Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μου φαινεται αδιανόητο να στελνουν μια μερα μετα αποτελέσματα εξετασεων οπως χοριακη.. το θεωρω απαραδεκτο να εχουν τετοια αναμονη και ας ειμαι υπερβολικη! Υπομονη κοριτσι μου και καλη επιτυχια!!!ευχομαι να αξιζει η αναμονη!!!

Κοριτσια ασχετο.. στην εξεταση για το μικροβιωμα μητρας σας εχουν πει οτι μπορειτε να εχετε ελευθερα επαφες τον μηνα που θα το κανετε; Εμενα μου ειπε οτι μπορω ελευθερα.. μονο 2-3 μερες πριν την εξεταση να το αποφυγω..

Το ίδιο μου είπε κι εμένα, 2-3 μέρες πριν την εξέταση καλό θα ήταν να αποφύγουμε και την ημέρα της λήψης υλικού προφανώς. Από την επόμενη ημέρα ελεύθερα, κανονικά. 

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Εγώ νιώθω κανονικά πονάκια περιόδου, σε σημείο που σκέφτομαι να βάλω σερβιέτα για να σταματήσω να πηγαίνω τουαλέτα να τσεκάρω. Είμαι πεπεισμένη πως θα έρθει, είναι ίδια συμπτώματα.

Τσιμπήματα είχα κ εγώ τις προηγούμενες ημέρες, τώρα όχι πια.

Καλημέρα κορίτσι, εγώ στη θέση σου θα έβαζα ένα σερβιετάκι για να το βγάλω από το μυαλό σου να μην το σκέφτομαι. Θα είχα αποτρελαθεί κυρίως γιατί έτσι ακριβώς ένιωθα και όταν είχα μείνει έγκυος ανεξάρτητα από την κατάληξη. Μιλάμε για πόνο όχι αστεία, σαν να μου έρχεται περίοδος πρώτη μέρα. Ομοίως και η αδερφή μου με δύο παιδιά και στα δύο έτσι ένιωθε. 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 31 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Α ειναι πολυ γλυκος ο Παπαπαναγιωτου. Ειχα παει σε αυτον στο πρωτο μου παιδάκι , μια φορα, νομίζω για αυχενική; Ειναι ηρεμος και αγχολυτικος... Εγω θα την κανω στον Παφιλη. Επισης πολύ καλός.

Εγω δυστυχώς σε ολες τις εξετάσεις μονη μου θα πηγαίνω. Και στον γιατρό αλλα και στους μεγάλους υπερήχους. Δεν εχουμε βοηθεια με τον άντρα μου για τα παιδια. Τον γιατρό ο άντρα μου, θα τον γνωρίσει στην γέννα, αν πανε όλα καλά... 

Εφόσον σήμερα έκλεισες την 10η θεωρώ λογικό να είσαι καλυτερα. Πόσο ανυπομονώ γι αυτή την μέρα... Κάθε πρωί λεω.. ποσο ειμαι σημερα.. 8+3 χαθηκε να ειμαι 28+3;;

Θα περάσει ο καιρός κ δεν θα το πιστεύουμε...τώρα μας φαίνεται μακρια κ όλα βουνό... Ξέρεις τι σκέφτομαι κάθε φορά σαν να είναι η πρώτη...είναι απίστευτο δεν μπορω να το εξηγήσω πως γίνεται αυτό... Ούτε εμείς έχουμε να τα αφήσουμε...για αυτό έκλεισα στις 27 να είναι σχολείο οπότε θα πάμε το πρωί...απλά ο άντρας θα πάρει άδεια... Τα παμε ιδιωτικό σχολείο για τον λόγο που δεν έχουμε βοήθεια...μας τα φέρνουν πιο αργά βάση των βραδιών μου αφού δούλευα... Κ είναι ανοιχτά τις περισσότερες μέρες του χρόνου...  Βέβαια τώρα που έφυγα από την δουλειά κ σκέφτομαι να κοιτάξω για δουλειά Σεπτέμβρη του 2026 ειμαι προβληματισμένη τι θα κανουμε... Όμως θέλω να τα συνεχίσω εκεί...γιατί πάλι θα έχουμε πρόβλημα μετά,αλλά είμαι κ ευχαριστημένη όσο δεν πάει με το σχολείο αυτό... Μακάρι να έμπαινα  για δουλειά εκεί...θα ήταν τόσο ιδανικά...

Αλλά σε καταλαβαίνω απόλυτα...είναι δύσκολο να μην έχεις  καθόλου βοήθεια...έστω σε μια ανάγκη ...δεν είμαι υπέρ να την είχα μόνιμα την βοήθεια...είμαι της άποψης ότι δεν κανουμε οικογένεια βασιζόμενοι σε χέρια άλλων...(Άποψη μου πάντα) Ίσως γιατί έχω μαθει από μικρή να τα βγάζω πέρα μόνη μου...

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 393
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!!! Σας διαβάζω μέρες καθώς και εγώ αν πάνε όλα καλά θα είμαι μανούλα Ιουλίου. Θα ήθελα όμως να σας εκφράσω τις ανησυχίες μου και να μου πει κάποια αν έχει κάτι αντίστοιχο. Πριν τον πρώτο υπέρηχο είχα λίγο ροζ αίμα μόνο στο σκούπισμα για λίγη ώρα ο γιατρός μου είπε συμβαίνει συχνά και να ξεκουράζομαι κάναμε τον υπέρηχο και ήταν όλα φυσιολογικά και έχουμε ραντεβού 23/12 για να το ακούσουμε , όμως έχω από την Τετάρτη μια καφέ μια ροζ στο σκούπισμα σταμάτησε για λίγο χθες Σάββατο αλλά σήμερα ξανά έχω πιο έντονο σε μεγαλύτερη ποσότητα. Ενημέρωσα τον γιατρο και μου είπε να πάω να με δει. Ταυτόχρονα έχω μια ενόχληση αριστερά και δεξιά , όπως όταν κάνουμε ωορρηξία. Εχει τύχει σε καμία κάτι παρόμοιο;; Εχω αγχωθεί πολύ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Gog20 είπε:

Γεια σας κορίτσια!!! Σας διαβάζω μέρες καθώς και εγώ αν πάνε όλα καλά θα είμαι μανούλα Ιουλίου. Θα ήθελα όμως να σας εκφράσω τις ανησυχίες μου και να μου πει κάποια αν έχει κάτι αντίστοιχο. Πριν τον πρώτο υπέρηχο είχα λίγο ροζ αίμα μόνο στο σκούπισμα για λίγη ώρα ο γιατρός μου είπε συμβαίνει συχνά και να ξεκουράζομαι κάναμε τον υπέρηχο και ήταν όλα φυσιολογικά και έχουμε ραντεβού 23/12 για να το ακούσουμε , όμως έχω από την Τετάρτη μια καφέ μια ροζ στο σκούπισμα σταμάτησε για λίγο χθες Σάββατο αλλά σήμερα ξανά έχω πιο έντονο σε μεγαλύτερη ποσότητα. Ενημέρωσα τον γιατρο και μου είπε να πάω να με δει. Ταυτόχρονα έχω μια ενόχληση αριστερά και δεξιά , όπως όταν κάνουμε ωορρηξία. Εχει τύχει σε καμία κάτι παρόμοιο;; Εχω αγχωθεί πολύ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας❤️

Καλώς ήρθες στην κουβέντα! Κ εγώ έχω ακριβώς το ίδιο με φυσιολογική εικόνα στους υπερήχους και γενικώς καλά όλα τα αποτελέσματα μέχρι τώρα σε εξετάσεις κλπ. Είχα φρικάρει την προηγούμενη εβδομάδα, έκανα έκτακτη επίσκεψη στη γιατρό μου κ τα βρήκε όλα εντάξει. Μου είπε ότι 1 στις 3 γυναίκες έχει αυτό το σύμπτωμα και δεν συνδέεται με κάποια παθολογία. Ωστόσο μου είπε ότι πρέπει να ξεκουραστώ και να μειώσω τις δραστηριότητες μου γιατί μάλλον το παρακάνω. Μου συνέστησε να πάρω αναρρωτική αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να λείψω αυτές τις ημέρες. Εμένα τα μπεζ υγρά μια έρχονται μια φεύγουν ανά λίγες ημέρες. Δεν ειναι συνεχές. Είχα 3-4 ημέρες να δω το παραμικρό και σήμερα είδα λίγο ροζ μπεζ στο σκούπισμα. 

πρίν από 1 λεπτό , Eustathia είπε:

Καλώς ήρθες στην κουβέντα! Κ εγώ έχω ακριβώς το ίδιο με φυσιολογική εικόνα στους υπερήχους και γενικώς καλά όλα τα αποτελέσματα μέχρι τώρα σε εξετάσεις κλπ. Είχα φρικάρει την προηγούμενη εβδομάδα, έκανα έκτακτη επίσκεψη στη γιατρό μου κ τα βρήκε όλα εντάξει. Μου είπε ότι 1 στις 3 γυναίκες έχει αυτό το σύμπτωμα και δεν συνδέεται με κάποια παθολογία. Ωστόσο μου είπε ότι πρέπει να ξεκουραστώ και να μειώσω τις δραστηριότητες μου γιατί μάλλον το παρακάνω. Μου συνέστησε να πάρω αναρρωτική αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να λείψω αυτές τις ημέρες. Εμένα τα μπεζ υγρά μια έρχονται μια φεύγουν ανά λίγες ημέρες. Δεν ειναι συνεχές. Είχα 3-4 ημέρες να δω το παραμικρό και σήμερα είδα λίγο ροζ μπεζ στο σκούπισμα. 

Με καθησύχασες τώρα , η αλήθεια είναι ότι και εγώ είναι αδύνατο να πάρω άδεια καθώς δεν θέλω να το πω ακόμα στην εργασία μου και ξεκινάει και το εορταστικό ωράριο τώρα γιατί δυστυχώς είμαι πωλήτρια!! Σήμερα φρικαρα που είδα ποσότητα γιατί δεν είχα ξαναδεί τόσο. Μακάρι αύριο που θα πάω έκτακτα να είναι όλα καλά!!

• Δύναμη! 1

πρίν από 4 λεπτά , Gog20 είπε:

Με καθησύχασες τώρα , η αλήθεια είναι ότι και εγώ είναι αδύνατο να πάρω άδεια καθώς δεν θέλω να το πω ακόμα στην εργασία μου και ξεκινάει και το εορταστικό ωράριο τώρα γιατί δυστυχώς είμαι πωλήτρια!! Σήμερα φρικαρα που είδα ποσότητα γιατί δεν είχα ξαναδεί τόσο. Μακάρι αύριο που θα πάω έκτακτα να είναι όλα καλά!!

Σου εύχομαι να είναι όλα καλά! Γιατί κ εγώ την ημέρα που πήγα εκτάκτως να με δει, είχα δει παραπάνω ποσότητα στο χαρτί και πιο έντονο χρώμα σε σχέση με το αχνό μπεζ που έβλεπα τις άλλες φορές και αγχώθηκα υπερβολικά πολύ. Προσπάθησε να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς κ εγώ δεν το έχω ανακοινώσει στην εργασία μου κ σκοπεύω να καθυστερήσω να το πω. Οπότε δύσκολα να λείψω για αυτό το λόγο. 

• Καλή τύχη! 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Α ειναι πολυ γλυκος ο Παπαπαναγιωτου. Ειχα παει σε αυτον στο πρωτο μου παιδάκι , μια φορα, νομίζω για αυχενική; Ειναι ηρεμος και αγχολυτικος... Εγω θα την κανω στον Παφιλη. Επισης πολύ καλός.

Εγω δυστυχώς σε ολες τις εξετάσεις μονη μου θα πηγαίνω. Και στον γιατρό αλλα και στους μεγάλους υπερήχους. Δεν εχουμε βοηθεια με τον άντρα μου για τα παιδια. Τον γιατρό ο άντρα μου, θα τον γνωρίσει στην γέννα, αν πανε όλα καλά... 

Εφόσον σήμερα έκλεισες την 10η θεωρώ λογικό να είσαι καλυτερα. Πόσο ανυπομονώ γι αυτή την μέρα... Κάθε πρωί λεω.. ποσο ειμαι σημερα.. 8+3 χαθηκε να ειμαι 28+3;;

Όντως είναι όλα αυτά που περιγράφεις ...φαντάζομαι είναι και άλλοι γιατροί καλοί αντίστοιχου επιπέδου την β επιπέδου γιατί δεν την είχατε κάνει μαζί ;δεν σου άρεσε κάτι ;

2 ώρες πρίν, Gog20 είπε:

Καλώς ήρθες γλυκό κορίτσι ...δεν έχω δει ροζ αίμα όμως λένε κοπέλες ότι είναι παλιό ...καλό είναι να ξεκουραστείς ..όσο για τα πονακια τα έχω βιώσει ...με το καλό το ραντεβού 🥰

3 ώρες πρίν, Gog20 είπε:

Καλώς ήρθες στην παρέα .Είχα κ εγώ αρκετές φορές μέχρι τώρα και μάλιστα μία φορά ήταν καθαρό αίμα .Κάθε φορά στον υπέρηχο δεν φαίνεται τίποτα το περίεργο σε σημείο που κ ο γιατρός απόρησε.Μου έχει πει οτι γενικά συμβαίνει πολύ συχνά χωρίς να είναι απαραίτητα κάτι κακό.Κάποιες φορές μου είπε καθώς μεγαλώνει ο σάκος προκαλεί ένα μικροτραυματισμό αν θα μπορούσαμε να το πούμε έτσι κ ίσως φανεί λίγο ροζ καφέ η ακόμη και κόκκινο αίμα.Καταλαβαίνω πόσο αγχωτικό είναι .προσπάθησε όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι και να ακολουθείς τις οδηγίες του.Εμένα μ έδωσε απο την αρχή προγεστερόνη και μάλλον έτσι θα πάμε μέχρι το τέλος.Ενοχλήσεις και πόνους σαν περίοδο φαντάζομαι έχουμε όλες κάπου κάπου.Κάποιες φορές τα νιώθω  και σαν τσιμπήματα.

5 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Άντε, δεν επιτρέπεται να μπει ο σύζυγος? Πρώτη φορά το ακούω ...

Εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα,όλα να πάνε τέλεια... Αντιπηκτικες έκανα στην μικρή λόγω παλινδρομης κύησης προληπτικά... 

Σε αυτή την εγκυμοσύνη δεν κάνεις?Κάνω κ εγώ προληπτικά ενέσεις και έχω καταλάβει οτι αυτό θα γίνεται σε κάθε εγκυμοσύνη εάν αποφασίσω να έχω κ άλλες στο μέλλον.

1 hour ago, Angel-11 είπε:

Καλώς ήρθες στην παρέα .Είχα κ εγώ αρκετές φορές μέχρι τώρα και μάλιστα μία φορά ήταν καθαρό αίμα .Κάθε φορά στον υπέρηχο δεν φαίνεται τίποτα το περίεργο σε σημείο που κ ο γιατρός απόρησε.Μου έχει πει οτι γενικά συμβαίνει πολύ συχνά χωρίς να είναι απαραίτητα κάτι κακό.Κάποιες φορές μου είπε καθώς μεγαλώνει ο σάκος προκαλεί ένα μικροτραυματισμό αν θα μπορούσαμε να το πούμε έτσι κ ίσως φανεί λίγο ροζ καφέ η ακόμη και κόκκινο αίμα.Καταλαβαίνω πόσο αγχωτικό είναι .προσπάθησε όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι και να ακολουθείς τις οδηγίες του.Εμένα μ έδωσε απο την αρχή προγεστερόνη και μάλλον έτσι θα πάμε μέχρι το τέλος.Ενοχλήσεις και πόνους σαν περίοδο φαντάζομαι έχουμε όλες κάπου κάπου.Κάποιες φορές τα νιώθω  και σαν τσιμπήματα.

Σε αυτή την εγκυμοσύνη δεν κάνεις?Κάνω κ εγώ προληπτικά ενέσεις και έχω καταλάβει οτι αυτό θα γίνεται σε κάθε εγκυμοσύνη εάν αποφασίσω να έχω κ άλλες στο μέλλον.

Σε αυτή δεν μου έδωσε όχι...τώρα τι να πω θα δείξει...

πρίν από 32 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Σε αυτή δεν μου έδωσε όχι...τώρα τι να πω θα δείξει...

Αυτός ξέρει καλύτερα.Εμείς συμβουλευτήκαμε κ αιματολόγο και μας είπε οτι δεν βρίσκει λόγο να τις κάνω αλλά αφού τις κάνω από την αρχή με τίποτα δεν τις σταματάμε τώρα που πάνε καλά τα πράγματα.Επίσης είμαι σχεδόν σε ακινησία οπότε βοηθάνε και εκεί.

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλημέρα κ καλή εβδομάδα να έχουμε... Εγώ πήγα ουρά για γενική...γιατί στα προηγούμενα είχα ίχνη λευκώματος... Μου είχε ξανά τύχει σε μια εγκυμοσύνη κ μετά ήταν καθαρά...για να δούμε τώρα...το μεσημέρι θα έχουν βγει...εσείς πώς είστε?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Καλη εβδομάδα για οσες έχουν υπέρηχο (εγώ είμαι μια απο αυτές 😅) @Melodia δεν θυμάμαι γιατι δε ξαναπήγα σε εκείνον. Πάντως εψω όμορφες αναμνήσεις. Ηταν τρομερα γλυκουλης!

@Αννούλαααα εγω έβαλα αυχενική πρωι 9.30 που θα είναι σχολείο τα παιδια ομως ο άντρας μου, δεν θελω να κλείνει το μαγαζι παλι(φαρμακείο) ειναι ώρες αιχμής για τα φαρμακεία. Ηδη τώρα διανύουμε την 3η βδομάδα που κλείνει απ τις 13.00 ως τις 14.00 για να παρει τα παιδια και σίγουρα ειναι πρόβλημα. Ευτυχώς που έρχονται 2 βδομάδες γιορτών . Θελω να πιστεύω πως στις 7/1 που θα αρχίσουν παλι, εγώ πλέον θα στέκομαι στα πόδια μου. Θα ειμαι 11η προς 12η. Οσο για την τελευταία σου φράση, συμφωνώ απόλυτα, ειδικα για ζευγάρια που αποφασισαν να κάνουν πανω απο ενα - δύο παιδιά, οφείλουν να στηρίζονται μονο στις δικες τους δυνάμεις (σωματικά, οικονομικά ) διότι οι παππουδες δεν είναι υποχρεωμένοι να φυλάνε τόσα εγγόνια. Ξερουμε ποσο δυσκολο ειναι τα πολλά παιδιά.

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Καλη εβδομάδα για οσες έχουν υπέρηχο (εγώ είμαι μια απο αυτές 😅) @Melodia δεν θυμάμαι γιατι δε ξαναπήγα σε εκείνον. Πάντως εψω όμορφες αναμνήσεις. Ηταν τρομερα γλυκουλης!

@Αννούλαααα εγω έβαλα αυχενική πρωι 9.30 που θα είναι σχολείο τα παιδια ομως ο άντρας μου, δεν θελω να κλείνει το μαγαζι παλι(φαρμακείο) ειναι ώρες αιχμής για τα φαρμακεία. Ηδη τώρα διανύουμε την 3η βδομάδα που κλείνει απ τις 13.00 ως τις 14.00 για να παρει τα παιδια και σίγουρα ειναι πρόβλημα. Ευτυχώς που έρχονται 2 βδομάδες γιορτών . Θελω να πιστεύω πως στις 7/1 που θα αρχίσουν παλι, εγώ πλέον θα στέκομαι στα πόδια μου. Θα ειμαι 11η προς 12η. Οσο για την τελευταία σου φράση, συμφωνώ απόλυτα, ειδικα για ζευγάρια που αποφασισαν να κάνουν πανω απο ενα - δύο παιδιά, οφείλουν να στηρίζονται μονο στις δικες τους δυνάμεις (σωματικά, οικονομικά ) διότι οι παππουδες δεν είναι υποχρεωμένοι να φυλάνε τόσα εγγόνια. Ξερουμε ποσο δυσκολο ειναι τα πολλά παιδιά.

Αχχχχ με το καλό να κάνετε τον υπέρηχο να δείτε τα ζουζούνια όσες έχετε αυτή την εβδομάδα κ να ηρεμήσετε... Όταν τα βλέπουμε κ είναι όλα καλά παίρνουμε μια ανάσα... Αχχχχ δεν έχει κάποιο βοηθό? Έχεις δίκιο δύσκολο να κλείνει το μαγαζι...

Πιστεύω κ εγώ ότι θα είσαι καλύτερα εκείνες τις ημέρες ... 

Αχχχχ πόσο θέλω να έρθει η άλλη εβδομάδα μου φαίνεται κοντά κ συνάμα μακριά... ανυπομονώ κ έχω πολύ άγχος...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 54 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Αχχχχ με το καλό να κάνετε τον υπέρηχο να δείτε τα ζουζούνια όσες έχετε αυτή την εβδομάδα κ να ηρεμήσετε... Όταν τα βλέπουμε κ είναι όλα καλά παίρνουμε μια ανάσα... Αχχχχ δεν έχει κάποιο βοηθό? Έχεις δίκιο δύσκολο να κλείνει το μαγαζι...

Πιστεύω κ εγώ ότι θα είσαι καλύτερα εκείνες τις ημέρες ... 

Αχχχχ πόσο θέλω να έρθει η άλλη εβδομάδα μου φαίνεται κοντά κ συνάμα μακριά... ανυπομονώ κ έχω πολύ άγχος...

Εσυ εισαι τυχερή πλησιάζει η αυχενική. Εγώ θέλω ακριβώς εναν μηνα για την αυχενική. Πφφφ πολύ μακρινό.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Καλημέρα σε όλες! Πώς είστε? Εγώ έχω 2-3 ημέρες πολύ κόπωση και συμπτώματα και στη δουλειά φουλ τρέξιμο οπότε πρέπει να ανταπεξέλθω. Το δάχτυλο μου μάλλον το χτύπησα χωρίς να το καταλάβω γιατί με λίγο πάγο ξεπρήστηκε σχεδόν και πονάει πολύ λιγότερο. 

Υπέρηχο έχω κ εγώ την Πέμπτη 🥹🙏 καλά αποτελέσματα σε όλες μας! 

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Καλημέρα σε όλες! Πώς είστε? Εγώ έχω 2-3 ημέρες πολύ κόπωση και συμπτώματα και στη δουλειά φουλ τρέξιμο οπότε πρέπει να ανταπεξέλθω. Το δάχτυλο μου μάλλον το χτύπησα χωρίς να το καταλάβω γιατί με λίγο πάγο ξεπρήστηκε σχεδόν και πονάει πολύ λιγότερο. 

Υπέρηχο έχω κ εγώ την Πέμπτη 🥹🙏 καλά αποτελέσματα σε όλες μας! 

Μπράβο που το δάχτυλο σου είναι καλύτερα... Ρε κορίτσια σε εσάς που δουλεύετε δεν έχω λόγια που αντέχεται... Εγώ σταματούσα αμέσως... Δεν άντεχα με εμετούς κ τέτοια να έχω κ την δουλειά...

Εμένα βγήκαν οι εξετάσεις...καθαρές... Έφυγε το λευκωμα...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...