Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

5η -6η μέρα δεν δείχνει το τεστ. Κ δεν στο λέω για να σου χρυσωσω το χάπι απλά είναι δοκιμασμένο από πολλές κοπέλες . Υπάρχει κοπέλα που έκανε τεστ από την τρίτη μέρα της εμβρυομεταφορας Κ κάθε μέρα για να δει αν θα υπάρξει διάφορα. Όλες θετικό τεστ είδαν 7η μερα.  

Επίσης η χοριακη δεν αντιβαίνει μονάδα μονάδα αντιβαίνει ξαφνικά . Οπότε αν υπολογίσεις ότι 9η μέρα πάνω από 200 μονάδες σπάνια θα βρεις χοριακη τότε 5η-6η μέρα η χοριακη είμαι σχεδόν μηδενική 

7η μέρα άρα θεωρητικά αύριο. Λεω να μη ξανακάνω τεστ παρόλα αυτά γιατί νομίζω πως χειρότερα γίνομαι.
      Εκτιμώ τη παρατήρηση πως δε θες να μου χρυσώσεις το χαπι γιατί ακριβώς έτσι είμαι και εγώ. 

πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

5 μέρες μετά αν έκανες εχθές, πάλι οριακό είναι. Είναι πολύ νωρίς.

ξέρω ότι έχει και κάτι παραπάνω. δεν θυμάμαι τι. δεν είναι το ίδιο. Και στον θηλασμό επιτρέπεται το Spasmoapotel και όχι το Buscopan, επιτρέπεται και το bruffen 

Τέλος τα τεστ, δεν μπαίνω ξανά στη διαδικασία. Ετσι κ αλλιώς νομίζω πως δεν.. ! Η μαία μου είπε πάντως πως όντως μπορεί να ειναι πόνος από την επικείμενη περίοδο ή και απο κύηση. 

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλες για την υποστήριξη κορίτσια! Τουλάχιστον εδώ μπορούμε κ γινόμαστε λίγο παράλογες without being judged! ❤️

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Kate89 είπε:

97 το πρωινό νηστείας με το glucophage.Μιας και νιώθω καλύτερα στομαχικά ξεκίνησα πάλι διατροφή με διατροφολογο.

Τι σου έχει? Χορταινεις?

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 394
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 31 λεπτά , Kate89 είπε:

Σήμερα είμαι 9+6 κορίτσι μου! Οπότε 10η;

Αρα την κλείνεις την 10η και είναι φυσιολογικό θεωρώ που εχουν καλμάρει τα πολλα πολλα❤️

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 39 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Τι σου έχει? Χορταινεις?

Όλα μου τα έχει βάλει με μέτρο και κάποιους συνδυασμούς που δεν ανεβάζουν το ζάχαρο πχ φρυγανιά με φιλαδέλφεια και μέλι ή φρυγανιά με ταχίνι και μέλι κλπ.Μου έχει βάλει αρκετές ποσότητες και χορταινω 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , Kate89 είπε:

Όλα μου τα έχει βάλει με μέτρο και κάποιους συνδυασμούς που δεν ανεβάζουν το ζάχαρο πχ φρυγανιά με φιλαδέλφεια και μέλι ή φρυγανιά με ταχίνι και μέλι κλπ.Μου έχει βάλει αρκετές ποσότητες και χορταινω 

Αχχχ θα μπορούσες κάπως να μου την στείλεις να παίρνω ιδέες? Ρε εγώ πεινάω πολύ...😔😔😔😔

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κατι που με απασχολεί. Η κοιλια μου δεν έχει φουσκώσει. Λογικο αφου είμαι 8+1 . Κατω χαμηλά ομως η κοιλιτσα είναι ελαφρώς πρησμένη. Οπτικα δε φαίνεται αλλα το καταλαβαίνω, οταν την χαϊδεύω. Ελαφρως πρησμενη και σκληρή. Καταλαβαίνεις πως εκει ειναι το μωρο. Ομως δεν έχει αλλάξει αυτο εδω και 2 βδομάδες. Δεν θα έπρεπε λιγο να την νιώθω έστω και ενα τσακ, πιο πρησμένη; Κι εγώ ξέρετε.... Δεν θέλω και πολύ να αρχίζω να σκέφτομαι μ@λ@κ... Όπως για παράδειγμα, οτι δεν προχωράει η εγκυμοσύνη, δεν αναπτύσσεται το μωρο και άλλα τέτοια ωραία.

Εσας, οι κοιλιτσες σας, πως είναι;

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Αχχχ θα μπορούσες κάπως να μου την στείλεις να παίρνω ιδέες? Ρε εγώ πεινάω πολύ...😔😔😔😔

Να σου την στείλω να πάρεις μια ιδέα αλλά πάει και με βάσει τα κιλά το διαιτολόγιο, εγώ είμαι πχ 75

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια ήρθα και εγώ στην παρέα σας αν και μανούλα Ιουνίου .Δυστυχώς η δική μας ομάδα δεν είναι τόσο ενεργή.Τι ωραία παρέα έχετε εδώ!

Με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας!

@Farmakotriftena Κορίτσι μου μην αγχώνεσαι καθόλου για την κοιλίτσα εγώ είμαι 13η εβδομάδα κ ίσα που υπάρχει ένα ελαφρύ φούσκωμα που το καταλαβαίνω μόνο εγώ.Δεν φαίνεται τίποτα και το μωράκι είναι μια χαρά το είδα σήμερα. Έχεις κ άλλα παιδάκια αν κατάλαβα καλά ε? .Πως ήταν στις προηγούμενες ?

Όσο για τα συμπτώματα κορίτσια για μένα οι πρώτες μέρες στην 9η εβδομάδα ήταν οτι χειρότερο κ από τότε σιγά σιγά άρχισαν να υποχωρούν .Κάποιες μέρες δεν είχα καθόλου κ ανησυχούσα κ την αμέσως επόμενη μέρα μια από τα ίδια.Τώρα νιώθω αρκετά καλά έχω ελάχιστα έως καθόλου συμπτώματα αλλά τρομερή αϋπνία.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 41 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κατι που με απασχολεί. Η κοιλια μου δεν έχει φουσκώσει. Λογικο αφου είμαι 8+1 . Κατω χαμηλά ομως η κοιλιτσα είναι ελαφρώς πρησμένη. Οπτικα δε φαίνεται αλλα το καταλαβαίνω, οταν την χαϊδεύω. Ελαφρως πρησμενη και σκληρή. Καταλαβαίνεις πως εκει ειναι το μωρο. Ομως δεν έχει αλλάξει αυτο εδω και 2 βδομάδες. Δεν θα έπρεπε λιγο να την νιώθω έστω και ενα τσακ, πιο πρησμένη; Κι εγώ ξέρετε.... Δεν θέλω και πολύ να αρχίζω να σκέφτομαι μ@λ@κ... Όπως για παράδειγμα, οτι δεν προχωράει η εγκυμοσύνη, δεν αναπτύσσεται το μωρο και άλλα τέτοια ωραία.

Εμένα η κοιλίτσα μου είναι λίγο παραπάνω από μόνη της 🙊αλλά όντως τώρα έχει αλλάξει σχήμα, στρογγυλεψε φούσκωσε. Θα σου πω όμως ότι τη μία μερα είμαι πρησμένη λες κ ειμαι στον 5ο και την άλλη μερα φλατ και μαλακή. Οπότε κ αυτο αλλαζει ανάλογα τις ορμόνες κλπ

πρίν από 45 λεπτά , Angel-11 είπε:

Γεια σας κορίτσια ήρθα και εγώ στην παρέα σας αν και μανούλα Ιουνίου .Δυστυχώς η δική μας ομάδα δεν είναι τόσο ενεργή.Τι ωραία παρέα έχετε εδώ!

@Farmakotriftena Κορίτσι μου μην αγχώνεσαι καθόλου για την κοιλίτσα εγώ είμαι 13η εβδομάδα κ ίσα που υπάρχει ένα ελαφρύ φούσκωμα που το καταλαβαίνω μόνο εγώ.Δεν φαίνεται τίποτα και το μωράκι είναι μια χαρά το είδα σήμερα. Έχεις κ άλλα παιδάκια αν κατάλαβα καλά ε? .Πως ήταν στις προηγούμενες ?

Όσο για τα συμπτώματα κορίτσια για μένα οι πρώτες μέρες στην 9η εβδομάδα ήταν οτι χειρότερο κ από τότε σιγά σιγά άρχισαν να υποχωρούν .Κάποιες μέρες δεν είχα καθόλου κ ανησυχούσα κ την αμέσως επόμενη μέρα μια από τα ίδια.Τώρα νιώθω αρκετά καλά έχω ελάχιστα έως καθόλου συμπτώματα αλλά τρομερή αϋπνία.

Καλώς μας ήρθες ❤️ όπως σου εγραψα και στην άλλη ομάδα κι εγω αν πανε ολα καλα, Ιουνιο θα γεννήσω. ΜΑΚΑΡΙ κι εμενα απ'την 9η να αρχίσουν σιγα σιγα να υποχωρούν. Να σταθω στα ποδια μου έστω και να αρχίζω λιγο να τρώω.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση για την κοιλίτσα. Μπαίνουν γαμωτο αλλο άσχημες σκέψεις. Την Τετάρτη θα παω στον γιατρό, ελπίζω να εχει μεγαλώσει το μπεμπέ. Εχω αλλα 4 παιδάκια! Και παω για την 5η καισαρική. Αυτο με κάνει να εχω μια κυηση υψηλου κινδυνου και εναν μεγάλο φόβο για τον πλακούντα. Θα αργήσω να πάρω ανάσα εγώ. Ειμαι μεσα στις φοβίες. Έχω διαβάσει περιπτώσεις για διεισδυτικο πλακούντα αλλα το έπαθαν και στην 2η καισαρική. Θεωρω ειναι να μη σου τύχει. Απλα οσο πιο πολλες οι καισαρικές, τοσο μεγαλύτερη και η πιθανότητα να το πάθει κάποια κοπέλα. Μέχρι τότε, απλά προτιμώ να μην το σκέφτομαι αυτό το σενάριο.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Καλώς μας ήρθες ❤️ όπως σου εγραψα και στην άλλη ομάδα κι εγω αν πανε ολα καλα, Ιουνιο θα γεννήσω. ΜΑΚΑΡΙ κι εμενα απ'την 9η να αρχίσουν σιγα σιγα να υποχωρούν. Να σταθω στα ποδια μου έστω και να αρχίζω λιγο να τρώω.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση για την κοιλίτσα. Μπαίνουν γαμωτο αλλο άσχημες σκέψεις. Την Τετάρτη θα παω στον γιατρό, ελπίζω να εχει μεγαλώσει το μπεμπέ. Εχω αλλα 4 παιδάκια! Και παω για την 5η καισαρική. Αυτο με κάνει να εχω μια κυηση υψηλου κινδυνου και εναν μεγάλο φόβο για τον πλακούντα. Θα αργήσω να πάρω ανάσα εγώ. Ειμαι μεσα στις φοβίες. Έχω διαβάσει περιπτώσεις για διεισδυτικο πλακούντα αλλα το έπαθαν και στην 2η καισαρική. Θεωρω ειναι να μη σου τύχει. Απλα οσο πιο πολλες οι καισαρικές, τοσο μεγαλύτερη και η πιθανότητα να το πάθει κάποια κοπέλα. Μέχρι τότε, απλά προτιμώ να μην το σκέφτομαι αυτό το σενάριο.

Να προσπαθείς να σκέφτεσαι θετικά! Όλες μας! Τον πλακούντα για αυτό το λόγο θα τον παρακολουθεί στενά ο/η γιατρός σου. Ας αφήσουμε κ λίγα πάνω στους γιατρούς γιατί θα τρελαθούμε. Εγώ είμαι κ του αντικειμένου της υγείας κ λόγω της γνώσης των πιθανοτήτων για κάθε πράγμα νιωθω οτι θα τα παθω όλα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

Αχχχχ κ εμένα μια πετάγεται,μια μπαίνει μέσαε τόσους εμετούς που κάνω.... Όχι μωρέ μην αγχώνεσαι...γιατρό ποτέ πας?

1 hour ago, Kate89 είπε:

Να σου την στείλω να πάρεις μια ιδέα αλλά πάει και με βάσει τα κιλά το διαιτολόγιο, εγώ είμαι πχ 75

Αχχχ θα ήθελα έτσι να πάρω μια ιδέα...

1 hour ago, Angel-11 είπε:

Καλώς ήρθε κορίτσι μου... Κ εγώ μάλλον για Ιούνιο με βλέπω... Πητ έχω 13 Ιουλίου... Αλλά είναι 3η καισαρική κ διαβήτη κύησης...ο γιατρός με βλέπει για 38 εβδομάδων,αλλά αν έχω θέμα με το σάκχαρο ίσως κ νωρίτερα...

Έκανες κ την αυχενική λογικά εσύ εεε? Που πήγες? Είναι το πρώτο σου παιδάκι?

Εγώ κορίτσια ότι έκατσα πάλι... Έκανα κ μπάνιο...τώρα έχω λούσιμο ,σκούπα κ σίδερο...αχχχχ πως θα τα κάνω? 5 κ κάτι έρχονται τα παιδιά....

Αύριο έχουμε κ την γιορτουλα του σχολείου της μικρής κ την Κυριακή του μεγάλου...

Ο πονοκέφαλος με άφησε λίγο αλλά τώρα ότιε ξανά πιάνει...

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια! Εγω ταλαιπωρούμαι από τις 29/11 με συνεχόμενους εμετούς . Έχω πάει δύο φορές ΙΑΣΩ για ορό και αισθάνομαι λίγο καλύτερα σήμερα. Με ελάχιστο νερό και μισή φρυγανιά περνούσαν οι ημέρες. Ως τώρα έχω χάσει 4 κιλά αλλά μόλις σταματήσουν οι εμετοί πιστεύω θα τα πάρω γρήγορα 😂. Είχα υπερέμεση και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Η γυναικολόγος μου είπε πως από την 9η και μετά θα είμαι καλύτερα . Άντε να δούμε,δεν περνάνε οι ημέρες! Σήμερα είμαι 8 & 1. Καλή δύναμη σε όλες μας!  Το επόμενο ραντεβού μου είναι την Τρίτη!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 45 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Αχχχχ κ εμένα μια πετάγεται,μια μπαίνει μέσαε τόσους εμετούς που κάνω.... Όχι μωρέ μην αγχώνεσαι...γιατρό ποτέ πας?

Αχχχ θα ήθελα έτσι να πάρω μια ιδέα...

Καλώς ήρθε κορίτσι μου... Κ εγώ μάλλον για Ιούνιο με βλέπω... Πητ έχω 13 Ιουλίου... Αλλά είναι 3η καισαρική κ διαβήτη κύησης...ο γιατρός με βλέπει για 38 εβδομάδων,αλλά αν έχω θέμα με το σάκχαρο ίσως κ νωρίτερα...

Έκανες κ την αυχενική λογικά εσύ εεε? Που πήγες? Είναι το πρώτο σου παιδάκι?

Εγώ κορίτσια ότι έκατσα πάλι... Έκανα κ μπάνιο...τώρα έχω λούσιμο ,σκούπα κ σίδερο...αχχχχ πως θα τα κάνω? 5 κ κάτι έρχονται τα παιδιά....

Αύριο έχουμε κ την γιορτουλα του σχολείου της μικρής κ την Κυριακή του μεγάλου...

Ο πονοκέφαλος με άφησε λίγο αλλά τώρα ότιε ξανά πιάνει...

Σου έστειλα pm κορίτσι μου 

• Μου αρέσει 1

Ότι ξεκινάω σίδερο κ τελειώνω τις δουλειες...έβαλα στόχο να τα κάνω ότι είχα στο μυαλό...να είμαι λίγο ενεργή να ξεχνιέμαι από το στομαχικό θέμα μου... Γιατί καμμιά φορά κ όλο ξάπλα αρρωσταίνουμε περισσότερο όταν τουαλο είναι εκεί... Αλλά κουράστηκα κορίτσια...

• Μου αρέσει 1

@Αννούλαααα Έχω κάνει αυχενική ναι . Ευτυχώς το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό.Την έκανα στο Γένεσις στη Θεσσαλονίκη όπου και θα γεννήσω .Δεν είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη δυστυχώς είχα πολλές ατυχίες αλλά είναι η πρώτη φορά που φτάνουμε εδώ και έχουμε κάνει κ την αυχενική οπότε είμαστε αισιόδοξοι οτι όλα πάνε πολύ καλά.Είμαι βέβαια κλεισμένη στο σπίτι κ κάνω μόνο τα βασικά για ασφάλεια λόγω ιστορικού αλλά δεν με πειράζει.Σταμάτησα αμέσως από την δουλειά και ξεκουράζομαι όσο μπορώ.

Εσείς που έχετε και άλλα παιδάκια φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι να ξεκουράζεστε.Αλλά υπομονή κορίτσια όλες μαζί θα το περάσουμε κ θα τα καταφέρουμε .🥰

@Farmakotriftena Μην σκέφτεσαι καθόλου το κακό σενάριο ο γιατρός σου σίγουρα ξέρει πως να χειριστεί την κάθε κατάσταση. Να είσαι ήρεμη όσο μπορείς κ να σκέφτεσαι θετικά. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική  και θα πρέπει να εμπιστευόμαστε τους γιατρούς . Εμείς κορίτσια πρέπει να κοιτάμε να είμαστε ξεκούραστες, λαμπερές και ήρεμες και να κοιμόμαστε λίγο γιατί μετά όλες  ξέρουμε τι μας περιμένει .Τα λέω για να τα ακούω κ εγώ😂😂

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...