Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Μου έχει τύχει δύο τρεις φορές, ναι. Δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν κακός κύκλος ή λάθος timing. Αλλά συμβαίνει. Κι εγώ σύνολο οκτώ ωοληψιες έκανα.

• Λυπημένη/-ος 1

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , MYRTO7 είπε:

Γεια σας κορίτσια! @Irene14 είσαι σχεδόν 5 εβδομάδων; Εγώ 4+4 

Νωρίς είναι ακόμη, ανυπομονώ για τον πρώτο υπέρηχο αλλά έχω πολύ καιρό μπροστά μου 

Είμαι 5w+3d... Υπομονή κορίτσι μου! Η αναμονή είναι δύσκολη. Το πρώτο σου;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 52
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Irene14 είπε:

Είμαι 5w+3d... Υπομονή κορίτσι μου! Η αναμονή είναι δύσκολη. Το πρώτο σου;

Ναι! Έμαθα μια μέρα πριν την καθυστέρηση πως είμαι έγκυος και από τότε δεν μπορώ να το πιστέψω 😃😃😃

Αλλα ο γιατρός θέλει να με δει γύρω στην 7η εβδομάδα, μετά τις 10/12 μου είπε να μιλήσουμε! 

πρίν από 2 λεπτά , MYRTO7 είπε:

Ναι! Έμαθα μια μέρα πριν την καθυστέρηση πως είμαι έγκυος και από τότε δεν μπορώ να το πιστέψω 😃😃😃

Αλλα ο γιατρός θέλει να με δει γύρω στην 7η εβδομάδα, μετά τις 10/12 μου είπε να μιλήσουμε! 

Έκανες χοριακή; Εγώ θα κάνω την τρίτη μου αύριο. 

Με το καλό το πρώτο σου μωράκι ❤️

Just now, Irene14 είπε:

Έκανες χοριακή; Εγώ θα κάνω την τρίτη μου αύριο. 

Με το καλό το πρώτο σου μωράκι ❤️

Εκανα μια μέρα πριν την καθυστέρηση και είχα 70! Μετά από 4 μέρες είχα 705! 
Έλεγα να ξανά κάνω αλλά ο γιατρός δεν μου το πρότεινε, οπότε θα προσπαθήσω να κρατηθώ!  
Εσένα είδα πως είναι το δεύτερο παιδάκι σου, με το καλό 🩷

πρίν από 1 λεπτό , MYRTO7 είπε:

Έλεγα να ξανά κάνω αλλά ο γιατρός δεν μου το πρότεινε, οπότε θα προσπαθήσω να κρατηθώ!  

Ευχαριστώ πολύ ❤️

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , MYRTO7 είπε:

Καλως ήρθες!! Εύχομαι μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!

Μπηκα τωρα να δω τι γίνεται γιατί δε βλέπω πολυ κίνηση στην ομαδουλα μας.

Εγω κορίτσια ενω χθες ξεκινησαν οι αναγουλες και χάρηκα (ναι ξερω ακούγεται τελείως μαζοχιστικο) σήμερα τιποτα. Τι πο τα. Και με έχουν ζωσει τα φίδια. 4 εγκυμοσύνες, σε ολες 5+3 5+4 το πολυ, ξεκινουσαν οι αναγουλες και οι εμετοί. Χθες 5+4 ξεκινησαν και ειχα χαρει τοσο. Σημερα ομως... Και για να δικαιολογήσω το άγχος μου, να πω πως στην μονη εγκυμοσύνη που δεν είχα αναγουλες, ηταν στην παλινδρομη.

Δεν μπορω να κανω τπτ ομως παρα υπομονη. Και στον γιατρο να παω δεν πρόκειται να φανει κατι αξιολογο στη βδομάδα που ειμαι. Θα παω την αλλη βδομάδα και προς τα τελη της που θα ειμαι πλεον στην 7η. Ελπίζω να πανε ολα καλα. Ξεκινησε αυτη η εγκυμοσύνη με πολυ θετικη σκέψη απο εμενα και σιγουριά οτι ολα θα πανε καλα και τωρα νιωθω οπως στην παλινδρομη.

yplDp3.png

πρίν από 44 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εγω κορίτσια ενω χθες ξεκινησαν οι αναγουλες και χάρηκα (ναι ξερω ακούγεται τελείως μαζοχιστικο) σήμερα τιποτα. Τι πο τα. Και με έχουν ζωσει τα φίδια. 4 εγκυμοσύνες, σε ολες 5+3 5+4 το πολυ, ξεκινουσαν οι αναγουλες και οι εμετοί. Χθες 5+4 ξεκινησαν και ειχα χαρει τοσο. Σημερα ομως... Και για να δικαιολογήσω το άγχος μου, να πω πως στην μονη εγκυμοσύνη που δεν είχα αναγουλες, ηταν στην παλινδρομη.

Δεν μπορω να κανω τπτ ομως παρα υπομονη. Και στον γιατρο να παω δεν πρόκειται να φανει κατι αξιολογο στη βδομάδα που ειμαι. Θα παω την αλλη βδομάδα και προς τα τελη της που θα ειμαι πλεον στην 7η. Ελπίζω να πανε ολα καλα. Ξεκινησε αυτη η εγκυμοσύνη με πολυ θετικη σκέψη απο εμενα και σιγουριά οτι ολα θα πανε καλα και τωρα νιωθω οπως στην παλινδρομη.

Καλησπέρα κορίτσι μου!

Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας! Εμένα είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και δεν ξέρω να σου πω και πολλά αλλά νομίζω τα συμπτώματα έρχονται και φεύγουν.Και εγώ μια μέρα θα έχω πιο δυνατά συμπτώματα και την άλλη πιο ήπια.Εγω είμαι τώρα 7+3 και στην 6η εβδομάδα είχα μια μέρα εμετούς και μετά δεν ξανά είχα, παρόλα αυτά 6+6 άκουσα καρδούλα ♥️ 

Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε 

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Καλησπέρα!!!!💜 Έχει κίνηση η ομάδα, ναι! Και εγώ δεν μπορώ να πω πολλά γιατί είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και δεν έχω ιδέα (από εσάς μαθαίνουμε) αλλά πραγματικά τα συμπτώματα το σίγουρο είναι πως έρχονται και φεύγουν. Επίσης, κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, εγώ θα ευχηθώ σε αυτή να είναι όλα σούπερ και να μην ταλαιπωρηθείς με αναγούλες! Μην αγχώνεσαι, θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Είναι λογικό να είσαι επηρεασμένη από την παλίνδρομη αλλά κάνε υπομονή μέχρι τον υπέρηχο (έδινα να δίνω και συμβουλές, που νιώθω πως δεν περνάνε οι μέρες). 😜

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...