Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Κορίτσια μου, τι κάνετε; Εγω καθε απόγευμα υποφέρω. Αλλα το πρωι ενω ειμαι καλύτερα, ακομα εχω τρομερη αδυναμία. Δηλαδή δεν μπορω να σταθώ πολύ ώρα, όρθια. Έχω αρχίσει να φοβάμαι ρε κορίτσια.. Βέβαια, θυμάμαι και σε αλλες εγκυμοσύνες πως ήμουν έτσι χάλια και πως δεν ειχα το κουράγιο ούτε μέχρι το σαλόνι να πάω και απλα μια μέρα ξανα σταθηκα στα πόδια μου. Αλλα δεν θυμάμαι και πολλα από εκείνες τις εποχές.

Σήμερα έχω γιατρό. Εκτός ότι σκέφτομαι πως θα τα καταφέρω... Είναι στο κέντρο της Αθήνας στην Πανόρμου όσες ξέρετε και είμαι σίγουρη πως θα εχει τρελή κίνηση κι εγω να υποφέρω. Επίσης εχω φοβια οτι δεν θα ακούσω κατι καλό. Έτσι νιώθω και μακάρι να είναι απλά φοβία.

@Melodia το παντζούρι θα το ανοίξω αύριο, αν σήμερα ακούσω οτι ολα είναι καλά...

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 18 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια μου, τι κάνετε; Εγω καθε απόγευμα υποφέρω. Αλλα το πρωι ενω ειμαι καλύτερα, ακομα εχω τρομερη αδυναμία. Δηλαδή δεν μπορω να σταθώ πολύ ώρα, όρθια. Έχω αρχίσει να φοβάμαι ρε κορίτσια.. Βέβαια, θυμάμαι και σε αλλες εγκυμοσύνες πως ήμουν έτσι χάλια και πως δεν ειχα το κουράγιο ούτε μέχρι το σαλόνι να πάω και απλα μια μέρα ξανα σταθηκα στα πόδια μου. Αλλα δεν θυμάμαι και πολλα από εκείνες τις εποχές.

Σήμερα έχω γιατρό. Εκτός ότι σκέφτομαι πως θα τα καταφέρω... Είναι στο κέντρο της Αθήνας στην Πανόρμου όσες ξέρετε και είμαι σίγουρη πως θα εχει τρελή κίνηση κι εγω να υποφέρω. Επίσης εχω φοβια οτι δεν θα ακούσω κατι καλό. Έτσι νιώθω και μακάρι να είναι απλά φοβία.

@Melodia το παντζούρι θα το ανοίξω αύριο, αν σήμερα ακούσω οτι ολα είναι καλά...

Καλημέρα σε όλες! 

Κορίτσι μου κουράγιο, μη σε παίρνει από κάτω. Πιστεύω θα πάνε όλα καλά και θα ανακουφιστείς και αμέσως θα νιώσεις καλύτερα! Βάλε λίγη μουσικούλα, βγες λίγο στο μπαλκόνι να σε χτυπήσει ο αέρας. Κάτι λίγο να σε ανανεώσει. Εμείς αύριο έχουμε γιατρό και το άγχος και η αγωνία παραμένουν ίδια, σε νιώθω. 

Πάω Αμπελόκηπους κάθε μέρα για δουλειά και δεν παλεύεται. Σε καταλαβαίνω 🥺

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Eustathia είπε:

Καλημέρα σε όλες! 

Κορίτσι μου κουράγιο, μη σε παίρνει από κάτω. Πιστεύω θα πάνε όλα καλά και θα ανακουφιστείς και αμέσως θα νιώσεις καλύτερα! Βάλε λίγη μουσικούλα, βγες λίγο στο μπαλκόνι να σε χτυπήσει ο αέρας. Κάτι λίγο να σε ανανεώσει. Εμείς αύριο έχουμε γιατρό και το άγχος και η αγωνία παραμένουν ίδια, σε νιώθω. 

Πάω Αμπελόκηπους κάθε μέρα για δουλειά και δεν παλεύεται. Σε καταλαβαίνω 🥺

Φοβάμαι σήμερα ρε γμτ με τον γιατρό. Είναι η άτιμη η βδομάδα απο 7η ως 9η θεωρώ οτι ειναι οι πιο κρίσιμες βδομάδες για την εξέλιξη. Ένας γιατρός στο Ρεα, κάποτε μου ειχε πως απαξ και περασει μια γυναίκα την 9η τότε μειώνεται πάρα πολύ το ρίσκο για παλινδρομη.  Εγω ειμαι ακομα 8+6. Οπότε φοβάμαι πολυ για το τι θα ακούσω...

Εσυ εισαι ομως 9++ σωστά;

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Φοβάμαι σήμερα ρε γμτ με τον γιατρό. Είναι η άτιμη η βδομάδα απο 7η ως 9η θεωρώ οτι ειναι οι πιο κρίσιμες βδομάδες για την εξέλιξη. Ένας γιατρός στο Ρεα, κάποτε μου ειχε πως απαξ και περασει μια γυναίκα την 9η τότε μειώνεται πάρα πολύ το ρίσκο για παλινδρομη.  Εγω ειμαι ακομα 8+6. Οπότε φοβάμαι πολυ για το τι θα ακούσω...

Εσυ εισαι ομως 9++ σωστά;

Εγώ είμαι 10η εβδομάδα, 9+3 σήμερα! Αύριο 9+4 έχουμε γιατρό. Σε καταλαβαίνω γιατί την προηγούμενη εβδομάδα που πήγα για το έκτακτο ραντεβού, μέχρι να δει το έμβρυο και τους 170κατι παλμούς, κοντέψαμε να πεθάνουμε από την αγωνία μας. 

Και σκέφτομαι εγώ τότε, 9η-10η εβδομάδα οι βέλτιστοι παλμοί είναι 170-180. Οπότε είμαστε ακριβώς εκεί που πρέπει. Κ αυτή η ηρεμη θετική σκέψη κράτησε μια μερα. Από τότε σκέφτομαι συνέχεια κ αν έγινε κάτι? Γίνεται με τόσους παλμούς την 9η εβδομάδα μετά να παλινδρομήσει? Και αν δεν δούμε καλούς παλμούς αύριο? Κ χιλια δυο τέτοια πράγματα... 

Προσπαθώ να με φρενάρω γιατί δεν μας βοηθάνε αυτές οι σκέψεις, μας κάνουν κακό 

πρίν από 18 λεπτά , Eustathia είπε:

Εγώ είμαι 10η εβδομάδα, 9+3 σήμερα! Αύριο 9+4 έχουμε γιατρό. Σε καταλαβαίνω γιατί την προηγούμενη εβδομάδα που πήγα για το έκτακτο ραντεβού, μέχρι να δει το έμβρυο και τους 170κατι παλμούς, κοντέψαμε να πεθάνουμε από την αγωνία μας. 

Και σκέφτομαι εγώ τότε, 9η-10η εβδομάδα οι βέλτιστοι παλμοί είναι 170-180. Οπότε είμαστε ακριβώς εκεί που πρέπει. Κ αυτή η ηρεμη θετική σκέψη κράτησε μια μερα. Από τότε σκέφτομαι συνέχεια κ αν έγινε κάτι? Γίνεται με τόσους παλμούς την 9η εβδομάδα μετά να παλινδρομήσει? Και αν δεν δούμε καλούς παλμούς αύριο? Κ χιλια δυο τέτοια πράγματα... 

Προσπαθώ να με φρενάρω γιατί δεν μας βοηθάνε αυτές οι σκέψεις, μας κάνουν κακό 

Ναι για τους παλμούς εχω πολύ άγχος. Στην 6η βδομάδα ηταν 124 ελπιζω τωρα να εχουν ανέβει. Αυτό που μεχρι να ακουσω καρδια και πόσους χτύπους το λεπτό θα εχω πεθάνει απο το άγχος μου.

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια... Εγώ σήμερα κάπως είμαι όχι χαλιά χαλιά...αλλά δεν είμαι κ καλά...έκανα κ έναν εμετό ... Με το καλό @Farmakotriftena να πας κ να είναι όλα καλά θα περιμένουμε νέα σου...

Κ εγώ έχω άγχος αν το ακούσουμε την άλλη εβδομάδα... τελευταία φορά πήγα στις 7 ακριβώς... αφήστε τα... Το άλλο που παλινδρομησε ήταν στις 9 εβδομάδες κ το έμαθα στην 11η μια βδομάδα πριν την αυχενική... Κ αν θυμάμαι καλά μια μιάμιση βδομάδα μετά έγινε η αποξεση...οπότε φοβάμαι κ εγώ ...έχει ο Θεός... 

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Κορίτσια ολα καλα❤️❤️

Ολα καλα , μεγαλώσαμε και η καρδουλα χτυπαει δυνατά 186 αν θυμάμαι καλα.

Τωρα αναμονή μεχρι την αυχενική, σε εναν μήνα πλέον. Το μονο που μου είπε ειναι πως θα πρέπει να παίρνω primperan γιατι έχασα αλλα 3 κιλα και στο τελος θα παθουμε τιποτα με το μωρο η με εμενα λογω του υποσιτισμού μου .

• Μου αρέσει 3

yplDp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια ολα καλα❤️❤️

Τωρα αναμονή μεχρι την αυχενική, σε εναν μήνα πλέον. Το μονο που μου είπε ειναι πως θα πρέπει να παίρνω primperan γιατι έχασα αλλα 3 κιλα και στο τελος θα παθουμε τιποτα με το μωρο η με εμενα λογω του υποσιτισμού μου .

Μπράβοοοοο🙏🙏🙏❤️❤️❤️ πολύ χάρηκα! 

Αντε τώρα να πάρεις τα πάνω σου Χριστουγεννιάτικα, να προσπαθήσεις να ξεκινήσεις απο την ψυχολογία και θα ακολουθήσει κ το σώμα💪

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια ολα καλα❤️❤️

Τέλεια, μπράβο για τα καλά νέα❤️❤️ Άντε τώρα να αρχίσεις σιγά σιγά να παίρνεις τα πάνω σου!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 44 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια ολα καλα❤️❤️

Μπράβο κορίτσι μου τέλεια να νέα σας ! Εύχομαι σύντομα να αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα και θα επανέλθει κ η όρεξη και όλα 🥰

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια ολα καλα❤️❤️

Πάει κ αυτό... Μπράβο κορίτσι μου...έφυγε ένα μεγάλο άγχος από πάνω σου... Οπότε από αύριο ανοίγεις παντζούρι κ σιγά σιγά προσπαθείς να τρως ότι κατεβαίνει... Κάθεερα θα είσαι κ καλύτερα οπότε πιστεύω σε λίγο θα ισιωσεις...

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

On 17/12/2024 at 1:42 ΜΜ, Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια πως είστε ;;;;

Βρε κορίτσια .....είδα τις τιμές στα ιδιωτικά της Αθήνας και είχουν ανέβει σε σχέση με το 2019 

Έχει κάποια κοπέλα εμπειρία από Αλεξάνδρας;έτσι απλά κάνω φιλοσοφική συζητηση

πρίν από 2 λεπτά , Melodia είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια πως είστε ;;;;

Βρε κορίτσια .....είδα τις τιμές στα ιδιωτικά της Αθήνας και είχουν ανέβει σε σχέση με το 2019 

Έχει κάποια κοπέλα εμπειρία από Αλεξάνδρας;έτσι απλά κάνω φιλοσοφική συζητηση

Καλημέρα! Εγώ σήμερα μες στην αγωνία και το άγχος γιατί έχουμε ραντεβού με τη γιατρό! Ενώ πριν 1 εβδομάδα ακριβώς πήγα εκτάκτως κ ήταν όλα οκ, σήμερα πάλι αγχώθηκα υπέρμετρα🥺

Τα ιδιωτικά είναι πολύ ακριβά η αλήθεια είναι, λίγο τα έχω κοιτάξει... Λέω να μην αρχίσω έρευνα πριν βεβαιωθούμε με την αυχενική κλπ. 

Στο δημόσιο όμως δεν έχεις το γιατρό σου σωστά??? 

Just now, Eustathia είπε:

Καλημέρα! Εγώ σήμερα μες στην αγωνία και το άγχος γιατί έχουμε ραντεβού με τη γιατρό! Ενώ πριν 1 εβδομάδα ακριβώς πήγα εκτάκτως κ ήταν όλα οκ, σήμερα πάλι αγχώθηκα υπέρμετρα🥺

Τα ιδιωτικά είναι πολύ ακριβά η αλήθεια είναι, λίγο τα έχω κοιτάξει... Λέω να μην αρχίσω έρευνα πριν βεβαιωθούμε με την αυχενική κλπ. 

Έχει αλλάξει καμία μανούλα γιατρό στην πορεία ή στον τοκετό? Είναι επιλογή αυτό? Διαφωτίστε την πρωτάρα γιατί δεν ξέρω 🥹

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , Eustathia είπε:

Έχει αλλάξει καμία μανούλα γιατρό στην πορεία ή στον τοκετό? Είναι επιλογή αυτό? Διαφωτίστε την πρωτάρα γιατί δεν ξέρω 🥹

Στο δημόσιο μπορείς να έχεις τον γιατρό σου επί πληρωμή όμως. Γλιτώνεις απλά τα νοσηλεία όταν γεννήσεις . Τον γιατρό τον πληρώνεις κανονικά αν θες να γεννήσεις μαζί του Κ όχι στην εφημερία . 

Στην πορεία της εγκυμοσύνης μπορείς να αλλάξεις γιατρό αρκεί να μην είναι στο τρίτο τρημινο . 

Στο τρίτο τρίμηνο δεν σε δέχετε ξένος γιατρός . 

πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

Στο δημόσιο μπορείς να έχεις τον γιατρό σου επί πληρωμή όμως. Γλιτώνεις απλά τα νοσηλεία όταν γεννήσεις . Τον γιατρό τον πληρώνεις κανονικά αν θες να γεννήσεις μαζί του Κ όχι στην εφημερία . 

Στην πορεία της εγκυμοσύνης μπορείς να αλλάξεις γιατρό αρκεί να μην είναι στο τρίτο τρημινο . 

Στο τρίτο τρίμηνο δεν σε δέχετε ξένος γιατρός . 

Δηλαδή οι γιατροί μας που συνεργάζονται με κάποια ιδιωτικά μαιευτήρια, μπορούμε να τους ζητήσουμε να γεννήσουμε σε ένα δημόσιο και να έρθουν εκεί κανονικά? Δεν το γνώριζα! Σε ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...