Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Καλησπέρα σας κορίτσια. Ειμαι καινούργια εδώ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μόλις έκλεισα την 8η εβδομάδα και το πρωί που ξύπνησα είχα ελαφριά αιμορραγία. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί πριν 2 εβδομάδες είχα πάλι αιμορραγία, σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και να πάω την παρασκευή να το δούμε, αλλά εγώ έχω πεθάνει από το άγχος και τη στεναχώρια μου. Είχε κάποια από εσάς παρόμοιο περιστατικό;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 566
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Nanasid είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια. Ειμαι καινούργια εδώ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μόλις έκλεισα την 8η εβδομάδα και το πρωί που ξύπνησα είχα ελαφριά αιμορραγία. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί πριν 2 εβδομάδες είχα πάλι αιμορραγία, σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και να πάω την παρασκευή να το δούμε, αλλά εγώ έχω πεθάνει από το άγχος και τη στεναχώρια μου. Είχε κάποια από εσάς παρόμοιο περιστατικό;

Καλώς ήρθες κορίτσι μου🙏 όλα να πάνε κατ'ευχήν❤️ εγώ από την 1η στιγμή της εγκυμοσύνης μέχρι τώρα που είμαι 11η εβδομάδα έχω ελαφριές "αιμορραγίες" κάθε λίγες μέρες, κυρίως υγρά μπεζ/ροζ κάθε τόσο και 2 φορές λίγο πιο κόκκινο, όμως οι εικόνες ήταν όλες φυσιολογικές έως τώρα🙏 

πρίν από 2 λεπτά , Eustathia είπε:

Καλώς ήρθες κορίτσι μου🙏 όλα να πάνε κατ'ευχήν❤️ εγώ από την 1η στιγμή της εγκυμοσύνης μέχρι τώρα που είμαι 11η εβδομάδα έχω ελαφριές "αιμορραγίες" κάθε λίγες μέρες, κυρίως υγρά μπεζ/ροζ κάθε τόσο και 2 φορές λίγο πιο κόκκινο, όμως οι εικόνες ήταν όλες φυσιολογικές έως τώρα🙏 

Ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση.❤️Από την προηγούμενη φορά που είχα την αιμορραγία, τα έχω σταματήσει όλα. Είμαι τόσο καιρό κλεισμένη στο σπίτι και ούτε στην επιχείρησή μου δεν έχω πάει καθόλου τέτοιες μέρες που γίνεται χαμός! Χθες στην βόλτα με το σκυλάκι μου, την τράβηξα λίγο παραπάνω για να ανέβει τα σκαλοπάτια της εισόδου και νομίζω εκεί την έπαθα την ζημία. 😢 εσύ αντιλήφθηκες να ζορίστηκες κάπου ή το παθαίνεις και χαλαρή όταν είσαι;

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλες για τις απαντήσεις είστε τόσο γλυκές... σας εύχομαι πραγματικά ότι καλύτερο θα χαρώ τόσο πολύ όταν έρθει η ώρα να βλέπω στα σχολια ότι έχετε στην αγκαλιά σας τα μωράκια σας .. και ποτέ δε ξέρεις μπορεί να σας ανακοινώσω κάποια στιγμή κ εγώ πάλι μια καινούρια ζωή.. Θέλω το καλύτερο για κάθε γυναίκα...το ζω πρώτη φορά και πραγματικά μακάρι να μπορούσα να είμαι η τελευταία που το ζει.. εύχομαι σύντομα να ηρεμήσετε όσες έχετε συμπτώματα που σας ταλαιπωρούν και ολα θα πάνε καλά...

2 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Δεν θυμάμαι πόσο είχα όταν ξεκίνησα... Πρέπει να δω τις εξετάσεις... Αλλά τώρα παίρνω τ4 100

Αχχχχ κορίτσι μου εύχομαι να πάνε όλα καλά... Αλλά πόσο σε καταλαβαίνω...αν κάτι δεν πάει καλά κ θες καθάρισμα,θα ήθελα κ εγώ να το κάνω να τελειώνω όπως είπες... Τι να πω... Ελπίζω όλα να είναι καλά... Με πόση χοριακη ξεκίνησες?

Τίποτα δεν παθαίνουμε... Εμένα είχε παλινδρομησει κ το είχα 1-1½ βδομάδα γιατί έλειπε ο γιατρός μου... Απλά μετά είναι ψυχολογικό περισσότερο...

Αχχχ κορίτσι μου πόσο λυπάμαι να ήξερες... συγκινήθηκα κ βουρκωσα...τι να πω...δεν έχω λόγια ειλικρινά...δεν υπάρχουν λόγια...κλάψε πενθησε...βγάλε από μέσα σου ότι νιώθεις... Κ όταν είσαι έτοιμη σήκω κ προχώρα...ένα άλλο μωράκι σας περιμένει για να είστε οι γονείς του...αυτό πάντα θα υπάρχει μέσα σου...δεν θα ξεχαστεί ποτέ... Σου στέλνω μια μεγαλη αγκαλιά...

Υπέρ ευχαριστώ...βλέπω πως είμαι ανάμεσα σε όμορφα πλάσματα.. εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη κ ένα υπέροχο πλασματακι 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1
  • Λουλούδια 1

πρίν από 2 λεπτά , Nanasid είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση.❤️Από την προηγούμενη φορά που είχα την αιμορραγία, τα έχω σταματήσει όλα. Είμαι τόσο καιρό κλεισμένη στο σπίτι και ούτε στην επιχείρησή μου δεν έχω πάει καθόλου τέτοιες μέρες που γίνεται χαμός! Χθες στην βόλτα με το σκυλάκι μου, την τράβηξα λίγο παραπάνω για να ανέβει τα σκαλοπάτια της εισόδου και νομίζω εκεί την έπαθα την ζημία. 😢 εσύ αντιλήφθηκες να ζορίστηκες κάπου ή το παθαίνεις και χαλαρή όταν είσαι;

Εμένα η γιατρός μου μου είπε ότι 1 στις 3 γυναίκες με φυσιολογική εικόνα στους υπερήχους, έχει αιμορραγίες πρώτου τριμήνου που δεν συνδέονται με κάποια παθολογία. Ωστόσο το παρακολουθούμε και μου είχε πει να ξεκουράζομαι και να μειώσω τις δραστηριότητες μου γιατί το παρακάνω ίσως. Μου είπε να πάρω αναρρωτική αλλά εγώ δυστυχώς δεν μπορούσα να λείψω από τη δουλειά οπότε απλά ξεκουράζομαι όσο μπορώ. Πάντως άμα κουραστώ μια μέρα, την επόμενη βλέπω στο χαρτί ροζ. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή πώς λειτουργεί απλά με αγχώνει κάθε φορά. 

Ξεκουράσου όσο μπορείς μέχρι την Παρασκευή που θα πας για έλεγχο🙏

πρίν από 5 λεπτά , Semi92 είπε:

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλες για τις απαντήσεις είστε τόσο γλυκές... σας εύχομαι πραγματικά ότι καλύτερο θα χαρώ τόσο πολύ όταν έρθει η ώρα να βλέπω στα σχολια ότι έχετε στην αγκαλιά σας τα μωράκια σας .. και ποτέ δε ξέρεις μπορεί να σας ανακοινώσω κάποια στιγμή κ εγώ πάλι μια καινούρια ζωή.. Θέλω το καλύτερο για κάθε γυναίκα...το ζω πρώτη φορά και πραγματικά μακάρι να μπορούσα να είμαι η τελευταία που το ζει.. εύχομαι σύντομα να ηρεμήσετε όσες έχετε συμπτώματα που σας ταλαιπωρούν και ολα θα πάνε καλά...

Εγώ συγκινήθηκα τώρα 🥹🥺 εύχομαι μόνο τα καλύτερα σε όλες κ από εσένα σύντομα να ακούσουμε όμορφα νέα 🙏❤️ θα χαρώ πολύ🙏

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Eustathia είπε:

Εμένα η γιατρός μου μου είπε ότι 1 στις 3 γυναίκες με φυσιολογική εικόνα στους υπερήχους, έχει αιμορραγίες πρώτου τριμήνου που δεν συνδέονται με κάποια παθολογία. Ωστόσο το παρακολουθούμε και μου είχε πει να ξεκουράζομαι και να μειώσω τις δραστηριότητες μου γιατί το παρακάνω ίσως. Μου είπε να πάρω αναρρωτική αλλά εγώ δυστυχώς δεν μπορούσα να λείψω από τη δουλειά οπότε απλά ξεκουράζομαι όσο μπορώ. Πάντως άμα κουραστώ μια μέρα, την επόμενη βλέπω στο χαρτί ροζ. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή πώς λειτουργεί απλά με αγχώνει κάθε φορά. 

Σε ευχαριστώ πολύ και σου ευχομαι να σου πάνε όλα τέλεια και να μη σε προβληματίσει ξανα τίποτα στην εγκυμοσύνη σου ❤️ καλά Χριστούγεννα 🎄

πρίν από 2 λεπτά , Nanasid είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ και σου ευχομαι να σου πάνε όλα τέλεια και να μη σε προβληματίσει ξανα τίποτα στην εγκυμοσύνη σου ❤️ καλά Χριστούγεννα 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Επίσης, σου εύχομαι να μην είναι απολύτως τίποτα το αιματάκι αυτό. Να προσέχεις, να ξεκουραστείς και αν θέλεις να μας πεις νέα από την εξέταση. 

Να ναι όλα τέλεια σου εύχομαι 🙏🎄❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Eustathia είπε:

Εγώ συγκινήθηκα τώρα 🥹🥺 εύχομαι μόνο τα καλύτερα σε όλες κ από εσένα σύντομα να ακούσουμε όμορφα νέα 🙏❤️ θα χαρώ πολύ🙏

Να είσαι καλά γλυκιά μου ...αν κ όχι πλέον μανούλα του Ιουλίου 25 θα μπαίνω να βλέπω νέα σας.. το αγγελούδι μου εύχομαι να είναι κοντά στα μωράκια που έχετε μέσα σας αφού ήταν και αυτό στην παρέα... να είστε πάντα καλά...μόνο υγεία και καλές ειδήσεις να βλέπω από εσάς 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 2

On 23/12/2024 at 10:20 ΠΜ, Farmakotriftena είπε:

Καλημερα κορίτσια. Εγω σημερα ειμαι 9+4 και βρε κορίτσια απο χθες ειμαι πολυ καλύτερα. Χθες μάλιστα βγήκα για πρώτη φορα εξω μετα απο ένα μήνα. Πηγαμε στα max stores για τα δώρα των παιδιών. Και απλα το μονο που ειχα μετα απο αρκετη ώρα ορθοστασίας, πονο στην κοιλιά που περασε οταν γυρισα σπιτι και ξάπλωσα. Θα ακουστω τρελη το ξερω. Αλλα γιατι να νιωθω τόσο καλύτερα;;; Να ανησυχήσω;; (Που ηδη ανησυχώ δηλαδή). Απ'την άλλη βέβαια στις 3 απ τις 4 εγκυμοσύνες μου, απο την 9η 10η άρχιζα να νιώθω καλύτερα .

Σήμερα παλι δεν εχω αναγουλες, απλά σήμερα δεν έχω ενέργεια. Δηλαδή σήμερα, δεν θα μπορούσα να βρω αν έπρεπε .

@Eustathia καλο ταξίδι κορίτσι μου. Κανε αυτο που σου ειπε ο γιατρός, απλα να βγαίνεις που και που να ξεμουδιαζεις!!

Κάποιο κορίτσι σημερα εχει αυχενική. Γαμωτο δεν θυμάμαι ποιο κορίτσι. Καλη επιτυχία. Και σε σενα @Fotinimel για τον υπέρηχο σου!

Ευχαριστώ πολύ!Τελικά πήγαμε είδαμε τον σακο και λεκιθικο ασκο,μας είπε να κάνουμε χοριακη πάλι ανέβηκε από 3250 σε 5800 δεν διπλασιαστηκε ,αυτό με αγχωσε λίγο!Τώρα θα ξαναπάμε Σάββατο και θα ξανακάνουμε χοριακη!Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά!Χριστούγεννα είναι πιστεύω στο θαύμα της Παναγίας!Καλά Χριστούγεννα σε όλες!

• Λουλούδια 1

πρίν από 10 λεπτά , Fotinimel είπε:

Ευχαριστώ πολύ!Τελικά πήγαμε είδαμε τον σακο και λεκιθικο ασκο,μας είπε να κάνουμε χοριακη πάλι ανέβηκε από 3250 σε 5800 δεν διπλασιαστηκε ,αυτό με αγχωσε λίγο!Τώρα θα ξαναπάμε Σάββατο και θα ξανακάνουμε χοριακη!Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά!Χριστούγεννα είναι πιστεύω στο θαύμα της Παναγίας!Καλά Χριστούγεννα σε όλες!

Να σκέφτεσαι θετικά κορίτσι μου.Οι οδηγίες λένε οτι τις πρώτες 6 εβδομάδες οι χοριακή πρέπει να διπλασιάζεται κάθε 48-72 ώρες. Θυμάμαι εμένα μου έλεγε σε 2 ημέρες να έχουμε τουλάχιστον ένα 60% αύξηση που το έχεις.

Καλά Χριστούγεννα! 🎄🎄🎄

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Nanasid είπε:

Καλησπέρα κοπέλα μου καλωσήρθες στην παρέα μας.Εγω είχα ξαφνική αιμορραγία λόγω αποκόλλησης σακου κ έκατσα ξεκουράστηκα κ πλέον η αποκόλληση είναι πιο μικρή κ δν ξαναείδα κ αίμα.Ξεκουρασου μέχρι την παρασκευή μην κάνεις καμία απολύτως βαριά δουλειά κ εύχομαι όλα να είναι μια χαρά!!!Καλα Χριστούγεννα 🎄 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια σε όλες... Καλά Χριστούγεννα με υγεία στο σπίτι σας...κ μα περάσετε όμορφα ότι κ να κάνετε... Ακόμα κ να μην κάνουμε κάτι...ας ξεκουραστούμε... 

Καλώς ήρθες κορίτσι μου... Εγώ είχα αιμορραγία στο πρώτο μου μωράκι... Δεν πήγε καλά...βέβαια δεν έφταιγε αυτο,άλλο ήταν το θέμα... Όμως ήμουν ξάπλα με ουτρο κ σιγά σιγά σταμάτησε το αίμα...όμως δεν έκανα τίποτα... Προσπάθησε να μην κουράζεσαι... Ούτε το σκυλάκι εξω,ας το αναλάβει κάποιος άλλος για την βολτουλα του...όλα καλά θα πάνε...

@Semi92 κορίτσι μου θα χαιρόμαστε να μαθαίνουμε νέα σου οπότε εσύ θες να τα λέμε... Εγω θα είμαι εδώ για ότι χρειαστεις...♥️

@Fotinimel νομίζω ότι ο διπλασιασμός δεν παίζει κ τόσο ρόλο... Σε αυτό που μου είχε παλινδρομησει μου 3πλασιαστει κι όμως δεν πήγε καλά... Κ στην μικρή μου μετά,δεν είχε ούτε καν διπλασιαστεί όπως λες εσύ κ πηγε καλά... Τελικά δεν είναι όλα έτσι όπως δείχνουν... Μην αγχώνεσαι θα κάνεις ότι σου ειπε ο γιατρός σου... Εύχομαι όλα να πάνε καλά...🌷

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...