Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Πήγα να σου γράψω ότι είναι μια γλυκιά ανυπομονησία αλλά μόνο εσύ ξέρεις πώς νιώθεις τελικά.  Βάλε την μουσική που σε χαλαρώνει πάρε βαθιές ανάσες και όλα θα πάνε καλά. Μέσα από την καρδιά μου στο εύχομαι. Και επίσης σου εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι ώρες μέχρι Πέμπτη απόγευμα για να ησυχάσεις🤍🤍🤍

πρίν από 44 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Λες επειδή εγώ ήμουν σε ήπια διέγερση να μου βγήκαν 140€; Γιατί είναι μεγάλη η διαφορά 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Eustathia είπε:

Δηλαδή οι γιατροί μας που συνεργάζονται με κάποια ιδιωτικά μαιευτήρια, μπορούμε να τους ζητήσουμε να γεννήσουμε σε ένα δημόσιο και να έρθουν εκεί κανονικά? Δεν το γνώριζα! Σε ευχαριστώ πολύ!

Όχι καλέ . Οι γιατροί του δημοσίου απλώς τους πληρώνεις 

Πληρώνεις την αποκλειστικότητα . Αλλιώς πρέπει να πηγαίνεις στα επείγοντα Κ σε βλέπει διαφορετικός γιατρός κάθε φορά.  

Βρίσκεις ένα γιατρό δημοσίου. Κ πηγαίνεις σε αυτόν Κ όταν γεννήσεις τον πληρώνεις κανονικά . 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και από μένα κορίτσια!!Καλες κ τελειομηνες εγκυμοσύνες εύχομαι με το καλό να κρατήσουμε τα μωράκια μας αγκαλιά.Σας παρακολουθούσα σιωπηλά κ πήρα την απόφαση ν γράψω κ εγώ στην όμορφη ομαδα σας.

Ειμαι 9+2 σήμερα δεύτερη εγκυμοσύνη  κ εχω μια μικρούλα 22 μηνών.Εχω βιώσει δυο βιοχημικές αποβολές οι οποίες αποδείχτηκε ότι οφείλονταν σε θρομβοφιλια οπότε όπως κ στην πρώτη μ κύηση έτσι κ τώρα κάνω αντιπηκτική ένεση κ παίρνω σαλοσπιρ.Για την ώρα είμαι σε αναρρωτική αδεια καθώς έπαθα αποκόλληση κ χρειάζεται ξεκούραση κ αύριο έχουμε ραντεβού ν δούμε που βρισκόμαστε 😊

• Μου αρέσει 4

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Όχι καλέ . Οι γιατροί του δημοσίου απλώς τους πληρώνεις 

Πληρώνεις την αποκλειστικότητα . Αλλιώς πρέπει να πηγαίνεις στα επείγοντα Κ σε βλέπει διαφορετικός γιατρός κάθε φορά.  

Βρίσκεις ένα γιατρό δημοσίου. Κ πηγαίνεις σε αυτόν Κ όταν γεννήσεις τον πληρώνεις κανονικά . 

Ααα οκ, γιατί άλλο κατάλαβα αρχικά... Έχει καμία γιατρό δημοσίου? Να μας πει εντυπώσεις 🥹

Κορίτσια ενδοκολπικά υπερήχους μέχρι πότε κάνετε? Την προηγούμενη εβδομάδα (9η) που πήγα εκτάκτως, το είδαμε κοιλιακά. Σήμερα τι να περιμένω λέτε? 

πρίν από 12 λεπτά , Efaki είπε:

Γεια σας και από μένα κορίτσια!!Καλες κ τελειομηνες εγκυμοσύνες εύχομαι με το καλό να κρατήσουμε τα μωράκια μας αγκαλιά.Σας παρακολουθούσα σιωπηλά κ πήρα την απόφαση ν γράψω κ εγώ στην όμορφη ομαδα σας.

Ειμαι 9+2 σήμερα δεύτερη εγκυμοσύνη  κ εχω μια μικρούλα 22 μηνών.Εχω βιώσει δυο βιοχημικές αποβολές οι οποίες αποδείχτηκε ότι οφείλονταν σε θρομβοφιλια οπότε όπως κ στην πρώτη μ κύηση έτσι κ τώρα κάνω αντιπηκτική ένεση κ παίρνω σαλοσπιρ.Για την ώρα είμαι σε αναρρωτική αδεια καθώς έπαθα αποκόλληση κ χρειάζεται ξεκούραση κ αύριο έχουμε ραντεβού ν δούμε που βρισκόμαστε 😊

Καλώς ήρθες! Εύχομαι όλα να πάνε καλά ❤️🙏 καλή επιτυχία στο ραντεβού αύριο! 

Εγώ έχω σήμερα, το τελευταίο πριν την αυχενική διαφάνεια μάλλον. 

• Μου αρέσει 1

@Eustathia καλα αποτελέσματα για σήμερα!!! Που θα εχεις καλε είμαι σίγουρη, πριν μια βδομάδα ηταν καλά που ήσουν σε κρίσιμη βδομάδα. Τωρα δεν θα είναι; Τωρα θα δεις και χεράκια ποδαράκια μου φαίνεται!! Ωστόσο καταλαβαίνω το άγχος σου. Στην αυχενική εγω νομίζω θα πεθάνω απο άγχος και φόβο μην ακούσω κατι κακό...

Κορίτσια σας ευχαριστώ ολες πολυ πολυ!! Κάθε φορά να εχουμε έτσι όμορφα νέα όποτε γυρίζουμε απο τους γιατρούς μας❤️

@Efaki καλως μας ήρθες! Καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι! Κοντά ήμαστε εμείς. 9+0 εγώ σήμερα!

Χαίρομαι ρε κορίτσια που "έπιασε" αυτο το τοπικ. Απο μαμαδες του 2025 για εναν παράξενο λόγο δεν εχει σχηματιστεί αλλη ομάδα. Του Ιουνίου μόνο που δεν έχει κίνηση. Πρώτη φορα αυτό στο φόρουμ.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Eustathia καλα αποτελέσματα για σήμερα!!! Που θα εχεις καλε είμαι σίγουρη, πριν μια βδομάδα ηταν καλά που ήσουν σε κρίσιμη βδομάδα. Τωρα δεν θα είναι; Τωρα θα δεις και χεράκια ποδαράκια μου φαίνεται!! Ωστόσο καταλαβαίνω το άγχος σου. Στην αυχενική εγω νομίζω θα πεθάνω απο άγχος και φόβο μην ακούσω κατι κακό...

Κορίτσια σας ευχαριστώ ολες πολυ πολυ!! Κάθε φορά να εχουμε έτσι όμορφα νέα όποτε γυρίζουμε απο τους γιατρούς μας❤️

@Efaki καλως μας ήρθες! Καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι! Κοντά ήμαστε εμείς. 9+0 εγώ σήμερα!

Χαίρομαι ρε κορίτσια που "έπιασε" αυτο το τοπικ. Απο μαμαδες του 2025 για εναν παράξενο λόγο δεν εχει σχηματιστεί αλλη ομάδα. Του Ιουνίου μόνο που δεν έχει κίνηση. Πρώτη φορα αυτό στο φόρουμ.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Με βοηθάνε πολύ οι απαντήσεις σου γιατί νομίζω έχεις πιάσει ακριβώς το άγχος μου κ τις ανησυχίες μου! 

Μακάρι όλες μας να είμαστε καλά και τα μωράκια μας επίσης ❤️🙏 

Εγώ γενικά δεν ασχολούμαι με φόρουμ καθόλου αλλά αυτό όντως είναι επιτυχημένο και βοηθητικό. 

@Farmakotriftena αισθάνεσαι καθόλου καλύτερα σήμερα? 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Eustathia είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Με βοηθάνε πολύ οι απαντήσεις σου γιατί νομίζω έχεις πιάσει ακριβώς το άγχος μου κ τις ανησυχίες μου! 

Μακάρι όλες μας να είμαστε καλά και τα μωράκια μας επίσης ❤️🙏 

Εγώ γενικά δεν ασχολούμαι με φόρουμ καθόλου αλλά αυτό όντως είναι επιτυχημένο και βοηθητικό. 

@Farmakotriftena αισθάνεσαι καθόλου καλύτερα σήμερα? 

Το πρωί ημουν αρκετά καλα. Για πρώτη φορά δηλαδή εμεινα ορθια κανενα μισαωρο και εκανα και ψευτοδουλειες. Μετά όμως αρχισε παλι η έντονη κούραση και λιγη αναγουλα... Primperan  δεν εχω πάρει όμως, γιατί δεν ειναι σε τέτοιο βαθμό. Στα 3 απ τα 4 παιδια, απο την 9η - 10η είχαν σταματήσει οι αναγουλες και αρχισα να έχω ενέργεια. Στην μια μονο εγκυμοσύνη τα ειχα δει ολα μέχρι 14η. Ελπίζω κι εδώ, μερα με την μέρα να ειμαι καλύτερα.

Εσυ που εισαι πλέον στην 10η , έχεις δει διάφορα; Αν και απ'οτι θυμάμαι, ήσουν απ την αρχή με λίγα πράγματα.

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Το πρωί ημουν αρκετά καλα. Για πρώτη φορά δηλαδή εμεινα ορθια κανενα μισαωρο και εκανα και ψευτοδουλειες. Μετά όμως αρχισε παλι η έντονη κούραση και λιγη αναγουλα... Primperan  δεν εχω πάρει όμως, γιατί δεν ειναι σε τέτοιο βαθμό. Στα 3 απ τα 4 παιδια, απο την 9η - 10η είχαν σταματήσει οι αναγουλες και αρχισα να έχω ενέργεια. Στην μια μονο εγκυμοσύνη τα ειχα δει ολα μέχρι 14η. Ελπίζω κι εδώ, μερα με την μέρα να ειμαι καλύτερα.

Εσυ που εισαι πλέον στην 10η , έχεις δει διάφορα; Αν και απ'οτι θυμάμαι, ήσουν απ την αρχή με λίγα πράγματα.

Εμένα αυξήθηκαν τα συμπτώματα στην πορεία και γενικά μία έρχονται μία φεύγουν. Ευτυχώς όχι εμετούς όμως. Εγώ έχω κ φόβο πνιγμού και ο εμετός θα με στρεσαρε ακραία πολύ 🫣

Κόπωση έχω πολύ και αναγούλα. Στη δουλειά μία θέλω να κοιμηθώ, μία να πάω προς νερού μου, μία πεινάω, μία με ενοχλούν οι μυρωδιές... Αυτή την εβδομάδα όμως είχα ζαλάδες, που δεν είχα ως τώρα ξανά. Ειδικά Τρίτη όλο το απόγευμα ζαλάδα.. Άστα να πάνε 🤷

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Efaki είπε:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας .Με το καλό το μωράκι σου! Συμπάσχω και εγώ με τις ενέσεις αν και τις κάνω προληπτικά.

2 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Ααα οκ, γιατί άλλο κατάλαβα αρχικά... Έχει καμία γιατρό δημοσίου? Να μας πει εντυπώσεις 🥹

Κορίτσια ενδοκολπικά υπερήχους μέχρι πότε κάνετε? Την προηγούμενη εβδομάδα (9η) που πήγα εκτάκτως, το είδαμε κοιλιακά. Σήμερα τι να περιμένω λέτε? 

Καλώς ήρθες! Εύχομαι όλα να πάνε καλά ❤️🙏 καλή επιτυχία στο ραντεβού αύριο! 

Εγώ έχω σήμερα, το τελευταίο πριν την αυχενική διαφάνεια μάλλον. 

Εμένα με έβλεπε κολπικά μέχρι την 9η επειδή ακόμη δεν είχε καθαρή εικόνα από την κοιλιά.Από την επόμενη φορά άρχισε να με βλέπει μόνο κοιλιακά γιατί πλέον υπάρχει πεντακάθαρη εικόνα.Οπότε πιστεύω θα σε βλέπει κοιλιακά πλέον αφού έχει ήδη εικόνα .

Μόνο αν και όταν χρειαστεί να μετρήσει τον τράχηλο θα γίνει κολπικά αλλά μόνο η μέτρηση.Ο υπέρηχος κανονικά από την κοιλιά .Τουλάχιστον σε μένα έτσι κάνει .

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Καλημέρα! Εγώ σήμερα μες στην αγωνία και το άγχος γιατί έχουμε ραντεβού με τη γιατρό! Ενώ πριν 1 εβδομάδα ακριβώς πήγα εκτάκτως κ ήταν όλα οκ, σήμερα πάλι αγχώθηκα υπέρμετρα🥺

Τα ιδιωτικά είναι πολύ ακριβά η αλήθεια είναι, λίγο τα έχω κοιτάξει... Λέω να μην αρχίσω έρευνα πριν βεβαιωθούμε με την αυχενική κλπ. 

Στο δημόσιο όμως δεν έχεις το γιατρό σου σωστά??? 

Έχει αλλάξει καμία μανούλα γιατρό στην πορεία ή στον τοκετό? Είναι επιλογή αυτό? Διαφωτίστε την πρωτάρα γιατί δεν ξέρω 🥹

Πώς πήγε το ραντεβού ;;;;;

Όχι ο γιατρός μου δεν είναι στο δημόσιο ...ιδιωτικο μητέρα συγκεκριμένα 

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

Ήμουν κ στις μαμάδες Φεβρουαρίου του 23 κ είχαμε κ εκεί πολύ ωραία ομάδα..όντως είμαστε πολύ κοντά 

πρίν από 4 λεπτά , Melodia είπε:

Και εγώ στο Μητέρα γέννησα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Angel-11 είπε:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας .Με το καλό το μωράκι σου! Συμπάσχω και εγώ με τις ενέσεις αν και τις κάνω προληπτικά.

Εμένα με έβλεπε κολπικά μέχρι την 9η επειδή ακόμη δεν είχε καθαρή εικόνα από την κοιλιά.Από την επόμενη φορά άρχισε να με βλέπει μόνο κοιλιακά γιατί πλέον υπάρχει πεντακάθαρη εικόνα.Οπότε πιστεύω θα σε βλέπει κοιλιακά πλέον αφού έχει ήδη εικόνα .

Μόνο αν και όταν χρειαστεί να μετρήσει τον τράχηλο θα γίνει κολπικά αλλά μόνο η μέτρηση.Ο υπέρηχος κανονικά από την κοιλιά .Τουλάχιστον σε μένα έτσι κάνει .

πρίν από 23 λεπτά , Angel-11 είπε:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ❤️ τόσους κολπικούς υπερήχους τελευταία η αλήθεια είναι κουράστηκα 🙊

πρίν από 14 λεπτά , Melodia είπε:

Το απόγευμα έχουμε ραντεβού, έχουμε ακόμη λιγη αναμονή 🥹

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Efaki είπε:

Ήμουν κ στις μαμάδες Φεβρουαρίου του 23 κ είχαμε κ εκεί πολύ ωραία ομάδα..όντως είμαστε πολύ κοντά 

Ναι ολες τις χρονιές υπάρχουν. Εκτός απο το 2025! Περίεργο..

yplDp3.png

On 17/12/2024 at 11:31 ΠΜ, Farmakotriftena είπε:

Αχ Κωνσταντίνα μου, κι εγω 6κιλα εχω χάσει. Φρυγανιες και γενικα ψωμια με αηδιάζουν. Μόνο ξηρούς καρπούς και εδω και 2 ημερες τρωω και ενα ξινομηλο. Ποσο εισαι, θύμισε μου... Μπορεις να σηκωθεις απ το κρεβάτι;

Σήμερα 9 εβδομάδων. Μπορώ αλλά όχι για πολλή ώρα. Πραγματικά στην 1η εγκυμοσύνη δεν θυμάμαι να ήμουν τόσο χάλια. 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Efaki είπε:

Καλώς ήρθε κορίτσι μου...με το καλό το μωράκι σας...

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια... Πώς πήγε η εξέταση κορίτσι μου?...

@Farmakotriftena χαίρομαι που είσαι καλύτερα ...εγώ σήμερα μόνο έναν εμετό πάλι...πάλι το πρωί... Αύριο πάω για αίμα κ Δευτέρα θα μάθω πως θα συνεχίσουμε σχετικά με το σάκχαρο... 

Είπα κ στον γιατρό μου μήπως με δει...αλλά ρε κορίτσια δεν έχει κενό... Μου είπε θα μου πει την Δευτέρα ..  κ λέω αν μου πει Τετάρτη τι να κάνω??? Αφού Παρασκευή έχω την αυχενική...αλλά αγχώνομαι αν είναι όλα καλά...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Καλησπέρα κορίτσια !!

Πριν λίγο γύρισα και εγώ από τον γιατρό, μεγάλωσε αρκετά το μωράκι και έπαιζε με τα χεράκια του 🥰🥰🥰

Δευτέρα πάω για αυχενική διαφάνεια 🙏🙏🙏

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...