Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μ κ εγώ όταν είχα κάνει την αυχενική στην πρώτη μου κύηση είχε κάνει κ pap-a.Ειχα πληρώσει μόνο για την αυχενική 80 ευρώ…σε μια ωριτσα είναι το ραντεβού μας αντε να δω πως είναι κ η κατάσταση με την αποκόλληση.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 440
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , Efaki είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μ κ εγώ όταν είχα κάνει την αυχενική στην πρώτη μου κύηση είχε κάνει κ pap-a.Ειχα πληρώσει μόνο για την αυχενική 80 ευρώ…σε μια ωριτσα είναι το ραντεβού μας αντε να δω πως είναι κ η κατάσταση με την αποκόλληση.

Καλά αποτελέσματα ❤️ 

Όλα θα πάνε καλά 🙏

Κορίτσια δεν έγραφα αυτές τις μέρες. Είχα τον μικρό άρρωστο. Τελικά έχει κοξάκι. Δεν ξέρω αν έχω κολλήσει κ εγώ. Εχω κάποια συμπτώματα αλλά είχα κ από πριν βήχα και τώρα απλά να χειροτέρεψε. Το παιδί ευτυχώς έκανε ένα 39.4 κ μετά μόνο δέκατα. Τώρα μας έμειναν μόνο τα σπυριά. Αλλά φοβάμαι μήπως το πέρασα και πάθει κάτι το μωράκι μου. Το έχει περάσει καμία κοπέλα ενώ ήταν έγκυος; 
Μετά από  συμπτώματα έχω μόνο λίγο ανακατοσουρα τα απογεύματα. Επίσης θεωρώ κ εγώ ότι θα κάνω πάλι αγόρι. Λέμε αυτή τη φορά να μη κοιτάω τον υπέρηχο και να πει το φύλο ο γιατρός στον άντρα μου και να ετοιμάσει gender reveal party. Τη προηγούμενη φορά το είδα κατευθείαν και με τον γιατρό γελάγαμε. Κ ο άντρας μου έλεγε τι πείτε κ σε μένα. Και του κάνει ο γιατρός ε τι τι. Εχει μια π****α να ο γιος σου. Χαχαχαχ κ γελάγαμε 

• Χαχα 3

Καλησπέρα κορίτσια! Γυρίσαμε από τον υπέρηχο και όλα είναι σούπερ!Το μωρό κουνιόταν όλη την ώρα,έχει μεγαλώσει πολύ και είναι 3 μέρες μπροστά!Οι παλμοί 148,σούπερ! Αυτό που έβλεπα εγώ στους προηγούμενους υπερήχους,το '124,9" δεν ήταν οι παλμοί,ήταν ⬆️24,9! Το βελάκι το έβλεπα για 1 και έβγαλα δικά μου σενάρια 🤣 Αλλά εφόσον δε φορούσα τα γυαλιά μου,πάλι καλά που έβλεπα μέχρι το μόνιτορ 🤣

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Καλά αποτελέσματα ❤️ 

Όλα θα πάνε καλά 🙏

Σ ευχαριστώ πολύ!!

Γυρισαμε πριν λίγο όλα καλά είναι η αποκόλληση είναι σε μικρότερο ποσοστό συνεχίζω ξεκούραση κ από Δευτέρα θα πάρω να κλείσω για την αυχενική κ για την pap a ραντεβού..

@Rina_87περαστικά στον μικρούλη σου!!

@Blue VelvetΚ μένα έδειξε σήμερα να είναι 2 μέρες πιο μπροστά…θα κάνουμε κ την αυχενική κ θα δούμε αν συμπίπτει κ η ΠΗΤ

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

@Blue Velvet @Efaki Μπράβο κορίτσια πολύ ωραία νέα !

@Rina_87 Θα κρατηθείς λες η θα κρυφοκοιτάξεις ??😂 Μου είπαν και μένα να μην το δω και να κάνουμε πάρτι αλλά αρχικά είμαι σε ακινησία σπίτι οπότε δεν θα καταφέρω να παρευρεθώ χαχα και επίσης δεν θα μπορούσα να κρατηθώ με τίποτα .Θα ήθελα να ξέρω εγώ κ να κάνω έκπληξη στους άλλους 😂

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...