρα κορίτσια κ (αγόρι)... Εγώ πάλι πολλή κουρασμένη με έντονους πονοκεφάλους...νομίζω είναι το μονο που μου έχει μείνει...αλλά είναι τόσο δυνατός που θα σπάσει το κεφάλι μου... Αύριο έχω την αυχενική το πρωί...έφτασε η μέρα... Ανυπομονώ... Οι μετρησεις με το σάκχαρο είναι τέλειες κ τρώω κ κανένα γλυκάκι... Βέβαια στο όριο...αλλά μια χαρά...

Εγώ πάλι το πάω σερί το βράδυ στο θέμα τσισα... Βαριέμαι να σηκωθώ ... Αλλά ξυπνάω κ εγώ ρε κορίτσια από τους πονοκεφάλους...😔😔😔ακόμα κ στον ύπνο τους καταλαβαίνω απίστευτο....

Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα στην αυχενική 🙏😇 

Εγώ το παράκανα με τα γλυκά 🫣🫣🫣 από βδομάδα διατροφή γιατί δεν θέλω να δω τίποτα μετρήσεις και να φρικάρω 😇

1 hour ago, Efaki είπε:

@Eustathia βρίσκομαι Σάμο μόνιμα πλέον εδώ κ 9 χρόνια λόγω εργασίας ε τώρα έφτιαξα κ οικογένεια οπότε ευελπιστώ ότι δεν θ χρειαστεί ν μετακινηθώ 

Τι ωραία 🙏❤️ τα καλύτερα εύχομαι 🥰

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Παιρνεις κατι; Η ακομα οχι; Πως την παλευεις χωρις να παρεις; Σημερα εχω κι εγω παλι. Ειχα και προχθες. Ειναι σαν ημικρανία σημερα ο δικος μου. Δεν εχω χειροτερο απο τον πονοκέφαλο.

Καλη επιτυχία γι'αυριο❤️❤️❤️❤️

Μπραβο και για το σακχαρακι!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

15 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Όντως το λάχανο??? Να το έχουμε υπόψιν.... Εγώ εν τω μεταξύ έχω θέμα με τις τουαλέτες εκτός σπιτιού, δεν μπορώ να πάω με τίποτα. Κ έχω θέμα τώρα με τη συχνοουρία 🫣🤦

Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα στην αυχενική 🙏😇 

Εγώ το παράκανα με τα γλυκά 🫣🫣🫣 από βδομάδα διατροφή γιατί δεν θέλω να δω τίποτα μετρήσεις και να φρικάρω 😇

Τι ωραία 🙏❤️ τα καλύτερα εύχομαι 🥰

Καλημέρα κορίτσια μου... Κανείς κ εσύ μετρήσεις? Δεν το θυμόμουν? Γιατί? Θυμόμουν μόνο την @Kate89... Πώς είσαι εσύ κορίτσι μου?  Νομίζω έχω μερες να σε δούμε...

Ευχαριστώ ρε κορίτσια...ότι ετοιμάζομαι σιγά σιγά...λέμε να φύγουμε 9 πάρα...μην βρούμε κίνηση κ να βρούμε να παρκάρουμε κιόλας ... Να φάω κ κάτι🤪

12 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Παιρνεις κατι; Η ακομα οχι; Πως την παλευεις χωρις να παρεις; Σημερα εχω κι εγω παλι. Ειχα και προχθες. Ειναι σαν ημικρανία σημερα ο δικος μου. Δεν εχω χειροτερο απο τον πονοκέφαλο.

Καλη επιτυχία γι'αυριο❤️❤️❤️❤️

Μπραβο και για το σακχαρακι!

Ξέρεις τι? Παίρνω όταν είναι πάρα πολύ δυνατός κ δεν τον αντέχω,γιατί έχω προσέξει ότι μόλιςε πιάσει το ντεπον 30-40 λεπτά ηρεμώ...μετά ξανά αρχίσει...

Δεν τον αντέχω...μέχρι κ στον ύπνο μου τον καταλαβαίνω...δεν τον αντέχω...λέω άντε να μου φύγει κ αυτό το σύμπτωμα...

πρίν από 44 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου... Κανείς κ εσύ μετρήσεις? Δεν το θυμόμουν? Γιατί? Θυμόμουν μόνο την @Kate89... Πώς είσαι εσύ κορίτσι μου?  Νομίζω έχω μερες να σε δούμε...

Ευχαριστώ ρε κορίτσια...ότι ετοιμάζομαι σιγά σιγά...λέμε να φύγουμε 9 πάρα...μην βρούμε κίνηση κ να βρούμε να παρκάρουμε κιόλας ... Να φάω κ κάτι🤪

Ξέρεις τι? Παίρνω όταν είναι πάρα πολύ δυνατός κ δεν τον αντέχω,γιατί έχω προσέξει ότι μόλιςε πιάσει το ντεπον 30-40 λεπτά ηρεμώ...μετά ξανά αρχίσει...

Δεν τον αντέχω...μέχρι κ στον ύπνο μου τον καταλαβαίνω...δεν τον αντέχω...λέω άντε να μου φύγει κ αυτό το σύμπτωμα...

Καλημέρα 🥰 να πάνε όλα καλά, καλά αποτελέσματα🙏❤️

Εγώ δεν κάνω επιπλέον μετρήσεις, μέχρι στιγμής τις εξετάσεις που μου έγραψε η γιατρός και ήταν όλα οκ. Απλά ξέφυγα λίγο αυτές τις μέρες με το θέμα φαγητού και φοβάμαι τι θα δω στον επανέλεγχο 😇😇😇

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@Αννούλαααα καλη επιτυχία!! Περιμένουμε  νεα σου!!

Διαβαζω αυτα για τον πονοκέφαλο σου και με πιάνει τρελη φοβια. Τον σιχαίνομαι τον πονοκέφαλο. Δεν το αντέχω. Χθες δεν πηγα κατι αλλα ημουν χαλια ολη μερα. Τελικα κατα τις 5 το πρωι δεν αντεξα , πηρα μισο ντεπον. Πότε φεύγει αραγε αυτο το σύμπτωμα; Δεν θυμάμαι καθόλου. Μονο στη 2η εγκυμοσύνη μου θυμάμαι ειχα καθε μερα επι 3 βδομάδες περιπου τρομερους πονοκεφαλους, αλλα στο 2ο τρίμηνο κάπου 16η με 19η βδομάδα.

@Eustathia καλημερούδια!!

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

πρίν από 28 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Αννούλαααα καλη επιτυχία!! Περιμένουμε  νεα σου!!

Διαβαζω αυτα για τον πονοκέφαλο σου και με πιάνει τρελη φοβια. Τον σιχαίνομαι τον πονοκέφαλο. Δεν το αντέχω. Χθες δεν πηγα κατι αλλα ημουν χαλια ολη μερα. Τελικα κατα τις 5 το πρωι δεν αντεξα , πηρα μισο ντεπον. Πότε φεύγει αραγε αυτο το σύμπτωμα; Δεν θυμάμαι καθόλου. Μονο στη 2η εγκυμοσύνη μου θυμάμαι ειχα καθε μερα επι 3 βδομάδες περιπου τρομερους πονοκεφαλους, αλλα στο 2ο τρίμηνο κάπου 16η με 19η βδομάδα.

@Eustathia καλημερούδια!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια μου... Ότι φτάσαμε παρκάρουμε... Θα σας στείλω μόλις τελειώσουμε...

Κ εγώ θυμάμαι στην πρώτη μου είχα αλλά προς στο τέλος πριν την γέννα... Διάβασα ένα άρθρο,που έλεγε υπάρχει σαν συμπτώματα στο πρώτο τρίμηνο...ελπίζω να φύγει όπου να ναι... Με κούρασε κ μου δημιουργεί πολλά νεύρα...

• Μου αρέσει 1

Πωπωπω κορίτσια τα παραπεμπτικα μην ξεχάσετε... Ξέχασα να πω στον γιατρό να το κόψουμε... Ότι μου έφτιαξε το ένα κ περιμένω το δεύτερο... Άγχος από το πουθενά... Επιστρέφω με νέα μετά...

πρίν από 4 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Πωπωπω κορίτσια τα παραπεμπτικα μην ξεχάσετε... Ξέχασα να πω στον γιατρό να το κόψουμε... Ότι μου έφτιαξε το ένα κ περιμένω το δεύτερο... Άγχος από το πουθενά... Επιστρέφω με νέα μετά...

Τι παραπεμπτικό;;;;

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Τι παραπεμπτικό;;;;

Για την αυχενική... γράφονται κ η αυχενική κ η papp-a κ πληρώνουμε συμμετοχή...

Περιμένω για να δώσω αίμα... Όλα καλά είναι σαν πρώτη ματιά... Να βγει κ η αίματος κ βλέπουμε... Όμως λόγω ηλικίας μου είπαν καλό είναι να κάνω άλλη μια εξέταση για σιγουριά...γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια τους...

Μάλλον αγόρι ...

πρίν από 46 λεπτά , Eustathia είπε:

Εμένα η γιατρός μου είπε χωρίς παραπεμπτικό, ιδιωτική επίσκεψη θα πάμε 🤷 οπότε δεν ξέρω κάτι σχετικά.. 

Που θα την κάνετε? Εγώ πάντως κ στο μητέρα κ στο ρεα πάντα είχα παραπεμπτικα?

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια και Χρόνια Πολλά!!🎄🎄

@Αννούλααααμε το καλό να γίνει η αυχενική κορίτσι μου και να πάνε όλα καλά!!

Χάθηκα λίγο αυτές τις μέρες γιατί από την Δευτέρα είχα ανακατοσουρες και εμετούς.. είμαι 11+6 σήμερα.Επισης αν και κάνει κρύο εγώ θέλω να πίνω παγωμένο νερό..τι είναι πάλι αυτό;;🤭🤭ο άντρας μου με κοιτάει περίεργα 😁

Εσείς όλα καλά;;

• Χαχα 1

πρίν από 17 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Για την αυχενική... γράφονται κ η αυχενική κ η papp-a κ πληρώνουμε συμμετοχή...

Περιμένω για να δώσω αίμα... Όλα καλά είναι σαν πρώτη ματιά... Να βγει κ η αίματος κ βλέπουμε... Όμως λόγω ηλικίας μου είπαν καλό είναι να κάνω άλλη μια εξέταση για σιγουριά...γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια τους...

Μάλλον αγόρι ...

Που θα την κάνετε? Εγώ πάντως κ στο μητέρα κ στο ρεα πάντα είχα παραπεμπτικα?

@Αννούλαααα μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια! Η επιπλέον εξέταση είναι η NIPT??? 

Πρέπει να ναι ο γιατρός συμβεβλημένος θεωρώ για να γίνει αυτό. Δεν γνωρίζω κιόλας. 

Εγώ θα την κάνω σε ιδιώτη, σε κέντρο εμβρυικής ιατρικής, είναι ειδικός εμβρυομητρικός. Οπότε δεν νομίζω να είναι συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ. Δεν θα πάω σε μαιευτήριο να την κάνω. 

@Kate89 κ εγώ παγωμένο γάλα🤭🤭🤭

Just now, Eustathia είπε:

@Αννούλαααα μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια! Η επιπλέον εξέταση είναι η NIPT??? 

Πρέπει να ναι ο γιατρός συμβεβλημένος θεωρώ για να γίνει αυτό. Δεν γνωρίζω κιόλας. 

Εγώ θα την κάνω σε ιδιώτη, σε κέντρο εμβρυικής ιατρικής, είναι ειδικός εμβρυομητρικός. Οπότε δεν νομίζω να είναι συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ. Δεν θα πάω σε μαιευτήριο να την κάνω. 

@Kate89 κ εγώ παγωμένο γάλα🤭🤭🤭

Κλείσαμε κ εμείς το ραντεβού μας 9 Ιανουαρίου! 🙏

• Μου αρέσει 2

@Αννούλαααα συγχαρητήρια!!! Τι επιπλέον εξέταση; Γιατι κι εγω ειμαι 38,5. Παραπεμπτικό δεν εχω πάει ποτέ. Κι εγω σε ιδιώτη θα παω και θα πληρώσω ενα 150 νομίζω.

@Kate89ησουν καλύτερα και χειροτερεψες ξαφνικά δηλαδη; Κι εγώ σήμερα εχω πάλι αναγουλες. Πότε έντονες πότε λιγο καλύτερα νιώθω. Ξαπλωσα παλι γιατι δεν μπορω ωρα ορθια. 10+1 εγω .

@Eustathiaαντε κοντευεις κι εσύ!! Με το καλο!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Αννούλαααα συγχαρητήρια!!! Τι επιπλέον εξέταση; Γιατι κι εγω ειμαι 38,5. Παραπεμπτικό δεν εχω πάει ποτέ. Κι εγω σε ιδιώτη θα παω και θα πληρώσω ενα 150 νομίζω.

@Kate89ησουν καλύτερα και χειροτερεψες ξαφνικά δηλαδη; Κι εγώ σήμερα εχω πάλι αναγουλες. Πότε έντονες πότε λιγο καλύτερα νιώθω. Ξαπλωσα παλι γιατι δεν μπορω ωρα ορθια. 10+1 εγω .

@Eustathiaαντε κοντευεις κι εσύ!! Με το καλο!

Ναι κ εγώ εκεί γύρω υπολογίζω, στα 150 🤷 

Εμείς δώσαμε κ 700 ευρώ για το γενετικό έλεγχο των γονιδίων κ άμα χρειαστεί και NIPT μετά, χαμός.... Αλλά εντάξει συνειδητές επιλογές όλα🥹😇

Με το καλό σε όλες🙏❤️ Ναι είναι κοντά σχετικά, οριακά λιγότερο από 2 εβδομάδες και θα είναι 3 εβδομάδες ακριβώς από το τελευταίο ραντεβού με τη γυναικολόγο. Καλό διάστημα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...