Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Εγώ στην 14η έχω ακόμη πονάκια κάπου κάπου κορίτσια και κάποιες φορές τσιμπήματα.Μου έχει πει ο γιατρός οτι είναι από την μήτρα που μεγαλώνει πλέον με ραγδαίους ρυθμούς.

Και έχεις απόλυτο δίκιο σ 'αυτό που λες ,δεν είναι στο χέρι μας .Εμείς κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και από κει κ πέρα απλά ελπίζουμε για το καλύτερο.

@Fotinimel Εγώ θα πω οτι σε καταλαβαίνω απόλυτα και φαντάζομαι πως νιώθεις .Το ταξίδι για τη μητρότητα για κάποιες κοπέλες είναι πολύ δύσκολο αλλά στο τέλος πιστεύω θα βγούμε νικήτριες.Είχα κ εγώ αιμορραγίες αρκετές φορές μέχρι τώρα και ευτυχώς δεν ήταν κάτι ανησυχητικό.Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι αρνητικά και να είσαι ξεκούραστη.Τα χάπια κάνουν πραγματική δουλειά και θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ.

@Angel-11Ααα οπότε έχουμε ακόμη, εντάξει εχθές αυτές οι σουβλιές με τρόμαξαν λίγο. Ήταν δεξιά χθες, σήμερα είχα κανα δυο αριστερά. Αλλά για λίγο κ μετά πέρασε. Απλά όσο σε πιάνει κάτι φρικάρεις κ περιμένεις να δεις αν περάσει ή όχι 😇 σε ευχαριστώ για την απάντηση, με βοηθάτε πάντα 🙏😘

11 ώρες πρίν, Fotinimel είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ!Έχω ηρεμήσει κάπως τώρα, ούτως ή άλλως εγώ ότι μπορώ να κάνω τι κάνω!Από εδώ και πέρα είναι στο χέρι της Παναγίας!Σας ευχαριστώ όλες για την δύναμη που μου δίνετε!

Ούτως ή άλλως έχω ραντεβού για υπέρηχο αύριο στην κλινική οπότε λογικά θα μου κάνουν και χοριακη εκεί!Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

@Fotinimel  Καλά αποτελέσματα μέσα από την καρδιά μου! Εύχομαι να πάρεις μια ανάσα κ να απολαύσεις τα Χριστούγεννα! Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ έχω κάνει παραπάνω επίσκεψεις έως τώρα για έλεγχο κ τελικά μόνο έτσι ηρεμούσα. 

Καλημέρα σε όλες! Πώς είμαστε σήμερα? Εγώ εχθές 1 φορά στο σκούπισμα είδα πάλι λίγα μπεζ υγρά κ μετά τίποτα ξανά. Πλέον εν τω μεταξύ απλά το θεωρώ ως ένα φυσιολογικό μου σύμπτωμα.. Σήμερα θα ταξιδεύω, η γιατρός μου είπε ότι αν κάνουμε ενδιάμεσες στάσεις και σηκώνομαι από το αμάξι και κινούμαι, περπατάω λίγο, θα είμαι οκ. Αλλιώς πρότεινε κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης. Δεν πήρα, γιατί λέμε καλύτερα παραπάνω στάσεις να παιρνω κ λιγο αέρα να περπατάω... 

Έχει καμία αντίστοιχη εμπειρία? Εγώ έχω και τσουπωτά πόδια/μπούτια με φλέβες κλπ κ τώρα απλά τα προσέχω όλα 🤣🤣🤣

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 501
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κορίτσια. Εγω σημερα ειμαι 9+4 και βρε κορίτσια απο χθες ειμαι πολυ καλύτερα. Χθες μάλιστα βγήκα για πρώτη φορα εξω μετα απο ένα μήνα. Πηγαμε στα max stores για τα δώρα των παιδιών. Και απλα το μονο που ειχα μετα απο αρκετη ώρα ορθοστασίας, πονο στην κοιλιά που περασε οταν γυρισα σπιτι και ξάπλωσα. Θα ακουστω τρελη το ξερω. Αλλα γιατι να νιωθω τόσο καλύτερα;;; Να ανησυχήσω;; (Που ηδη ανησυχώ δηλαδή). Απ'την άλλη βέβαια στις 3 απ τις 4 εγκυμοσύνες μου, απο την 9η 10η άρχιζα να νιώθω καλύτερα .

Σήμερα παλι δεν εχω αναγουλες, απλά σήμερα δεν έχω ενέργεια. Δηλαδή σήμερα, δεν θα μπορούσα να βρω αν έπρεπε .

@Eustathia καλο ταξίδι κορίτσι μου. Κανε αυτο που σου ειπε ο γιατρός, απλα να βγαίνεις που και που να ξεμουδιαζεις!!

Κάποιο κορίτσι σημερα εχει αυχενική. Γαμωτο δεν θυμάμαι ποιο κορίτσι. Καλη επιτυχία. Και σε σενα @Fotinimel για τον υπέρηχο σου!

yplDp3.png

Καλημέρα!! Καλό ταξίδι @Eustathia να περάσετε υπέροχα!!δεν με χει τύχει να ταξιδέψω έτσι πολλές ώρες…κάντε τις στάσεις σας κ εφόσον σου είπε κ η γιατρός ότι Θ είσαι μια χαρά μην έχει έννοια.

@Farmakotriftena νομίζω ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς εφόσον το χεις ξαναβιώσει κ ξέρεις ότι από κάποια στιγμή κ έπειτα καλυτερεύεις άλλωστε εσύ έχεις την μεγαλύτερη εμπειρία από όλες μας!!σε θαυμάζω με τόσα παιδάκια να τα χαίρεσαι!!!

@Farmakotriftena @Efaki Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου! Καλά Χριστούγεννα σε όλες 🙏🎄 είμαι χαρούμενη σήμερα και από πίσω έχω άγχος 🫣😇

@Farmakotriftena κορίτσι μου είναι λογικό να νιώσεις κάποια στιγμή καλύτερα, δεν θα κρατούσε για πάντα αυτή η κατάσταση🙊 νομίζω απλά θα βελτιώνεσαι κάθε μέρα! Το έχεις ξαναπεράσει και ξέρεις πώς λειτουργεί ο οργανισμός σου, μην σκέφτεσαι άσχημα ❤️

πρίν από 30 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλημερα κορίτσια. Εγω σημερα ειμαι 9+4 και βρε κορίτσια απο χθες ειμαι πολυ καλύτερα. Χθες μάλιστα βγήκα για πρώτη φορα εξω μετα απο ένα μήνα. Πηγαμε στα max stores για τα δώρα των παιδιών. Και απλα το μονο που ειχα μετα απο αρκετη ώρα ορθοστασίας, πονο στην κοιλιά που περασε οταν γυρισα σπιτι και ξάπλωσα. Θα ακουστω τρελη το ξερω. Αλλα γιατι να νιωθω τόσο καλύτερα;;; Να ανησυχήσω;; (Που ηδη ανησυχώ δηλαδή). Απ'την άλλη βέβαια στις 3 απ τις 4 εγκυμοσύνες μου, απο την 9η 10η άρχιζα να νιώθω καλύτερα .

Σήμερα παλι δεν εχω αναγουλες, απλά σήμερα δεν έχω ενέργεια. Δηλαδή σήμερα, δεν θα μπορούσα να βρω αν έπρεπε .

@Eustathia καλο ταξίδι κορίτσι μου. Κανε αυτο που σου ειπε ο γιατρός, απλα να βγαίνεις που και που να ξεμουδιαζεις!!

Κάποιο κορίτσι σημερα εχει αυχενική. Γαμωτο δεν θυμάμαι ποιο κορίτσι. Καλη επιτυχία. Και σε σενα @Fotinimel για τον υπέρηχο σου!

Καλημέρα κορίτσι μου!!

Εγώ έχω αυχενική διαφάνεια σήμερα 😁😁

Μην αγχώνεσαι για τα συμπτώματα έρχονται και φεύγουν.. και εγώ έτσι ήμουν.. τώρα είμαι στην 12η εβδομάδα 

• Καλή τύχη! 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!

Μην αγχώνεσαι για τα συμπτώματα έρχονται και φεύγουν.. και εγώ έτσι ήμουν.. τώρα είμαι στην 12η εβδομάδα 

Καλή επιτυχία 💪❤️

• Ευχή 1

πρίν από 21 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!

Ολα καλα να πανε!! Περιμένουμε νεα σου!! 

Τωρα στη 12η πρέπει να εισαι πολυ πολύ καλύτερα ε; 

Εγω ναι και στις αλλες απο 9++ με 10 βδ αρχισα να ειμαι καλύτερα. Αλλα ενω εχω την εμπειρία αγχώνομαι γενικά @Efaki δεν παλευομαι ασε!!!

@Eustathia να παρεσεις όμορφα και να μπαίνεις που και που εδω να μας στέλνεις!!

yplDp3.png

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...