Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Κάτσε γιατί το έχασα, μπορεί να το έχεις αναφέρει πιο πάνω και να μη το διάβασα. Έκανες ωοληψια και σπερματέγχυση; Γίνεται αυτό; 

Πήγα για ωοληψια και το ωάριο μάλλον πήρε την βόλτα του😂😂😂

Γελαω γιατί το πήρα ελαφριά για να μην με χαλάσει ....και με το που ξύπνησα μου λένε συμφωνείς να κάνουμε επί τόπου σπερματεγχυση και  να συνεχίσετε με επαφές;λέω οκ ότι είναι ,δεν το πολύ σκέφτηκα και κάναμε ,οπότε το τι έγινε το έχω αφήσει εντελώς στην τύχη του ..

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Εγώ στην 14η έχω ακόμη πονάκια κάπου κάπου κορίτσια και κάποιες φορές τσιμπήματα.Μου έχει πει ο γιατρός οτι είναι από την μήτρα που μεγαλώνει πλέον με ραγδαίους ρυθμούς.

Και έχεις απόλυτο δίκιο σ 'αυτό που λες ,δεν είναι στο χέρι μας .Εμείς κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και από κει κ πέρα απλά ελπίζουμε για το καλύτερο.

@Fotinimel Εγώ θα πω οτι σε καταλαβαίνω απόλυτα και φαντάζομαι πως νιώθεις .Το ταξίδι για τη μητρότητα για κάποιες κοπέλες είναι πολύ δύσκολο αλλά στο τέλος πιστεύω θα βγούμε νικήτριες.Είχα κ εγώ αιμορραγίες αρκετές φορές μέχρι τώρα και ευτυχώς δεν ήταν κάτι ανησυχητικό.Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι αρνητικά και να είσαι ξεκούραστη.Τα χάπια κάνουν πραγματική δουλειά και θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ.

@Angel-11Ααα οπότε έχουμε ακόμη, εντάξει εχθές αυτές οι σουβλιές με τρόμαξαν λίγο. Ήταν δεξιά χθες, σήμερα είχα κανα δυο αριστερά. Αλλά για λίγο κ μετά πέρασε. Απλά όσο σε πιάνει κάτι φρικάρεις κ περιμένεις να δεις αν περάσει ή όχι 😇 σε ευχαριστώ για την απάντηση, με βοηθάτε πάντα 🙏😘

11 ώρες πρίν, Fotinimel είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ!Έχω ηρεμήσει κάπως τώρα, ούτως ή άλλως εγώ ότι μπορώ να κάνω τι κάνω!Από εδώ και πέρα είναι στο χέρι της Παναγίας!Σας ευχαριστώ όλες για την δύναμη που μου δίνετε!

Ούτως ή άλλως έχω ραντεβού για υπέρηχο αύριο στην κλινική οπότε λογικά θα μου κάνουν και χοριακη εκεί!Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

@Fotinimel  Καλά αποτελέσματα μέσα από την καρδιά μου! Εύχομαι να πάρεις μια ανάσα κ να απολαύσεις τα Χριστούγεννα! Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ έχω κάνει παραπάνω επίσκεψεις έως τώρα για έλεγχο κ τελικά μόνο έτσι ηρεμούσα. 

Καλημέρα σε όλες! Πώς είμαστε σήμερα? Εγώ εχθές 1 φορά στο σκούπισμα είδα πάλι λίγα μπεζ υγρά κ μετά τίποτα ξανά. Πλέον εν τω μεταξύ απλά το θεωρώ ως ένα φυσιολογικό μου σύμπτωμα.. Σήμερα θα ταξιδεύω, η γιατρός μου είπε ότι αν κάνουμε ενδιάμεσες στάσεις και σηκώνομαι από το αμάξι και κινούμαι, περπατάω λίγο, θα είμαι οκ. Αλλιώς πρότεινε κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης. Δεν πήρα, γιατί λέμε καλύτερα παραπάνω στάσεις να παιρνω κ λιγο αέρα να περπατάω... 

Έχει καμία αντίστοιχη εμπειρία? Εγώ έχω και τσουπωτά πόδια/μπούτια με φλέβες κλπ κ τώρα απλά τα προσέχω όλα 🤣🤣🤣

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κορίτσια. Εγω σημερα ειμαι 9+4 και βρε κορίτσια απο χθες ειμαι πολυ καλύτερα. Χθες μάλιστα βγήκα για πρώτη φορα εξω μετα απο ένα μήνα. Πηγαμε στα max stores για τα δώρα των παιδιών. Και απλα το μονο που ειχα μετα απο αρκετη ώρα ορθοστασίας, πονο στην κοιλιά που περασε οταν γυρισα σπιτι και ξάπλωσα. Θα ακουστω τρελη το ξερω. Αλλα γιατι να νιωθω τόσο καλύτερα;;; Να ανησυχήσω;; (Που ηδη ανησυχώ δηλαδή). Απ'την άλλη βέβαια στις 3 απ τις 4 εγκυμοσύνες μου, απο την 9η 10η άρχιζα να νιώθω καλύτερα .

Σήμερα παλι δεν εχω αναγουλες, απλά σήμερα δεν έχω ενέργεια. Δηλαδή σήμερα, δεν θα μπορούσα να βρω αν έπρεπε .

@Eustathia καλο ταξίδι κορίτσι μου. Κανε αυτο που σου ειπε ο γιατρός, απλα να βγαίνεις που και που να ξεμουδιαζεις!!

Κάποιο κορίτσι σημερα εχει αυχενική. Γαμωτο δεν θυμάμαι ποιο κορίτσι. Καλη επιτυχία. Και σε σενα @Fotinimel για τον υπέρηχο σου!

yplDp3.png

Καλημέρα!! Καλό ταξίδι @Eustathia να περάσετε υπέροχα!!δεν με χει τύχει να ταξιδέψω έτσι πολλές ώρες…κάντε τις στάσεις σας κ εφόσον σου είπε κ η γιατρός ότι Θ είσαι μια χαρά μην έχει έννοια.

@Farmakotriftena νομίζω ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς εφόσον το χεις ξαναβιώσει κ ξέρεις ότι από κάποια στιγμή κ έπειτα καλυτερεύεις άλλωστε εσύ έχεις την μεγαλύτερη εμπειρία από όλες μας!!σε θαυμάζω με τόσα παιδάκια να τα χαίρεσαι!!!

@Farmakotriftena @Efaki Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου! Καλά Χριστούγεννα σε όλες 🙏🎄 είμαι χαρούμενη σήμερα και από πίσω έχω άγχος 🫣😇

@Farmakotriftena κορίτσι μου είναι λογικό να νιώσεις κάποια στιγμή καλύτερα, δεν θα κρατούσε για πάντα αυτή η κατάσταση🙊 νομίζω απλά θα βελτιώνεσαι κάθε μέρα! Το έχεις ξαναπεράσει και ξέρεις πώς λειτουργεί ο οργανισμός σου, μην σκέφτεσαι άσχημα ❤️

πρίν από 30 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλημερα κορίτσια. Εγω σημερα ειμαι 9+4 και βρε κορίτσια απο χθες ειμαι πολυ καλύτερα. Χθες μάλιστα βγήκα για πρώτη φορα εξω μετα απο ένα μήνα. Πηγαμε στα max stores για τα δώρα των παιδιών. Και απλα το μονο που ειχα μετα απο αρκετη ώρα ορθοστασίας, πονο στην κοιλιά που περασε οταν γυρισα σπιτι και ξάπλωσα. Θα ακουστω τρελη το ξερω. Αλλα γιατι να νιωθω τόσο καλύτερα;;; Να ανησυχήσω;; (Που ηδη ανησυχώ δηλαδή). Απ'την άλλη βέβαια στις 3 απ τις 4 εγκυμοσύνες μου, απο την 9η 10η άρχιζα να νιώθω καλύτερα .

Σήμερα παλι δεν εχω αναγουλες, απλά σήμερα δεν έχω ενέργεια. Δηλαδή σήμερα, δεν θα μπορούσα να βρω αν έπρεπε .

@Eustathia καλο ταξίδι κορίτσι μου. Κανε αυτο που σου ειπε ο γιατρός, απλα να βγαίνεις που και που να ξεμουδιαζεις!!

Κάποιο κορίτσι σημερα εχει αυχενική. Γαμωτο δεν θυμάμαι ποιο κορίτσι. Καλη επιτυχία. Και σε σενα @Fotinimel για τον υπέρηχο σου!

Καλημέρα κορίτσι μου!!

Εγώ έχω αυχενική διαφάνεια σήμερα 😁😁

Μην αγχώνεσαι για τα συμπτώματα έρχονται και φεύγουν.. και εγώ έτσι ήμουν.. τώρα είμαι στην 12η εβδομάδα 

• Καλή τύχη! 2

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!

Μην αγχώνεσαι για τα συμπτώματα έρχονται και φεύγουν.. και εγώ έτσι ήμουν.. τώρα είμαι στην 12η εβδομάδα 

Καλή επιτυχία 💪❤️

• Ευχή 1

πρίν από 21 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!

Ολα καλα να πανε!! Περιμένουμε νεα σου!! 

Τωρα στη 12η πρέπει να εισαι πολυ πολύ καλύτερα ε; 

Εγω ναι και στις αλλες απο 9++ με 10 βδ αρχισα να ειμαι καλύτερα. Αλλα ενω εχω την εμπειρία αγχώνομαι γενικά @Efaki δεν παλευομαι ασε!!!

@Eustathia να παρεσεις όμορφα και να μπαίνεις που και που εδω να μας στέλνεις!!

yplDp3.png

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Εγω ναι και στις αλλες απο 9++ με 10 βδ αρχισα να ειμαι καλύτερα. Αλλα ενω εχω την εμπειρία αγχώνομαι γενικά @Efaki δεν παλευομαι ασε!!!

Εννοείται θα σας στέλνω ❤️

Ελπίζω να μην έχω απρόοπτα και απλά να λέμε τα νέα μας😇 

Εγώ εχθές άλλαξα εβδομάδα, μπήκα 11η. Σήμερα 10+1 επίσημα. Νιώθω λίγο πιο safe όσο περνάνε οι εβδομάδες, δεν ξέρω αν θα πρεπε βέβαια 🤣🤣🤣

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Νιώθω πολύ καλύτερα ναι.. έχω λίγες ανακατοσουρες και μια υπόταση όταν είμαι πολύ ώρα όρθια.. εμετούς ελάχιστους πλέον 🥰

• Μου αρέσει 1

15 ώρες πρίν, Kpp83 είπε:

Γέννησα την άνοιξη του 19. Επειδή ξέρω ακριβώς την ημερομηνία σύλληψης ΠΗΤ έχω 30 Αυγουστου αν το internet τα βγάζει σωστά.

Επειδή στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα το ίδιο σύμπτωμα (λες κ τρέχει υγρό από το στηθος) το οποίο αισθάνθηκα από τη δεύτερη μέρα της επαφής ήμουν 100% σίγουρη πριν το τεστ κ ο άντρας μου με κορόιδευε. Ξέρω κανείς δεν με πιστεύει αλλά εγώ το ήξερα!

Προφανώς και θα πάω και για χοριακη αύριο και γιατρό σε λίγες μέρες μην είμαι καμία έκτοπη κύηση.

Οτι είναι γραφτό να γίνει θα γίνει, έχω την ψυχραιμία της γεμάτης αγκαλιάς ωστόσο δεν είμαι καθόλου ενθουσιασμένη. Είμαι μάλλον παγωμένη. Έτσι ήρθα να κλέψω λίγη από τη χαρά σας και τον ενθουσιασμό σας γτ θυμάμαι πως πέταγα στα σύννεφα την πρώτη φορά!

Ας ελπίσουμε ότι τη δεύτερη φορά θα είναι η εμπειρία καλύτερη από την πρώτη γιατί είχα τόσο χάλια εγκυμοσύνη που το νεογέννητο ήταν υγιεινός περίπατος 

Εγώ γέννησα Δεκέμβρη του 19 το πρώτο μου... Του 83 είσαι αν καταβαινω από το όνομα σου? Καλέ εγώ είμαι το 85... Άκου γιαγιά... Έτσι είναι οι γιαγιάδες?όλα καλά θα πάνε...σε καταλαβαίνω για δύσκολη κύηση...δεν ξέρω ακριβώς τι είχες,αλλά κ εμένα κάθε φορά όλο κάτι έχω... Αυτό πουε δυσκολεύει όμως είναι το σάκχαρο...όμως όταν θα τα κρατήσουμε στα χέρια μας θα τα ξεχάσουμε όλα....

Έβαλα φαγητό να φτιάξω γιατί άργησαε την ενδοκρινολόγο κ γυρνάω στην ενημέρωση 

Πήγα στην γιατρό μου άλλαξε πάλι χάπι θυροειδή...είδε τις εξετάσεις μου έδωσε μηχανάκι...μου είπε διατροφή μετρησεις κ μου εδώ κ ινσουλίνη να την έχω στο ψυγείο σε ετοιμότητα... Βάση μετρήσεων θα μου πει αν ξεκινήσω ινσουλινη

Κ εκεί που γυρνάω σπίτι,στον δρόμοε πήρε ο γιατρουλης μου κ μου είπε να πάω σήμερα κορίτσια στις 18.30...χαρηκα τόσο πολύ.... Η αγωνία θα μου φύγει επιτέλους κ Παρασκευή θα έχω μόνο αγωνία για τις μετρήσεις...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

Ότι έκανα κ ένα μπάνιο να είμαι έτοιμη σχεδόν...κουράστηκα πολύ με το έξω...ήθελα να κάνω κ δουλειές στο σπίτι,όπου τελικά τις άφησα για αύριο...γιατί στον γιατρό θα πάωε τα πόδια κ θέλω να έχω δυνάμεις...

• Μου αρέσει 3

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

1 hour ago, Αννούλαααα είπε:

Ότι έκανα κ ένα μπάνιο να είμαι έτοιμη σχεδόν...κουράστηκα πολύ με το έξω...ήθελα να κάνω κ δουλειές στο σπίτι,όπου τελικά τις άφησα για αύριο...γιατί στον γιατρό θα πάωε τα πόδια κ θέλω να έχω δυνάμεις...

Καλά αποτελέσματα🙏❤️

πρίν από 6 λεπτά , Melodia είπε:

Καλησπέρα σας κοριτσάρες 

..εύχομαι καλα νέα για όλες όσες έχουν ραντεβού 

Καλό ταξίδι Ευστάθια να περάσετε όμορφα 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 

Καλά Χριστούγεννα 🙏🎄

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Kate89 said:

Νιώθω πολύ καλύτερα ναι.. έχω λίγες ανακατοσουρες και μια υπόταση όταν είμαι πολύ ώρα όρθια.. εμετούς ελάχιστους πλέον 🥰

Αχ στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν σε βάρκα 3 μήνες χωρίς να μπορώ να σταθώ πουθενά και με το που συνήλθα βρήκαν placenta previa. Δεν ξέρω ποιες απαράδεκτες είπαν το παραμύθι ότι είναι η καλύτερη περίοδος στη ζωή της γυναίκας, είναι ένα φρικτό ψέμα. 

IfsYp3.png

1 hour ago, Kpp83 είπε:

Αχ στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν σε βάρκα 3 μήνες χωρίς να μπορώ να σταθώ πουθενά και με το που συνήλθα βρήκαν placenta previa. Δεν ξέρω ποιες απαράδεκτες είπαν το παραμύθι ότι είναι η καλύτερη περίοδος στη ζωή της γυναίκας, είναι ένα φρικτό ψέμα. 

Αχ κορίτσι μου μεγάλη κουβέντα είπες!Μας έχουν πουλήσει το παραμύθι οτι είναι η καλύτερη περίοδος της γυναίκας και δεν τολμάμε να παραπονεθούμε λίγο η να νιώσουμε άσχημα θα πέσουν να μας φάνε.Λες και εμείς δεν χαιρόμαστε που περιμένουμε μωράκια!Η πραγματικότητα είναι οτι ναι φυσικά κάποιες γυναίκες βιώνουν τέλεια εγκυμοσύνη, δεν έχουν συμπτώματα κ περνάνε ζάχαρη .Και καλά κάνουν φυσικά.Αλλά είναι κ αυτές οι γυναίκες που τρέμουν την κάθε στιγμή ,που δεν μπορούν να σηκωθούν από το κρεβάτι ,που δεν μπορούν να σταθούν λίγο στα πόδια τους,να προσέξουν τα άλλα παιδάκια που έχουν κ όπως είπε μια κοπέλα δεν αναγνωρίζουν τον εαυτό τους .Ας το απομυθοποιήσουμε λοιπόν.Είναι μια τραγικά δύσκολη περίοδος κατά την οποία έχουμε τεράστια ευθύνη στις πλάτες μας και κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε .Εγώ προσωπικά μετά από πολλές απώλειες αρνούμαι να καταπιεστώ και να μην γκρινιάξω επειδή επιτέλους περιμένω το θαυματάκι μας. Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη που επιτέλους όλα δείχνουν οτι τα καταφέραμε αλλά πέρασα δύσκολα μέχρι τώρα κ συνεχίζω να περνάω κ να είμαι στο κρεβάτι  2 μήνες τώρα κ θα παραμείνω στο κρεβάτι μέχρι να γεννήσω.Και στο τέλος ναι θα πω χαλάλι ρε παιδί μου τα όσα πέρασα αλλά δεν αναιρεί το γεγονός ότι βασανιζόμαστε τόσους μήνες !

Ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα 😂😂😂

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...