Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;

Αύριο μεσημέρι πάω για αυχενική και έχω τρελό άγχος... είδα και άσχημο όνειρο 😔 Φοβάμαι ότι δεν θα ακούσω καλά νέα 

Καλησπέρα γλυκιά μου! Εύχομαι έναν υπέροχο υπέρηχο και ενα υγιέστατο μωράκι...τα όνειρα συχνά είναι οι σκέψεις κ το άγχος μας ... ολα θα είναι καλά!! Με το καλό η αυχενική σου 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 491
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 29 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;

Αύριο μεσημέρι πάω για αυχενική και έχω τρελό άγχος... είδα και άσχημο όνειρο 😔 Φοβάμαι ότι δεν θα ακούσω καλά νέα 

Με το καλό να την κάνεις κορίτσι μου...κ να απολαύσεις το μωράκι σου στον υπέρηχο...♥️

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Κορίτσια μου καλή επιτυχία στις αυχενικές, όλα να πάνε καλά και να έχουμε όμορφα Χριστούγεννα! 

Εμείς ετοιμαζόμαστε για να φύγουμε για Γιάννενα στους δικούς μου κ Πρωτοχρονιά θα κάνουμε εμείς το τραπέζι να τους μαζεψουμε. Αν όλα κυλάνε καλά 🥹🙏

Όνειρα από όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη βλέπω τρελά, ταινίες ολόκληρες κ τα περισσότερα άσχημα. Είναι από το άγχος μας. 

Στέλνω θετικές σκέψεις σε όλες ❤️🙏 κ να ακούσουμε καλά νέα από όλες! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Kate89 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου @Semi92 @Eustathia @Αννούλαααα!! Θα σας ενημερώσω πως πήγε αύριο ο υπέρηχος ♥️

Εννοείται να μας ενημερώσεις🙏❤️ θα περιμένουμε! 

Πραγματικά επειδή περνάμε όλες το ίδιο, νιώθω ότι καταλαβαίνουμε ακριβώς το άγχος η μία της άλλης

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

@Kate89 καλη επιτυχία!! Ολα καλα θα πάνε. Μη δίνεις βαση στα όνειρα, γιατί είναι το άγχος και η έντονη φοβία. Τιποτε περισσότερο. Εύχομαι να πάνε ολα καλα!! Θα περιμένουμε νεα σου!

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

yplDp3.png

@Kate89 μην αγχώνεσαι!!!εύχομαι όλα να είναι τέλεια να απολαύσεις τον υπέρηχο.Και εγώ βλέπω άσχημα όνειρα ολόκληρα σενάρια.

κοριτσια σας έχουν πει οι γιατροί σας για το εμβόλιο της γρίπης?Εγω και την πρώτη φορά το είχα κάνει κ θα το κάνω κ τώρα

• Λουλούδια 1

πρίν από 2 λεπτά , Efaki είπε:

@Kate89 μην αγχώνεσαι!!!εύχομαι όλα να είναι τέλεια να απολαύσεις τον υπέρηχο.Και εγώ βλέπω άσχημα όνειρα ολόκληρα σενάρια.

κοριτσια σας έχουν πει οι γιατροί σας για το εμβόλιο της γρίπης?Εγω και την πρώτη φορά το είχα κάνει κ θα το κάνω κ τώρα

Εμένα μου είπε να το κάνω και το έκανα πριν 15-20 ημέρες για να είμαστε safe τις γιορτές με τα μαζέματα κ τον κόσμο. 

Κορίτσια ερώτηση.... Έχω κάτι σουβλιές δεξιά (από εκεί έχω το ωχρό σωματιο και από την αρχή εκεί πονούσα) οι οποίες έρχονται για δευτερόλεπτο και φεύγουν, εδω κ λίγη ώρα. Κ εννοείται είδα πάλι μπεζ βλεννη αλλά εφόσον είναι το φυσιολογικό μου αυτό δεν με ανησυχεί αν δεν δω αίμα κ δεν πονάω όπως μου είπε επανηλειμμενα η γιατρός. 

Οι σουβλιές όμως να με ανησυχήσουν? Σήμερα μπήκα στην 11η εβδομάδα, αλλάζω εβδομάδα και νομίζω ότι στην αλλαγή έχω πονάκια και υγρά κλπ. Όμως τώρα πάλι πάει να με πιάσει το άγχος. Έχω βέβαια και πρήξιμο σαν εγκλωβισμένο αέρα (καθημερινό σύμπτωμα πλέον) κ αυτό ισως προκαλεί πονάκια. 

Just now, Eustathia είπε:

Εμένα μου είπε να το κάνω και το έκανα πριν 15-20 ημέρες για να είμαστε safe τις γιορτές με τα μαζέματα κ τον κόσμο. 

Κορίτσια ερώτηση.... Έχω κάτι σουβλιές δεξιά (από εκεί έχω το ωχρό σωματιο και από την αρχή εκεί πονούσα) οι οποίες έρχονται για δευτερόλεπτο και φεύγουν, εδω κ λίγη ώρα. Κ εννοείται είδα πάλι μπεζ βλεννη αλλά εφόσον είναι το φυσιολογικό μου αυτό δεν με ανησυχεί αν δεν δω αίμα κ δεν πονάω όπως μου είπε επανηλειμμενα η γιατρός. 

Οι σουβλιές όμως να με ανησυχήσουν? Σήμερα μπήκα στην 11η εβδομάδα, αλλάζω εβδομάδα και νομίζω ότι στην αλλαγή έχω πονάκια και υγρά κλπ. Όμως τώρα πάλι πάει να με πιάσει το άγχος. Έχω βέβαια και πρήξιμο σαν εγκλωβισμένο αέρα (καθημερινό σύμπτωμα πλέον) κ αυτό ισως προκαλεί πονάκια. 

Το κάναμε το εμβόλιο κ εγώ κ ο σύντροφός μου μαζί *

• Μου αρέσει 1

Δεν πίστευα ότι μετά τις μανούλες του 2019 θα ξαναβρισκόμουν εδώ και δεν ξέρω να χαρώ ή να κλάψω. Είχα πει τέλος βλέπετε….

Είστε όλες τόσο μικρές και εγώ σχεδόν γιαγιά αλλά χρειάζομαι λίγη υποστήριξη μετά το θετικό τεστ σήμερα.

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 1
  • Λουλούδια 1

IfsYp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Kpp83 είπε:

Δεν πίστευα ότι μετά τις μανούλες του 2019 θα ξαναβρισκόμουν εδώ και δεν ξέρω να χαρώ ή να κλάψω. Είχα πει τέλος βλέπετε….

Είστε όλες τόσο μικρές και εγώ σχεδόν γιαγιά αλλά χρειάζομαι λίγη υποστήριξη μετά το θετικό τεστ σήμερα.

Συγχαρητήρια για το θετικό τεστ! 

Αν είναι κάτι που ήθελες σου εύχομαι τα καλύτερα ❤️🙏

Η ηλικία από μόνη της δεν καθορίζει τίποτα💪🙏

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα,διανύω την 6η εβδομαδα μετά από εξωσωματικη,την Παρασκευή πήγαμε για τον 1ο υπέρηχο στον οποίο είδαμε μόνο σάκο. Σήμερα το μεσημέρι είχα αρκετό αιμα στο χαρτί με έντονο πόνο από τότε έχω πονακια και ελάχιστο αλλοτε κόκκινο αλλοτε καφέ στο σκουπισμα.Ο γιατρός μου συνέστησε ακινησία και τα 3 utrogestan που έπαιρνα ούτως ή άλλως κολπικά να τα κάνω 2 κολπικά και 1 απο το στόμα

Έχει τύχει σε καμία άλλη κοπέλα?Από εκείνη την ώρα δεν μπορώ να ηρεμήσω 

Αυτό που με ανησυχεί είναι Ότι το αιμα συνοδεύεται από πονους

• Ευχή 1

@Eustathia νομίζω πως είναι αναμενόμενο μιας κ αλλάζεις βδομάδα ν χεις πονάκια μεγαλώνει κ η μήτρα όσο πάει αλλά αν αμφιβάλεις για το οτιδήποτε να μιλάς στο γιατρό σου ν σε καθησυχάζει που γνωρίζει κ όλο το ιστορικό σου.

@Kpp83 συγχαρητήρια για το θετικό σου τεστ!!μην σκέφτεσαι καθόλου την ηλικία!!Ολα θα πάνε καλά κ όλα για κάποιο λόγο γίνονται!!!

@Fotinimel κορίτσι μ καλωσήρθες στην παρέα μας!!εύχομαι να πάνε όλα καλά ξεκουράσου κ αν συνεχίσουν οι πόνοι πάρε πάλι το γιατρό σου.Και εγώ με 3 utrogestan είμαι λόγω αποκόλλησης κ ξεκούραση.

• Δύναμη! 1

Just now, Efaki είπε:

@Eustathia νομίζω πως είναι αναμενόμενο μιας κ αλλάζεις βδομάδα ν χεις πονάκια μεγαλώνει κ η μήτρα όσο πάει αλλά αν αμφιβάλεις για το οτιδήποτε να μιλάς στο γιατρό σου ν σε καθησυχάζει που γνωρίζει κ όλο το ιστορικό σου.

@Kpp83 συγχαρητήρια για το θετικό σου τεστ!!μην σκέφτεσαι καθόλου την ηλικία!!Ολα θα πάνε καλά κ όλα για κάποιο λόγο γίνονται!!!

@Fotinimel κορίτσι μ καλωσήρθες στην παρέα μας!!εύχομαι να πάνε όλα καλά ξεκουράσου κ αν συνεχίσουν οι πόνοι πάρε πάλι το γιατρό σου.Και εγώ με 3 utrogestan είμαι λόγω αποκόλλησης κ ξεκούραση.

Εσύ στην αποκολληση είχες πονο;Τον πήρα για να πάω σε εφημερευον και μου είπε πως θα κάνω μόνο κακο

πρίν από 3 λεπτά , Fotinimel είπε:

Κορίτσια καλησπέρα,διανύω την 6η εβδομαδα μετά από εξωσωματικη,την Παρασκευή πήγαμε για τον 1ο υπέρηχο στον οποίο είδαμε μόνο σάκο. Σήμερα το μεσημέρι είχα αρκετό αιμα στο χαρτί με έντονο πόνο από τότε έχω πονακια και ελάχιστο αλλοτε κόκκινο αλλοτε καφέ στο σκουπισμα.Ο γιατρός μου συνέστησε ακινησία και τα 3 utrogestan που έπαιρνα ούτως ή άλλως κολπικά να τα κάνω 2 κολπικά και 1 απο το στόμα

Έχει τύχει σε καμία άλλη κοπέλα?Από εκείνη την ώρα δεν μπορώ να ηρεμήσω 

Αυτό που με ανησυχεί είναι Ότι το αιμα συνοδεύεται από πονους

Καλησπέρα κορίτσι μου, 

Εγώ με φυσιολογική σύλληψη θα σου πω ότι από την 1η στιγμή μέχρι τώρα που μπαίνω 11η εβδομάδα έχω κάθε λίγες μέρες μπεζ/ροζ βλέννη την οποία τη βλέπω κάποιες φορές τη μέρα στο σκούπισμα μόνο στο χαρτί. Δεν έχω ροή στο εσώρουχο, δεν έχω χρειαστεί σερβιετάκι. 

2 φορές που είδα πιο έντονου χρώματος καφέ προς κόκκινο πήγα στη γιατρό για έλεγχο και τα βρήκε όλα οκ. Δεν χρειάστηκε να πάρω προγεστερόνη αν και το έχω το κουτί σπίτι σε περίπτωση που χρειαστεί. Αυτό που μου είχε πει είναι ότι 1 στις 3 γυναίκες με φυσιολογική εικόνα, έχουν αυτό το σύμπτωμα και δεν συνδέεται με κάποια παθολογία. 

Ακολούθησε οδηγίες γιατρού και επειδή δεν θα ησυχάσεις, όπως κ εγώ, ενας υπέρηχος θα σε καθυσηχάσει πιστεύω 🙏🥹

πρίν από 1 λεπτό , Eustathia είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου, 

Εγώ με φυσιολογική σύλληψη θα σου πω ότι από την 1η στιγμή μέχρι τώρα που μπαίνω 11η εβδομάδα έχω κάθε λίγες μέρες μπεζ/ροζ βλέννη την οποία τη βλέπω κάποιες φορές τη μέρα στο σκούπισμα μόνο στο χαρτί. Δεν έχω ροή στο εσώρουχο, δεν έχω χρειαστεί σερβιετάκι. 

2 φορές που είδα πιο έντονου χρώματος καφέ προς κόκκινο πήγα στη γιατρό για έλεγχο και τα βρήκε όλα οκ. Δεν χρειάστηκε να πάρω προγεστερόνη αν και το έχω το κουτί σπίτι σε περίπτωση που χρειαστεί. Αυτό που μου είχε πει είναι ότι 1 στις 3 γυναίκες με φυσιολογική εικόνα, έχουν αυτό το σύμπτωμα και δεν συνδέεται με κάποια παθολογία. 

Ακολούθησε οδηγίες γιατρού και επειδή δεν θα ησυχάσεις, όπως κ εγώ, ενας υπέρηχος θα σε καθυσηχάσει πιστεύω 🙏🥹

Ναι αύριο θα πάω για υπέρηχο το πρωί!Εμένα αυτό που με ανησυχεί είναι οι εντονοι πονοι που έχω όπως όταν έχω περίοδο!Αχ δεν έχω σταματήσει να κλαίω από εκείνη την στιγμή!Δεν θα κοιμηθώ το βραδθ σιγουρα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...