-
Από την διαχείριση / Admin news
-
14 ώρες πρίν, Nima21 είπε:
Μου φαινεται αδιανόητο να στελνουν μια μερα μετα αποτελέσματα εξετασεων οπως χοριακη.. το θεωρω απαραδεκτο να εχουν τετοια αναμονη και ας ειμαι υπερβολικη! Υπομονη κοριτσι μου και καλη επιτυχια!!!ευχομαι να αξιζει η αναμονη!!!
Κοριτσια ασχετο.. στην εξεταση για το μικροβιωμα μητρας σας εχουν πει οτι μπορειτε να εχετε ελευθερα επαφες τον μηνα που θα το κανετε; Εμενα μου ειπε οτι μπορω ελευθερα.. μονο 2-3 μερες πριν την εξεταση να το αποφυγω..
Το ίδιο μου είπε κι εμένα, 2-3 μέρες πριν την εξέταση καλό θα ήταν να αποφύγουμε και την ημέρα της λήψης υλικού προφανώς. Από την επόμενη ημέρα ελεύθερα, κανονικά.
2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:Εγώ νιώθω κανονικά πονάκια περιόδου, σε σημείο που σκέφτομαι να βάλω σερβιέτα για να σταματήσω να πηγαίνω τουαλέτα να τσεκάρω. Είμαι πεπεισμένη πως θα έρθει, είναι ίδια συμπτώματα.
Τσιμπήματα είχα κ εγώ τις προηγούμενες ημέρες, τώρα όχι πια.
Καλημέρα κορίτσι, εγώ στη θέση σου θα έβαζα ένα σερβιετάκι για να το βγάλω από το μυαλό σου να μην το σκέφτομαι. Θα είχα αποτρελαθεί κυρίως γιατί έτσι ακριβώς ένιωθα και όταν είχα μείνει έγκυος ανεξάρτητα από την κατάληξη. Μιλάμε για πόνο όχι αστεία, σαν να μου έρχεται περίοδος πρώτη μέρα. Ομοίως και η αδερφή μου με δύο παιδιά και στα δύο έτσι ένιωθε.
-
Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️
-
Θέματα
-
- 6.896 απαντήσεις
- 876.791 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 121.837 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.146.109 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 35.727 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 208.611 εμφανίσεις
-
-
-
- 1 απάντηση
- 24 εμφανίσεις
-
- 6.896 απαντήσεις
- 876.776 εμφανίσεις
-
- 393 απαντήσεις
- 17.915 εμφανίσεις
-
- 34 απαντήσεις
- 2.262 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 125 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 111 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 61
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 904 απαντήσεις
- 42.842 εμφανίσεις
-
- 930 απαντήσεις
- 89.960 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 181 εμφανίσεις
-
- 1.724 απαντήσεις
- 215.814 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα