Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Rozi92 είπε:

Ναι περίμενα το σκ που μας πέρασε κι ένιωθα λίγα πονακια. Αλλά παράλληλα είχα και τσιμπιματακια ειδικά όταν ήθελα τσισα...δεν ξέρω γιατί.  Γενικά παρατήρησα ότι πήγαινα τουαλέτα συχνά. Μετά σταμάτησαν... 

Εγώ νιώθω κανονικά πονάκια περιόδου, σε σημείο που σκέφτομαι να βάλω σερβιέτα για να σταματήσω να πηγαίνω τουαλέτα να τσεκάρω. Είμαι πεπεισμένη πως θα έρθει, είναι ίδια συμπτώματα.

Τσιμπήματα είχα κ εγώ τις προηγούμενες ημέρες, τώρα όχι πια.

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Έλα κ εγώ Δεκέμβριο γέννησα...πόσο του μήνα? Εγώ 8...

Τώρα είμαι 9+6... Εγώ έχω Πητ 13/7... Αλλά σαν 3η καισαρική κ διαβήτη κύησης με βλέπω για Ιούνιο...

Να ξεκουράζεσαι...με το καλό να πας κ να έχεις καλά αποτελέσματα...καλά έκανες κ με την δουλειά σου κ εγώ όταν μάθαινα τις εγκυμοσύνες μου κατευθείαν σταματούσα ...όλα καλά θα πάνε...

2.12 γέννησα την μικρή μου ...μπράβο οπότε έχεις να περιμένεις σε λίγες μέρες την αυχενική ....αχχ ποσο μαρεσουν οι οικογένειες με 3παιδακια είναι πολύ ωραία .....με το καλό όλα να έρθουν ..

Αυτήν την φορά ανακάλυψες ότι έχεις διαβήτη η είχες και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες ;

πρίν από 1 λεπτό , MYRTO7 είπε:

Όχι, τίποτα από τα δύο. Μεταξύ των 2 υπέρηχων μεσολάβησαν 2 μέρες και ήταν τελείως χαλαρές μέρες. 
Είμαι 7 εβδομάδων. 6+3 έκανα πρώτο υπέρηχο κ άκουσα καρδούλα, 6+5 φάνηκε το αιμάτωμα 

Είμαι από Γιάννενα, ο γιατρός μου είναι εδώ

Οκ μαζί είμαστε ...στις εβδομάδες κοίταξε να είσαι ξεκουραστη και όσο μπορείς ξαπλωμένη να το βοηθήσεις ώστε να απορροφηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα....από την ημέρα που το έμαθα επί τούτου είμαι ξαπλωμένη κάνω τα απολύτως βασικά μην σου πω ούτε και αυτά ....μπας και απορροφηθεί να ηρεμήσουμε λιγάκι ...η μοναδική βόλτα μου χθες μέχρι το γιατρό και μετά που γύρισαμε με σύζυγο φάγαμε κάτι έξω και ψωνισαμε 2πραγματακια που θέλαμε ..κατά αλλά ξαπλωμένη ...ποτέ έχεις ραντεβού ;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 393
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Melodia είπε:

2.12 γέννησα την μικρή μου ...μπράβο οπότε έχεις να περιμένεις σε λίγες μέρες την αυχενική ....αχχ ποσο μαρεσουν οι οικογένειες με 3παιδακια είναι πολύ ωραία .....με το καλό όλα να έρθουν ..

Αυτήν την φορά ανακάλυψες ότι έχεις διαβήτη η είχες και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες ;

Οκ μαζί είμαστε ...στις εβδομάδες κοίταξε να είσαι ξεκουραστη και όσο μπορείς ξαπλωμένη να το βοηθήσεις ώστε να απορροφηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα....από την ημέρα που το έμαθα επί τούτου είμαι ξαπλωμένη κάνω τα απολύτως βασικά μην σου πω ούτε και αυτά ....μπας και απορροφηθεί να ηρεμήσουμε λιγάκι ...η μοναδική βόλτα μου χθες μέχρι το γιατρό και μετά που γύρισαμε με σύζυγο φάγαμε κάτι έξω και ψωνισαμε 2πραγματακια που θέλαμε ..κατά αλλά ξαπλωμένη ...ποτέ έχεις ραντεβού ;

Μου είπε πως καλό είναι να έχουν σταματήσει τα καφέ υγρά για να γίνει ο υπέρηχος κ ακόμη καλύτερα να ολοκληρωθεί κ η αγωγή οπότε λογικά προς τέλος της εβδομάδας αρχές της επόμενης! Προσπαθώ να είμαι είτε ξάπλα είτε σε καρέκλα, να μην κουράζομαι ❤️ Εύχομαι τα καλύτερα για όλες μας!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

πρίν από 3 λεπτά , Melodia είπε:

Βγήκες εσύ,μπήκα εγώ 🤣🤣🤣🤣 

Στο 1ο μου,μου βγήκε από την καμπύλη κ μετά τα κατάφερα με μετρήσεις κ διατροφή .. στην μικρή από την αρχή είχα... Διατροφή μετρησεις,αλλά στον 6ο μήνα μπήκα στην ινσουλίνη... Τώρα με βλέπω να μου δίνει ινσουλίνη στις 23 του μήνα...δηλαδή κάθε φορά κ χειρότερα...

Την μικρή την γέννησα στο ρεα,γιατί άλλαξε νοσοκομεία ο γιατρός μου... αυχενική έκλεισα στο ρεα στις 27 του μήνα... ανυπομονώ...

Ωραίες αναμνήσεις έχω από το μητέρα... Από το Ρέα δεν θα το έλεγα... Αλλά τι να κάνεις... Όπου είναι ο γιατρός...

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 3 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Βγήκες εσύ,μπήκα εγώ 🤣🤣🤣🤣 

Στο 1ο μου,μου βγήκε από την καμπύλη κ μετά τα κατάφερα με μετρήσεις κ διατροφή .. στην μικρή από την αρχή είχα... Διατροφή μετρησεις,αλλά στον 6ο μήνα μπήκα στην ινσουλίνη... Τώρα με βλέπω να μου δίνει ινσουλίνη στις 23 του μήνα...δηλαδή κάθε φορά κ χειρότερα...

Την μικρή την γέννησα στο ρεα,γιατί άλλαξε νοσοκομεία ο γιατρός μου... αυχενική έκλεισα στο ρεα στις 27 του μήνα... ανυπομονώ...

Είναι καλύτερο το Ρέα για πες εντυπώσεις ;;;

Τουλάχιστον το παρακολουθείς αυτό έχει σημασία ...

Ναι ναι ισχύει ..θ μπορούσαμε να ήμασταν και μαζί χαχαχαχα την ίδια μέρα ...

πρίν από 6 λεπτά , MYRTO7 είπε:

Μου είπε πως καλό είναι να έχουν σταματήσει τα καφέ υγρά για να γίνει ο υπέρηχος κ ακόμη καλύτερα να ολοκληρωθεί κ η αγωγή οπότε λογικά προς τέλος της εβδομάδας αρχές της επόμενης! Προσπαθώ να είμαι είτε ξάπλα είτε σε καρέκλα, να μην κουράζομαι ❤️ Εύχομαι τα καλύτερα για όλες μας!!!!!

Όλα καλά θα πάνε θα το δεις ... Αισιοδοξία και χαμόγελο και όλο θα αντιμετωπιστούν 😃

πρίν από 1 λεπτό , Melodia είπε:

Είναι καλύτερο το Ρέα για πες εντυπώσεις ;;;

Τουλάχιστον το παρακολουθείς αυτό έχει σημασία ...

Ναι ναι ισχύει ..θ μπορούσαμε να ήμασταν και μαζί χαχαχαχα την ίδια μέρα ...

Όλα καλά θα πάνε θα το δεις ... Αισιοδοξία και χαμόγελο και όλο θα αντιμετωπιστούν 😃

Όχι όχι ούτε καν... Μητέρα μακράν...  Σε ποιο δωμάτιο ήσουν?

Στο ρεα όλα βίαια... Ερχόντουσαν πατούσαν με δύναμη την κοιλιά ... Ούτε μου έδειξαν πως να σηκώνομαι από το κρεβάτι... (Καλά θυμόμουν εγώ...αλλά λέω μια κοπέλα που δεν ξέρει είναι απαράδεκτο) Ερχόντουσαν να αλλάξουν σεντόνια κ σου έλεγαν άντε σήκω... Φυσικά εγώ τους την έλεγα... Είχα την μικρή μενν δύο μέρες,δεν με ενημέρωναν πως πάει...έπρεπε εσύ να κατέβεις κάτω...τι να πρώτο θυμηθώ...

Σταε μεσα της χρονιάς ο γιατρός μου θα μπει μάλλον κ σε δημόσιο κ το σκέφτομαι να σου πω την αλήθεια...πρώτα ο Θεός να φτάσουμε εκεί... Να πάρω μονοκλινο λουξ είναι 400-500 ευρώ... Αν τον προλάβουμε φυσικά...αλλιώς Ρέα πάλι...

Ο διαβήτης δύσκολο πολύ...πέρα ότι αγχώνεσαι κ φοβάσαι...δεν μπορεις να φας ότι θες κ όσο θες... Γλυκά φυσικά τέλος... Δύσκολο δύσκολο... Με το καλό να έρθει...κορίτσια άλλο εγώ δεν κάνω έκλεισα ....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Όχι όχι ούτε καν... Μητέρα μακράν...  Σε ποιο δωμάτιο ήσουν?

Στο ρεα όλα βίαια... Ερχόντουσαν πατούσαν με δύναμη την κοιλιά ... Ούτε μου έδειξαν πως να σηκώνομαι από το κρεβάτι... (Καλά θυμόμουν εγώ...αλλά λέω μια κοπέλα που δεν ξέρει είναι απαράδεκτο) Ερχόντουσαν να αλλάξουν σεντόνια κ σου έλεγαν άντε σήκω... Φυσικά εγώ τους την έλεγα... Είχα την μικρή μενν δύο μέρες,δεν με ενημέρωναν πως πάει...έπρεπε εσύ να κατέβεις κάτω...τι να πρώτο θυμηθώ...

Σταε μεσα της χρονιάς ο γιατρός μου θα μπει μάλλον κ σε δημόσιο κ το σκέφτομαι να σου πω την αλήθεια...πρώτα ο Θεός να φτάσουμε εκεί... Να πάρω μονοκλινο λουξ είναι 400-500 ευρώ... Αν τον προλάβουμε φυσικά...αλλιώς Ρέα πάλι...

Ο διαβήτης δύσκολο πολύ...πέρα ότι αγχώνεσαι κ φοβάσαι...δεν μπορεις να φας ότι θες κ όσο θες... Γλυκά φυσικά τέλος... Δύσκολο δύσκολο... Με το καλό να έρθει...κορίτσια άλλο εγώ δεν κάνω έκλεισα ....

Τόσο χάλια στο Ρέα ;;;;και λένε ότι είναι καινούργιο πιο ευγενικοί ...ξέρεις τι το σκεφτόμουν και εγώ για δημόσιο ...και όντως να ναι λες ένα μονοκλινο λουξ ...το μόνο που με προβληματίζει είναι η αναισθησία ...έχω ακούσει διάφορα ...άλλοι κάνουν επισκλυριδειο άλλα τις βλέπεις και είναι σαν κοτόπουλα όλες τις μανουλες ξαπλωμένες ...άλλες τους κάνουν ολικη αναισθησία....δεν ξέρω ....να σου πω την αλήθεια ..εμένα είναι Μητέρα ο γιατρός μου αλλά αν του πω ας πούμε πάμε Ρέα θα έρθει ...

Ε ναι τα 3παιδακια είναι ιδανικα ...

Σε δίκλινο ήμουν δεν θυμάμαι νούμερο ..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Melodia είπε:

Τόσο χάλια στο Ρέα ;;;;και λένε ότι είναι καινούργιο πιο ευγενικοί ...ξέρεις τι το σκεφτόμουν και εγώ για δημόσιο ...και όντως να ναι λες ένα μονοκλινο λουξ ...το μόνο που με προβληματίζει είναι η αναισθησία ...έχω ακούσει διάφορα ...άλλοι κάνουν επισκλυριδειο άλλα τις βλέπεις και είναι σαν κοτόπουλα όλες τις μανουλες ξαπλωμένες ...άλλες τους κάνουν ολικη αναισθησία....δεν ξέρω ....να σου πω την αλήθεια ..εμένα είναι Μητέρα ο γιατρός μου αλλά αν του πω ας πούμε πάμε Ρέα θα έρθει ...

Ε ναι τα 3παιδακια είναι ιδανικα ...

Σε δίκλινο ήμουν δεν θυμάμαι νούμερο ..

Όχι όχι Ρέα ούτε καν...κατά την γνώμη μου πάντα... Ξέρω εγώ... Τόσες φορές έχουν κάνει επισκλυριδειο,ξέρω εγώ ρε γαμωτο μου... Πφφφφ ....για 3-4 μέρες είναι πόσα λεφτά... Κ τώρα κ με την δουλειά το σκέφτομαι...

πρίν από 3 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Όχι όχι Ρέα ούτε καν...κατά την γνώμη μου πάντα... Ξέρω εγώ... Τόσες φορές έχουν κάνει επισκλυριδειο,ξέρω εγώ ρε γαμωτο μου... Πφφφφ ....για 3-4 μέρες είναι πόσα λεφτά... Κ τώρα κ με την δουλειά το σκέφτομαι...

Άσε που από Γενάρη του 2023 το Ρέα την καισαρική την πήγε 2080€ το τρίκλινο...🤣🤣🤣🤣 Ότι να ναι... Εμείς τιμοκατάλογο ξέραμε 1750? Κάπου εκεί... Κ στην εισαγωγή που γεννησαμε Γενάρη...μας ενημέρωσαν... Αλλά μας λέει σας κάνουμε δώρο τις πρώτες φωτογραφίες του μωρου... Ότι να ναι...

Καλησπέρα κορίτσια! Πώς είστε? Καλώς ήρθατε οι νέες προσθήκες❤️ ωραία παρέα έχουμε φτιάξει, αλλά παρακολουθώ όσο μπορώ. Είναι λίγο χαοτική η δομή του φόρουμ, μια ομαδική βαιμπερ θα ήταν τέλεια. Εμένα που μου είπε η γιατρός αναρρωτική κ ξεκούραση, έχω ξεπατωθεί με δουλειά κ μεταπτυχιακό. Ευτυχώς ο σύντροφός μου κάνει όλες τις δουλειές σπιτιού κ λοιπές υποχρεώσεις. Εν τω μεταξύ σήμερα ήταν μια ωραία μέρα πήγαμε μια μίνι εκδρομή, βγήκαμε κ για φαγητό γιατί σταμάτησαν τα μπεζ υγρά αρκετά κ χωρίς να παρω προγεστερόνη (μου είπε η γιατρός οτι μονο αν με βοηθήσει ψυχολογικά γιατί γενικά δεν θα κάνει κάτι, δεν υπάρχει σε κατι να με βοηθήσει)... Αλλάααααα άρχισαν οι πονοκέφαλοι που λέγατε. Έχω πεθάνει ολη μερα δεν ηρέμησα σαν να με βαράνε με σφυριά. Ώσπου δεν άντεξα τώρα κ πήρα 1 ντεπον μαξιμουμ (1g).Υποφέρω... 🤕

1 hour ago, MYRTO7 είπε:

Όχι, τίποτα από τα δύο. Μεταξύ των 2 υπέρηχων μεσολάβησαν 2 μέρες και ήταν τελείως χαλαρές μέρες. 
Είμαι 7 εβδομάδων. 6+3 έκανα πρώτο υπέρηχο κ άκουσα καρδούλα, 6+5 φάνηκε το αιμάτωμα 

Είμαι από Γιάννενα, ο γιατρός μου είναι εδώ

Συμπατριώτες είμαστε ❤️ κ εγώ από Γιάννενα είμαι, ήρθα για σπουδές Αθήνα και έμεινα εδώ 😇 θα ανέβουμε για Χριστούγεννα στην οικογένειά μου! 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα στα κορίτσια; πως είστε; πως πάτε; ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά. Την Πέμπτη έκανα τον δεύτερο υπέρηχο στην γυναικολόγο είδαμε εμβρυο καθαρά  ακούσαμε την καρδούλα του με 128 παλμούς... σύμφωνα με την ΤΕΡ ήμουν 7 κ4 αλλά ο υπέρηχος το έβγαζε 6 κ 2... θα ξεκαθαρίσει στην αυχενική που έκλεισα στις 17 Ιανουαρίου και ανυπομονώ τόσο πολύ. Από συμπτωματα σταθερά συχνοουρια ανακατωσουρες πονο στο στήθος κ σήμερα είχα και ζαλάδες για πρώτη φορά. Καμία σχέση με τη πρώτη εγκυμοσύνη που είχα απλά πρωινή αδιαθεσία η οποία με μια εκκένωση στομάχου😜πέρναγε απευθείας..εύχομαι τα καλύτερα σε ολες 🥰

• Μου αρέσει 2

@Melodia και @MYRTO7 σας έχω μπερδέψει λίγο. Ειστε και οι δυο με το αιμάτωμα και σας μπερδεύω. Θα σας μάθω στην πορεία... Εύχομαι κορίτσια μου, στο επόμενο υπέρηχο να είστε πεντακάθαρες ❤️

@Semi92 Εγω στις 16/1 αυχενική αν δεν κάνω λάθος. Αργουμε πολύ... Την Τετάρτη που μας έρχεται θα εχω και τον επόμενο υπέρηχο, οπότε ελπίζω να πάρω μιαν ανάσα τουλάχιστον. Αν και θα αργήσω να ηρεμήσω εγώ λόγω των συνθηκών της κύησης...

Το primperan νομίζω κατι έκανε ρε κορίτσια. Οκ δεν σηκωθηκα απ το κρεβατι, δεν μπορεσα. Αλλα δεν έχω σπασμούς σήμερα και εφαγα και λιγη σουπα που εχω να φαω φαγητο... Πολύ καιρό. Σε λιγο θα παρω και τo nuperal και εύχομαι να ξεραθω στον ύπνο.

@Eustathia ποσο ζηλεψα που βγήκατε εξω για φαγητό. Εχω να βγω εξω 3 βδομάδες;; Κάπου εκεί. Δεν εχω δυναμεις για τίποτα πλεον. Ανυπομονώ να το ζήσω κι εγω αυτό.

@Αννούλαααα εγώ ρεα γεννησα και τα 4. Και για το Ρεα ειναι αυτο που λεμε "κάθε χρόνο και χειρότερα" το '15 ήταν όνειρο. Το '18 καλο το '19 χάλια το '21 του έψαχνες. Αν ολα πανε καλα με αυτήν την εγκυμοσύνη , επειδή άλλαξα γιατρό, θα παω στο Ιασώ. Τουλάχιστον νιώθω και πιο σιγουρια στο Ιασώ. Πιστεύω ειναι μακράν η καλύτερη μαιευτική κλινική.

yplDp3.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Άσε που από Γενάρη του 2023 το Ρέα την καισαρική την πήγε 2080€ το τρίκλινο...🤣🤣🤣🤣 Ότι να ναι... Εμείς τιμοκατάλογο ξέραμε 1750? Κάπου εκεί... Κ στην εισαγωγή που γεννησαμε Γενάρη...μας ενημέρωσαν... Αλλά μας λέει σας κάνουμε δώρο τις πρώτες φωτογραφίες του μωρου... Ότι να ναι...

Και το Μητέρα νομίζω έχει ανεβει Ε;;;

Σε ποιο δημόσιο νοσοκομείο θα είναι ο γιατρός σου ;;

Τι λες τώρα σχετικά με την πληρωμή τους ;;;;;;άρα επαγγελματισμός μηδέν ...

πρίν από 56 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Melodia και @MYRTO7 σας έχω μπερδέψει λίγο. Ειστε και οι δυο με το αιμάτωμα και σας μπερδεύω. Θα σας μάθω στην πορεία... Εύχομαι κορίτσια μου, στο επόμενο υπέρηχο να είστε πεντακάθαρες ❤️

@Semi92 Εγω στις 16/1 αυχενική αν δεν κάνω λάθος. Αργουμε πολύ... Την Τετάρτη που μας έρχεται θα εχω και τον επόμενο υπέρηχο, οπότε ελπίζω να πάρω μιαν ανάσα τουλάχιστον. Αν και θα αργήσω να ηρεμήσω εγώ λόγω των συνθηκών της κύησης...

Το primperan νομίζω κατι έκανε ρε κορίτσια. Οκ δεν σηκωθηκα απ το κρεβατι, δεν μπορεσα. Αλλα δεν έχω σπασμούς σήμερα και εφαγα και λιγη σουπα που εχω να φαω φαγητο... Πολύ καιρό. Σε λιγο θα παρω και τo nuperal και εύχομαι να ξεραθω στον ύπνο.

@Eustathia ποσο ζηλεψα που βγήκατε εξω για φαγητό. Εχω να βγω εξω 3 βδομάδες;; Κάπου εκεί. Δεν εχω δυναμεις για τίποτα πλεον. Ανυπομονώ να το ζήσω κι εγω αυτό.

@Αννούλαααα εγώ ρεα γεννησα και τα 4. Και για το Ρεα ειναι αυτο που λεμε "κάθε χρόνο και χειρότερα" το '15 ήταν όνειρο. Το '18 καλο το '19 χάλια το '21 του έψαχνες. Αν ολα πανε καλα με αυτήν την εγκυμοσύνη , επειδή άλλαξα γιατρό, θα παω στο Ιασώ. Τουλάχιστον νιώθω και πιο σιγουρια στο Ιασώ. Πιστεύω ειναι μακράν η καλύτερη μαιευτική κλινική.

Ευχαριστούμε κορίτσι μου ....εσύ πως είσαι;ποσών εβδομάδων τώρα ;;είδα η αυχενική σου 16/1?

3 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

@Farmakotriftena ελπίζω να νιώσεις καλύτερα σύντομα! Αργουμε καλη μου ναι αντε πλάι πλάι πάμε ελπίζω 16 & 17 Ιανουαρίου αντίστοιχα να έχουμε καλές ειδήσεις 

3 ώρες πρίν, Melodia είπε:

Και το Μητέρα νομίζω έχει ανεβει Ε;;;

Σε ποιο δημόσιο νοσοκομείο θα είναι ο γιατρός σου ;;

Τι λες τώρα σχετικά με την πληρωμή τους ;;;;;;άρα επαγγελματισμός μηδέν ...

Ευχαριστούμε κορίτσι μου ....εσύ πως είσαι;ποσών εβδομάδων τώρα ;;είδα η αυχενική σου 16/1?

Δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κ η τιμή στο μητέρα... Στο Έλενας μάλλον...

4 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Άντε μακάρι να αρχίσεις να ισιωνεις κάπως μωρέ... Κ για το Ιασώ λένε ότι είναι σαν το Ρέα...βέβαια το ακούω δεν έχω εμπειρία... Εμπειρία έχουμε μια φορά στην παιδιατρική κ δεν ήταν καλή ...  Αλλά καμμιά φορά είναι κ σε τι βραδιές θα πέσεις θεωρώ.... 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σε όλες ❤️🙏 ελπίζω να είστε καλύτερα! Κορίτσια εχθές πέθανα από τον πονοκέφαλο. Τελικά αργά το βράδυ με άφησε. Πραγματικά ήταν τόσο χάλια που φοβάμαι μη με ξαναπιάσει. Δεν θέλω να παίρνω και ντεπον 🤕 Να σας ρωτήσω κάτι επειδή είμαι πρωτάρα? Μου είπε η γιατρός ότι την Πέμπτη που έχουμε ραντεβού, θα δούμε και ημερομηνίες για την αυχενική διαφάνεια. Ο/Η γιατρός μας την κλείνει? Πάμε σε κάποιο μαιευτήριο? Σας την κάνει άλλος γιατρός? Πείτε μου αν μπορείτε πώς πάει λίγο αυτή η διαδικασία να έχω μια ιδέα 😇 σας ευχαριστώ πολύ 😘

11 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Κορίτσι μου ήταν ωραία γιατί πήγαμε προς Πάρνηθα και Βαρυμπόμπη και πήρα λίγο καθαρό αέρα. Αλλά επειδή είχα τον πονοκέφαλο δεν το ευχαριστήθηκα, όσο περνούσε η ώρα δυνάμωνε. Εντάξει δεν παραπονιέμαι όμως ξέφυγε λίγο το μυαλό μου, το είχα ανάγκη γιατί με τόσο άγχος είχα απορροφηθεί πολύ σε αυτές τις σκέψεις και κάπως δεν πήγαινε άλλο αυτό. Σου εύχομαι να νιώσεις αμέσως πολύ καλύτερα και να αποκτήσεις δυνάμεις να πας μια τέλεια Χριστουγεννιατικη βόλτα και να φας με την ψυχή σου💪❤️

πρίν από 6 λεπτά , Eustathia είπε:

Καλημέρα σε όλες ❤️🙏 ελπίζω να είστε καλύτερα! Κορίτσια εχθές πέθανα από τον πονοκέφαλο. Τελικά αργά το βράδυ με άφησε. Πραγματικά ήταν τόσο χάλια που φοβάμαι μη με ξαναπιάσει. Δεν θέλω να παίρνω και ντεπον 🤕 Να σας ρωτήσω κάτι επειδή είμαι πρωτάρα? Μου είπε η γιατρός ότι την Πέμπτη που έχουμε ραντεβού, θα δούμε και ημερομηνίες για την αυχενική διαφάνεια. Ο/Η γιατρός μας την κλείνει? Πάμε σε κάποιο μαιευτήριο? Σας την κάνει άλλος γιατρός? Πείτε μου αν μπορείτε πώς πάει λίγο αυτή η διαδικασία να έχω μια ιδέα 😇 σας ευχαριστώ πολύ 😘

Κορίτσι μου ήταν ωραία γιατί πήγαμε προς Πάρνηθα και Βαρυμπόμπη και πήρα λίγο καθαρό αέρα. Αλλά επειδή είχα τον πονοκέφαλο δεν το ευχαριστήθηκα, όσο περνούσε η ώρα δυνάμωνε. Εντάξει δεν παραπονιέμαι όμως ξέφυγε λίγο το μυαλό μου, το είχα ανάγκη γιατί με τόσο άγχος είχα απορροφηθεί πολύ σε αυτές τις σκέψεις και κάπως δεν πήγαινε άλλο αυτό. Σου εύχομαι να νιώσεις αμέσως πολύ καλύτερα και να αποκτήσεις δυνάμεις να πας μια τέλεια Χριστουγεννιατικη βόλτα και να φας με την ψυχή σου💪❤️

Καλημέρα σε όλες... Είναι αναλογα... Εμένα στο μητερα τα δύο πρώτα μου το είχε κλείσει ο γιατρός... Κ ήταν κ αυτός μέσα μαζί με τον γιατρό που έκανε την αυχενική... Γράφεται κιόλας ,οπότε θα σου δώσει κ παραπεμπτικό... Στο ρεα πήρα κ στην μικρή κ τώρα κ την έκλεισα μόνη μου...δεν ήταν μέσα στην μικρή κ ούτε κ τώρα νομίζω γιατί φεύγει κ εκτός Αθηνών...

Άσε για τον πονοκέφαλο κ εγώ πέρασα δύσκολη μέρα .. κ ότι ξεκινάει σιγά σιγά τον νιώθω έρχεται.... Ζωή να έχουν τα παιδάκια μου αλλά γίνεται χαμός στο σπίτι κ δεν βοηθάει αυτό καθόλου...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...