Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !!

Πριν λίγο γύρισα και εγώ από τον γιατρό, μεγάλωσε αρκετά το μωράκι και έπαιζε με τα χεράκια του 🥰🥰🥰

Δευτέρα πάω για αυχενική διαφάνεια 🙏🙏🙏

Καλησπέρα σε όλες! Καλά αποτελέσματα εύχομαι σε όλες είτε υπέρηχο είτε αυχενική... 

Γυρίσαμε από γιατρό πολύ πολύ χαρούμενοι και με βιντεάκια που κουνάει χεράκια και ποδαράκια🥹

Το μέγεθος συμβαδίζει ακριβώς με τις εβδομάδες κύησης, 181 παλμοί και κινητικότητα. Όλα καλά τα βρήκε η γιατρός ❤️

Θα κλείσουμε την αυχενική διαφάνεια και αναμένουμε 🙏

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Καλώς ήρθε κορίτσι μου...με το καλό το μωράκι σας...

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια... Πώς πήγε η εξέταση κορίτσι μου?...

@Farmakotriftena χαίρομαι που είσαι καλύτερα ...εγώ σήμερα μόνο έναν εμετό πάλι...πάλι το πρωί... Αύριο πάω για αίμα κ Δευτέρα θα μάθω πως θα συνεχίσουμε σχετικά με το σάκχαρο... 

Είπα κ στον γιατρό μου μήπως με δει...αλλά ρε κορίτσια δεν έχει κενό... Μου είπε θα μου πει την Δευτέρα ..  κ λέω αν μου πει Τετάρτη τι να κάνω??? Αφού Παρασκευή έχω την αυχενική...αλλά αγχώνομαι αν είναι όλα καλά...

Κορίτσι μου λογικά θα σε δει την Δευτέρα .Τετάρτη έχουμε Χριστούγεννα .Για να σου είπε να μιλήσετε Δευτέρα θα θέλει να σε δει πχ το απόγευμα. Σίγουρα θα είναι όλα καλά ειδικά αφού συνεχίζει να σε ταλαιπωρεί κιόλας.Είδες μια μια έρχονται με τέλεια νέα ! Έτσι περιμένουμε και τα δικά σου !

1 ώρα πρίν, Eustathia είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Καλά αποτελέσματα εύχομαι σε όλες είτε υπέρηχο είτε αυχενική... 

Γυρίσαμε από γιατρό πολύ πολύ χαρούμενοι και με βιντεάκια που κουνάει χεράκια και ποδαράκια🥹

Το μέγεθος συμβαδίζει ακριβώς με τις εβδομάδες κύησης, 181 παλμοί και κινητικότητα. Όλα καλά τα βρήκε η γιατρός ❤️

Θα κλείσουμε την αυχενική διαφάνεια και αναμένουμε 🙏

Τι ωραία νέα και από σένα !

Άντε κορίτσια σιγά σιγά έφτασε ο καιρός για αυχενικές .Για να δούμε θα δείξει κανένα μωράκι τα προσόντα του να δούμε τι είναι !😂 Έπεσε καμία μέσα στις προβλέψεις της άραγε ?

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Κορίτσι μου λογικά θα σε δει την Δευτέρα .Τετάρτη έχουμε Χριστούγεννα .Για να σου είπε να μιλήσετε Δευτέρα θα θέλει να σε δει πχ το απόγευμα. Σίγουρα θα είναι όλα καλά ειδικά αφού συνεχίζει να σε ταλαιπωρεί κιόλας.Είδες μια μια έρχονται με τέλεια νέα ! Έτσι περιμένουμε και τα δικά σου !

Τι ωραία νέα και από σένα !

Άντε κορίτσια σιγά σιγά έφτασε ο καιρός για αυχενικές .Για να δούμε θα δείξει κανένα μωράκι τα προσόντα του να δούμε τι είναι !😂 Έπεσε καμία μέσα στις προβλέψεις της άραγε ?

Καλημέρα κορίτσια... Μακάρι κορίτσι μου να είναι έτσι όπως τα λες... Αλλά εγώ θα ξανά πω ότι όταν μου είχε παλινδρομησει το ένα τα συμπτώματα συνέχιζαν κανονικά για αυτό κ φοβάμαι... Το ξέχασα ότι είναι Χριστούγεννα...έχεις δίκιο...άντε να δούμε τι θαου πει...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

@Eustathia και @Kate89 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑ❤️❤️❤️

@Κonstantina μαζι είμαστε. 9+1 κι εγώ. Τελικά μονο χθες ημουν καλύτερα μεχρι το απόγευμα νωρις. Μετα άρχισαν παλι τα βάσανα... αναγουλες και να μην μπορώ ούτε το σάλιο μου. Σήμερα πως εισαι; Εμενα ο γιατρός μου είπε να παίρνω το primperan.. Εσένα;

@Αννούλαααα ελαααα μην σκέφτεσαι έτσι ρε κορίτσι μου!! Ολα καλά είναι!! Κανε υπομονή μέχρι την αυχενική. Μη φοβάσαι...  Αν δεν αντεχεις, πηγαινε στο ρεα για εναν υπέρηχο και ζητα να μην ενημερωθεί ο γιατρός σου, αν δε θες να το μάθει. Αλλα το μωρακι ειναι μια χαρά... Αν θυμάμαι καλα, ειχες πει οτι το αλλο που παλινδρομησε, είχε πρόβλημα με τους παλμούς του. Θυμάμαι καλα;

Καλημερα κορίτσια και απο εμένα. Πάλι σήμερα, από νωρις εγω με τις παλιοαναγουλες μου. Δεν έχω καταλάβει καθόλου Χριστούγεννα φέτος αλλά χαλάλι. Το μωρακι μου να'ναι καλά... Απλά κλείνω σχεδόν μήνα στο κρεβάτι και πανω απο μήνα που έχω σταματήσει να τρεφομαι φυσιολογικά. Έχω κουραστεί... 

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

@Κonstantina μαζι είμαστε. 9+1 κι εγώ. Τελικά μονο χθες ημουν καλύτερα μεχρι το απόγευμα νωρις. Μετα άρχισαν παλι τα βάσανα... αναγουλες και να μην μπορώ ούτε το σάλιο μου. Σήμερα πως εισαι; Εμενα ο γιατρός μου είπε να παίρνω το primperan.. Εσένα;

@Αννούλαααα ελαααα μην σκέφτεσαι έτσι ρε κορίτσι μου!! Ολα καλά είναι!! Κανε υπομονή μέχρι την αυχενική. Μη φοβάσαι...  Αν δεν αντεχεις, πηγαινε στο ρεα για εναν υπέρηχο και ζητα να μην ενημερωθεί ο γιατρός σου, αν δε θες να το μάθει. Αλλα το μωρακι ειναι μια χαρά... Αν θυμάμαι καλα, ειχες πει οτι το αλλο που παλινδρομησε, είχε πρόβλημα με τους παλμούς του. Θυμάμαι καλα;

Καλημερα κορίτσια και απο εμένα. Πάλι σήμερα, από νωρις εγω με τις παλιοαναγουλες μου. Δεν έχω καταλάβει καθόλου Χριστούγεννα φέτος αλλά χαλάλι. Το μωρακι μου να'ναι καλά... Απλά κλείνω σχεδόν μήνα στο κρεβάτι και πανω απο μήνα που έχω σταματήσει να τρεφομαι φυσιολογικά. Έχω κουραστεί... 

Ναι, το primperan παίρνω κι εγώ. Έχουν μειωθεί οι εμετοί μέσα στην ημέρα αλλά οι αναγούλες καθόλου. Το στομάχι μου είναι χάλια όλη μέρα. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει ακόμα αυτό το πράγμα. Έχω κουραστεί ψυχολογικά και σωματικά. 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Κonstantina είπε:

Ναι, το primperan παίρνω κι εγώ. Έχουν μειωθεί οι εμετοί μέσα στην ημέρα αλλά οι αναγούλες καθόλου. Το στομάχι μου είναι χάλια όλη μέρα. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει ακόμα αυτό το πράγμα. Έχω κουραστεί ψυχολογικά και σωματικά. 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα... Εγω ευτυχώς κάπως εστρωσα εδώ και καμιά ώρα. Γιατι ξύπνησα χάλια αλλα εδω και καμιά ωρα ειμαι καλύτερα. Σηκωθηκα κιολας επιτέλους και μου καθάρισα ενα ξινιμηλο!! (Μεχρι προχθές, δεν μπορούσα ούτε αυτό να κάνω) Απλα ξερω πως απο νωρις το απόγευμα και μετά, θα τα δω πάλι όλα.

Ειναι πολύ δύσκολο να εισαι 24/24 με αναγουλες. Δεν αντέχω ούτε το σαλιο μου.

Primperan σε τι δόση το παίρνεις;

yplDp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Ευχόμαι γρήγορα να ανακάμψετε όσες υποφέρετε από εμετούς κλπ και να απολαύσετε τα Χριστούγεννα! 

Εγώ σήμερα τελευταία μέρα δουλειά κ μετά επιστρέφω σε 10 ημέρες από άδεια εορτών. Δεν φαντάζεστε πόσο θέλω μία απόσταση από τη δουλειά. 

Να σας ρωτήσω μαζί με την αυχενική διαφάνεια κάνετε και PAPP-A? Επίσης το κόστος της αυχενικής πόσο κυμαίνεται περίπου (με ιδιωτική επίσκεψη χωρίς παραπεμπτικό εννοώ)?? 

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Ναι είχε θέμα με τους παλμούς... Αλλά ξέρω εγώ ...😔😔😔 Έχεις δίκιο...

Αχχχχ αυτό το σάλιο ούτε εγώ το μπορω ..όλο πάω κ φτύνω σαν τους παππούδες.... Μέχρι κ έξω όταν μου έρχεται πάω λίγο πάρα πέρα σε κανένα δεντράκι αν βρω κ φτύνω 🤣🤣🤣🤣

Υπομονή τι να κάνουμε... 6 μήνες ακόμα...🤪🤪🤪🤪

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 24 λεπτά , Eustathia είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Ευχόμαι γρήγορα να ανακάμψετε όσες υποφέρετε από εμετούς κλπ και να απολαύσετε τα Χριστούγεννα! 

Εγώ σήμερα τελευταία μέρα δουλειά κ μετά επιστρέφω σε 10 ημέρες από άδεια εορτών. Δεν φαντάζεστε πόσο θέλω μία απόσταση από τη δουλειά. 

Να σας ρωτήσω μαζί με την αυχενική διαφάνεια κάνετε και PAPP-A? Επίσης το κόστος της αυχενικής πόσο κυμαίνεται περίπου (με ιδιωτική επίσκεψη χωρίς παραπεμπτικό εννοώ)?? 

Καλημέρα κορίτσι μου Papp-a εμένα δεν μου την έβαλε να την κάνω αλλά είναι ανάλογα τον γιατρό κάποιοι την βάζουν αυτήν την εξέταση.το κόστος στη Θεσσαλονίκη είναι από 120 με 150 ευρώ ανάλογα πάλι το γιατρό.ειχαν κάνει κ οι δυο φίλες μου εκείνο το διάστημα κ όλες είμασταν σε διαφορετικούς γιατρούς.

πρίν από 2 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου Papp-a εμένα δεν μου την έβαλε να την κάνω αλλά είναι ανάλογα τον γιατρό κάποιοι την βάζουν αυτήν την εξέταση.το κόστος στη Θεσσαλονίκη είναι από 120 με 150 ευρώ ανάλογα πάλι το γιατρό.ειχαν κάνει κ οι δυο φίλες μου εκείνο το διάστημα κ όλες είμασταν σε διαφορετικούς γιατρούς.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Κ εμένα δεν μου ανέφερε κάτι για PAPP-A, παρά μόνο για τον υπέρηχο της αυχενικής διαφάνειας. Οπότε αναρωτήθηκα μήπως παρέλειψε. 

Έχω πολύ άγχος και αγωνία για την αυχενική η αλήθεια είναι. Από βδομάδα θα πάρουμε να κλείσουμε ραντεβού με τον εμβρυομητρικό που μας συνέστησε η γιατρός. 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Eustathia είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Κ εμένα δεν μου ανέφερε κάτι για PAPP-A, παρά μόνο για τον υπέρηχο της αυχενικής διαφάνειας. Οπότε αναρωτήθηκα μήπως παρέλειψε. 

Έχω πολύ άγχος και αγωνία για την αυχενική η αλήθεια είναι. Από βδομάδα θα πάρουμε να κλείσουμε ραντεβού με τον εμβρυομητρικό που μας συνέστησε η γιατρός. 

Να σαι καλά κορίτσι μου κ καλές κ γιορτές.θα δεις όλα θα είναι τέλεια κ θα δεις το μωράκι σου κ θα τρελαθείς.θεκει κιγο υπομονή γιατί κρατάει λίγη ώρα κ αν δεν έχει κ καλή στάση θα σου στείλει να φας κ ένα ωραίο γλυκό ☺️ .κ εγώ είχα ρωτήσει γιαυτην την εξετάσει κ μου είπαν από το ιατρείο ότι δεν χρειάζεται.η δική μου όμως την έκανε κανονικά.γιαυτο σου είπα ότι είναι θέμα γιατρού.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Να σαι καλά κορίτσι μου κ καλές κ γιορτές.θα δεις όλα θα είναι τέλεια κ θα δεις το μωράκι σου κ θα τρελαθείς.θεκει κιγο υπομονή γιατί κρατάει λίγη ώρα κ αν δεν έχει κ καλή στάση θα σου στείλει να φας κ ένα ωραίο γλυκό ☺️ .κ εγώ είχα ρωτήσει γιαυτην την εξετάσει κ μου είπαν από το ιατρείο ότι δεν χρειάζεται.η δική μου όμως την έκανε κανονικά.γιαυτο σου είπα ότι είναι θέμα γιατρού.

Επίσης κορίτσι μου, καλά Χριστούγεννα με υγεία και μόνο χαρμόσυνα νέα ❤️🙏

Με βοηθάνε πολύ οι απαντήσεις σας, ευχαριστώ και πάλι ❤️

Το γλυκό ακούγεται ωραία ιδέα 🙊🙊

• Καλή τύχη! 1

1 ώρα πρίν, Αννούλαααα είπε:

Ναι είχε θέμα με τους παλμούς... Αλλά ξέρω εγώ ...😔😔😔 Έχεις δίκιο...

Αχχχχ αυτό το σάλιο ούτε εγώ το μπορω ..όλο πάω κ φτύνω σαν τους παππούδες.... Μέχρι κ έξω όταν μου έρχεται πάω λίγο πάρα πέρα σε κανένα δεντράκι αν βρω κ φτύνω 🤣🤣🤣🤣

Υπομονή τι να κάνουμε... 6 μήνες ακόμα...🤪🤪🤪🤪

Ειχε χαμηλούς παλμούς; Ειδες; Μη σκέφτεσαι άρα αρνητικά. Κι εγω στθς βδομάδες που είμαι τώρα παλινδρομησε η προηγούμενη εγκυμοσύνη αλλα κι εγω απο την αρχή ήξερα πως δεν θα πάει καλά. Φανηκε δλδ απο την αρχή πως ηταν προβληματική η κύηση.

Ολα καλα είναι!! Το ξερεις πως ολα ειναι καλα!! 

Μαζι με την αυχενική εγω εκανα και την pap a. Μου την εκανε ο εμβρυολογος δηλαδή κάθε φορά, μετα την εξέταση. Νομίζω χωρίς παραπεμπτικό. Και πληρώνω καπου 150.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

PAPP-A αν κατάλαβα καλά είναι οι αιματολογικές που κάνουμε αμέσως μετά την αυχενική? Σε μένα θεωρήθηκε αυτονόητο δεν μου είπαν κάτι τελείωσα την αυχενική και αμέσως έδωσα αίμα την ίδια μέρα για να γίνει η σύγκριση. Εγώ νομίζω πλήρωσα 150 αλλά έχω ακούσει και 100 .Ανάλογα φαντάζομαι το γιατρό .

Γλυκάκι ναι καλό είναι να φάτε πριν κορίτσια .Εμείς αργήσαμε να μπούμε γιατί τα προηγούμενα μωράκια δεν ήταν συνεργάσιμα και μια μια οι κοπέλες έβγαιναν βόλτα, οπότε φάγαμε ένα 2 ωρο στο περίμενε κ φυσικά έκανα κ εγώ τις βόλτες μου παρέα με μια σοκολατίτσα και κάπως αποφάσισε να συνεργαστεί και το δικό μας μωράκι κ τελειώσαμε.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...