Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , amelena είπε:

Δε νομίζω οτι θα έρθει περίοδος όσο παίρνεις τα φάρμακα. Καμία φορά να ξέρεις  είναι καλό σημάδι να νιώθεις λες και θα αδιαθετήσεις. Εγώ είχα τα ίδια συμπτώματα με αυτά της περιόδου και τελικά το αποτέλεσμα ήταν θετικό ! Δυσκολο το ξέρω αλλά κάνε  υπομονή μερικές μερούλες. Ποτε πας για χοριακη ;

Καλημέρα ! Το Σάββατο πάω. Απλά είναι πολύ μεγάλη σύμπτωση να έχω κράμπες περιόδου τη μέρα που θα αδιαθετούσα σε ένα κανονικό κύκλο.

πρίν από 12 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημερααααα ,ηρέμησε κορίτσι μου όλα στο μυαλό ειναι

Καλημερααα! Ήρεμη είμαι. Απλά όσο και να το κάνεις, έχοντας κράμπες περίοδου όλο το βράδυ  τη μέρα που υποτίθεται θα αδιαθετούσες, δεν είναι πολύ καλό σημάδι. 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Το primperan δεν το παίρνω ειναι η αλήθεια. Γιατι και ο ιδιος μου ειπε πως μπορω για λιγες ημερες και γιατί διαβάζω πως πρέπει να αποφεύγεται στο 1ο τρίμηνο. Παίρνω καθε βραδυ το nuperal  που μεταξύ μας, τίποτα δεν κάνει. Μετα μου ειπε για κατι άλλο αλλα μου λεει πως επειδή ειναι κορτιζόνη θα ηθελε να ειναι η τελευταία λύση. Οπότε προτιμώ την υπομονή. Πάντως είμαι χάλια. Στα προθυρα του εμετού κάθε λεπτό.

Σε ολα ημουν χαλια απλα στα 3 παιδια συνηλθα στις 9 με 10 βδομάδες και στο ενα με πηγε μεχρι 14η περίπου. Στον εναν μου γιο δλδ θυμάμαι ημουν 9 βδομάδες στο κρεβάτι. Μονο μπανιο εκανα και ξερνουσα μεσα στο μπάνιο.

Για κορίτσι απλά προαίσθημα. Σε ολα έπεσα μέσα. Τωρα εδω για να δούμε. Πάντως είτε γιος είτε κόρη ευτυχισμένη θα είμαι. Το καθε ενα εχει την χάρη του.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 389
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και σε μας όλοι για κορίτσι λένε, τόσο που άρχισα να το πιστεύω κ εγώ κορίτσια. Μεταξύ μας θα ήθελα ένα αγοράκι για πρώτο παιδάκι αλλά εννοείται ας είναι γερό και ας είναι οτι θέλει.Το ίδιο θα χαρούμε .

@MelodiaΜου κίνησες την περιέργεια τώρα για πες τι λέγανε οι παλιές ?Ξέρετε κανένα κόλπο δοκιμασμένο ?😂

• Μου αρέσει 1

Just now, Angel-11 είπε:

Και σε μας όλοι για κορίτσι λένε, τόσο που άρχισα να το πιστεύω κ εγώ κορίτσια. Μεταξύ μας θα ήθελα ένα αγοράκι για πρώτο παιδάκι αλλά εννοείται ας είναι γερό και ας είναι οτι θέλει.Το ίδιο θα χαρούμε .

@MelodiaΜου κίνησες την περιέργεια τώρα για πες τι λέγανε οι παλιές ?Ξέρετε κανένα κόλπο δοκιμασμένο ?😂

Ο κινέζικος πινάκας έχει να κάνει με τον μήνα σύλληψης και την ηλικία μας ...

Λενε λοιπόν ότι κατουράει η εγκυμονουσα σε ένα κύπελακι και ρίχνει 1κουταλια σούπας μαγειρική σόδα αν αυτό αφρισει σημαίνει ότι είναι αγορι αν όχι κορίτσι 

Επίσης λένε για το Κολιε να το κρατήσεις πάνω από τη κοιλιά σου ...

Χααχχαχαχααχατι να σου πω 

πρίν από 5 λεπτά , Melodia είπε:

Ο κινέζικος πινάκας έχει να κάνει με τον μήνα σύλληψης και την ηλικία μας ...

Λενε λοιπόν ότι κατουράει η εγκυμονουσα σε ένα κύπελακι και ρίχνει 1κουταλια σούπας μαγειρική σόδα αν αυτό αφρισει σημαίνει ότι είναι αγορι αν όχι κορίτσι 

Επίσης λένε για το Κολιε να το κρατήσεις πάνω από τη κοιλιά σου ...

Χααχχαχαχααχατι να σου πω 

Α έχω ακούσει αυτό με την βέρα που την βάζεις σε αλυσίδα πάνω από την κοιλιά .Όταν ενημερώσω την γιαγιά μου για το δισέγγονο σίγουρα θα σκεφτεί κάτι να κάνει από μόνη της 😂 

Το κινέζικο ναι μου το είχε βγάλει κάποια στιγμή και λέει κορίτσι.Για να δούμε.Ελπίζω να μάθω πριν βγει η χρονιά που έχω ραντεβού.Δεν ήθελε καθόλου να μας κάνει την χάρη στην αυχενική ούτε την επόμενη φορά που πήγα. Πολύ πεισματάρικο χαχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Melodia είπε:

Τους το εχεις πει ;;;;;;;;;;;;για πες καμία ιδέα ;;;εμεις ακόμα στη μικρή όχι σκεφτόμαστε να περάσει λίγο ο καιρός ...χαχχαχαχαχαο γιος σου τα λέει βραια ....

Τι φύλο πιστεύεις ότι είναι ;;;

Αλήθεια κορίτσια ....για πάμε να κάνουμε μια σκέψη .....για τα φύλα των μωρών μας ...

Όχι όχι δεν το έχουμε πει...να κάνουμε κ την αυχενική κ σιγά σιγά θα το πούμε...

Εγώ λέω αγόρι... Αν κ σε κανένα δεν έχω πέσει μέσα...🤣🤣🤣

Για να δούμε σε αυτό πρώτα ο Θεός θα πέσω μέσα?

@Farmakotriftena έλα μωρέ 😔... Κοίτα όπου να ναι θα ηρεμήσεις δεν μπορεί...αν προσπαθήσεις να κάνεις εμετό μήπως σε αφήνει? Αν κ αυτό δεν είναι λύση που σου λέω γιατί βγάζει υγρά... Πωπω έτσι είχα πάει με τα πόδια την μικρή παιδίατρο κ κοντευα να πέσω κάτω. ..πάλι καλά το επόμενο ραντεβού είναι μέσα Γενάρη όπου πιστεύω ότι θα είμαι κομπλέ... Υπομονή σε λίγο θα μας φύγουν τα συμπτώματα από όλες....αν κ το κάθε τρίμηνο έχει τα δικά του... Πιστεύω το δεύτερο είναι καλύτερο...αλλά το τρίτο λες τελειώνω...

Ρε κορίτσια όσες έχετε άλλο παιδάκι έχει γεννήσει καμμία στο Έλενα να μάθω εμπειρία?

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

2 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Α έχω ακούσει αυτό με την βέρα που την βάζεις σε αλυσίδα πάνω από την κοιλιά .Όταν ενημερώσω την γιαγιά μου για το δισέγγονο σίγουρα θα σκεφτεί κάτι να κάνει από μόνη της 😂 

Το κινέζικο ναι μου το είχε βγάλει κάποια στιγμή και λέει κορίτσι.Για να δούμε.Ελπίζω να μάθω πριν βγει η χρονιά που έχω ραντεβού.Δεν ήθελε καθόλου να μας κάνει την χάρη στην αυχενική ούτε την επόμενη φορά που πήγα. Πολύ πεισματάρικο χαχα

Xaxxxxaεεεεε πόσο είσαι τώρα ;;;στο επόμενο ραντεβού σου πιστεύω θα μάθεις 

πρίν από 46 λεπτά , Melodia είπε:

Xaxxxxaεεεεε πόσο είσαι τώρα ;;;στο επόμενο ραντεβού σου πιστεύω θα μάθεις 

Είμαι στη  14η εβδ. Μην κοιτάς που είμαι στην ομάδα σας είμαι του Ιουνίου εγώ.Σε μας δεν υπάρχει κίνηση και μου άρεσε εδώ η παρέα.🥰

Την βλέπω εγώ την δουλειά για να με ταλαιπώρησε τόσο μέχρι τώρα κορίτσι είναι 😂

• Χαχα 2

6 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Είμαι στη  14η εβδ. Μην κοιτάς που είμαι στην ομάδα σας είμαι του Ιουνίου εγώ.Σε μας δεν υπάρχει κίνηση και μου άρεσε εδώ η παρέα.🥰

Μάλλον κοριτσακι θα ειναι!! Ποτε έχεις ραντεβού; Θα φανεί οντως στον επόμενο υπέρηχο!

Καλημέρα κορίτσια. Ξυπνησα με χάλια ψυχολογία. Αλλη μια μερα στο κρεβάτι. Αλλη μια μερα που μπορει να είμαι χάλια , οπως χθες. Και αυριο έχω γιατρό. Σκέφτομαι πως θα καταφέρω να πάω και φοβάμαι μην δεν έχω καλά νέα.

yplDp3.png

On 14/12/2024 at 10:55 ΠΜ, Farmakotriftena είπε:

Το nuperal εδωσε και σε μενα. Αλλα δεν βλεπω να κανει δουλειά. Χαλια ξυπνησα και σημερα. Και απο το απόγευμα και μετα επιδεινώνεται ακομα πιο πολυ η κατάσταση.

Τρως τίποτα;

Ελάχιστη φρυγανιά και φιδέ. Έχω χάσει 4 κιλά. Ας κάνουμε υπομονή και κουράγιο,θα βελτιωθεί η κατάσταση. Ευτυχώς έχω αρχίσει να παίρνω το σιρόπι πάλι σιγά σιγά και με βοηθάει κάπως. 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Κonstantina είπε:

Ελάχιστη φρυγανιά και φιδέ. Έχω χάσει 4 κιλά. Ας κάνουμε υπομονή και κουράγιο,θα βελτιωθεί η κατάσταση. Ευτυχώς έχω αρχίσει να παίρνω το σιρόπι πάλι σιγά σιγά και με βοηθάει κάπως. 

Αχ Κωνσταντίνα μου, κι εγω 6κιλα εχω χάσει. Φρυγανιες και γενικα ψωμια με αηδιάζουν. Μόνο ξηρούς καρπούς και εδω και 2 ημερες τρωω και ενα ξινομηλο. Ποσο εισαι, θύμισε μου... Μπορεις να σηκωθεις απ το κρεβάτι;

yplDp3.png

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

Αχ Κωνσταντίνα μου, κι εγω 6κιλα εχω χάσει. Φρυγανιες και γενικα ψωμια με αηδιάζουν. Μόνο ξηρούς καρπούς και εδω και 2 ημερες τρωω και ενα ξινομηλο. Ποσο εισαι, θύμισε μου... Μπορεις να σηκωθεις απ το κρεβάτι;

Καλημέρα .....έχει όμορφη μέρα έξω ....βλέπεις ήλιο ;;;;

Όλα καλά θα πάνε με το ραντεβού σκεφτόμαστε αισιόδοξα ....

12 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Ποτέ έχεις Πητ ;;;;;

πρίν από 18 λεπτά , Melodia είπε:

Καλημέρα .....έχει όμορφη μέρα έξω ....βλέπεις ήλιο ;;;;

Όλα καλά θα πάνε με το ραντεβού σκεφτόμαστε αισιόδοξα ....

Ποτέ έχεις Πητ ;;;;;

Εχει ηλιο αλλα εγω είμαι τοσο μεσα στην κατάθλιψη που ειμαι μονίμως με κλειστο το παντζούρι.

• Λυπημένη/-ος 1

yplDp3.png

6 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Μάλλον κοριτσακι θα ειναι!! Ποτε έχεις ραντεβού; Θα φανεί οντως στον επόμενο υπέρηχο!

Καλημέρα κορίτσια. Ξυπνησα με χάλια ψυχολογία. Αλλη μια μερα στο κρεβάτι. Αλλη μια μερα που μπορει να είμαι χάλια , οπως χθες. Και αυριο έχω γιατρό. Σκέφτομαι πως θα καταφέρω να πάω και φοβάμαι μην δεν έχω καλά νέα.

Κανονικά έχω ραντεβού αρχές του χρόνου αλλά λέω να το κάνω λίγο πιο νωρίς πριν την πρωτοχρονιά για να είμαι πιο ήσυχη.Να μπει καλά ο νέος χρόνος χωρίς άγχος.

Αχ υπομονή κορίτσι μου .Σε έχει ταλαιπωρήσει πάρα πολύ αλλά θα πας αύριο και θα είναι όλα τέλεια.

@Melodia Πητ έχω 16/6

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Εχει ηλιο αλλα εγω είμαι τοσο μεσα στην κατάθλιψη που ειμαι μονίμως με κλειστο το παντζούρι.

Από αύριο πρωί θα σηκωθείς και θα ανοίξεις παντζούρι το υπόσχεσαι ;;;;;;

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...