Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Είμαι σε μεγάλη επαρχιακή πόλη, η κλινική μου όπως και το κέντρο ανήκουν στον όμιλο ΙΑΣΩ αλλά στην Αθήνα οι τιμές είναι λίγο παραπάνω τσιμπημένες. Δύο έμβρυα είχα κ εγώ από την πρώτη διέγερση. Δεν είχα την ανταπόκριση που περίμενε ο γιατρός μου, αυτό μου το είπε από την πρώτη στιγμή. Να δω τώρα τι σχέδιο έχει. Περιμένω να δω κάτι διαφορετικό, ίσως να με πάει και στα ίδια, θα ξέρω την Τεταρτη. Οπότε στον επόμενο κύκλο θα ξεκινήσω ξανά την διαδικασία της διέγερσης και ας ελπίσουμε να πάει έστω λίγο καλύτερα αυτή τη φορά. 🤞

Πραγματικά έτσι όπως τα λες δεν βγαίνουν τα νούμερα στατιστικά. Και ο άντρας μου δλδ αυτό λέει, είναι σαν να κάναμε επαφές εκείνο τον μήνα (της διέγερσης) και απλά να μην ήταν οι συνθήκες κατάλληλες. Εμένα αυτό που με χάλασε περισσότερο ήταν που ενώ είχαμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα και έφτασαν 3 ημερών μετά το χάσαμε το πανηγύρι και έμειναν δύο μέτρια. Δεν ξέρω αν φταίνε τα ωάρια, το σπερμα ή αν απλά είμασταν τόσο άτυχοι! 

Να δείτε το σπέρμα ξανά οπωσδήποτε κορίτσι δεν πιστεύω να έφταιγαν όλα σου τα ωάριο ,κρίμα και ήταν καλό νούμερο το 7...

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Ναι βρε συνάδελφοι είμαστε, απλά εγώ είμαι σε κλινικό κομμάτι, ιστοσυμβατότητα, μεταμόσχευση κλπ. Εσύ αν θυμάμαι καλά είσαι στην εκπαίδευση?? Ή τα έχω μπερδέψει... 

Τα εμβόλια έχουν κ αυτά χρονικό παράθυρο, οπότε να υπάρχει περιθώριο για ανοσολογικη απόκριση κ στο μωρό. Για αυτό λέω για μεγαλύτερη ασφάλεια όχι προς το τέλος του παραθύρου που δίνει το εμβολιαστικό πρόγραμμα, αλλά σκέψου ότι δίνει περιθώριο μέχρι τις 36 εβδομάδες. Οπότε υπάρχει χρόνος. Απλά εγώ για σιγουριά λέω νωρίτερα κ κάπου στα μισά... 

Όλα θα γίνουν, μην αγχωνόμαστε. Κάνουμε ήδη οτι καλυτερο μπορούμε 🙏🙏🙏

Εγώ έχω άγνοια για όλα όσα έρχονται, μιας κ ειναι πρώτο μωρό κ απλά συλλέγω από παντού πληροφορίες. Πότε θα κατεβάσω το διακόπτη δεν ξέρω ακόμη, να καθαρίσει το μυαλό μου 😇😇

Ναι, τωρα ειμαι στην εκπαιδευση. Εχω δουλεψει βασικη ερευνα ομως πολλα χρονια. 
Τι γινεται αν γεννησεις νωριτερα ομως; Θα μου πεις κανεις δεν παει με αυτη τη λογικη, αλλα τυπικα με το που μπουμε στο μηνα μας μπορει να γεννησουμε, ητοι 36 εβδομαδες. Εγω πχ που θα γεννησω, αν ολα πανε κατ ευχην, στις 36+1 δε θα με επαιρνε να το κανω στις 32, δε συζητω για 36. 
Ολα καλα θα πανε με το θηλασμο και με ολα. Σου λεω απλως να μην ακους τιποτα…. Μονο το ενστικτο σου! Επισης ποτε μα ποτε μην ξεχνας οτι για να εχεις ενα χαρουμενο μωρο βασικη προυποθεση ειναι να ειναι καλα η μαμα. 
καπου πετυχα οτι η ευτυχια των παιδιων εξαρταται απο την ποιοτητα της ευτυχιας της μητερας. Ολα γινονται αργα ή γρηγορα! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Νιώθω τουλάχιστον 70 χρονών χαχα Όπως το λες ούτε να περπατήσω ,να ξαπλώσω,ούτε να καθίσω .Επίσης έχω αρκετές κράμπες στα πόδια .Έχει κάποια άλλη ?Μου έχουν κόψει και το μαγνήσιο και δεν ξέρω νομίζω κάπως βοηθούσε.

Να σου πω την αλήθεια μου εγώ είμαι κατά των υπερβολών και το απόλυτων απόψεων .Δηλ έχω ακούσει κάτι κουφά οτι για να είσαι καλή μαμά πρέπει να θηλάσεις κ να κάτσεις να ζοριστείς γιατί είναι για το καλό του παιδιού και αν παραπονεθεί και καμιά κοπέλα για τον πόνο την κράζουν κτλ κτλ .Και ναι συμφωνώ ότι είναι για το καλό του μωρού αλλά είναι απόλυτα σεβαστό κάποια κοπέλα να μην μπορέσει η ακόμη και να μην θέλει.Με το ζόρι και με πίεση δεν γίνεται δουλειά.Φυσικά θα κάνουμε το καλύτερο για τα μωράκια μας αλλά σημασία έχει να είμαστε και εμείς καλά για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε. Προσωπικά δεν θεωρώ οτι θέλει πτυχίο αλλά σίγουρα δεν είναι για όλες τόσο εύκολο όσο κάποιες το παρουσιάζουν . Έχω προετοιμαστεί για τα δύσκολα ώστε να μην πάθω σοκ χαχαχα

Γιατί σου έκοψε το μαγνήσιο από τώρα? Ναι βοηθάει κ στις κράμπες κ στις συσπάσεις.... Εμένα προς το παρόν μια φορά με έπιασε...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...