Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

5η -6η μέρα δεν δείχνει το τεστ. Κ δεν στο λέω για να σου χρυσωσω το χάπι απλά είναι δοκιμασμένο από πολλές κοπέλες . Υπάρχει κοπέλα που έκανε τεστ από την τρίτη μέρα της εμβρυομεταφορας Κ κάθε μέρα για να δει αν θα υπάρξει διάφορα. Όλες θετικό τεστ είδαν 7η μερα.  

Επίσης η χοριακη δεν αντιβαίνει μονάδα μονάδα αντιβαίνει ξαφνικά . Οπότε αν υπολογίσεις ότι 9η μέρα πάνω από 200 μονάδες σπάνια θα βρεις χοριακη τότε 5η-6η μέρα η χοριακη είμαι σχεδόν μηδενική 

7η μέρα άρα θεωρητικά αύριο. Λεω να μη ξανακάνω τεστ παρόλα αυτά γιατί νομίζω πως χειρότερα γίνομαι.
      Εκτιμώ τη παρατήρηση πως δε θες να μου χρυσώσεις το χαπι γιατί ακριβώς έτσι είμαι και εγώ. 

πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

5 μέρες μετά αν έκανες εχθές, πάλι οριακό είναι. Είναι πολύ νωρίς.

ξέρω ότι έχει και κάτι παραπάνω. δεν θυμάμαι τι. δεν είναι το ίδιο. Και στον θηλασμό επιτρέπεται το Spasmoapotel και όχι το Buscopan, επιτρέπεται και το bruffen 

Τέλος τα τεστ, δεν μπαίνω ξανά στη διαδικασία. Ετσι κ αλλιώς νομίζω πως δεν.. ! Η μαία μου είπε πάντως πως όντως μπορεί να ειναι πόνος από την επικείμενη περίοδο ή και απο κύηση. 

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλες για την υποστήριξη κορίτσια! Τουλάχιστον εδώ μπορούμε κ γινόμαστε λίγο παράλογες without being judged! ❤️

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Όχι μου είπε δεν παθαίνει κάτι για 8 μέρες... Βέβαια κάνω διατροφή τώρα ... Τώρα πώς είσαι με τα χάπια? Νερό πίνεις? Αχχχχ μου έχει λείψει κ το νεράκι να πιω να πιω να ξεδιψάσω....

Κ ο πονοκέφαλος τι είναι αυτό κάθε μέρα ... Στον τοίχο να χτυπούσα το κεφάλι μου έτσι δεν θα πονούσε...

Ααα μεχρι 21 του μήνα 😂😂 νόμιζα μεχρι 21η βδομάδα αχαχα

Οποτε θα πας 21/12 και θα σου δωσει μηχανημα να μετριεσαι ε;

Εγω μετριέμαι απο μονη μου . Τωρα ομως που μενω τελειως νηστική ειναι αρκετα χαμηλο αλλα στα φυσιολογικα πλαισια. Σημερα ητα 73, χθες 74 το εχω δει όμως και 84.

Με τον πονοκέφαλο δεν ξερω πως την παλεύεις. Εγω οπως σου ειχα πει, ειναι το χειρότερό μου. Θα ειχα παρει ήδη ντεπον. Δεν το αντέχω τον πονοκέφαλο. Μου προκαλεί και κατάθλιψη.

Χθες πηρα 2 χαπια που μου ειπε. Προς το παρον τα ιδια. Ισως λιγότερη η αναγουλα. Το απόγευμα ομως θελω να δω, που γίνομαι ακομα πιο χάλια συνήθως. Νερο δεν πινω. Κατι γουλιες που και που.. μου έφτιαξε ο άντρας μου τσάι τζίντζερ πριν φύγει και για πρωτη φορα παλεύω να πιω υγρά.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 394
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 26 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ααα μεχρι 21 του μήνα 😂😂 νόμιζα μεχρι 21η βδομάδα αχαχα

Οποτε θα πας 21/12 και θα σου δωσει μηχανημα να μετριεσαι ε;

Εγω μετριέμαι απο μονη μου . Τωρα ομως που μενω τελειως νηστική ειναι αρκετα χαμηλο αλλα στα φυσιολογικα πλαισια. Σημερα ητα 73, χθες 74 το εχω δει όμως και 84.

Με τον πονοκέφαλο δεν ξερω πως την παλεύεις. Εγω οπως σου ειχα πει, ειναι το χειρότερό μου. Θα ειχα παρει ήδη ντεπον. Δεν το αντέχω τον πονοκέφαλο. Μου προκαλεί και κατάθλιψη.

Χθες πηρα 2 χαπια που μου ειπε. Προς το παρον τα ιδια. Ισως λιγότερη η αναγουλα. Το απόγευμα ομως θελω να δω, που γίνομαι ακομα πιο χάλια συνήθως. Νερο δεν πινω. Κατι γουλιες που και που.. μου έφτιαξε ο άντρας μου τσάι τζίντζερ πριν φύγει και για πρωτη φορα παλεύω να πιω υγρά.

Αχχχχ αυτό σκέφτηκα πριν λίγο να φτιάξω ένα τσάι να πιω...το πίνω λίγο πιω ευχάριστα σιγά σιγά κ μένει κάπως μέσα μου ...ναι θα μου δώσει .... καλές είναι οι μετρήσεις σου...βέβαια δεν τρως κιόλας όπως είπες ...αυτές οι μετρήσεις είναι νηστείας? Σε πιάνουν τα ντεπον? Φοβάμαι μην τα πάρω τζάμπα...αρκετές φορές αν έχω τόσο δυνατό κ προ εγκυμοσύνης δεν με έπιαναν...πφφφφ... Σερνομαι κ όσο σκέφτομαι ότι έχω να απλώσω να μαζέψω κουζίνα...να σιδερωσω κ να μαγειρέψω...δεν θέλω να σηκωθώ με τίποτα...από το πρωί τα κάνω με δόσεις...αααα κ σκούπα...κουράστηκα μόνο που τα είπα ...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε;;

Θα γίνω γραφική πάλι αλλά και εδώ και 2 μέρες έχουν εξαφανιστεί οι εμετοί και οι ανακατοσουρες και έχω αρχίσει να ανησυχώ ότι κάτι πάει στραβά! Πλέον μπορώ να φάω τα πάντα χωρίς να αηδιάζω.Αύριο τελικά μπαίνω στην 10η εβδομάδα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Αχχχχ αυτό σκέφτηκα πριν λίγο να φτιάξω ένα τσάι να πιω...το πίνω λίγο πιω ευχάριστα σιγά σιγά κ μένει κάπως μέσα μου ...ναι θα μου δώσει .... καλές είναι οι μετρήσεις σου...βέβαια δεν τρως κιόλας όπως είπες ...αυτές οι μετρήσεις είναι νηστείας? Σε πιάνουν τα ντεπον? Φοβάμαι μην τα πάρω τζάμπα...αρκετές φορές αν έχω τόσο δυνατό κ προ εγκυμοσύνης δεν με έπιαναν...πφφφφ... Σερνομαι κ όσο σκέφτομαι ότι έχω να απλώσω να μαζέψω κουζίνα...να σιδερωσω κ να μαγειρέψω...δεν θέλω να σηκωθώ με τίποτα...από το πρωί τα κάνω με δόσεις...αααα κ σκούπα...κουράστηκα μόνο που τα είπα ...

@Αννούλαααα @Farmakotriftena κορίτσια καλή δύναμη! Ταλαιπωρείστε πολύ 🤕εύχομαι να νιώσετε καλύτερα 🙏❤️

πρίν από 3 λεπτά , Kate89 είπε:

Θα γίνω γραφική πάλι αλλά και εδώ και 2 μέρες έχουν εξαφανιστεί οι εμετοί και οι ανακατοσουρες και έχω αρχίσει να ανησυχώ ότι κάτι πάει στραβά! Πλέον μπορώ να φάω τα πάντα χωρίς να αηδιάζω.Αύριο τελικά μπαίνω στην 10η εβδομάδα 

@Kate89καλημέρα! Και εμένα μου πέρασαν για 1μιση ημέρα και μετά επανήλθαν. Είχα τρομάξει στο μεταξύ αλλά συμβαίνει. Φεύγουν κ έρχονται τα συμπτώματα και επίσης κάποια στιγμή σταματάνε προς τον 3ο μήνα. Εγώ βέβαια δεν είχα εμετούς αλλά είχα υπνηλία, κόπωση, πόνο στο στήθος και στη μέση, διάφορα πιο ήπια. Τουλάχιστον υποφερτά για εμένα. Ναυτία είχα 4 ημέρες κ τέλος. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Δηλαδη εισαι 8+6 σήμερα; Πάντως στις 3 απ τις 4 εγκυμοσύνες μου απ την 9η και μετα, καλυτερευαν τα πράγματα.

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Eustathia είπε:

@Αννούλαααα @Farmakotriftena κορίτσια καλή δύναμη! Ταλαιπωρείστε πολύ 🤕εύχομαι να νιώσετε καλύτερα 🙏❤️

@Kate89καλημέρα! Και εμένα μου πέρασαν για 1μιση ημέρα και μετά επανήλθαν. Είχα τρομάξει στο μεταξύ αλλά συμβαίνει. Φεύγουν κ έρχονται τα συμπτώματα και επίσης κάποια στιγμή σταματάνε προς τον 3ο μήνα. Εγώ βέβαια δεν είχα εμετούς αλλά είχα υπνηλία, κόπωση, πόνο στο στήθος και στη μέση, διάφορα πιο ήπια. Τουλάχιστον υποφερτά για εμένα. Ναυτία είχα 4 ημέρες κ τέλος. 

Εν τω μεταξύ εγώ μεθαύριο μπαίνω στη 10η εβδομάδα! 1 ημέρα διαφορά έχουμε μόνο χεχε

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Εγω αυτες τις δουλειές που ειπες δεν μπορω να τις κανω ουτε για αστείο. 5λ ειμαι ορθια και υποφέρω. Ειμαι μονίμως ξαπλωμένη. Το σπιτι ειναι στο έλεος και τα παιδιά στον αυτόματο. Δεν μπορώ. Είμαι χάλια.

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Εγω αυτες τις δουλειές που ειπες δεν μπορω να τις κανω ουτε για αστείο. 5λ ειμαι ορθια και υποφέρω. Ειμαι μονίμως ξαπλωμένη. Το σπιτι ειναι στο έλεος και τα παιδιά στον αυτόματο. Δεν μπορώ. Είμαι χάλια.

Αχχχχ καλέ ούτε εγώ μπορώ ... Σερνομαι...τα κάνω με δόσεις... Να τώρα άπλωσα έβαλα άλλο πλυντήριο κ έκατσα πάλι .. δυστυχώς δεν έχω βοήθεια κ θα μείνουμε νηστικοί κ απλυτοι...

πρίν από 6 λεπτά , Eustathia είπε:

Ευχαριστούμε κορίτσι μου ..άντε να δούμε μέχρι πόσο θα είμαστε έτσι ...αυτά θα περάσουν κάποια στιγμή ,το σάκχαρο σκέφτομαι έξι μήνες πως θα την παλέψω ...

πρίν από 5 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Δηλαδη εισαι 8+6 σήμερα; Πάντως στις 3 απ τις 4 εγκυμοσύνες μου απ την 9η και μετα, καλυτερευαν τα πράγματα.

Σήμερα είμαι 9+6 κορίτσι μου! Οπότε 10η;

πρίν από 1 λεπτό , Kate89 είπε:

Άρα αύριο μπαίνεις στην 11η🙏

πρίν από 4 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Αχχχχ καλέ ούτε εγώ μπορώ ... Σερνομαι...τα κάνω με δόσεις... Να τώρα άπλωσα έβαλα άλλο πλυντήριο κ έκατσα πάλι .. δυστυχώς δεν έχω βοήθεια κ θα μείνουμε νηστικοί κ απλυτοι...

Ευχαριστούμε κορίτσι μου ..άντε να δούμε μέχρι πόσο θα είμαστε έτσι ...αυτά θα περάσουν κάποια στιγμή ,το σάκχαρο σκέφτομαι έξι μήνες πως θα την παλέψω ...

Είναι καλό ότι το γνωρίζεις και θα το παρακολουθείς, γιατί είναι αλλιώς να μην το ξέρεις και να ανεβαίνει αυτό χωρίς να έχεις ιδέα. Όλα καλά θα πάνε ❤️ να περάσουν τα δύσκολα! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Eustathia είπε:

Άρα αύριο μπαίνεις στην 11η🙏

Αα ναι;; δεν ξέρω να τα μετράω 😁..εε μάλλον για αυτό μου φεύγουν τα συμπτώματα.. πλησιάζω στην λήξη του τριμήνου 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , Kate89 είπε:

Μαζί είμαστε...εγώ 9+5 σήμερα...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , Kate89 είπε:

Σε ολα μαζί!

Μαζί και στο ζάχαρο 😁 Ξεκίνησα σήμερα πάλι να το μετράω 

Και? Κανείς κ διατροφή? 

πρίν από 10 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Και? Κανείς κ διατροφή? 

97 το πρωινό νηστείας με το glucophage.Μιας και νιώθω καλύτερα στομαχικά ξεκίνησα πάλι διατροφή με διατροφολογο.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...