Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nanasid είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια. Ειμαι καινούργια εδώ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μόλις έκλεισα την 8η εβδομάδα και το πρωί που ξύπνησα είχα ελαφριά αιμορραγία. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί πριν 2 εβδομάδες είχα πάλι αιμορραγία, σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και να πάω την παρασκευή να το δούμε, αλλά εγώ έχω πεθάνει από το άγχος και τη στεναχώρια μου. Είχε κάποια από εσάς παρόμοιο περιστατικό;

Μπορείς να πας σε όποιο μαιευτήριο θες Κ να κάνεις ένα υπέρηχο. Γενικά αν δεν πονάς συνήθως δεν είναι τίποτα απλώς θέλει πολύ ξεκούραση . Αλλά για να μην ανχωνεσε μπορείς να πας Κ να δεις 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Ινσουλίνη στην δεύτερη εγκυμοσύνη έκανα στον 7ο μήνα...κάθε εγκυμοσύνη χειροτερεύει το σάκχαρο... Θα δει μου είπε βάση μετρήσεων ποτέ θα την ξεκινήσω ..

TSH μου τώρα που έκανα εξετάσεις είναι 2.84 με χάπι όμως την έκανα...κ μου το άλλαξε κιόλας με αυτή την τιμή...

Λοιπόν κορίτσια πήγα γιατρό... Όλα καλά μεγαλωσε πολύ...κουνιόταν έντονα... φάνηκαν χεράκια ποδαράκια στοματακι... Κ το γύρισε από κάτω... Νωρίς είναι το ξέρω... Αλλά σαν να είδα πουλάκι...αλλά παίζει να ήταν κ ο ομφάλιος λώρος... Οπότε Παρασκευή πάμε για αυχενική...αν κ όπως τα είδε λέει καλά τα βλέπω κ αυτά κ ρινικό...αλλά σίγουρα στον άλλον υπέρηχο θα είναι πιο καθαρά ..

Μπράβο κορίτσι μου! Καλή επιτυχία στην αυχενική 🙏❤️

12 ώρες πρίν, Gog20 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Εγώ μόλις γυρισα από τον γιατρό και ακούσαμε την καρδούλα του όλα καλά όμως έκανε κάποιες μετρήσεις και είναι 6,5 χιλιοστά μακριά από την σάλπιγγα και φοβάται για διάμεση κύηση. Την παρασκευή θα πάω στο Ιασώ να μου κάνουν έναν καλύτερο υπέρηχο και αν διαπιστωθεί κάτι τέτοιο μου είπε θα προχωρήσουμε σε χειρουργείο και έχω φοβηθεί πάρα πολύ!! Ήταν θετικός αρκετά και μου είπε ότι δεν πιστεύει ότι θα είναι όμως πρέπει να είμαστε σίγουροι. Γι αυτόν τον λόγο μου είπε και έχω και το αίμα που βλέπω συχνά! Εσάς έχει τύχει σε καμία κάτι παρόμοιο;;

Καλά αποτελέσματα να έχεις! Εύχομαι πραγματικά να είναι ενδομήτρια κανονικά η κύηση 🙏

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 562
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν έχω και πολύ κάλια νέα. Η χοριακη είναι θετική αλλά μόνο 50, που ανησυχεί το γιατρό και πρέπει να περιμένω μέχρι την Παρασκευή να την επαναλάβω γεγονός που με θυμώνει πάρα πολύ γτ απλά θέλω να ξέρω κ να πάμε παρακάτω.

Φοβάμαι πολύ αν υπάρχει κίνδυνος για εμένα και από το ΣΟΚ μου όταν με πήρε να μου πει ότι δεν είναι καλό το αποτέλεσμα δεν ρώτησα τίποτα. Είχε καμία ανάλογη εμπειρία; Πρέπει να φύγουμε για 10 μέρες κ φοβάμαι να πολύ να ταξιδέψω πλέον. 

IfsYp3.png

πρίν από 59 λεπτά , Kpp83 είπε:

Δεν έχω και πολύ κάλια νέα. Η χοριακη είναι θετική αλλά μόνο 50, που ανησυχεί το γιατρό και πρέπει να περιμένω μέχρι την Παρασκευή να την επαναλάβω γεγονός που με θυμώνει πάρα πολύ γτ απλά θέλω να ξέρω κ να πάμε παρακάτω.

Φοβάμαι πολύ αν υπάρχει κίνδυνος για εμένα και από το ΣΟΚ μου όταν με πήρε να μου πει ότι δεν είναι καλό το αποτέλεσμα δεν ρώτησα τίποτα. Είχε καμία ανάλογη εμπειρία; Πρέπει να φύγουμε για 10 μέρες κ φοβάμαι να πολύ να ταξιδέψω πλέον. 

Κορίτσι μου εγώ είχα μια βιοχημική κύηση τον Απρίλιο,η οποία ξεκίνησε με χοριακη 58 και έπεσε μετά στο 54 και τελικά μηδενίστηκε.Βεβαια,υπάρχουν άπειρες γυναίκες εδώ στο φόρουμ,οι οποίες ξεκίνησαν και με μικρότερη και συνεχίστηκε κανονικά η εγκυμοσύνη,σημασια έχει να ανεβαίνει κάθε δύο μέρες. Κίνδυνος δεν υπάρχει,γιατί αν είναι βιοχημική κύηση,θα το απορροφήσει ο οργανισμός σου,είναι πολύ μικρό ακόμα.Κανε την επαναληπτική χοριακη και εύχομαι να υπερδιπλασιαστεί ❤️

• Ευχαριστώ 1

@Kpp83 αυτη η εγκυμοσύνη ξεκίνησε με 68 και η 2η εγκυμοσύνη μου είχε ξεκινήσει με 32. Σημασία εχει ο διπλασιασμος. Εχεις σταθερό κύκλο; Μηπωσ το ανακάλυψες πολυ νωρις; Σε αυτη εκανα χοριακή νομιζω 3 μερες πριν την αναμενόμενη περίοδο.

@Αννούλαααα με αγχωνει η tsh γιατι δεν την έχω ελέγξει απο τοτε που ξεκινησα την αγωγή και μιλαμε για πανω απο μηνα. Αλλα στα χαλια που ειμαι που να βρω δυναμη να παω να τσεκαρω; Εμενα μου ειπε tirosint  των 50 καθημερινες εκτός απο σκ. Σκ δεν παίρνω δλδ.

Εσυ με ποσο ξεκινησες και ποσα mg έπαιρνες και εφτασε στο 2,85; Τωρα ποσα mg σου εδωσε; Θα προσπαθήσω την αλλη βδομάδα να παω να κανω τις εξετάσεις.

Κορίτσια πονοκέφαλο σημερα... Γενικα εδώ και  4 μερες ξυπναω μες τη νυχτα απο πονοκέφαλο αλλα το πρωι εξαφανίζεται. Σημερα ομως δεν εξαφανιστηκε... Ποναει κατω χαμηλα αυχενα με όριο κεφαλι . Λες και εχω καρδια χτυπαει. Πηρα 1000αρι ντεπον γιατι εχω ιστορικο με πονοκεφάλους. Αν δεν πάρω εγκαίρως παυσίπονα μετα δεν περναει με τπτ.

yplDp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Kpp83 αυτη η εγκυμοσύνη ξεκίνησε με 68 και η 2η εγκυμοσύνη μου είχε ξεκινήσει με 32. Σημασία εχει ο διπλασιασμος. Εχεις σταθερό κύκλο; Μηπωσ το ανακάλυψες πολυ νωρις; Σε αυτη εκανα χοριακή νομιζω 3 μερες πριν την αναμενόμενη περίοδο.

@Αννούλαααα με αγχωνει η tsh γιατι δεν την έχω ελέγξει απο τοτε που ξεκινησα την αγωγή και μιλαμε για πανω απο μηνα. Αλλα στα χαλια που ειμαι που να βρω δυναμη να παω να τσεκαρω; Εμενα μου ειπε tirosint  των 50 καθημερινες εκτός απο σκ. Σκ δεν παίρνω δλδ.

Εσυ με ποσο ξεκινησες και ποσα mg έπαιρνες και εφτασε στο 2,85; Τωρα ποσα mg σου εδωσε; Θα προσπαθήσω την αλλη βδομάδα να παω να κανω τις εξετάσεις.

Κορίτσια πονοκέφαλο σημερα... Γενικα εδώ και  4 μερες ξυπναω μες τη νυχτα απο πονοκέφαλο αλλα το πρωι εξαφανίζεται. Σημερα ομως δεν εξαφανιστηκε... Ποναει κατω χαμηλα αυχενα με όριο κεφαλι . Λες και εχω καρδια χτυπαει. Πηρα 1000αρι ντεπον γιατι εχω ιστορικο με πονοκεφάλους. Αν δεν πάρω εγκαίρως παυσίπονα μετα δεν περναει με τπτ.

Να ξέρεις ότι αν ο θυρεοειδής δεν έχει ρυθμιστει σωστά Κ περνεις λάθος δόση χαπιού το χάπι φέρνει Κ πονοκεφάλους Κ ζαλάδες Κ εμετούς Κ τρομερή αδυναμία κόβονται τα πόδια . Στο λέω γιατί με τέτοια δόση χαπιού εγω είχα αυτά τα συμπτώματα κ τελικά το μείωσα στα 25 mg 

Διαφημίσεις

πρίν από 41 λεπτά , linaa είπε:

Να ξέρεις ότι αν ο θυρεοειδής δεν έχει ρυθμιστει σωστά Κ περνεις λάθος δόση χαπιού το χάπι φέρνει Κ πονοκεφάλους Κ ζαλάδες Κ εμετούς Κ τρομερή αδυναμία κόβονται τα πόδια . Στο λέω γιατί με τέτοια δόση χαπιού εγω είχα αυτά τα συμπτώματα κ τελικά το μείωσα στα 25 mg 

Σου είχε κατεβάσει πολύ την tsh το 50αρι και το μειωσες σε 25αρι; 

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Σου είχε κατεβάσει πολύ την tsh το 50αρι και το μειωσες σε 25αρι; 

Δεν την είχα μετρήσει για να αλλάξω δόση απλά ξεκίνησαν τα συμπτώματα αυτά Κ κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά ... Κ μειώσαμε σε 25αρι Κ αυτό μου ταίριαξε. Κ εγώ εκεί στο 3 είχα θυροειδή Κ ήμουν γύρω στα 48 κιλά . 

Κορίτσια καλημέρα! 

Κ εγώ πρέπει να πάω ενδοκρινολόγο μετά τις γιορτές, έλεγξα θυρεοειδή Οκτώβριο και τώρα με τις εξετάσεις της γυναικολόγου. Φαίνεται ρυθμισμένος αλλά στην εγκυμοσύνη είναι ευμεταβλητες οι τιμές, οπότε λέω να πάω ενδοκρινολόγο πάλι. 

Πήγα σήμερα κομμωτήριο, κουρεύτηκα, ανανεώθηκα.... Γυρνάω κ μπαμ πονοκέφαλος και αιματακι ροζ στο χαρτί. Άντε πάλι.... Δεν θα φρικάρω αυτή τη φορά, αφού τα έχουμε πει τόσες φορές με τη γιατρό. Απλά έχω το άγχος μην έρθει κανονικό αίμα/ροή κάθε φορά. 

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 20 λεπτά , linaa είπε:

Δεν την είχα μετρήσει για να αλλάξω δόση απλά ξεκίνησαν τα συμπτώματα αυτά Κ κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά ... Κ μειώσαμε σε 25αρι Κ αυτό μου ταίριαξε. Κ εγώ εκεί στο 3 είχα θυροειδή Κ ήμουν γύρω στα 48 κιλά . 

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Αν καταφερω θα παω Παρασκευή να τσεκαρω..

πρίν από 18 λεπτά , Eustathia είπε:

Κορίτσια καλημέρα! 

Κ εγώ πρέπει να πάω ενδοκρινολόγο μετά τις γιορτές, έλεγξα θυρεοειδή Οκτώβριο και τώρα με τις εξετάσεις της γυναικολόγου. Φαίνεται ρυθμισμένος αλλά στην εγκυμοσύνη είναι ευμεταβλητες οι τιμές, οπότε λέω να πάω ενδοκρινολόγο πάλι. 

Πήγα σήμερα κομμωτήριο, κουρεύτηκα, ανανεώθηκα.... Γυρνάω κ μπαμ πονοκέφαλος και αιματακι ροζ στο χαρτί. Άντε πάλι.... Δεν θα φρικάρω αυτή τη φορά, αφού τα έχουμε πει τόσες φορές με τη γιατρό. Απλά έχω το άγχος μην έρθει κανονικό αίμα/ροή κάθε φορά. 

Αχ βρε κορίτσι. Αμαν πια αυτο το πράγμα με τα υγρά! Καλα κανεις και δεν αγχώνεσαι, συνηθισες πια τόσες φορές που το έχεις πάθει..

Στο πονοκέφαλο παίρνεις ντεπονακι εσυ; Εγω πηγα αλλα δεν μου εχει περασει εντελώς. Πιστεύω κατα το μεσημέρι θα αρχίσει πάλι...

yplDp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Αν καταφερω θα παω Παρασκευή να τσεκαρω..

Αχ βρε κορίτσι. Αμαν πια αυτο το πράγμα με τα υγρά! Καλα κανεις και δεν αγχώνεσαι, συνηθισες πια τόσες φορές που το έχεις πάθει..

Στο πονοκέφαλο παίρνεις ντεπονακι εσυ; Εγω πηγα αλλα δεν μου εχει περασει εντελώς. Πιστεύω κατα το μεσημέρι θα αρχίσει πάλι...

Με έχετε μάθει κ εσείς πλέον, τόσο συχνό σύμπτωμα που μου είναι 🤦 τώρα ήταν κ λίγο πιο έντονο χρώμα, όχι τόσο αχνό αλλά απ ότι ξαναείδα που πήγα τουαλέτα, δεν είχα κάτι τώρα. Απειροελαχιστο....πολύ ψυχοφθόρο αυτό το άγχος κάθε φορά τι θα δω στο χαρτί. Δύσκολο αλήθεια.. 

1 φορά έως τώρα πήρα 1 ντεπον μαξιμουμ (1000ρι δηλ). Μέχρι στιγμής τίποτα άλλο. Αλλά εκείνη τη μέρα νόμιζα οτι θα σβήσω, δεν πήγαινε άλλο. Προσπαθώ να μην παίρνω κάτι γιατί υποχωρεί μόνο του. Αν δω οτι ο πονοκέφαλος κλιμακωνεται θα παρω ένα ντεπον. Για την ώρα το υποφέρω, μου είπε η γιατρός ότι η παρακεταμόλη δεν είναι κακή. Να παίρνω άμα το χρειάζομαι. Αλλά προσπαθώ να κάνω υπομονή 😇

Διαφημίσεις

2 hours ago, Farmakotriftena said:

Δυστυχώς σούπερ σταθερό κύκλο και έκανα τη χοριακη τη δεύτερη μέρα της καθυστέρησης 

IfsYp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Kpp83 είπε:

Δυστυχώς σούπερ σταθερό κύκλο και έκανα τη χοριακη τη δεύτερη μέρα της καθυστέρησης 

Σημασία έχει ο διπλασιασμός . Δεν ξέρεις πραγματικά πότε έγινε η σύλληψη. Κίνδυνος για εσένα δεν υπάρχει ταξίδι όμως πριν ξεκαθαρίσεις τι γίνετε δεν μπορείς να πας σίγουρα. Πρέπει πρώτα να δείτε πως πάει Κ τι συμβαίνει 

• Ευχή 1

2 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Με έχετε μάθει κ εσείς πλέον, τόσο συχνό σύμπτωμα που μου είναι 🤦 τώρα ήταν κ λίγο πιο έντονο χρώμα, όχι τόσο αχνό αλλά απ ότι ξαναείδα που πήγα τουαλέτα, δεν είχα κάτι τώρα. Απειροελαχιστο....πολύ ψυχοφθόρο αυτό το άγχος κάθε φορά τι θα δω στο χαρτί. Δύσκολο αλήθεια.. 

1 φορά έως τώρα πήρα 1 ντεπον μαξιμουμ (1000ρι δηλ). Μέχρι στιγμής τίποτα άλλο. Αλλά εκείνη τη μέρα νόμιζα οτι θα σβήσω, δεν πήγαινε άλλο. Προσπαθώ να μην παίρνω κάτι γιατί υποχωρεί μόνο του. Αν δω οτι ο πονοκέφαλος κλιμακωνεται θα παρω ένα ντεπον. Για την ώρα το υποφέρω, μου είπε η γιατρός ότι η παρακεταμόλη δεν είναι κακή. Να παίρνω άμα το χρειάζομαι. Αλλά προσπαθώ να κάνω υπομονή 😇

Ο προηγούμενος γιατρός που ειχα μου ειχε πει οτι μπορω να παίρνω μεχρι και 3 των 1000ων την ημερα. Αυτον που εχω τωρα, δεν τον εχω ρωτήσει. Ομως αρχισε παλι να δυναμώνει ο πονοκεφαλος μου. Δεν μου περασε και που πηρα 1000αρι ντεπον. Αλλα τωρα αρχισε να δυναμώνει.

yplDp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ο προηγούμενος γιατρός που ειχα μου ειχε πει οτι μπορω να παίρνω μεχρι και 3 των 1000ων την ημερα. Αυτον που εχω τωρα, δεν τον εχω ρωτήσει. Ομως αρχισε παλι να δυναμώνει ο πονοκεφαλος μου. Δεν μου περασε και που πηρα 1000αρι ντεπον. Αλλα τωρα αρχισε να δυναμώνει.

Ναι νομίζω κ εγώ μέχρι 3 την ημέρα. Πω πω σε καταλαβαίνω, είχα κανα δυο φορές αυτόν τον πονοκέφαλο που δεν περνάει 🤢

Εγώ νομίζω επειδή έφαγα είμαι λίγο καλύτερα. Λίγο με πονάει. 

Νεράκι και φαγάκι μήπως σε βοηθήσει δοκιμασε🙏

Καλησπέρα κορίτσια μου χρόνια πολλά...δυστυχώς για εμένα τι ταξίδι σταματάει εδώ.. σήμερα διαπιστώσαμε απουσία καρδιακής λειτουργίας ενώ το είχαμε ακούσει πριν 12 μέρες... δηλαδή έχασα το αγγελούδι μου...πάραυτα θα πάω κ σε άλλο γυναικολόγο παρασκευή πρωί (το ζήτησε κ η δική μου για έξτρα επιβεβαίωση κ επειδή έχει χειρουργεία κ δε μπορεί να με αναλάβει για απόξεση) και βλέπουμε...είπε να αυξήσω την προγεστερονη για να μη τύχει να έχω πόνους κ αίμα κ παρασκευή πρωί θα το επιβεβαιώσουμε κ θα προχωρήσουμε στο καθάρισμα της μήτρας... ο πόνος αμέτρητος..δεύτερη απώλεια σε 3 μήνες καθώς έχασα κ τον αγαπημένο μου παππού... εύχομαι σε ολες καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη απ τα βάθη της ψυχής μου και καμιά γυναίκα να μη περάσει αυτόν τον πόνο...ας είμαι η τελευταία ..να προσέχετε τους εαυτούς σας ..θα σας επισκέπτομαι να βλέπω νέα απλώς για την ώρα θελω να κλάψω για το αγγελούδι μου...να είστε πάντα γερές ❣️

• Δύναμη! 2
  • Λυπημένη/-ος 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...