Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Irene14 είπε:

Έκανα χοριακή και βγήκε 1850 😀 Μου είπε Πέμπτη ραντεβού.

@Kate89 συγχαρητήρια κορίτσι μου

@Farmakotriftena κοίτα, έχω λίγα πονακια σχεδόν αμελητέα και ευαισθησία στο στήθος, όχι όλες τις ώρες... Δεν μπορώ να σε βοηθήσω με την TSH. Στις παρενέργειες λέει τίποτα για ταχυπαλμιες; Ρώτα τον γιατρό...μην αγχώνεσαι ❤️

Συγχαρητήρια!!

Πόσο είσαι σήμερα; Εμενα θελει κοντα στην 7η να με δει .

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 48 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Συγχαρητήρια!!

Πόσο είσαι σήμερα; Εμενα θελει κοντα στην 7η να με δει .

4 + 6 ... νωρίς είναι ακόμα....ένιωσα κ έναν οξύ πόνο το απόγευμα και ανησυχώ. Είχα κουραστική μέρα.

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...