-
Από την διαχείριση / Admin news
-
3 ώρες πρίν, kate82 είπε:
@dimi.tra και εγώ μια από τα ίδια, από 10 Ιανουαρίου περιμένω αλλά σήμερα μ έστειλε ο γιατρός να κάνω ορμονολογικες να δούμε τι γίνεται, μεσημεράκι θα έχω τ αποτελέσματα
Εγώ πήρα και σικλακουρ τρομάρα μου να ρυθμίσουμε τον κύκλο 😂 προς το παρόν έχω κάτι καφέ μόνο στο σκούπισμα και τίποτε άλλο. Άφαντη η περίοδος! Τώρα που την θέλω δεν έρχεται η ρουφιανα!
2 ώρες πρίν, Natassou85 είπε:Σε ευχαριστω παρα πολυ.. αν καταλαβα σωστα τη πρωτη εβδομαδα διεγερσης δουλευες κανονικα κ μετα εκοψες 3- 4 μερες πριν; Τη πρωτη εβδομαδα που δούλευες κανονικα με βαρος κ σκυψιμο ειχες καποια ενοχληση;; Γιατι κ γω προς το τελος σκεφτομαι να παρω τις μερες
Δε γνωριζω ποσα θα εχω γιατι απο τη πρωτη διεγερση εχουν περασει 3,5 χρονια .. σιγουρα θα χω λιγοτερα απο 40 που ειχα αλλα σκεφτομουν να παρω προς το τελος αδεια .. με φοβισες με τη συστροφη η αληθεια.. σε ευχαριστω παρα πολυ❤️
Καλέ οχι δεν το είπα να σε φοβίσω! Είναι τραβηγμένο σενάριο δεν είναι ιδιαίτερα πιθανό. Δεν ήθελα να σε φοβίσω, συγγνώμη!
1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:Κάτσε ένα-ενα. Πρώτα έχω να τον διαψεύσω πως όντως θα κάνω παιδί και δεύτερον ότι το παιδί μου δε θα έχει πρόβλημα. Θυμάσαι; Ήταν πολλά τα δεδομένα.
Όντως θεωρείται καλός; Γιατί η FSH 11 θεωρείται τσιμπημένη, αν δε κάνω λάθος. Βέβαια μπροστά στη προηγούμενη που είχα είναι οκ. Παρασκευή υπέρηχος, 7η ημέρα. Ξεκίνησα serpafar.
Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι μόνο που τον σκέφτομαι! Αν θέλει βοήθεια να το κόψει το χεράκι ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ! 😏
1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:Σε αυτόν τον κύκλο είχα fsh 11 και όντως έγινε ένα άριστο εμβρυακι που μεταφέραμε!
Να πω λίγο την αγωνία μου.. σήμερα είμαι 1η εβδομάδα από την εμβρυομεταφορα και σκόνταψα σε ένα μικρό σκαλοπατάκι. Δεν έπεσα αλλά τραντάχτηκα. Τώρα κανένα 2η το μετά έχω σε πόνο περιόδου..όχι έντονο..λέτε να έγινε ζημιά; Θα το ένιωσα;;
2ωρο μετά
Μην ανησυχείς από ένα παραπάτημα, δεν είναι τίποτα, ειδικά από την στιγμή που δεν χτύπησες! Πιο πολύ αγχώθηκες παρά έγινε κάτι στο ή στα εμβρυακια σου. Ξεκουράσου και προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι 💕
-
1
-
-
Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️
-
Θέματα
-
- 9.680 απαντήσεις
- 1.048.264 εμφανίσεις
-
- 953 απαντήσεις
- 486.546 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 136.698 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.190.187 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 39.197 εμφανίσεις
-
-
-
- 1.052 απαντήσεις
- 113.747 εμφανίσεις
-
- 1.879 απαντήσεις
- 246.497 εμφανίσεις
-
- 9.680 απαντήσεις
- 1.048.264 εμφανίσεις
-
- 953 απαντήσεις
- 486.546 εμφανίσεις
-
- 1.898 απαντήσεις
- 83.948 εμφανίσεις
-
Πιστεύετε παίζει ρόλο ο γιατρός στην εξωσωματική;;; 1 2 3 4
Από Vasssso, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 50 απαντήσεις
- 33.661 εμφανίσεις
-
- 21 απαντήσεις
- 1.515 εμφανίσεις
-
- 52 απαντήσεις
- 10.545 εμφανίσεις
-
- 17 απαντήσεις
- 2.274 εμφανίσεις
-
- 588 απαντήσεις
- 186.371 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα