Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το ίδιο μου είπε κι εμένα, 2-3 μέρες πριν την εξέταση καλό θα ήταν να αποφύγουμε και την ημέρα της λήψης υλικού προφανώς. Από την επόμενη ημέρα ελεύθερα, κανονικά. 

Καλημέρα κορίτσι, εγώ στη θέση σου θα έβαζα ένα σερβιετάκι για να το βγάλω από το μυαλό σου να μην το σκέφτομαι. Θα είχα αποτρελαθεί κυρίως γιατί έτσι ακριβώς ένιωθα και όταν είχα μείνει έγκυος ανεξάρτητα από την κατάληξη. Μιλάμε για πόνο όχι αστεία, σαν να μου έρχεται περίοδος πρώτη μέρα. Ομοίως και η αδερφή μου με δύο παιδιά και στα δύο έτσι ένιωθε. 

Έχω βάλει ήδη σερβιετακι κ μίλησα με τη μαία κ μου είπε να πάρω buscopan. Μπορεί όντως να είναι λόγω περιόδου είπε , μπορεί και όχι.

Εν τω μεταξύ από το πρωί πρέπει να έχω πάει τουαλέτα χωρίς υπερβολή 7-8 φορές. Λες και έχω πιει 3-4 λίτρα νερό. Κάθε φορά που πάω λέω σίγουρα θα δω αίμα.

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Καλημέρα σε όλες... Είναι αναλογα... Εμένα στο μητερα τα δύο πρώτα μου το είχε κλείσει ο γιατρός... Κ ήταν κ αυτός μέσα μαζί με τον γιατρό που έκανε την αυχενική... Γράφεται κιόλας ,οπότε θα σου δώσει κ παραπεμπτικό... Στο ρεα πήρα κ στην μικρή κ τώρα κ την έκλεισα μόνη μου...δεν ήταν μέσα στην μικρή κ ούτε κ τώρα νομίζω γιατί φεύγει κ εκτός Αθηνών...

Άσε για τον πονοκέφαλο κ εγώ πέρασα δύσκολη μέρα .. κ ότι ξεκινάει σιγά σιγά τον νιώθω έρχεται.... Ζωή να έχουν τα παιδάκια μου αλλά γίνεται χαμός στο σπίτι κ δεν βοηθάει αυτό καθόλου...

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση κορίτσι μου! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου. Είσαι πραγματικά ηρωίδα που έχεις και παιδάκια και παράλληλα την εγκυμοσύνη! Σας θαυμάζω απεριόριστα εσάς που το περνάτε αυτό! Εμένα είναι η 1η μου εγκυμοσύνη και όλα μου φαίνονται παράξενα, όλα είναι καινούρια κι έχω αρκετό άγχος🫣 άρα μπορεί να μου κλείσει η γιατρός και να είναι κι εκείνη μαζί. Μια χαρά! Φαντάζομαι ο σύντροφος μπαίνει κανονικά μαζί ε? Γιατί εμείς σε όλα πάμε μαζί🥹

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 394
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 20 λεπτά , Eustathia είπε:

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση κορίτσι μου! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου. Είσαι πραγματικά ηρωίδα που έχεις και παιδάκια και παράλληλα την εγκυμοσύνη! Σας θαυμάζω απεριόριστα εσάς που το περνάτε αυτό! Εμένα είναι η 1η μου εγκυμοσύνη και όλα μου φαίνονται παράξενα, όλα είναι καινούρια κι έχω αρκετό άγχος🫣 άρα μπορεί να μου κλείσει η γιατρός και να είναι κι εκείνη μαζί. Μια χαρά! Φαντάζομαι ο σύντροφος μπαίνει κανονικά μαζί ε? Γιατί εμείς σε όλα πάμε μαζί🥹

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου...κ εσείς με το καλό να έρθει το μωράκι σας κ μα ολοκληρωθεί η ευτυχία σας ... 

Ναι μπαίνει κανονικά μέσα φυσικά... 

Λογικά θα σας τα πει όλα στο επόμενο ραντεβού κ θα σας κατατοπίσει... Που θα την κάνετε? Γνωρίζεις? Ρώτησε κιόλας αν είναι παρούσα την ώρα της εξετάσεις η γιατρός...

Είναι λίγο πιο δύσκολα όταν έχεις παιδάκια η αλήθεια είναι... Αλλά όλα γίνονται εμείς οι γυναίκες όλα τα μπορούμε... Ποτέ έχεις Πητ?

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 3 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου...κ εσείς με το καλό να έρθει το μωράκι σας κ μα ολοκληρωθεί η ευτυχία σας ... 

Ναι μπαίνει κανονικά μέσα φυσικά... 

Λογικά θα σας τα πει όλα στο επόμενο ραντεβού κ θα σας κατατοπίσει... Που θα την κάνετε? Γνωρίζεις? Ρώτησε κιόλας αν είναι παρούσα την ώρα της εξετάσεις η γιατρός...

Είναι λίγο πιο δύσκολα όταν έχεις παιδάκια η αλήθεια είναι... Αλλά όλα γίνονται εμείς οι γυναίκες όλα τα μπορούμε... Ποτέ έχεις Πητ?

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, επίσης με το καλό να υποδεχτείτε το νέο μέλος της οικογένειας σας❤️ ΠΗΤ έχω 20/07 προς το παρόν αλλά πιστεύω θα ψιλοαλλαξει στην πορεία. Εσύ? 

Σήμερα μπαίνω στη 10η εβδομάδα (9+0, αλλάζω εβδομάδα κάθε Κυριακή). 

Δεν γνωρίζω πού θα την κάνουμε ακόμη, θα περιμένω την Πέμπτη να μας τα πει αναλυτικά. Θα με βόλευε ΙΑΣΩ που είναι και κοντά μας. Αλλά θα δούμε 🤷

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Eustathia είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, επίσης με το καλό να υποδεχτείτε το νέο μέλος της οικογένειας σας❤️ ΠΗΤ έχω 20/07 προς το παρόν αλλά πιστεύω θα ψιλοαλλαξει στην πορεία. Εσύ? 

Σήμερα μπαίνω στη 10η εβδομάδα (9+0, αλλάζω εβδομάδα κάθε Κυριακή). 

Δεν γνωρίζω πού θα την κάνουμε ακόμη, θα περιμένω την Πέμπτη να μας τα πει αναλυτικά. Θα με βόλευε ΙΑΣΩ που είναι και κοντά μας. Αλλά θα δούμε 🤷

Κ εγώ κάθε Κυριακή αλλάζω ... Σήμερα είμαι 10+0... Πητ 13/7... Αλλά κ εμένα θα αλλάξει σίγουρα βάση 3ης καισαρικής κ με διαβήτη κύησης με βλέπω για Ιούνιο...ο γιατρός είπε σίγουρα στις 38... Κ θα δούμε βάση διαβήτη αν πάμε κ νωρίτερα... Το 1ο το γέννησα στις 40 κ το 2ο στις 39 ακριβώς... Άντε να δούμε είμαι πολλη αγχωμενη με το σάκχαρο..κάθε εγκυμοσύνη κ χειρότερα με πάει από καμπύλη...

πρίν από 24 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Κ εγώ κάθε Κυριακή αλλάζω ... Σήμερα είμαι 10+0... Πητ 13/7... Αλλά κ εμένα θα αλλάξει σίγουρα βάση 3ης καισαρικής κ με διαβήτη κύησης με βλέπω για Ιούνιο...ο γιατρός είπε σίγουρα στις 38... Κ θα δούμε βάση διαβήτη αν πάμε κ νωρίτερα... Το 1ο το γέννησα στις 40 κ το 2ο στις 39 ακριβώς... Άντε να δούμε είμαι πολλη αγχωμενη με το σάκχαρο..κάθε εγκυμοσύνη κ χειρότερα με πάει από καμπύλη...

Έχουμε ακριβώς 1 εβδομάδα διαφορά δηλαδή 😊 εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην έχεις θέμα με το σάκχαρο. Θα το παρακολουθείς οπότε θα είσαι μια χαρά ❤️

Εγώ από χθες βράδυ έχω πάθει ένα άκυρο πράγμα, το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού χεριού άρχισε να πονάει και να πρήζεται. Μόνο αυτό το δάχτυλο. Και σήμερα ξύπνησα είναι περισσότερο πρησμένο, πονάει, δεν μπορώ να το λύγισω καλά. Και δεν το έχω χτυπήσει 🤷

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Eustathia είπε:

Έχουμε ακριβώς 1 εβδομάδα διαφορά δηλαδή 😊 εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην έχεις θέμα με το σάκχαρο. Θα το παρακολουθείς οπότε θα είσαι μια χαρά ❤️

Εγώ από χθες βράδυ έχω πάθει ένα άκυρο πράγμα, το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού χεριού άρχισε να πονάει και να πρήζεται. Μόνο αυτό το δάχτυλο. Και σήμερα ξύπνησα είναι περισσότερο πρησμένο, πονάει, δεν μπορώ να το λύγισω καλά. Και δεν το έχω χτυπήσει 🤷

Καλό είναι μιλήσεις με τον γιατρό σου για το δάκτυλο αν όντως σε ενοχλεί αρκετά  . Σίγουρα δεν το μαγκωσες πουθενά ? Γενικά τα περίεργα πρηξιματα τώρα πρέπει να τα αναφέρεις στο γυναικολόγο σου γιατί υπάρχουν διάφορες καταστάσεις που μπορεί να κρύβονται Κ πρέπει να είναι ενήμερος . 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , linaa είπε:

Καλό είναι μιλήσεις με τον γιατρό σου για το δάκτυλο αν όντως σε ενοχλεί αρκετά  . Σίγουρα δεν το μαγκωσες πουθενά ? Γενικά τα περίεργα πρηξιματα τώρα πρέπει να τα αναφέρεις στο γυναικολόγο σου γιατί υπάρχουν διάφορες καταστάσεις που μπορεί να κρύβονται Κ πρέπει να είναι ενήμερος . 

Συμφωνώ.... @Eustathia μιλά με την γιατρό σου... Δεν ξέρω αν είναι από την εγκυμοσύνη,όμως ανάφερε το μήπως πρέπει να πράξεις ανάλογος... Δηλαδή μήπως σου δώσει κάτι? Δεν ξέρω ...εγώ θα έπαιρνα κ σήμερα τηλέφωνο... Αν έχεις νεότερα πες μας...

πρίν από 49 λεπτά , linaa είπε:

Δεν θυμάμαι να το χτυπάω κάπου 🤷 το θέμα είναι ότι μόνο αυτό είναι πρησμένο κ πονάει, τα υπόλοιπα δάχτυλα είναι μια χαρά. Καθόλου πρήξιμο. Ναι θα το δω αν είναι κ θα επικοινωνήσω τι να πω πια. Όλα παράξενα.. 

πρίν από 26 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Συμφωνώ.... @Eustathia μιλά με την γιατρό σου... Δεν ξέρω αν είναι από την εγκυμοσύνη,όμως ανάφερε το μήπως πρέπει να πράξεις ανάλογος... Δηλαδή μήπως σου δώσει κάτι? Δεν ξέρω ...εγώ θα έπαιρνα κ σήμερα τηλέφωνο... Αν έχεις νεότερα πες μας...

Κορίτσια μου ευχαριστώ για την καθοδήγηση! Σκέφτηκα μήπως επειδή είναι 1 δάχτυλο μόνο και όχι όλα πρησμένα, να αναμένω λίγο. Αλλά μιας κ μου το λέτε ίσως επικοινωνήσω σήμερα κιόλας. 

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κορίτσια μου! Χθες ηταν σχετικά καλη ημέρα. Χωρίς σπασμούς για εμετό. Βοηθησαν τα φάρμακα.

Σήμερα δεν ηθελα να παρω primperan αλλα δεν ημουν και τοσο καλα. Αρκετή αναγουλα και τα πάντα να μου μυρίζουν. Ούτε λόγος να σηκωθώ απ το κρεβάτι.

Αλήθεια, υπάρχει και αλλη κοπέλα που να ειναι όλη μέρα τεζα στο κρεβάτι; Δεν το αντέχω άλλο. Ούτε μέχρι το σαλονι δεν πάω. Με ενοχλούν πολυ και οι μυρωδιές. Δεν ξερω... Πηρα τελικά primperan, για να μπορέσω να φαω έστω σήμερα που ειναι ο άντρας μου εδώ, γιατι από αύριο παλι μονη όλη μέρα και θα τη βγάζω με ξηρούς καρπούς.

@Melodia ειμαι 8+3 σημερα έκλεισα αυχενική για 16/1 που θα ειμαι 13+0.  Τετάρτη έχω γιατρό και ειμαι πολυ φοβισμένη. Δεν ανυπομονώ. 1ον σκέφτομαι πως θα καταφέρω να παω αν εξακολουθώ να είμαι έτσι και απο την άλλη φοβάμαι μην ακούσω κάτι άσχημο.

@Eustathia εχω να φάω φαγητό ακριβώς 1 μηνα (απο 14/11 ειχε κοπει η ορεξη χωρις ομωσ να εχω αναγουλες)  ξέρεις πως ονειρεύομαι να παω κι εγώ Πάρνηθα και να φαω ολη την ταβέρνα; Αχχαχα και αρνια και κοντοσούβλια και τυροκαυτερες. Οπως τρωνε κάτι κορεάτες στο YouTube και fb, αν εχεις δει.

Εχω χάσει κιλά και τρομάζω ετσι οπως ειμαι. Κοκκαλα παντου, τα μαλλια μου θαμπά σαν άχυρο ,το πρόσωπο χλωμό το δερμα μονίμως τραχύ και σαν ξεπουπουλιασμενου κοτόπουλου.. Πειναω και διψάω αλλα τα πάντα με αηδιάζουν.

yplDp3.png

πρίν από 54 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλημερα κορίτσια μου! Χθες ηταν σχετικά καλη ημέρα. Χωρίς σπασμούς για εμετό. Βοηθησαν τα φάρμακα.

Σήμερα δεν ηθελα να παρω primperan αλλα δεν ημουν και τοσο καλα. Αρκετή αναγουλα και τα πάντα να μου μυρίζουν. Ούτε λόγος να σηκωθώ απ το κρεβάτι.

Αλήθεια, υπάρχει και αλλη κοπέλα που να ειναι όλη μέρα τεζα στο κρεβάτι; Δεν το αντέχω άλλο. Ούτε μέχρι το σαλονι δεν πάω. Με ενοχλούν πολυ και οι μυρωδιές. Δεν ξερω... Πηρα τελικά primperan, για να μπορέσω να φαω έστω σήμερα που ειναι ο άντρας μου εδώ, γιατι από αύριο παλι μονη όλη μέρα και θα τη βγάζω με ξηρούς καρπούς.

@Melodia ειμαι 8+3 σημερα έκλεισα αυχενική για 16/1 που θα ειμαι 13+0.  Τετάρτη έχω γιατρό και ειμαι πολυ φοβισμένη. Δεν ανυπομονώ. 1ον σκέφτομαι πως θα καταφέρω να παω αν εξακολουθώ να είμαι έτσι και απο την άλλη φοβάμαι μην ακούσω κάτι άσχημο.

@Eustathia εχω να φάω φαγητό ακριβώς 1 μηνα (απο 14/11 ειχε κοπει η ορεξη χωρις ομωσ να εχω αναγουλες)  ξέρεις πως ονειρεύομαι να παω κι εγώ Πάρνηθα και να φαω ολη την ταβέρνα; Αχχαχα και αρνια και κοντοσούβλια και τυροκαυτερες. Οπως τρωνε κάτι κορεάτες στο YouTube και fb, αν εχεις δει.

Εχω χάσει κιλά και τρομάζω ετσι οπως ειμαι. Κοκκαλα παντου, τα μαλλια μου θαμπά σαν άχυρο ,το πρόσωπο χλωμό το δερμα μονίμως τραχύ και σαν ξεπουπουλιασμενου κοτόπουλου.. Πειναω και διψάω αλλα τα πάντα με αηδιάζουν.

Μπράβο κορίτσι μου που είσαι κάπως καλύτερα... Όλα καλά θα είναι κ με τον γιατρό να μην φοβάσαι...είπαμε δεν κάνουμε δεύτερες σκέψεις...

Πόσο σε καταλαβαίνω σε αρκετά να ξέρεις... Κ εγώ πεινάω δειψαω... Κ την πείνα θα την έχω μεχρι το τέλος πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά...αλλά μόλις το κρατάς στα χέρια σου δια μαγείας όλα εξαφανίζονται... Αξίζει η κάθε θυσία που κάνουμε... 

• Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Αννούλαααα είπε:

Μπράβο κορίτσι μου που είσαι κάπως καλύτερα... Όλα καλά θα είναι κ με τον γιατρό να μην φοβάσαι...είπαμε δεν κάνουμε δεύτερες σκέψεις...

Πόσο σε καταλαβαίνω σε αρκετά να ξέρεις... Κ εγώ πεινάω δειψαω... Κ την πείνα θα την έχω μεχρι το τέλος πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά...αλλά μόλις το κρατάς στα χέρια σου δια μαγείας όλα εξαφανίζονται... Αξίζει η κάθε θυσία που κάνουμε... 

Σίγουρα, να πάνε ολα καλα και χαλάλι ολα!! Και οι αναγουλες και οι διψες και οι πεινες και τα ατελείωτα άγχη. Εσυ δεν εχεις δει βελτίωση; Εισαι σχεδον 11η πλέον;

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

Σίγουρα, να πάνε ολα καλα και χαλάλι ολα!! Και οι αναγουλες και οι διψες και οι πεινες και τα ατελείωτα άγχη. Εσυ δεν εχεις δει βελτίωση; Εισαι σχεδον 11η πλέον;

Λοιπόν από χθες είμαι καλύτερα .  Κ σήμερα μπορώ να πω ότι μόνο πονοκέφαλος με έπιασε κ μου έφυγε μόνος του δεν πήρα κάτι... Ούτε εμετό έχω κάνει... Τώρα είναι δεν είναι όλα καλά θα δείξει στις 27 του μήνα...  Πόσο θα ήθελα να πάω άλλη μια φορά στον γιατρό... αγχώνομαι ότι θα πάω στην αυχενική κ δεν θα ακούσω καρδιά... Πφφφφ τι πράγμα κ αυτό...αλλά λέω ότι είναι να γίνει θα γίνει ότι κ να σκέφτομαι...πριν λίγο ήπια κ νεράκι λίγο παραπάνω...σχεδόν ικανοποιηθηκα... Ήθελα κι άλλο,φοβήθηκα ομως λέω μην βγάλω το φαγητό που έφαγα...αλλά ήπια σε σύγκριση άλλες φορές που εβρεχα μόνο τα χείλη...

Αχχχχ 10 ακριβώς σήμερα ...την άλλη βδομάδα έχω την αυχενική...  Θα είμαι 11+5 όταν την κάνω...

Καλησπέρα σας κορίτσια ....γύρισα και από το ραντεβού με αιματολογο ...επί της ουσίας μου έγραψε τις εξετάσεις θρομβοφιλιας και μου είπε ότι εφόσον δούμε και στο επόμενο ραντεβού οτι μειώνεται και άλλο το αιμάτωμα να ξεκινήσουμε ξανά αντιπικτικες.

Εμείς θα κάνουμε την αυχενική στο έμβρυο στον Κο Παπαπαναγιωτου όπου κάναμε και στην 1η εγκυμοσύνη 

Επίσης ξερω ότι με το παραπεμπτικό κάνουν και στο Έλενα αλλά και στο Αλεξάνδρας αλλά δεν επιτρέπεται να μπει ο σύζυγός 

πρίν από 35 λεπτά , Melodia είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια ....γύρισα και από το ραντεβού με αιματολογο ...επί της ουσίας μου έγραψε τις εξετάσεις θρομβοφιλιας και μου είπε ότι εφόσον δούμε και στο επόμενο ραντεβού οτι μειώνεται και άλλο το αιμάτωμα να ξεκινήσουμε ξανά αντιπικτικες.

Εμείς θα κάνουμε την αυχενική στο έμβρυο στον Κο Παπαπαναγιωτου όπου κάναμε και στην 1η εγκυμοσύνη 

Επίσης ξερω ότι με το παραπεμπτικό κάνουν και στο Έλενα αλλά και στο Αλεξάνδρας αλλά δεν επιτρέπεται να μπει ο σύζυγός 

Άντε, δεν επιτρέπεται να μπει ο σύζυγος? Πρώτη φορά το ακούω ...

Εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα,όλα να πάνε τέλεια... Αντιπηκτικες έκανα στην μικρή λόγω παλινδρομης κύησης προληπτικά... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 43 λεπτά , Melodia είπε:

Α ειναι πολυ γλυκος ο Παπαπαναγιωτου. Ειχα παει σε αυτον στο πρωτο μου παιδάκι , μια φορα, νομίζω για αυχενική; Ειναι ηρεμος και αγχολυτικος... Εγω θα την κανω στον Παφιλη. Επισης πολύ καλός.

πρίν από 8 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Άντε, δεν επιτρέπεται να μπει ο σύζυγος? Πρώτη φορά το ακούω ...

Εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα,όλα να πάνε τέλεια... Αντιπηκτικες έκανα στην μικρή λόγω παλινδρομης κύησης προληπτικά... 

Εγω δυστυχώς σε ολες τις εξετάσεις μονη μου θα πηγαίνω. Και στον γιατρό αλλα και στους μεγάλους υπερήχους. Δεν εχουμε βοηθεια με τον άντρα μου για τα παιδια. Τον γιατρό ο άντρα μου, θα τον γνωρίσει στην γέννα, αν πανε όλα καλά... 

Εφόσον σήμερα έκλεισες την 10η θεωρώ λογικό να είσαι καλυτερα. Πόσο ανυπομονώ γι αυτή την μέρα... Κάθε πρωί λεω.. ποσο ειμαι σημερα.. 8+3 χαθηκε να ειμαι 28+3;;

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...