Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα!! και εγώ είχα πόνους περιόδου, τρομερούς όμως και μου είχε ξεπρηστεί το στήθος 8η μέρα. 

Καλύτερα να πάρεις ένα spasmapotel. buscopan έπαιρνα και εγώ και δεν με ηρεμούσε, συν ότι απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη. Ρώτα μήπως πάρεις bruffen, 

Καλημέρα !! Πήρα ήδη buscopan επειδή μου το είπε η μαία του γιατρού 🤷🏻‍♀️

Με ηρέμησε προς το παρόν η αλήθεια είναι.

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

1 hour ago, Angel-11 είπε:

@Αννούλαααα Έχω κάνει αυχενική ναι . Ευτυχώς το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό.Την έκανα στο Γένεσις στη Θεσσαλονίκη όπου και θα γεννήσω .Δεν είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη δυστυχώς είχα πολλές ατυχίες αλλά είναι η πρώτη φορά που φτάνουμε εδώ και έχουμε κάνει κ την αυχενική οπότε είμαστε αισιόδοξοι οτι όλα πάνε πολύ καλά.Είμαι βέβαια κλεισμένη στο σπίτι κ κάνω μόνο τα βασικά για ασφάλεια λόγω ιστορικού αλλά δεν με πειράζει.Σταμάτησα αμέσως από την δουλειά και ξεκουράζομαι όσο μπορώ.

Εσείς που έχετε και άλλα παιδάκια φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι να ξεκουράζεστε.Αλλά υπομονή κορίτσια όλες μαζί θα το περάσουμε κ θα τα καταφέρουμε .🥰

@Farmakotriftena Μην σκέφτεσαι καθόλου το κακό σενάριο ο γιατρός σου σίγουρα ξέρει πως να χειριστεί την κάθε κατάσταση. Να είσαι ήρεμη όσο μπορείς κ να σκέφτεσαι θετικά. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική  και θα πρέπει να εμπιστευόμαστε τους γιατρούς . Εμείς κορίτσια πρέπει να κοιτάμε να είμαστε ξεκούραστες, λαμπερές και ήρεμες και να κοιμόμαστε λίγο γιατί μετά όλες  ξέρουμε τι μας περιμένει .Τα λέω για να τα ακούω κ εγώ😂😂

Αχχχχ κορίτσι μου...τι θα έχεις περάσει κ εσύ... Όλα καλά όμως πάνε κ θα πάνε κ σε λίγους μήνες θα το κρατάς στα χέρια σου...με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας...

Ευτυχώς δεν έχω αλλά θέματα,γιατί χωρίς βοήθεια αν έπρεπε να ήμουν κ ξάπλα θα είχαμε μεγάλο θέμα ...

Εγώ κορίτσια σχετικά με την δουλειά ήμουν 18 χρόνια σε πολυεθνική όπου αποφασίσαμε με τον άντρα μου να σταματήσω γιατί δεν έβγαινε με τα παιδιά... Κ μετά από μια βδομάδα έμαθα ότι είμαι έγκυος... Χάνω πολλά δικαιώματα... Κ τελικά δεν ξέρω αν έκανα καλά... Ελπίζω κ εύχομαι να μας πάνε καλά στο επαγγελματικό κομμάτι...

Εγώ το 1ο το γέννησα στο μητερα ... Το 2ο Ρέα... Πρώτα ο Θεός τώρα δεν ξέρω .. η Ρέα ή δημόσιο... Ο γιατρός μου ενδέχεται να μπει κ σε δημόσιο...οπότε το σκέφτομαι... Κ να κλείσω λουξ μονοκλινο ...αν προλάβουμε όταν μπει...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 394
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Αννούλαααα είπε:

Ότι ξεκινάω σίδερο κ τελειώνω τις δουλειες...έβαλα στόχο να τα κάνω ότι είχα στο μυαλό...να είμαι λίγο ενεργή να ξεχνιέμαι από το στομαχικό θέμα μου... Γιατί καμμιά φορά κ όλο ξάπλα αρρωσταίνουμε περισσότερο όταν τουαλο είναι εκεί... Αλλά κουράστηκα κορίτσια...

Εγω δεν μπορώ... Όποτε επιχειρώ να σηκωθώ γίνομαι ακομα χειρότερα. Στο 5λεπτο ειμαι με σπασμούς στην τουαλέτα. Δεν μπορω να κανω τίποτα. Και μπάνιο υποφέρω.

3 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Να προσπαθείς να σκέφτεσαι θετικά! Όλες μας! Τον πλακούντα για αυτό το λόγο θα τον παρακολουθεί στενά ο/η γιατρός σου. Ας αφήσουμε κ λίγα πάνω στους γιατρούς γιατί θα τρελαθούμε. Εγώ είμαι κ του αντικειμένου της υγείας κ λόγω της γνώσης των πιθανοτήτων για κάθε πράγμα νιωθω οτι θα τα παθω όλα 

Έχεις δίκιο... Αχ εχεις πολύ δίκιο...

2 ώρες πρίν, Κonstantina είπε:

Γεια σας κορίτσια! Εγω ταλαιπωρούμαι από τις 29/11 με συνεχόμενους εμετούς . Έχω πάει δύο φορές ΙΑΣΩ για ορό και αισθάνομαι λίγο καλύτερα σήμερα. Με ελάχιστο νερό και μισή φρυγανιά περνούσαν οι ημέρες. Ως τώρα έχω χάσει 4 κιλά αλλά μόλις σταματήσουν οι εμετοί πιστεύω θα τα πάρω γρήγορα 😂. Είχα υπερέμεση και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Η γυναικολόγος μου είπε πως από την 9η και μετά θα είμαι καλύτερα . Άντε να δούμε,δεν περνάνε οι ημέρες! Σήμερα είμαι 8 & 1. Καλή δύναμη σε όλες μας!  Το επόμενο ραντεβού μου είναι την Τρίτη!

Μαζι παμε εμείς. Κι εγω 8+1 είμαι!! Μακαρι σε λιγες μερες να φτιάξει. Σου έχουν δώσει αγωγή; Εμενα μου εδωσε χθες ο γιατρός μου.

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

yplDp3.png

1 hour ago, Αννούλαααα είπε:

Αχχχχ κορίτσι μου...τι θα έχεις περάσει κ εσύ... Όλα καλά όμως πάνε κ θα πάνε κ σε λίγους μήνες θα το κρατάς στα χέρια σου...με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας...

Ευτυχώς δεν έχω αλλά θέματα,γιατί χωρίς βοήθεια αν έπρεπε να ήμουν κ ξάπλα θα είχαμε μεγάλο θέμα ...

Εγώ κορίτσια σχετικά με την δουλειά ήμουν 18 χρόνια σε πολυεθνική όπου αποφασίσαμε με τον άντρα μου να σταματήσω γιατί δεν έβγαινε με τα παιδιά... Κ μετά από μια βδομάδα έμαθα ότι είμαι έγκυος... Χάνω πολλά δικαιώματα... Κ τελικά δεν ξέρω αν έκανα καλά... Ελπίζω κ εύχομαι να μας πάνε καλά στο επαγγελματικό κομμάτι...

Εγώ το 1ο το γέννησα στο μητερα ... Το 2ο Ρέα... Πρώτα ο Θεός τώρα δεν ξέρω .. η Ρέα ή δημόσιο... Ο γιατρός μου ενδέχεται να μπει κ σε δημόσιο...οπότε το σκέφτομαι... Κ να κλείσω λουξ μονοκλινο ...αν προλάβουμε όταν μπει...

Μεγάλη ατυχία βρε κορίτσι μου και για τόσες λίγες μέρες .Δεν πειράζει όμως αφού έτσι ήταν να γίνει  μην το σκέφτεσαι. Θα έρθει με το καλό το μωράκι θα βρείτε το ρυθμό σας και όλα θα πάρουν το δρόμο τους .

Θα το δείτε αυτό με το νοσοκομείο όταν έρθει η ώρα.Σημασία έχει να νιώθεις εσύ άνετα και ιδανικά να έχεις τον γιατρό σου που τον ξέρεις και τον εμπιστεύεσαι.

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Εγω δεν μπορώ... Όποτε επιχειρώ να σηκωθώ γίνομαι ακομα χειρότερα. Στο 5λεπτο ειμαι με σπασμούς στην τουαλέτα. Δεν μπορω να κανω τίποτα. Και μπάνιο υποφέρω.

Έχεις δίκιο... Αχ εχεις πολύ δίκιο...

Μαζι παμε εμείς. Κι εγω 8+1 είμαι!! Μακαρι σε λιγες μερες να φτιάξει. Σου έχουν δώσει αγωγή; Εμενα μου εδωσε χθες ο γιατρός μου.

Μου έχει δώσει από όταν ξεκίνησαν οι εμετοί nuperal και primperan αλλά με το που τα παίρνω,κατευθείαν τα βγάζω. Προσπαθώ να κάνω υπομονή! Εχω δυσκολευτεί πάρα πολύ γιατί τώρα έχω και τη μικρή μου που πρέπει να φροντίζω. Ευτυχώς με βοηθάνε οι γονείς μου! 🙏🏻 

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, Κonstantina είπε:

Μου έχει δώσει από όταν ξεκίνησαν οι εμετοί nuperal και primperan αλλά με το που τα παίρνω,κατευθείαν τα βγάζω. Προσπαθώ να κάνω υπομονή! Εχω δυσκολευτεί πάρα πολύ γιατί τώρα έχω και τη μικρή μου που πρέπει να φροντίζω. Ευτυχώς με βοηθάνε οι γονείς μου! 🙏🏻 

Το nuperal εδωσε και σε μενα. Αλλα δεν βλεπω να κανει δουλειά. Χαλια ξυπνησα και σημερα. Και απο το απόγευμα και μετα επιδεινώνεται ακομα πιο πολυ η κατάσταση.

Τρως τίποτα;

• Λυπημένη/-ος 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Το nuperal εδωσε και σε μενα. Αλλα δεν βλεπω να κανει δουλειά. Χαλια ξυπνησα και σημερα. Και απο το απόγευμα και μετα επιδεινώνεται ακομα πιο πολυ η κατάσταση.

Τρως τίποτα;

Αχχχ δεν σου έκανε κάτι? Καλημέρα κορίτσια... Εμείς είχαμε την γιορτή σήμερα κ πήγα κ μόνη μου με τον μεγάλο κ κουράστηκα... Αύριο ευτυχώς θα είναι κ ο άντρας μου μαζί που έχουμε του μεγαλου... Εγώ μπορώ να πω ότι έχω ηρεμήσει λίγο... Για πόσο δεν ξέρω,αλλά τουλάχιστον να πάρω μια ανάσα...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Αχχχ δεν σου έκανε κάτι? Καλημέρα κορίτσια... Εμείς είχαμε την γιορτή σήμερα κ πήγα κ μόνη μου με τον μεγάλο κ κουράστηκα... Αύριο ευτυχώς θα είναι κ ο άντρας μου μαζί που έχουμε του μεγαλου... Εγώ μπορώ να πω ότι έχω ηρεμήσει λίγο... Για πόσο δεν ξέρω,αλλά τουλάχιστον να πάρω μια ανάσα...

Πολυ χαίρομαι. Εχω να βγω στον έξω κόσμο καπου 3 βδομαδες. Φαντάσου ειμαι ξαπλωμενη και εδώ και ποση ωρα με παρακαλαω να σηκωθώ να κάνω μπάνιο. Δεν εχω τη δύναμη. Νιωθω και χάλια. Τι να πω...

yplDp3.png

πρίν από 38 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Πολυ χαίρομαι. Εχω να βγω στον έξω κόσμο καπου 3 βδομαδες. Φαντάσου ειμαι ξαπλωμενη και εδώ και ποση ωρα με παρακαλαω να σηκωθώ να κάνω μπάνιο. Δεν εχω τη δύναμη. Νιωθω και χάλια. Τι να πω...

Αχχχχ πάρε την απόφαση...μπορεί να πάρεις λίγο τα πάνω σου...να σε χαλαρώσει το μπάνιο ...

πρίν από 4 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Αχχχχ πάρε την απόφαση...μπορεί να πάρεις λίγο τα πάνω σου...να σε χαλαρώσει το μπάνιο ...

Την πηρα... Και σχεδον λιποθυμησα μεσα στην ντουζιερα. Ολα ασπρισαν. Προλαβα να κατσω κατω στο ντουζ. Ουτε που ξερω πως βρήκα τη δυναμη μετα να βγω. Απο τη ζαλη σχεδον δεν εβλεπα. Ελα έπρεπε  επειγόντως να ξαπλωσω αλλιως θα λιποθυμουσα.

Με εχει παρει πολυ απο κατω ολο αυτο.

• Λυπημένη/-ος 2

yplDp3.png

@Farmakotriftena πω πω τι περνάς! Κάνε υπομονή, τι άλλο, έχεις και τα υπόλοιπα παιδάκια σου φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι! Τουλάχιστον αυτά είναι σημάδια πως όλα πάνε καλά, σκέψου θετικά και σε λίγο δεν θα έχεις τίποτα από αυτά! 

Εγώ 7+1 εβδομάδων σήμερα. Δευτέρα πήγαμε γιατρό και ακούσαμε καρδούλα, όλα τέλεια. Τετάρτη πρωί αιμορραγία. Πάω κατευθείαν για υπέρηχο και μου βρίσκουν αιμάτωμα. Μου έδωσε προγεστερόνη κολπικά κάθε βράδυ, έχω αγχωθεί πάρα πολύ 

• Λυπημένη/-ος 3

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , MYRTO7 είπε:

@Farmakotriftena πω πω τι περνάς! Κάνε υπομονή, τι άλλο, έχεις και τα υπόλοιπα παιδάκια σου φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι! Τουλάχιστον αυτά είναι σημάδια πως όλα πάνε καλά, σκέψου θετικά και σε λίγο δεν θα έχεις τίποτα από αυτά! 

Εγώ 7+1 εβδομάδων σήμερα. Δευτέρα πήγαμε γιατρό και ακούσαμε καρδούλα, όλα τέλεια. Τετάρτη πρωί αιμορραγία. Πάω κατευθείαν για υπέρηχο και μου βρίσκουν αιμάτωμα. Μου έδωσε προγεστερόνη κολπικά κάθε βράδυ, έχω αγχωθεί πάρα πολύ 

Τι σου ειπε ο γιατρός για το αιμάτωμα;

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Τι σου ειπε ο γιατρός για το αιμάτωμα;

Μου είπε πως πιθανότατα θα απορροφηθεί από τον οργανισμό όσο μεγαλώνει ο σάκος και το μωρό. Για μεγεθος δεν μου μίλησε αλλά εγώ το βλέπω μεγάλο σε σχέση με τον σάκο.  Δεν παύει να είναι επίφοβα πολύ γιατί μπορεί να επηρεάσει το μωρό. Να μη σηκώνω βάρη, να μη κουράζομαι πολύ! Κ ότι δημιουργήθηκε χωρίς συγκεκριμένο λόγο, έτυχε δηλαδή, αφού Δευτέρα δεν το είχα κ σε ούτε 48 ώρες το είχα, χωρίς να έχει γίνει κάτι σε αυτές τις 2 μέρες. 
Εχω τρελαθεί από το άγχος

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

Την πηρα... Και σχεδον λιποθυμησα μεσα στην ντουζιερα. Ολα ασπρισαν. Προλαβα να κατσω κατω στο ντουζ. Ουτε που ξερω πως βρήκα τη δυναμη μετα να βγω. Απο τη ζαλη σχεδον δεν εβλεπα. Ελα έπρεπε  επειγόντως να ξαπλωσω αλλιως θα λιποθυμουσα.

Με εχει παρει πολυ απο κατω ολο αυτο.

Αχχχχ ρε γαμωτο μου... Ο άντρας σου ήταν σπίτι να φανταστώ.... Είσαι πολύ χαλιά,πως δεν έπεσες 😔😔😔.. κάνε υπομονή σε λίγο θα φτιάξουν τα πράγματα....

Ρε κορίτσια ντεπον ένα να πάρω? Ή μπορώ κ δύο ? Για χάπια μιλάω... 

1 hour ago, MYRTO7 είπε:

Μου είπε πως πιθανότατα θα απορροφηθεί από τον οργανισμό όσο μεγαλώνει ο σάκος και το μωρό. Για μεγεθος δεν μου μίλησε αλλά εγώ το βλέπω μεγάλο σε σχέση με τον σάκο.  Δεν παύει να είναι επίφοβα πολύ γιατί μπορεί να επηρεάσει το μωρό. Να μη σηκώνω βάρη, να μη κουράζομαι πολύ! Κ ότι δημιουργήθηκε χωρίς συγκεκριμένο λόγο, έτυχε δηλαδή, αφού Δευτέρα δεν το είχα κ σε ούτε 48 ώρες το είχα, χωρίς να έχει γίνει κάτι σε αυτές τις 2 μέρες. 

Καλησπέρα κορίτσι μου...μην αγχώνεσαι...ξεκουράσου κ όλα θα πάνε καλά... Ποτέ θα ξανά πας στον γιατρό?

πρίν από 20 λεπτά , Melodia είπε:

😘καλησπερα σας κορίτσια είμαι και εγώ εδώ σας διαβάζω καθημερινα ...αλλά δεν ξέρω πως λειτουργεί αυτό το φορούμ..νομίζω τα κατάφερα ...να σας γράψω 😍

Καλησπέρα καλώς ήρθες...πόσο είσαι? Άλλο παιδάκι έχεις?

πρίν από 9 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Αχχχχ ρε γαμωτο μου... Ο άντρας σου ήταν σπίτι να φανταστώ.... Είσαι πολύ χαλιά,πως δεν έπεσες 😔😔😔.. κάνε υπομονή σε λίγο θα φτιάξουν τα πράγματα....

Ρε κορίτσια ντεπον ένα να πάρω? Ή μπορώ κ δύο ? Για χάπια μιλάω... 

Καλησπέρα κορίτσι μου...μην αγχώνεσαι...ξεκουράσου κ όλα θα πάνε καλά... Ποτέ θα ξανά πας στον γιατρό?

Καλησπέρα καλώς ήρθες...πόσο είσαι? Άλλο παιδάκι έχεις?

Ο γιατρός μου, μου ειχε πει πως μπορω μεχρι και 3 των 1000ων την ημέρα.

Με έριξε ψυχολογικα αυτο που εγινε. Κι ενω ξαπλωσα άρον άρον, ξανασηκωθηκα ελάχιστα, μετα απο καμια ωρα, να παω κάτι στο μπανιο και παλι το ίδιο. Μηπως φταίει το nuperal ; Να μου ριχνει πολυ την πίεση; Σίγουρα εχω παθει και αφυδάτωση θεωρώ συν οτι εδω και 3-4 βδομάδες σταματησα να τρεφομαι. 10 ξηροί καρποί την ημερα, δεν το λες φαγητό..

1 hour ago, MYRTO7 είπε:

Εύχομαι να πανε ολα καλα. Τωρα εισαι με αιμα ή οχι; 

πρίν από 32 λεπτά , Melodia είπε:

😘καλησπερα σας κορίτσια είμαι και εγώ εδώ σας διαβάζω καθημερινα ...αλλά δεν ξέρω πως λειτουργεί αυτό το φορούμ..νομίζω τα κατάφερα ...να σας γράψω 😍

Γεια σου κορίτσι μου. Καλώς ήρθες ❤️ 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...