Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Semi92 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου χρόνια πολλά...δυστυχώς για εμένα τι ταξίδι σταματάει εδώ.. σήμερα διαπιστώσαμε απουσία καρδιακής λειτουργίας ενώ το είχαμε ακούσει πριν 12 μέρες... δηλαδή έχασα το αγγελούδι μου...πάραυτα θα πάω κ σε άλλο γυναικολόγο παρασκευή πρωί (το ζήτησε κ η δική μου για έξτρα επιβεβαίωση κ επειδή έχει χειρουργεία κ δε μπορεί να με αναλάβει για απόξεση) και βλέπουμε...είπε να αυξήσω την προγεστερονη για να μη τύχει να έχω πόνους κ αίμα κ παρασκευή πρωί θα το επιβεβαιώσουμε κ θα προχωρήσουμε στο καθάρισμα της μήτρας... ο πόνος αμέτρητος..δεύτερη απώλεια σε 3 μήνες καθώς έχασα κ τον αγαπημένο μου παππού... εύχομαι σε ολες καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη απ τα βάθη της ψυχής μου και καμιά γυναίκα να μη περάσει αυτόν τον πόνο...ας είμαι η τελευταία ..να προσέχετε τους εαυτούς σας ..θα σας επισκέπτομαι να βλέπω νέα απλώς για την ώρα θελω να κλάψω για το αγγελούδι μου...να είστε πάντα γερές ❣️

Καλησπέρα κορίτσι μου... Θα σου ευχηθώ να είσαι δυνατή και να μη χάσεις το κουράγιο σου. Δεν θα σου πω να μη στενοχωριέσαι αλλά να βιώσεις όλα τα συναισθήματα και να βγεις νικήτρια από αυτό. Ήσουν πολλών εβδομάδων?? 

Να κάνεις κ την επίσκεψη στον άλλο γιατρό και να προσέχεις τον εαυτό σου🙏❤️ τα λόγια δεν μπορούν να βοηθήσουν σε τίποτα αλλά αν χρειαστείς παρέα ή καπου να μιλήσεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 565
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 hours ago, linaa said:

Σημασία έχει ο διπλασιασμός . Δεν ξέρεις πραγματικά πότε έγινε η σύλληψη. Κίνδυνος για εσένα δεν υπάρχει ταξίδι όμως πριν ξεκαθαρίσεις τι γίνετε δεν μπορείς να πας σίγουρα. Πρέπει πρώτα να δείτε πως πάει Κ τι συμβαίνει 

Θα δούμε, με άφησε προς το παρόν να ταξιδέψω και την Παρασκευή θα επαναλάβω την εξέταση και βλέπουμε. Με διαβεβαίωσε ότι δεν κινδυνεύω. 

3 minutes ago, Semi92 said:

Καλησπέρα κορίτσια μου χρόνια πολλά...δυστυχώς για εμένα τι ταξίδι σταματάει εδώ.. σήμερα διαπιστώσαμε απουσία καρδιακής λειτουργίας ενώ το είχαμε ακούσει πριν 12 μέρες... δηλαδή έχασα το αγγελούδι μου...πάραυτα θα πάω κ σε άλλο γυναικολόγο παρασκευή πρωί (το ζήτησε κ η δική μου για έξτρα επιβεβαίωση κ επειδή έχει χειρουργεία κ δε μπορεί να με αναλάβει για απόξεση) και βλέπουμε...είπε να αυξήσω την προγεστερονη για να μη τύχει να έχω πόνους κ αίμα κ παρασκευή πρωί θα το επιβεβαιώσουμε κ θα προχωρήσουμε στο καθάρισμα της μήτρας... ο πόνος αμέτρητος..δεύτερη απώλεια σε 3 μήνες καθώς έχασα κ τον αγαπημένο μου παππού... εύχομαι σε ολες καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη απ τα βάθη της ψυχής μου και καμιά γυναίκα να μη περάσει αυτόν τον πόνο...ας είμαι η τελευταία ..να προσέχετε τους εαυτούς σας ..θα σας επισκέπτομαι να βλέπω νέα απλώς για την ώρα θελω να κλάψω για το αγγελούδι μου...να είστε πάντα γερές ❣️

@Semi92 αυτό που έχει σημασία δεν είναι η εγκυμοσύνη είναι ένα υγιές παιδάκι. Φυσικά και να θρηνήσεις, φυσικά και να προχωρήσεις στα αναγκαία αλλά να αισιοδοξούμε κιόλας αυτές τις μέρες χαράς γτ ότι δεν αντέχει φεύγει ίσως και για να μας προστατέψει. Με παρηγορεί προσωπικά πολύ αυτή η σκέψη σήμερα και εύχομαι να βοηθάει και εσένα.

2 hours ago, linaa said:

IfsYp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Kpp83 είπε:

Θα δούμε, με άφησε προς το παρόν να ταξιδέψω και την Παρασκευή θα επαναλάβω την εξέταση και βλέπουμε. Με διαβεβαίωσε ότι δεν κινδυνεύω. 

Καλά αποτελέσματα για την Παρασκευή 🙏❤️

Όλα για κάποιο λόγο γίνονται, πολύ σωστό αυτό που είπες. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 20 λεπτά , Semi92 είπε:

Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου κορίτσι μου.Φυσικά και να κλάψεις και να θρηνήσεις αλλά  μετά να μαζέψεις όση δύναμη έχεις και να μην το βάλεις κάτω.Είμαστε όλες εδώ για σένα! Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά!

• Μου αρέσει 1

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για την απάντηση...έχω έναν γιο ήδη δεν έχω ιστορικό παλλινδρομων οπότε είναι μάλλον τυχαίο γεγονός ..είπε βέβαια η γιατρός μετά την απομάκρυνση του κυηματος κ τον καθαρισμό όχι εγκυμοσύνη για 3 μήνες τουλάχιστον..τι να σας πω ...θα επανέλθω με νέα..να είστε παντα καλά 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Semi92 είπε:

Αχ τι να πω... Το περασα τον Ιούλιο.... Λυπάμαι παρα πολυ... Είχατε σημάδια οτι δεν παει καλα; Σου εύχομαι δύναμη και πολυ πολύ σύντομα να να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη. Ομως ψαξ'το. Η πρώτη απώλεια ηταν πάλι παλινδρομη κύηση;

yplDp3.png

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Αχ τι να πω... Το περασα τον Ιούλιο.... Λυπάμαι παρα πολυ... Είχατε σημάδια οτι δεν παει καλα; Σου εύχομαι δύναμη και πολυ πολύ σύντομα να να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη. Ομως ψαξ'το. Η πρώτη απώλεια ηταν πάλι παλινδρομη κύηση;

Δεν είχα άλλη παλινδρομη αυτή είναι η πρώτη κ μάλλον είναι τυχαίο γεγονός γιατί δεν έχω ιστορικό... ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο 🩷

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

@Kpp83 αυτη η εγκυμοσύνη ξεκίνησε με 68 και η 2η εγκυμοσύνη μου είχε ξεκινήσει με 32. Σημασία εχει ο διπλασιασμος. Εχεις σταθερό κύκλο; Μηπωσ το ανακάλυψες πολυ νωρις; Σε αυτη εκανα χοριακή νομιζω 3 μερες πριν την αναμενόμενη περίοδο.

@Αννούλαααα με αγχωνει η tsh γιατι δεν την έχω ελέγξει απο τοτε που ξεκινησα την αγωγή και μιλαμε για πανω απο μηνα. Αλλα στα χαλια που ειμαι που να βρω δυναμη να παω να τσεκαρω; Εμενα μου ειπε tirosint  των 50 καθημερινες εκτός απο σκ. Σκ δεν παίρνω δλδ.

Εσυ με ποσο ξεκινησες και ποσα mg έπαιρνες και εφτασε στο 2,85; Τωρα ποσα mg σου εδωσε; Θα προσπαθήσω την αλλη βδομάδα να παω να κανω τις εξετάσεις.

Κορίτσια πονοκέφαλο σημερα... Γενικα εδώ και  4 μερες ξυπναω μες τη νυχτα απο πονοκέφαλο αλλα το πρωι εξαφανίζεται. Σημερα ομως δεν εξαφανιστηκε... Ποναει κατω χαμηλα αυχενα με όριο κεφαλι . Λες και εχω καρδια χτυπαει. Πηρα 1000αρι ντεπον γιατι εχω ιστορικο με πονοκεφάλους. Αν δεν πάρω εγκαίρως παυσίπονα μετα δεν περναει με τπτ.

Δεν θυμάμαι πόσο είχα όταν ξεκίνησα... Πρέπει να δω τις εξετάσεις... Αλλά τώρα παίρνω τ4 100

5 ώρες πρίν, Kpp83 είπε:

Δυστυχώς σούπερ σταθερό κύκλο και έκανα τη χοριακη τη δεύτερη μέρα της καθυστέρησης 

Αχχχχ κορίτσι μου εύχομαι να πάνε όλα καλά... Αλλά πόσο σε καταλαβαίνω...αν κάτι δεν πάει καλά κ θες καθάρισμα,θα ήθελα κ εγώ να το κάνω να τελειώνω όπως είπες... Τι να πω... Ελπίζω όλα να είναι καλά... Με πόση χοριακη ξεκίνησες?

2 ώρες πρίν, Kpp83 είπε:

Τίποτα δεν παθαίνουμε... Εμένα είχε παλινδρομησει κ το είχα 1-1½ βδομάδα γιατί έλειπε ο γιατρός μου... Απλά μετά είναι ψυχολογικό περισσότερο...

3 ώρες πρίν, Semi92 είπε:

Αχχχ κορίτσι μου πόσο λυπάμαι να ήξερες... συγκινήθηκα κ βουρκωσα...τι να πω...δεν έχω λόγια ειλικρινά...δεν υπάρχουν λόγια...κλάψε πενθησε...βγάλε από μέσα σου ότι νιώθεις... Κ όταν είσαι έτοιμη σήκω κ προχώρα...ένα άλλο μωράκι σας περιμένει για να είστε οι γονείς του...αυτό πάντα θα υπάρχει μέσα σου...δεν θα ξεχαστεί ποτέ... Σου στέλνω μια μεγαλη αγκαλιά...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχω ποση ώρα τώρα πόνο αριστερά, ακριβώς σαν περιόδου. Έρχεται κ φεύγει. Δεν είναι δυνατός να μην αντέχω, αλλά αισθητός. Κ πάλι είχα ροζ στο σκούπισμα. 

Οι πόνοι δεν ξέρω πότε μας ανησυχούν??πόσο δυνατός πόνος θεωρείται ανησυχητικός?? Ή αν είναι μόνο δεξιά/μόνο αριστερά είναι ανησυχητικό? 

πρίν από 24 λεπτά , Eustathia είπε:

Κορίτσια έχω ποση ώρα τώρα πόνο αριστερά, ακριβώς σαν περιόδου. Έρχεται κ φεύγει. Δεν είναι δυνατός να μην αντέχω, αλλά αισθητός. Κ πάλι είχα ροζ στο σκούπισμα. 

Οι πόνοι δεν ξέρω πότε μας ανησυχούν??πόσο δυνατός πόνος θεωρείται ανησυχητικός?? Ή αν είναι μόνο δεξιά/μόνο αριστερά είναι ανησυχητικό? 

Πονοι δεξια αριστερά δεν ανησυχουν γενικά! 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Πονοι δεξια αριστερά δεν ανησυχουν γενικά! 

Ευχαριστώ κορίτσι μου! Τις προάλλες που σας είπα πάλι ήταν δεξιά μόνο. Τώρα ήταν αριστερά μόνο. 

Πρέπει να φρικάρω με όλα???? Δεν μπορώ να το σταματήσω.. 

• Μου αρέσει 1

Στον γιατρό μου που ανέφερα οτι πιναω κάποιες μέρες μου λεει "ε και; Πρωτάρα εισαι;" Με την εννοια οτι αφου τα ξερεις τα πονακια είναι λογικο να υπάρχουν. Και του λεω δεν ηταν μονο δεξια αριστερά αλλα και χαμηλα στο κεντρο πονοι περιόδου και μου ειπε και παλι οτι ειναι οκ . Τωρα εσυ μονο παρακολουθησε με τα ροζ . Αν συνεχιστούν πηγαινε σε κανεναν γιατρο εκει που εισαι να κανεις ενα τσεκ.

yplDp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Στον γιατρό μου που ανέφερα οτι πιναω κάποιες μέρες μου λεει "ε και; Πρωτάρα εισαι;" Με την εννοια οτι αφου τα ξερεις τα πονακια είναι λογικο να υπάρχουν. Και του λεω δεν ηταν μονο δεξια αριστερά αλλα και χαμηλα στο κεντρο πονοι περιόδου και μου ειπε και παλι οτι ειναι οκ . Τωρα εσυ μονο παρακολουθησε με τα ροζ . Αν συνεχιστούν πηγαινε σε κανεναν γιατρο εκει που εισαι να κανεις ενα τσεκ.

Έτσι μου είχε πει κ η γιατρός μου τα πονάκια είναι φυσιολογικά κλπ. Κ εγώ καταλαβαίνω ότι πιο "νορμαλ" είναι τα πλαϊνά πονάκια σε ωοθήκες. Κέντρο δεν είχα ως τώρα καθόλου. Άμα συμβεί ξέρετε.... Πανικός 🤦🫣

Ναι το παρακολουθώ, είναι κ ο αδερφός μου γιατρός οπότε με έχουν σε στενή παρακολούθηση. 

Κορίτσια μου σε άλλα νέα, πεινάω συνέχεια... Τρώω κ μετά θέλω πάλι φαΐ. Κ τώρα στις γιορτές άφησα τη διατροφή μου, λέω να το χαρώ. Αλλά αυτή η πείνα δεν περιγράφεται 🙊

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...