Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από την αυχενική διαφάνεια! Όλα καλά τα βρήκε ο γιατρός ♥️ Μου πήραν και αίμα για την Papp και θα βγουν αύριο οι αναλύσεις, αλλά σαν πρώτη εικόνα δεν είδε να έχει κάποιο σύνδρομο το μωράκι.

• Μου αρέσει 6
  • Λουλούδια 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 523
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από την αυχενική διαφάνεια! Όλα καλά τα βρήκε ο γιατρός ♥️ Μου πήραν και αίμα για την Papp και θα βγουν αύριο οι αναλύσεις, αλλά σαν πρώτη εικόνα δεν είδε να έχει κάποιο σύνδρομο το μωράκι.

Υπέροχα νέα! 

Συγχαρητήρια 🙏❤️🎄

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

@Kate89 συγχαρητήρια!!! Μπραβο κορίτσι μου!! Φύλλο μάθατε;

Όχι, ήταν πολύ νωρίς μου είπε..η αλήθεια είναι μου έκλεισε νωρίς ο γυναικολόγος ραντεβού για αυχενική..11 και 4 είμαι σήμερα και ο εμβρυομητρικος μου είπε ότι είναι οριακά, αλλά μέτρησε το μήκος του μωρού και ξεκίνησε την εξέταση 

πρίν από 17 λεπτά , Eustathia είπε:

Υπέροχα νέα! 

Συγχαρητήρια 🙏❤️🎄

Ευχαριστώ πολύ ♥️ ☺️ 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 12 λεπτά , Kate89 είπε:

Όχι, ήταν πολύ νωρίς μου είπε..η αλήθεια είναι μου έκλεισε νωρίς ο γυναικολόγος ραντεβού για αυχενική..11 και 4 είμαι σήμερα και ο εμβρυομητρικος μου είπε ότι είναι οριακά, αλλά μέτρησε το μήκος του μωρού και ξεκίνησε την εξέταση 

Ευχαριστώ πολύ ♥️ ☺️

Μπράβο κορίτσι μου...τέλεια...όλα καλά κ θα κάνεις Χριστούγεννα πιο ανακουφισμένη...

Just now, Αννούλαααα είπε:

Μπράβο κορίτσι μου...τέλεια...όλα καλά κ θα κάνεις Χριστούγεννα πιο ανακουφισμένη...

Που την έκανες?

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Που την έκανες?

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. στο Ηράκλειο την έκανα 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Angel-11 είπε:

Αχ κορίτσι μου μεγάλη κουβέντα είπες!Μας έχουν πουλήσει το παραμύθι οτι είναι η καλύτερη περίοδος της γυναίκας και δεν τολμάμε να παραπονεθούμε λίγο η να νιώσουμε άσχημα θα πέσουν να μας φάνε.Λες και εμείς δεν χαιρόμαστε που περιμένουμε μωράκια!Η πραγματικότητα είναι οτι ναι φυσικά κάποιες γυναίκες βιώνουν τέλεια εγκυμοσύνη, δεν έχουν συμπτώματα κ περνάνε ζάχαρη .Και καλά κάνουν φυσικά.Αλλά είναι κ αυτές οι γυναίκες που τρέμουν την κάθε στιγμή ,που δεν μπορούν να σηκωθούν από το κρεβάτι ,που δεν μπορούν να σταθούν λίγο στα πόδια τους,να προσέξουν τα άλλα παιδάκια που έχουν κ όπως είπε μια κοπέλα δεν αναγνωρίζουν τον εαυτό τους .Ας το απομυθοποιήσουμε λοιπόν.Είναι μια τραγικά δύσκολη περίοδος κατά την οποία έχουμε τεράστια ευθύνη στις πλάτες μας και κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε .Εγώ προσωπικά μετά από πολλές απώλειες αρνούμαι να καταπιεστώ και να μην γκρινιάξω επειδή επιτέλους περιμένω το θαυματάκι μας. Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη που επιτέλους όλα δείχνουν οτι τα καταφέραμε αλλά πέρασα δύσκολα μέχρι τώρα κ συνεχίζω να περνάω κ να είμαι στο κρεβάτι  2 μήνες τώρα κ θα παραμείνω στο κρεβάτι μέχρι να γεννήσω.Και στο τέλος ναι θα πω χαλάλι ρε παιδί μου τα όσα πέρασα αλλά δεν αναιρεί το γεγονός ότι βασανιζόμαστε τόσους μήνες !

Ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα 😂😂😂

Τα ιδια θα έγραφα κατα λέξη... Υπάρχουν πολλες έγκυες που δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Μακαρι να ήμασταν κι εμείς έτσι. Αλλα δεν πειράζει. Μακάρι να φέρουμε γερά μωρά στον κόσμο και ολα θα ξεχαστούν. Γιατι ξεχνιούνται. Εγω τουλάχιστον τα ξεχνάω.

Για μενα θα ειναι πολυ δύσκολη κύηση. Ειμαι κυηση υψηλου κινδυνου και ευτυχώς κάπου μεσα μου , σαν να λειτουργεί η αυτοπροστασία όσον αφορά το ψυχολογικό επίπεδο και ενω αγχώνομαι πολύ για να ειναι γερό το μωρο μου, δεν κάνω καθόλου κακες σκέψεις για το τι μπορεί να με βρει. Και ειναι πολλα γιατι αν ολα πανε καλα, θα ειναι η 5η καισαρική με μια πρόωρη γέννα στο ιστορικό μου(και μάλιστα η 4η). Ειναι και η ηλικια μου 38 που δεν νιώθω γιαγιά βέβαια οπως η @Kpp83 😅 (kpp83 δεν εισαι γιαγια μαναμ). Και εχω να φροντίσω ενα σπιτι και 4 παιδια που ειναι παααρα πολύ δύσκολο.

Ειδικα το σεναριο ενός διεισδυτικου πλακούντα ειναι το νούμερο ενα που καίει τον γιατρό μου. Μετα η μήτρα μου φυσικά που είναι υπερβολικά λεπτή λογω των καισαρικών και πρέπει να ειμαι παρα πολύ προσεκτική.

Εχω πει πως αν πανε ολα καλα, για τους επόμενους 6 μήνες, ας ειναι το σπιτι ακατάστατο και οχι μονίμως στην εντέλεια. Και ας με βλεπουν τα παιδια μου πιο πολύ ξάπλα παρά όρθια. Και τα δυο μεγαλύτερα (9 και 6) θα αναλάβουν ένα βάρος. Θα ειναι μονο για 6 μήνες.. Στοχος σε μενα ειναι να παω μεχρι 35η με 36η βδομάδα. 

Προς το παρόν αναμένω την αυχενική. Μέχρι τότε φοβάμαι να σκεφτώ πιο μακρινά πράγματα.

@Αννούλαααα τι τιμες εχεις και σε εχει σιγουρακι για ινσουλίνη; Στην προηγούμενη εκανες ινσουλίνη; 

Επίσης ποσο tsh ειχες; Σε αυτη την κυηση εμφανισα κι εγω αυξημενη tsh απ το πουθενα. Γιατί ποτέ δεν ειχα θεμα ουτε στις προηγούμενες κυήσεις μου , ούτε γενικότερα. Τον ελέγχω καθε χρόνο τον θυρεοειδή. Εκανα απο μονη μου μια tsh την επόμενη  που έμαθα οτι ειμαι έγκυος και Ειχα 2,4 και μου ειχε πει να μην παρω τπτ γιατι ο θυρεοειδής μου στον υπέρηχο, στις εξετασεις γενικοτερα που κανω κάθε χρόνο ειναι απολυτα υγιής. Ευτυχως 10 μερες μετα πηγα και ξανα έκανα και πηγε 3,1 και ξεκινησα tirosint  των 50 εκτος απο τα σκ.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!! Εγώ μόλις γυρισα από τον γιατρό και ακούσαμε την καρδούλα του όλα καλά όμως έκανε κάποιες μετρήσεις και είναι 6,5 χιλιοστά μακριά από την σάλπιγγα και φοβάται για διάμεση κύηση. Την παρασκευή θα πάω στο Ιασώ να μου κάνουν έναν καλύτερο υπέρηχο και αν διαπιστωθεί κάτι τέτοιο μου είπε θα προχωρήσουμε σε χειρουργείο και έχω φοβηθεί πάρα πολύ!! Ήταν θετικός αρκετά και μου είπε ότι δεν πιστεύει ότι θα είναι όμως πρέπει να είμαστε σίγουροι. Γι αυτόν τον λόγο μου είπε και έχω και το αίμα που βλέπω συχνά! Εσάς έχει τύχει σε καμία κάτι παρόμοιο;;

Διαφημίσεις

@Farmakotriftena Έτσι ακριβώς είναι κορίτσι μου.Ένα βήμα τη φορά ,ας έρθει κ η δική σου αυχενική και μετά βδομάδα στην βδομάδα θα περάσει ο καιρός .Και τα σπίτια ας είναι έτσι και οι γύρω μας θα καταλάβουν και θα περάσει ο καιρός.Όλες μαζί θα το περάσουμε !

Εσύ δηλ. έχεις αυξημένη tsh?Και εγώ εμφάνισα αλλά το αντίθετο Tsh στον πάτο που λένε και παίρνω χάπι για να ανέβει λίγο. Δεν έχω καταλάβει ποια είναι τα όρια στην εγκυμοσύνη.

@Kate89 Συγχαρητήρια για τα νέα κορίτσι μου !Τώρα απόλαυσε κάπως πιο ήσυχη τις γιορτές!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , Gog20 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Εγώ μόλις γυρισα από τον γιατρό και ακούσαμε την καρδούλα του όλα καλά όμως έκανε κάποιες μετρήσεις και είναι 6,5 χιλιοστά μακριά από την σάλπιγγα και φοβάται για διάμεση κύηση. Την παρασκευή θα πάω στο Ιασώ να μου κάνουν έναν καλύτερο υπέρηχο και αν διαπιστωθεί κάτι τέτοιο μου είπε θα προχωρήσουμε σε χειρουργείο και έχω φοβηθεί πάρα πολύ!! Ήταν θετικός αρκετά και μου είπε ότι δεν πιστεύει ότι θα είναι όμως πρέπει να είμαστε σίγουροι. Γι αυτόν τον λόγο μου είπε και έχω και το αίμα που βλέπω συχνά! Εσάς έχει τύχει σε καμία κάτι παρόμοιο;;

Εύχομαι την Παρασκευή να εχεις καλα νεα! Δεν το εχω ξανα ακουσει αυτο που λες. Οταν λες χειρουργείο τι εννοεις;

@Angel-11 ειχα πρωτα 2,4 και μετα 3,1 ενώ μια ζωη ειναι γυρω στο 1. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου στις πρώτες εξετάσεις που ειχα κανει ηταν 0.48 που ειναι οκ. Απο 0.3 ως 2,5 ειναι το οριο . Ποιο χαπι παιρνεις και ποσα mg; 

yplDp3.png

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

Τα ιδια θα έγραφα κατα λέξη... Υπάρχουν πολλες έγκυες που δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Μακαρι να ήμασταν κι εμείς έτσι. Αλλα δεν πειράζει. Μακάρι να φέρουμε γερά μωρά στον κόσμο και ολα θα ξεχαστούν. Γιατι ξεχνιούνται. Εγω τουλάχιστον τα ξεχνάω.

Για μενα θα ειναι πολυ δύσκολη κύηση. Ειμαι κυηση υψηλου κινδυνου και ευτυχώς κάπου μεσα μου , σαν να λειτουργεί η αυτοπροστασία όσον αφορά το ψυχολογικό επίπεδο και ενω αγχώνομαι πολύ για να ειναι γερό το μωρο μου, δεν κάνω καθόλου κακες σκέψεις για το τι μπορεί να με βρει. Και ειναι πολλα γιατι αν ολα πανε καλα, θα ειναι η 5η καισαρική με μια πρόωρη γέννα στο ιστορικό μου(και μάλιστα η 4η). Ειναι και η ηλικια μου 38 που δεν νιώθω γιαγιά βέβαια οπως η @Kpp83 😅 (kpp83 δεν εισαι γιαγια μαναμ). Και εχω να φροντίσω ενα σπιτι και 4 παιδια που ειναι παααρα πολύ δύσκολο.

Ειδικα το σεναριο ενός διεισδυτικου πλακούντα ειναι το νούμερο ενα που καίει τον γιατρό μου. Μετα η μήτρα μου φυσικά που είναι υπερβολικά λεπτή λογω των καισαρικών και πρέπει να ειμαι παρα πολύ προσεκτική.

Εχω πει πως αν πανε ολα καλα, για τους επόμενους 6 μήνες, ας ειναι το σπιτι ακατάστατο και οχι μονίμως στην εντέλεια. Και ας με βλεπουν τα παιδια μου πιο πολύ ξάπλα παρά όρθια. Και τα δυο μεγαλύτερα (9 και 6) θα αναλάβουν ένα βάρος. Θα ειναι μονο για 6 μήνες.. Στοχος σε μενα ειναι να παω μεχρι 35η με 36η βδομάδα. 

Προς το παρόν αναμένω την αυχενική. Μέχρι τότε φοβάμαι να σκεφτώ πιο μακρινά πράγματα.

@Αννούλαααα τι τιμες εχεις και σε εχει σιγουρακι για ινσουλίνη; Στην προηγούμενη εκανες ινσουλίνη; 

Επίσης ποσο tsh ειχες; Σε αυτη την κυηση εμφανισα κι εγω αυξημενη tsh απ το πουθενα. Γιατί ποτέ δεν ειχα θεμα ουτε στις προηγούμενες κυήσεις μου , ούτε γενικότερα. Τον ελέγχω καθε χρόνο τον θυρεοειδή. Εκανα απο μονη μου μια tsh την επόμενη  που έμαθα οτι ειμαι έγκυος και Ειχα 2,4 και μου ειχε πει να μην παρω τπτ γιατι ο θυρεοειδής μου στον υπέρηχο, στις εξετασεις γενικοτερα που κανω κάθε χρόνο ειναι απολυτα υγιής. Ευτυχως 10 μερες μετα πηγα και ξανα έκανα και πηγε 3,1 και ξεκινησα tirosint  των 50 εκτος απο τα σκ.

Ινσουλίνη στην δεύτερη εγκυμοσύνη έκανα στον 7ο μήνα...κάθε εγκυμοσύνη χειροτερεύει το σάκχαρο... Θα δει μου είπε βάση μετρήσεων ποτέ θα την ξεκινήσω ..

TSH μου τώρα που έκανα εξετάσεις είναι 2.84 με χάπι όμως την έκανα...κ μου το άλλαξε κιόλας με αυτή την τιμή...

Λοιπόν κορίτσια πήγα γιατρό... Όλα καλά μεγαλωσε πολύ...κουνιόταν έντονα... φάνηκαν χεράκια ποδαράκια στοματακι... Κ το γύρισε από κάτω... Νωρίς είναι το ξέρω... Αλλά σαν να είδα πουλάκι...αλλά παίζει να ήταν κ ο ομφάλιος λώρος... Οπότε Παρασκευή πάμε για αυχενική...αν κ όπως τα είδε λέει καλά τα βλέπω κ αυτά κ ρινικό...αλλά σίγουρα στον άλλον υπέρηχο θα είναι πιο καθαρά ..

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

2 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🎄♥️

Μπράβο Kate συγχαρητήρια ένα ένα βήμα προχωράμε θετικά 

1 hour ago, Αννούλαααα είπε:

Ινσουλίνη στην δεύτερη εγκυμοσύνη έκανα στον 7ο μήνα...κάθε εγκυμοσύνη χειροτερεύει το σάκχαρο... Θα δει μου είπε βάση μετρήσεων ποτέ θα την ξεκινήσω ..

TSH μου τώρα που έκανα εξετάσεις είναι 2.84 με χάπι όμως την έκανα...κ μου το άλλαξε κιόλας με αυτή την τιμή...

Λοιπόν κορίτσια πήγα γιατρό... Όλα καλά μεγαλωσε πολύ...κουνιόταν έντονα... φάνηκαν χεράκια ποδαράκια στοματακι... Κ το γύρισε από κάτω... Νωρίς είναι το ξέρω... Αλλά σαν να είδα πουλάκι...αλλά παίζει να ήταν κ ο ομφάλιος λώρος... Οπότε Παρασκευή πάμε για αυχενική...αν κ όπως τα είδε λέει καλά τα βλέπω κ αυτά κ ρινικό...αλλά σίγουρα στον άλλον υπέρηχο θα είναι πιο καθαρά ..

Αννούλα μπράβο ευχάριστα νεα

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...