Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο για τον ανδρολογο!!!

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Efaki είπε:

@Eustathia νομίζω πως είναι αναμενόμενο μιας κ αλλάζεις βδομάδα ν χεις πονάκια μεγαλώνει κ η μήτρα όσο πάει αλλά αν αμφιβάλεις για το οτιδήποτε να μιλάς στο γιατρό σου ν σε καθησυχάζει που γνωρίζει κ όλο το ιστορικό σου.

@Kpp83 συγχαρητήρια για το θετικό σου τεστ!!μην σκέφτεσαι καθόλου την ηλικία!!Ολα θα πάνε καλά κ όλα για κάποιο λόγο γίνονται!!!

@Fotinimel κορίτσι μ καλωσήρθες στην παρέα μας!!εύχομαι να πάνε όλα καλά ξεκουράσου κ αν συνεχίσουν οι πόνοι πάρε πάλι το γιατρό σου.Και εγώ με 3 utrogestan είμαι λόγω αποκόλλησης κ ξεκούραση.

Κράτησε για λίγα λεπτά κ σταμάτησε αλλά ήταν αρκετά αισθητές αυτές οι σουβλιές. Μέχρι πότε έχουμε πονάκια? Γιατί τις πρώτες εβδομάδες είχα και δεν ανησυχούσα, απλά τώρα για κάποιο λόγο μου φάνηκε ότι ίσως δεν έχουμε πια κ ανησυχησα🫣

πρίν από 1 λεπτό , Fotinimel είπε:

Ναι αύριο θα πάω για υπέρηχο το πρωί!Εμένα αυτό που με ανησυχεί είναι οι εντονοι πονοι που έχω όπως όταν έχω περίοδο!Αχ δεν έχω σταματήσει να κλαίω από εκείνη την στιγμή!Δεν θα κοιμηθώ το βραδθ σιγουρα

Ξεκουράσου, κοιμήσου όσο μπορείς για να μην το σκέφτεσαι γιατί είναι κ πολύ νωρίς ακόμη. Μου έλεγε η γιατρός δεν περνάει κάτι από το χέρι σου, είναι πολύ νωρίς κ αποφασίζει η φύση. Δυστυχώς δεν είναι στον έλεγχό μας. 

Πονάκια περιόδου τις πρώτες εβδομάδες είχα κ εγώ καθημερινά. Αλλά όχι πολύ δυνατά. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 494
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Eustathia είπε:

Κράτησε για λίγα λεπτά κ σταμάτησε αλλά ήταν αρκετά αισθητές αυτές οι σουβλιές. Μέχρι πότε έχουμε πονάκια? Γιατί τις πρώτες εβδομάδες είχα και δεν ανησυχούσα, απλά τώρα για κάποιο λόγο μου φάνηκε ότι ίσως δεν έχουμε πια κ ανησυχησα🫣

Ξεκουράσου, κοιμήσου όσο μπορείς για να μην το σκέφτεσαι γιατί είναι κ πολύ νωρίς ακόμη. Μου έλεγε η γιατρός δεν περνάει κάτι από το χέρι σου, είναι πολύ νωρίς κ αποφασίζει η φύση. Δυστυχώς δεν είναι στον έλεγχό μας. 

Πονάκια περιόδου τις πρώτες εβδομάδες είχα κ εγώ καθημερινά. Αλλά όχι πολύ δυνατά. 

Πάλεψα πάρα πολύ για να φτάσω στο 1ο θετικό τεστ και πραγματικά η χαρά μου ήταν απερίγραπτη,είμαι 34 χρόνων και με τον άντρα μ 17 χρόνια μαζί!Εδώ και 4 χρόνια με σπερματεγχυση και 2 εξωσωματικές!Είμαι πολύ άσχημα πραγματικά!Σας ευχαριστώ παρόλα αυτά!

πρίν από 2 λεπτά , Fotinimel είπε:

Πάλεψα πάρα πολύ για να φτάσω στο 1ο θετικό τεστ και πραγματικά η χαρά μου ήταν απερίγραπτη,είμαι 34 χρόνων και με τον άντρα μ 17 χρόνια μαζί!Εδώ και 4 χρόνια με σπερματεγχυση και 2 εξωσωματικές!Είμαι πολύ άσχημα πραγματικά!Σας ευχαριστώ παρόλα αυτά!

Εγώ είμαι 33 και 13 χρόνια μαζί με τον άντρα μου🥹 

Δεν έχουμε δώσει αυτόν τον αγώνα οπότε θα είναι άδικο να πω ότι το καταλαβαίνω. Όμως επειδή ζω μεγάλη αγωνία μπορώ να πω οτι σε νιώθω. 

Μη σε παίρνει από κάτω, να είσαι αποφασιστική σχετικά με ότι περνάει από το χέρι σου. 

Δηλαδή να παρεις τα χάπια όπως πρέπει και να ξεκουραστείς, πιάσε τον καναπέ, το κρεβάτι. Τα υπόλοιπα δεν είναι στον έλεγχό μας.

Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά 🙏❤️

πρίν από 8 λεπτά , Fotinimel είπε:

Κάνε Κ καμία χοριακη το πρωί γιατί μόνο με τον υπέρηχο από την Παρασκευή δεν θα βγάλεις πολλά συμπεράσματα είναι πολύ λίγες οι μέρες που έχεις κάνει υπέρηχο οπότε μπορεί να μην δεις διάφορες Κ να μην καταλάβετε ακριβώς τι γίνετε.  Επίσης εμβρυϊκά στοιχεία ρωτά αν βλέπετε γιατί 6η εβδομάδα όλο Κ κάτι πρέπει να φαίνετε 

Διαφημίσεις

πρίν από 54 λεπτά , Kpp83 είπε:

Δεν πίστευα ότι μετά τις μανούλες του 2019 θα ξαναβρισκόμουν εδώ και δεν ξέρω να χαρώ ή να κλάψω. Είχα πει τέλος βλέπετε….

Είστε όλες τόσο μικρές και εγώ σχεδόν γιαγιά αλλά χρειάζομαι λίγη υποστήριξη μετά το θετικό τεστ σήμερα.

Κορίτσι μου με το καλό θα πω κ εγώ...ένα θετικό τεστ είναι ευλογία...η ηλικία δεν λέει κάτι όλα γίνονται...ποιον μήνα του 2019 γεννησες? Τώρα τι Πητ έχεις κ πόσο χρονών είσαι που λες καλέ για την ηλικία σου? 

πρίν από 16 λεπτά , Fotinimel είπε:

Όλα καλά θα πάνε,μην κάνεις δεύτερες σκέψεις...θα συμφωνήσω ότι κ εγώ θα έκανα χοριακη αύριο κ μια μεθαυριο...αλλιώς θα με έτρωγε η αγωνία...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

@Efaki κανείς δεν μπορεί να μου πει από τι δημιουργήθηκε το αιμάτωμα. Μου είπαν πως είναι πιο σύνηθες σε εξωσωματικές ή σε γυναίκες μεγάλης ηλικίας. Εγώ είμαι 28 και φυσιολογική σύλληψη. Μετά μου είπε ίσως είναι από βάρος, αλλά δεν έχω σηκώσει τίποτα πραγματικά. Εξάλλου Δευτέρα είχα κάνει υπέρηχο κ δεν υπήρχε τίποτα και τέταρτη είχα αίμα και ξανά πήγα κ φάνηκε το αιμάτωμα. Αλλά ακριβώς επειδή δεν έχω τίποτα από συμπτώματα, έχω ακόμη περισσότερο άγχος 

καλωσήρθατε τα νέα κορίτσια!!!! Για το αίμα θα πω να μην αγχώνεσαι τόσο, γιατί αρκετές φορές είναι σύνηθες (λέω να μην αγχώνεσαι για να τα ακούω και εγώ). Εγώ είχα ξαφνικά στην 6εβ+5μ, πολύ αίμα, πήγα για υπέρηχο και το μωρό ήταν καλά, απλά είχα αιμάτωμα και από τότε, αύριο θα το ελέγξω 

πρίν από 36 λεπτά , Eustathia είπε:

Εγώ στην 14η έχω ακόμη πονάκια κάπου κάπου κορίτσια και κάποιες φορές τσιμπήματα.Μου έχει πει ο γιατρός οτι είναι από την μήτρα που μεγαλώνει πλέον με ραγδαίους ρυθμούς.

Και έχεις απόλυτο δίκιο σ 'αυτό που λες ,δεν είναι στο χέρι μας .Εμείς κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και από κει κ πέρα απλά ελπίζουμε για το καλύτερο.

@Fotinimel Εγώ θα πω οτι σε καταλαβαίνω απόλυτα και φαντάζομαι πως νιώθεις .Το ταξίδι για τη μητρότητα για κάποιες κοπέλες είναι πολύ δύσκολο αλλά στο τέλος πιστεύω θα βγούμε νικήτριες.Είχα κ εγώ αιμορραγίες αρκετές φορές μέχρι τώρα και ευτυχώς δεν ήταν κάτι ανησυχητικό.Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι αρνητικά και να είσαι ξεκούραστη.Τα χάπια κάνουν πραγματική δουλειά και θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ.

1 ώρα πρίν, Kpp83 είπε:

Δεν πίστευα ότι μετά τις μανούλες του 2019 θα ξαναβρισκόμουν εδώ και δεν ξέρω να χαρώ ή να κλάψω. Είχα πει τέλος βλέπετε….

Είστε όλες τόσο μικρές και εγώ σχεδόν γιαγιά αλλά χρειάζομαι λίγη υποστήριξη μετά το θετικό τεστ σήμερα.

Καλησπέρα και καλώς μας ήρθες.. συγχαρητήρια και εύχομαι μια όμορφη τελειομηνη κυηση... όσο για το γιαγιά μη τα λες αυτά προς θεού νέα κοπέλα.. εκείνος που τα στέλνει ξέρει πολύ καλά τι κάνει 🥰 

1 hour ago, Fotinimel είπε:

Κορίτσια καλησπέρα,διανύω την 6η εβδομαδα μετά από εξωσωματικη,την Παρασκευή πήγαμε για τον 1ο υπέρηχο στον οποίο είδαμε μόνο σάκο. Σήμερα το μεσημέρι είχα αρκετό αιμα στο χαρτί με έντονο πόνο από τότε έχω πονακια και ελάχιστο αλλοτε κόκκινο αλλοτε καφέ στο σκουπισμα.Ο γιατρός μου συνέστησε ακινησία και τα 3 utrogestan που έπαιρνα ούτως ή άλλως κολπικά να τα κάνω 2 κολπικά και 1 απο το στόμα

Έχει τύχει σε καμία άλλη κοπέλα?Από εκείνη την ώρα δεν μπορώ να ηρεμήσω 

Αυτό που με ανησυχεί είναι Ότι το αιμα συνοδεύεται από πονους

Καλησπέρα κούκλα μου! Αρχικά στην 6η βδομάδα κ εγώ μόνο σάκο είχα δει .... όσον αφορά την εξωσωματική δεν έχω εμπειρία για να σου πω όμως θα σου εκφράσω τον απεριόριστο σεβασμό μου όπως κ σε ολες τις υπέροχες γυναίκες που υποβάλλονται σε τέτοιον αγώνα για να φέρουν μια ζωή στον κόσμο... εύχομαι όλα να σου πάνε καλά πραγματικά μέσα από από την ψυχη μου..ακόμα κ όσες έχουμε φυσιολογική σύλληψη πάντα αγωνιουμε.. σου εύχομαι τα καλύτερα και μια υπέροχη εγκυμοσύνη από δω και πέρα..αναμένουμε νέα σου 🩷

πρίν από 34 λεπτά , Semi92 είπε:

Καλησπέρα και καλώς μας ήρθες.. συγχαρητήρια και εύχομαι μια όμορφη τελειομηνη κυηση... όσο για το γιαγιά μη τα λες αυτά προς θεού νέα κοπέλα.. εκείνος που τα στέλνει ξέρει πολύ καλά τι κάνει 🥰 

Καλησπέρα κούκλα μου! Αρχικά στην 6η βδομάδα κ εγώ μόνο σάκο είχα δει .... όσον αφορά την εξωσωματική δεν έχω εμπειρία για να σου πω όμως θα σου εκφράσω τον απεριόριστο σεβασμό μου όπως κ σε ολες τις υπέροχες γυναίκες που υποβάλλονται σε τέτοιον αγώνα για να φέρουν μια ζωή στον κόσμο... εύχομαι όλα να σου πάνε καλά πραγματικά μέσα από από την ψυχη μου..ακόμα κ όσες έχουμε φυσιολογική σύλληψη πάντα αγωνιουμε.. σου εύχομαι τα καλύτερα και μια υπέροχη εγκυμοσύνη από δω και πέρα..αναμένουμε νέα σου 🩷

Ευχαριστώ πολύ πολύ!Έχω ηρεμήσει κάπως τώρα, ούτως ή άλλως εγώ ότι μπορώ να κάνω τι κάνω!Από εδώ και πέρα είναι στο χέρι της Παναγίας!Σας ευχαριστώ όλες για την δύναμη που μου δίνετε!

1 hour ago, Αννούλαααα είπε:

Κορίτσι μου με το καλό θα πω κ εγώ...ένα θετικό τεστ είναι ευλογία...η ηλικία δεν λέει κάτι όλα γίνονται...ποιον μήνα του 2019 γεννησες? Τώρα τι Πητ έχεις κ πόσο χρονών είσαι που λες καλέ για την ηλικία σου? 

Όλα καλά θα πάνε,μην κάνεις δεύτερες σκέψεις...θα συμφωνήσω ότι κ εγώ θα έκανα χοριακη αύριο κ μια μεθαυριο...αλλιώς θα με έτρωγε η αγωνία...

Ούτως ή άλλως έχω ραντεβού για υπέρηχο αύριο στην κλινική οπότε λογικά θα μου κάνουν και χοριακη εκεί!Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Fotinimel είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ!Έχω ηρεμήσει κάπως τώρα, ούτως ή άλλως εγώ ότι μπορώ να κάνω τι κάνω!Από εδώ και πέρα είναι στο χέρι της Παναγίας!Σας ευχαριστώ όλες για την δύναμη που μου δίνετε!

Ούτως ή άλλως έχω ραντεβού για υπέρηχο αύριο στην κλινική οπότε λογικά θα μου κάνουν και χοριακη εκεί!Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Αααα αύριο έχεις? Μια χαρά,κατάλαβα την Παρασκευή... Τέλεια με το καλό να πας...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

@Fotinimel καλη επιτυχία αυριο που θα κάνεις υπέρηχο. Ελπίζω να φανούν ολα σωστά!!

@Kpp83 καλως μας ηρθες!! Αν το '83 ειναι η χρονολογία σου, νομίζω υπερβάλεις και σε αποκαλείς γιαγια!! Ειμαι του '86 δηλαδη 38,5. Σου εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη ❤️❤️

***Κορίτσια οσες έχετε πονοκεφάλους, παίρνετε ντεπον τελικά; Κι αν ναι, πόσο; Χθες και προχθές ειχα στον υπνο μου πονοκέφαλο. Μες τη νυχτα ξυπνησα 3,4 φορες απο πονοκεφαλο. Το πρωι όμως εξαφανιζόταν. Τωρα ομως, εδω και κανενα 2 ωρο εχω και κατι μου λεει πως δεν θα φύγει, αντιθέτως θα δυναμώσει.

• Λουλούδια 1

yplDp3.png

2 hours ago, Αννούλαααα said:

Γέννησα την άνοιξη του 19. Επειδή ξέρω ακριβώς την ημερομηνία σύλληψης ΠΗΤ έχω 30 Αυγουστου αν το internet τα βγάζει σωστά.

Επειδή στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα το ίδιο σύμπτωμα (λες κ τρέχει υγρό από το στηθος) το οποίο αισθάνθηκα από τη δεύτερη μέρα της επαφής ήμουν 100% σίγουρη πριν το τεστ κ ο άντρας μου με κορόιδευε. Ξέρω κανείς δεν με πιστεύει αλλά εγώ το ήξερα!

Προφανώς και θα πάω και για χοριακη αύριο και γιατρό σε λίγες μέρες μην είμαι καμία έκτοπη κύηση.

Οτι είναι γραφτό να γίνει θα γίνει, έχω την ψυχραιμία της γεμάτης αγκαλιάς ωστόσο δεν είμαι καθόλου ενθουσιασμένη. Είμαι μάλλον παγωμένη. Έτσι ήρθα να κλέψω λίγη από τη χαρά σας και τον ενθουσιασμό σας γτ θυμάμαι πως πέταγα στα σύννεφα την πρώτη φορά!

Ας ελπίσουμε ότι τη δεύτερη φορά θα είναι η εμπειρία καλύτερη από την πρώτη γιατί είχα τόσο χάλια εγκυμοσύνη που το νεογέννητο ήταν υγιεινός περίπατος 

IfsYp3.png

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

@Fotinimel καλη επιτυχία αυριο που θα κάνεις υπέρηχο. Ελπίζω να φανούν ολα σωστά!!

@Kpp83 καλως μας ηρθες!! Αν το '83 ειναι η χρονολογία σου, νομίζω υπερβάλεις και σε αποκαλείς γιαγια!! Ειμαι του '86 δηλαδη 38,5. Σου εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη ❤️❤️

***Κορίτσια οσες έχετε πονοκεφάλους, παίρνετε ντεπον τελικά; Κι αν ναι, πόσο; Χθες και προχθές ειχα στον υπνο μου πονοκέφαλο. Μες τη νυχτα ξυπνησα 3,4 φορες απο πονοκεφαλο. Το πρωι όμως εξαφανιζόταν. Τωρα ομως, εδω και κανενα 2 ωρο εχω και κατι μου λεει πως δεν θα φύγει, αντιθέτως θα δυναμώσει.

Εμένα μου είπε αν χρειαστεί πάρε κανένα ντεπόν αλλά δεν μου διευκρίνισε αν μπορώ να πάρω παραπάνω από ένα .Μέχρι στιγμής πήρα μια δυο φορές που δεν άντεχα τον πονοκέφαλο ένα 500αρι κ ήμουν εντάξει μετά από κάποια ώρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...