Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Θα συμφωνήσω!Το ποια εποχή θα κάνει μια γυναίκα την εμβρυομεταφορά,δεν έχει καμία σημασία και όλα είναι υποκειμενικά.Προσωπικα σιχαίνομαι το καλοκαίρι,είμαι και υποτασικη και υποφέρω και αυτος ο συνεχόμενος καύσωνας χωρίς ίχνος βροχής,με τρελαίνει☹️

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Semi92 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια όμορφα! Εύχομαι να σας βρίσκω όλες καλά. Σύμφωνα με τον υπέρηχο είμαι στην 8η εβδομάδα θα δούμε πάλι την Τρίτη που έχω γιατρό... συμπτώματα ακραία...σταθερά ανακατωσουρες πονος στο στήθος συχνοουρια πλέον κ δυσκοιλιοτητα κ κατά την έναρξη της προγεστερονης από το στόμα πρωί βράδυ  ζαλάδες οπότε πλέον πάμε κάθε βράδυ κολπικά όπως είπε η γιατρός...έχω όμως ένα μεγάλο θέμα δε ξέρω αν το αντιμετωπίζει κ κάποια από εσάς..λόγω κάποιων παραγόντων εξωτερικών στρες κτλπ νιώθω χάλια ψυχολογικά σε αυτή την εγκυμοσύνη...νιώθω άσχημη δεν περιποιουμαι βέβαια ποτε δε βαφομουν έτσι κ αλλιώς αλλά τώρα ούτε μαλλί ούτε νύχια χέρια πόδια κάτι να αλλάξει η διάθεση..θα ρωτήσω τη γιατρό για ημιμονιμο...συγνώμη για το σεντονι με έχει πάρει όμως πάρα πολύ από κάτω νιώθω χάλια πιο άσχημη από ποτέ..έχει κάποια καμία συμβουλή; 😍😇

Καλησπέρα κ από μένα 🥰 λοιπόν από όταν διαπίστωσα την εγκυμοσύνη μέχρι την 9η εβδομάδα ένιωθα ξαφνικά άσχημη, σαν να μη στρώνει τίποτα, γενικά τελείως αδιάφορη ως προς την εμφάνισή μου. Εγώ γενικά βάφομαι,κυρίως κραγιόν και φρύδια σε καθημερινή βάση. Προσέχω λίγο τα συστατικά να μην έχουν πολλά κακά χημικά, μέταλλα κλπ. Αλλά από την 1η μέρα πέταξα οτι ειχε ρετινόλη, βιταμίνη Α ή παράγωγα. Αυτό το συστατικό μου είπε η γιατρός δεν κάνει στην εγκυμοσύνη κ το προσέχω σε όλα τώρα. 

Ημιμόνιμο κάνω κανονικά και μου είπε ότι είναι οκ, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. 

Για τη βαφή μαλλιών μου είπε να μην τα βάψω στο 1ο τρίμηνο κι αυτό κάνω. Το θέμα είναι οτι τα είχα αφήσει λίγο καιρό για να τα βάψω τις γιορτές να ναι φρέσκα χωρίς να ξέρω ότι θα μου προκύψει η εγκυμοσύνη κ τώρα το μαλλί άστα. Ίσως αυτό μου είχε ρίξει την διάθεση χεχε

Βάζω root spray Loreal για τη ρίζα, δεν έχω λευκά απλά επειδή είμαι καστανή κ το μαλλί βαμμένο μαύρο μπλε, κατάλαβες... 

Σήμερα πήγα για νύχια ημιμόνιμο και Τρίτη πάω για κούρεμα επιτέλους. Τουλάχιστον να νιώσω άνθρωπος 😇

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 456
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 12 λεπτά , Eustathia είπε:

Καλησπέρα κ από μένα 🥰 λοιπόν από όταν διαπίστωσα την εγκυμοσύνη μέχρι την 9η εβδομάδα ένιωθα ξαφνικά άσχημη, σαν να μη στρώνει τίποτα, γενικά τελείως αδιάφορη ως προς την εμφάνισή μου. Εγώ γενικά βάφομαι,κυρίως κραγιόν και φρύδια σε καθημερινή βάση. Προσέχω λίγο τα συστατικά να μην έχουν πολλά κακά χημικά, μέταλλα κλπ. Αλλά από την 1η μέρα πέταξα οτι ειχε ρετινόλη, βιταμίνη Α ή παράγωγα. Αυτό το συστατικό μου είπε η γιατρός δεν κάνει στην εγκυμοσύνη κ το προσέχω σε όλα τώρα. 

Ημιμόνιμο κάνω κανονικά και μου είπε ότι είναι οκ, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. 

Για τη βαφή μαλλιών μου είπε να μην τα βάψω στο 1ο τρίμηνο κι αυτό κάνω. Το θέμα είναι οτι τα είχα αφήσει λίγο καιρό για να τα βάψω τις γιορτές να ναι φρέσκα χωρίς να ξέρω ότι θα μου προκύψει η εγκυμοσύνη κ τώρα το μαλλί άστα. Ίσως αυτό μου είχε ρίξει την διάθεση χεχε

Βάζω root spray Loreal για τη ρίζα, δεν έχω λευκά απλά επειδή είμαι καστανή κ το μαλλί βαμμένο μαύρο μπλε, κατάλαβες... 

Σήμερα πήγα για νύχια ημιμόνιμο και Τρίτη πάω για κούρεμα επιτέλους. Τουλάχιστον να νιώσω άνθρωπος 😇

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 😍 αυτό το άνθρωπος που λες..την τρίτη στο ραντεβού μάλλον πρέπει να τι ρωτήσω τι επιτρέπει κ τι όχι..

1 hour ago, pasxalia90 είπε:

αχ για να δούμε..  αδιάφορο μου είναι το φύλο μετά από όλα όσα έχουμε περάσει αλλά είναι λίγο αυτή η περιέργεια και η προσμονή!

είμαι 11+2 και νιώθω ακόμα πολύ χάλια... εμετοι κάθε μέρα, ένα πτώμα..  αναμένω να βελτιωθεί και σκέφτομαι θετικά... νιώθω και εγώ τελείως παραμελημένη. ούτε να ντυθώ ωραια έχω όρεξη ούτε να περιποίηθω τον εαυτό μου καθόλου..  και φοβάμαι και όλα αυτά τα καλλυντικά.. που είναι η λάμψη εγκυμοσύνης που λενε; χαχα

εμένα ο γιατρός μου πάντως δεν μου απαγόρεψε το βάψιμο των νυχιών γενικά μόνο για βάψιμο μαλλιων μετά το 1ο τρίμηνο, αλλά είναι πως αισθάνεσαι και αν σου είναι απαραίτητο η μπορείς να το αποφύγεις στην αρχή 

Ναι θα πρέπει να τη ρωτήσω τη γιατρό τα ναι κ τα όχι... κάτι να κάνω γιατί η ψυχολογία είναι πάτος.. σε ευχαριστώ καλή μου για την απάντηση 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , Semi92 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 😍 αυτό το άνθρωπος που λες..την τρίτη στο ραντεβού μάλλον πρέπει να τι ρωτήσω τι επιτρέπει κ τι όχι..

Να είσαι καλά 🥰🙏 να ρωτήσεις και ότι σε ανανεώνει να το κάνεις. Εγώ από την 9η εβδομάδα κ μετά άρχισα να με βλέπω ωραία ξανά 🙊 σαν να έστρωσα δεν ξέρω 🤣🤣🤣

@pasxalia90 11+2 και δεν εχεις δει καμία βελτίωση στα συμπτώματα;;;😱😱😱

Εγω κορίτσια ειχα κανει ημιμόνιμο στα χέρια και μια μέρα μετά, έμαθα πως ειμαι έγκυος... Τα αφαίρεσα λίγο καιρό μετά οχι από φόβο για το μωρό, αλλά ήξερα τι με περιμένει. Και ευτυχώς γιατι κλείνω σχεδον μηνα στο κρεβάτι. Δεν υπήρχε περίπτωση να μπορέσω να παω για αφαίρεση σε αυτά τα χάλια.

yplDp3.png

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

@pasxalia90 11+2 και δεν εχεις δει καμία βελτίωση στα συμπτώματα;;;😱😱😱

Εγω κορίτσια ειχα κανει ημιμόνιμο στα χέρια και μια μέρα μετά, έμαθα πως ειμαι έγκυος... Τα αφαίρεσα λίγο καιρό μετά οχι από φόβο για το μωρό, αλλά ήξερα τι με περιμένει. Και ευτυχώς γιατι κλείνω σχεδον μηνα στο κρεβάτι. Δεν υπήρχε περίπτωση να μπορέσω να παω για αφαίρεση σε αυτά τα χάλια.

δυστυχώς ακόμα χάλια.. φουλ εμετοι και αδυναμια... περιμένω και ελπίζω μετά το τρίμηνο να υποχωρήσει 🙏

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια στην κόρη μου έκανα μέχρι και 15 εμετούς τη μέρα σε όλη την εγκυμοσύνη,δεν ηρέμησα ούτε μια μέρα.Σ αυτή την εγκυμοσύνη με αηδιάζουν ακόμα πιο πολλά τρόφιμα κ άμα πιάσω πχ λάδι,αμέσως πλένω τα χέρια μου.Ειμαι 10+4 κ πλέον τρώω μόνο πορτοκάλια και μήλα και σιχαίνομαι τόσο πολύ τα φαγητά,που παίζω κουζινικα με την κόρη μου και όταν πιάνω τα πλαστικά τρόφιμα,με πιάνει αηδία και μου ανεβαίνει εμετός.Ειναι κωμικοτραγικό το ξέρω,αλλά τι να κάνω.. υπομονη..αφού το μωράκι είναι καλά,δεν πειράζει 

On 20/12/2024 at 7:42 ΜΜ, Rina_87 είπε:

Κορίτσια δεν έγραφα αυτές τις μέρες. Είχα τον μικρό άρρωστο. Τελικά έχει κοξάκι. Δεν ξέρω αν έχω κολλήσει κ εγώ. Εχω κάποια συμπτώματα αλλά είχα κ από πριν βήχα και τώρα απλά να χειροτέρεψε. Το παιδί ευτυχώς έκανε ένα 39.4 κ μετά μόνο δέκατα. Τώρα μας έμειναν μόνο τα σπυριά. Αλλά φοβάμαι μήπως το πέρασα και πάθει κάτι το μωράκι μου. Το έχει περάσει καμία κοπέλα ενώ ήταν έγκυος; 
Μετά από  συμπτώματα έχω μόνο λίγο ανακατοσουρα τα απογεύματα. Επίσης θεωρώ κ εγώ ότι θα κάνω πάλι αγόρι. Λέμε αυτή τη φορά να μη κοιτάω τον υπέρηχο και να πει το φύλο ο γιατρός στον άντρα μου και να ετοιμάσει gender reveal party. Τη προηγούμενη φορά το είδα κατευθείαν και με τον γιατρό γελάγαμε. Κ ο άντρας μου έλεγε τι πείτε κ σε μένα. Και του κάνει ο γιατρός ε τι τι. Εχει μια π****α να ο γιος σου. Χαχαχαχ κ γελάγαμε 

Κορίτσια καλημέρα τι κάνετε? Πώς είστε? Εγώ πολλούς πονοκεφάλους ακόμα...

Κορίτσι μου στον γυναικολόγο το ανέφερες το κοξάκι?... Μακάρι να μην έχεις κολλήσει... Εγώ όταν είχε κολλήσει το πρώτο μου παιδάκι μου είχε πει να φύγω από το σπίτι...έφυγα τελικά για 7-10 μέρες... Κοίτα το είχα ψάξει πολύ τότε...από ότι θυμάμαι δεν κολλάνε εύκολα οι ενήλικες,απλά αν κολλήσει η έγκυος δεν κάνει λένε...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...