Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μου φαινεται αδιανόητο να στελνουν μια μερα μετα αποτελέσματα εξετασεων οπως χοριακη.. το θεωρω απαραδεκτο να εχουν τετοια αναμονη και ας ειμαι υπερβολικη! Υπομονη κοριτσι μου και καλη επιτυχια!!!ευχομαι να αξιζει η αναμονη!!!

Κοριτσια ασχετο.. στην εξεταση για το μικροβιωμα μητρας σας εχουν πει οτι μπορειτε να εχετε ελευθερα επαφες τον μηνα που θα το κανετε; Εμενα μου ειπε οτι μπορω ελευθερα.. μονο 2-3 μερες πριν την εξεταση να το αποφυγω..

Το ίδιο μου είπε κι εμένα, 2-3 μέρες πριν την εξέταση καλό θα ήταν να αποφύγουμε και την ημέρα της λήψης υλικού προφανώς. Από την επόμενη ημέρα ελεύθερα, κανονικά. 

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Εγώ νιώθω κανονικά πονάκια περιόδου, σε σημείο που σκέφτομαι να βάλω σερβιέτα για να σταματήσω να πηγαίνω τουαλέτα να τσεκάρω. Είμαι πεπεισμένη πως θα έρθει, είναι ίδια συμπτώματα.

Τσιμπήματα είχα κ εγώ τις προηγούμενες ημέρες, τώρα όχι πια.

Καλημέρα κορίτσι, εγώ στη θέση σου θα έβαζα ένα σερβιετάκι για να το βγάλω από το μυαλό σου να μην το σκέφτομαι. Θα είχα αποτρελαθεί κυρίως γιατί έτσι ακριβώς ένιωθα και όταν είχα μείνει έγκυος ανεξάρτητα από την κατάληξη. Μιλάμε για πόνο όχι αστεία, σαν να μου έρχεται περίοδος πρώτη μέρα. Ομοίως και η αδερφή μου με δύο παιδιά και στα δύο έτσι ένιωθε. 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 394
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ο γιατρός μου, μου ειχε πει πως μπορω μεχρι και 3 των 1000ων την ημέρα.

Με έριξε ψυχολογικα αυτο που εγινε. Κι ενω ξαπλωσα άρον άρον, ξανασηκωθηκα ελάχιστα, μετα απο καμια ωρα, να παω κάτι στο μπανιο και παλι το ίδιο. Μηπως φταίει το nuperal ; Να μου ριχνει πολυ την πίεση; Σίγουρα εχω παθει και αφυδάτωση θεωρώ συν οτι εδω και 3-4 βδομάδες σταματησα να τρεφομαι. 10 ξηροί καρποί την ημερα, δεν το λες φαγητό..

Εύχομαι να πανε ολα καλα. Τωρα εισαι με αιμα ή οχι; 

Γεια σου κορίτσι μου. Καλώς ήρθες ❤️ 

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία.... Διάβασε το φύλλο οδηγιών να δεις τι λέει για παρενέργειες... Κοίτα σταμάτησε το έτσι κ αλλιώς δεν είδες καλυτέρευση... Λέω εγώ τώρα,ότι νομίζεις φυσικά... Η αλήθεια είναι ότι εσύ δεν τρως κιόλας .. εγώ τρώω αλλά τα έβγαζα...κάποια γεύματα μου μένουνε κάποιες φορές...

πρίν από 3 λεπτά , MYRTO7 είπε:

@Αννούλαααα μέχρι την παρασκευή μου έχει δώσει προγεστερόνη οπότε την άλλη Δευτέρα λογικά, αν δεν συμβεί κάτι μέχρι τότε 

@Farmakotriftena τώρα με καφέ υγρά 🙄

Όλα καλά θα είναι κ αφού είσαι σε καφέ είναι καλό δείχνει ότι είναι παλιό αίμα...το κόκκινο είναι το κακό... Με το καλό να πας την Δευτέρα κ να έχει υποχωρήσει έστω ένα μέρος...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

1 hour ago, Αννούλαααα είπε:

Αχχχχ ρε γαμωτο μου... Ο άντρας σου ήταν σπίτι να φανταστώ.... Είσαι πολύ χαλιά,πως δεν έπεσες 😔😔😔.. κάνε υπομονή σε λίγο θα φτιάξουν τα πράγματα....

Ρε κορίτσια ντεπον ένα να πάρω? Ή μπορώ κ δύο ? Για χάπια μιλάω... 

Καλησπέρα κορίτσι μου...μην αγχώνεσαι...ξεκουράσου κ όλα θα πάνε καλά... Ποτέ θα ξανά πας στον γιατρό?

Καλησπέρα καλώς ήρθες...πόσο είσαι? Άλλο παιδάκι έχεις?

Καλησπέρα Αννούλα ....και χρόνια σου πολλά για τη γιορτή σου είμαι 6+5 έχουμε ακούσει καρδούλα .....από τον 1ο υπέρηχο ο γιατρός είδε αιμάτωμα ....κανονικα τελική ημερομηνία έχω 2.8 

Ωστόσο λόγω καισαρικης θα είμαι από 20.7 και έπειτα ...

Έχω μια πριγκίπισσα 5 ετών εσύ ;;;;

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Ο γιατρός μου, μου ειχε πει πως μπορω μεχρι και 3 των 1000ων την ημέρα.

Με έριξε ψυχολογικα αυτο που εγινε. Κι ενω ξαπλωσα άρον άρον, ξανασηκωθηκα ελάχιστα, μετα απο καμια ωρα, να παω κάτι στο μπανιο και παλι το ίδιο. Μηπως φταίει το nuperal ; Να μου ριχνει πολυ την πίεση; Σίγουρα εχω παθει και αφυδάτωση θεωρώ συν οτι εδω και 3-4 βδομάδες σταματησα να τρεφομαι. 10 ξηροί καρποί την ημερα, δεν το λες φαγητό..

Εύχομαι να πανε ολα καλα. Τωρα εισαι με αιμα ή οχι; 

Γεια σου κορίτσι μου. Καλώς ήρθες ❤️ 

Καλως σας βρήκα κορίτσια 🥰

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Melodia είπε:

Καλησπέρα Αννούλα ....και χρόνια σου πολλά για τη γιορτή σου είμαι 6+5 έχουμε ακούσει καρδούλα .....από τον 1ο υπέρηχο ο γιατρός είδε αιμάτωμα ....κανονικα τελική ημερομηνία έχω 2.8 

Σε ευχαριστώ για την ευχή σου...δεν γιορτάζω...την μικρή μου όμως την λένε Αννα ..😉😉😉

Εγώ έχω ένα αγοράκι 5 ετών κ ένα κοριτσάκι 2...

Που γεννησες την μικρή σου? Το 2019 είναι? Ποιον μηνα?

• Μου αρέσει 1

Πηρα τον γιατρό τηλ. Μου εδωσε και το primperan μαζι με το nuperal . Αλλα ειπε πως αν μέχρι αυριο δε δω βελτίωση, παμε για ορό.

Τωρα μαγειρεύει ο άντρας μου κοτοσουπα μπας και φάω επιτέλους λιγο. Και πινω γουλια γουλια ηλεκτρολύτες. Εγω εχω γινει σαν το Άγιο Ονούφριο πάντως. Θελω να αποφύγω το νοσοκομείο.

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Melodia είπε:

Δηλαδή αιμάτωμα έχεις κ εσύ κ η Μυρτώ? Για λίγο νόμιζα ότι είναι το ίδιο όνομα αλλά θυμόμουν διαφορετικές εβδομάδες...κ τελικά βλέπω κ τις δύο...ποτέ πας γιατρό πάλι? Εσένα σου έδωσε κάτι? Βοήθεια έχεις,που έχεις κι άλλο παιδάκι?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Σε ευχαριστώ για την ευχή σου...δεν γιορτάζω...την μικρή μου όμως την λένε Αννα ..😉😉😉

Εγώ έχω ένα αγοράκι 5 ετών κ ένα κοριτσάκι 2...

Που γεννησες την μικρή σου? Το 2019 είναι? Ποιον μηνα?

Γέννησα στο Μητέρα τον Δεκέμβριο του 2019 και τώρα πόσο εβδομάδων είσαι ;;;

πρίν από 17 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Δηλαδή αιμάτωμα έχεις κ εσύ κ η Μυρτώ? Για λίγο νόμιζα ότι είναι το ίδιο όνομα αλλά θυμόμουν διαφορετικές εβδομάδες...κ τελικά βλέπω κ τις δύο...ποτέ πας γιατρό πάλι? Εσένα σου έδωσε κάτι? Βοήθεια έχεις,που έχεις κι άλλο παιδάκι?

Έμενα μου έχει δώσει ενέσιμη προγεστερόνη,προγεστερόνη από στόμα και κολπο μου είπε ξεκούραση ...έχει μειωθεί ελάχιστα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα ...και αντιβίωση λόγω και ουρολοίμωξης που είχα ...όλα μαζί συνδυασμός ..επίσης μου πρότεινε να με δει αιματολογος κ η αλήθεια είναι ότι θα πάω αύριο πρωί ...γενικά είμαι ξαπλωμένη παρά πολύ ...κ θέλω να είμαι ξεκούραστη ...έχω ευτυχώς βοήθεια κ έχω πάρει άδεια από την εργασία μου 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Πηρα τον γιατρό τηλ. Μου εδωσε και το primperan μαζι με το nuperal . Αλλα ειπε πως αν μέχρι αυριο δε δω βελτίωση, παμε για ορό.

Τωρα μαγειρεύει ο άντρας μου κοτοσουπα μπας και φάω επιτέλους λιγο. Και πινω γουλια γουλια ηλεκτρολύτες. Εγω εχω γινει σαν το Άγιο Ονούφριο πάντως. Θελω να αποφύγω το νοσοκομείο.

Βρε κορίτσι μου πολύ παιδεύεσαι.Σου στέλνουμε όλη τη θετική μας ενέργεια .Μακάρι να σε πιάσουν τα χάπια λίγο να ηρεμήσεις.Πρέπει να αρχίσεις να τρως ,αναμενόμενο να μην μπορείς να σταθείς στα πόδια σου.Να προσέχεις να μην σηκώνεσαι χωρίς βοήθεια μέχρι να πάρεις λίγο τα πάνω σου.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 30 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Έλα ρε κορίτσι μου... Προσπάθησε σιγά σιγά να βάλεις κάτι στο στόμα σου... Να είναι καλά ο άντρας σου...μπραβο που ξέρει κ μαγειρεύει... Εύχομαι να το γλυτώσεις το νοσοκομείο...

πρίν από 4 λεπτά , Melodia είπε:

Έμενα μου έχει δώσει ενέσιμη προγεστερόνη,προγεστερόνη από στόμα και κολπο μου είπε ξεκούραση ...έχει μειωθεί ελάχιστα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα ...και αντιβίωση λόγω και ουρολοίμωξης που είχα ...όλα μαζί συνδυασμός ..επίσης μου πρότεινε να με δει αιματολογος κ η αλήθεια είναι ότι θα πάω αύριο πρωί ...γενικά είμαι ξαπλωμένη παρά πολύ ...κ θέλω να είμαι ξεκούραστη ...έχω ευτυχώς βοήθεια κ έχω πάρει άδεια από την εργασία μου 

Είχες και αιμορραγία; Πω πω τι αγχος, είναι που είναι η εγκυμοσύνη από μόνη της, με το αιμάτωμα ακόμη περισσότερο. Σε αιματολόγο γιατί σου είπε να πας λόγω του αιματώματος; Εγώ μόνο προγεστερόνη από κόλπο παίρνω αλλά ακόμη τα καφέ υγρά παραμένουν 

@Farmakotriftenaγια να δεις μήπως σε πιάσουν αυτά τα χάπια που σου έδωσε για συμπλήρωμα! Εύχομαι τα καλύτερα!

Διαφημίσεις

Just now, MYRTO7 είπε:

Είχες και αιμορραγία; Πω πω τι αγχος, είναι που είναι η εγκυμοσύνη από μόνη της, με το αιμάτωμα ακόμη περισσότερο. Σε αιματολόγο γιατί σου είπε να πας λόγω του αιματώματος; Εγώ μόνο προγεστερόνη από κόλπο παίρνω αλλά ακόμη τα καφέ υγρά παραμένουν 

@Farmakotriftenaγια να δεις μήπως σε πιάσουν αυτά τα χάπια που σου έδωσε για συμπλήρωμα! Εύχομαι τα καλύτερα!

Μου είπε ότι θα δω αίμα να μην ανησυχήσω ωστόσο ...μια εβδομάδα τώρα δεν έχω δει κάτι ...ότι έχει φανεί στον υπέρηχο ..το θετικό είναι ότι σε μια εβδομάδα μου είπε ότι μαζεύτηκε ...τι να σου πω τώρα θα πάω και τηνεπομενη να με δει ...λένε πολλές κόπελες ότι έως την 13η εβδομαδα αυτό απορροφάται ...στην 1η μου εγκυμοσύνη δεν το είχα ..αιματολογο λόγω του αιμάτωματος να δούμε αν φταίει κάτι άλλο ...πόσα την ημέρα παίρνεις; 

πρίν από 13 λεπτά , Melodia είπε:

Έλα κ εγώ Δεκέμβριο γέννησα...πόσο του μήνα? Εγώ 8...

Τώρα είμαι 9+6... Εγώ έχω Πητ 13/7... Αλλά σαν 3η καισαρική κ διαβήτη κύησης με βλέπω για Ιούνιο...

Να ξεκουράζεσαι...με το καλό να πας κ να έχεις καλά αποτελέσματα...καλά έκανες κ με την δουλειά σου κ εγώ όταν μάθαινα τις εγκυμοσύνες μου κατευθείαν σταματούσα ...όλα καλά θα πάνε...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Melodia είπε:

Μου είπε ότι θα δω αίμα να μην ανησυχήσω ωστόσο ...μια εβδομάδα τώρα δεν έχω δει κάτι ...ότι έχει φανεί στον υπέρηχο ..το θετικό είναι ότι σε μια εβδομάδα μου είπε ότι μαζεύτηκε ...τι να σου πω τώρα θα πάω και τηνεπομενη να με δει ...λένε πολλές κόπελες ότι έως την 13η εβδομαδα αυτό απορροφάται ...στην 1η μου εγκυμοσύνη δεν το είχα ..αιματολογο λόγω του αιμάτωματος να δούμε αν φταίει κάτι άλλο ...πόσα την ημέρα παίρνεις; 

Ένα μόνο των 200 κάθε βράδυ. Μακάρι να πάω και εγώ σε μια εβδομάδα για υπέρηχο και να μειωθεί, εγώ να σκεφτείς είδα αίμα κ έτσι το κατάλαβα. Και δημιουργήθηκε μέσα σε 2 μέρες. Εμένα είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη, θα δούμε…

• Ευχή 2

πρίν από 1 λεπτό , MYRTO7 είπε:

Ένα μόνο των 200 κάθε βράδυ. Μακάρι να πάω και εγώ σε μια εβδομάδα για υπέρηχο και να μειωθεί, εγώ να σκεφτείς είδα αίμα κ έτσι το κατάλαβα. Και δημιουργήθηκε μέσα σε 2 μέρες. Εμένα είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη, θα δούμε…

Όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου αισιοδοξία να έχουμε !!!

Σε ποιο γιατρό είσαι αν επιτρέπεται;

Ποσών εβδομάδων είσαι ;;σήκωσες βάρος ;;η στεναχωρήθηκες με κάτι ;

Just now, Melodia είπε:

Όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου αισιοδοξία να έχουμε !!!

Σε ποιο γιατρό είσαι αν επιτρέπεται;

Ποσών εβδομάδων είσαι ;;σήκωσες βάρος ;;η στεναχωρήθηκες με κάτι ;

Όχι, τίποτα από τα δύο. Μεταξύ των 2 υπέρηχων μεσολάβησαν 2 μέρες και ήταν τελείως χαλαρές μέρες. 
Είμαι 7 εβδομάδων. 6+3 έκανα πρώτο υπέρηχο κ άκουσα καρδούλα, 6+5 φάνηκε το αιμάτωμα 

Είμαι από Γιάννενα, ο γιατρός μου είναι εδώ

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...