Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ❤️Λέω να πάω την επόμενη βδομάδα που θα πληρωθούμε κιόλας,έτσι κ αλλιώς δεν θα περίμενα μέχρι την αυχενική. Θα πάω να με δει και ελπίζω να ανέβουν οι παλμοί και να είναι όλα καλά ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου..να πω την αλήθεια αγχώθηκα παρά πολύ με αυτά που διάβασα..Στις πόσες εβδομάδες είχε σταματήσει η καρδούλα κ πως το κατάλαβες?και από συμπτώματα είχες κανονικά?Φοβάμαι πολύ για το δικό μου μωράκι,γιατί νομίζω πως οι 125 παλμοί του είναι χαμηλοι..

Σχετικά με την εξωσωματική,μετράμε από την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου,όπως δλδ γίνεται σε όλες τις εγκυμοσύνες απ'οσο γνωρίζω.Εγω είμαι 9+2 τωρα

Να είσαι καλά κορίτσι μου... Σταμάτησε η καρδούλα 9 εβδομάδων...το έμαθα 11η κ αποξεση έγινε μια βδομάδα αργότερα... Ναι μου είπαν οτι ο πλακούντας συνεχίζει κ δουλεύει...δεν το κατάλαβα απλά πήγαινα συνεχώς να δω αν χτυπάει κ αν έχει φτιαξει..Πολλά συμβαίνουν δυστυχώς... Εσύ κ οποία κοπέλα τα ακούει ή τα διαβάζει μην σας επηρεάζουν η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική κ δεν σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο... Κ όπως είπε κ η @Farmakotriftena φαινόταν από την αρχή κ εμάς απλά στην ουσία περίμενα να δω πότε θα σταματήσει... Από την αρχή βαριοταν κ είχαν  αποστάσεις οι χτύποι... Δεν είμαι ειδικός... Αλλά αφού ο γιατρός σου δεν φοβάται για κάτι μην αγχώνεσαι...

• Ευχαριστώ 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 31 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Να είσαι καλά κορίτσι μου... Σταμάτησε η καρδούλα 9 εβδομάδων...το έμαθα 11η κ αποξεση έγινε μια βδομάδα αργότερα... Ναι μου είπαν οτι ο πλακούντας συνεχίζει κ δουλεύει...δεν το κατάλαβα απλά πήγαινα συνεχώς να δω αν χτυπάει κ αν έχει φτιαξει..Πολλά συμβαίνουν δυστυχώς... Εσύ κ οποία κοπέλα τα ακούει ή τα διαβάζει μην σας επηρεάζουν η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική κ δεν σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο... Κ όπως είπε κ η @Farmakotriftena φαινόταν από την αρχή κ εμάς απλά στην ουσία περίμενα να δω πότε θα σταματήσει... Από την αρχή βαριοταν κ είχαν  αποστάσεις οι χτύποι... Δεν είμαι ειδικός... Αλλά αφού ο γιατρός σου δεν φοβάται για κάτι μην αγχώνεσαι...

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και εύχομαι να μας πάνε όλα τέλεια αυτή τη φορά! Έχω ένα κοριτσάκι,αλλά έχω βιώσει και εγώ αποβολή και μια βιοχημική κύηση και φοβάμαι πολύ..ο γιατρός είναι ήρεμος,αλλά δεν ξέρω,εμένα αυτοί οι χτύποι μου φαίνονται χαμηλοί και την άλλη βδομάδα που θα πάω,ελπίζω να έχουν ανέβει.Απο συμπτώματα είμαι χάλια,εμετοί ζαλάδες,ναυτίες και χαμηλή πίεση κάθε μέρα ,τώρα έχω και πονακια ,άντε να δούμε 

πρίν από 44 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και εύχομαι να μας πάνε όλα τέλεια αυτή τη φορά! Έχω ένα κοριτσάκι,αλλά έχω βιώσει και εγώ αποβολή και μια βιοχημική κύηση και φοβάμαι πολύ..ο γιατρός είναι ήρεμος,αλλά δεν ξέρω,εμένα αυτοί οι χτύποι μου φαίνονται χαμηλοί και την άλλη βδομάδα που θα πάω,ελπίζω να έχουν ανέβει.Απο συμπτώματα είμαι χάλια,εμετοί ζαλάδες,ναυτίες και χαμηλή πίεση κάθε μέρα ,τώρα έχω και πονακια ,άντε να δούμε 

Όλα καλά θα πάνε...θετικές σκέψεις δεν μπορούμε να κάνουμε κ αλλιώς δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μας κορίτσι μου... Κ εγώ είχα μια βιοχημική το Γενάρη 2018...Ιούνιο 2018 διακοπή λόγω χρωμοσώματος... Κ το 2021 την παλινδρομη...  Αυτό που έχω καταλάβει ότι όλα για κάποιον λόγο γίνονται... Πχ στο τελευταίο μωράκι μου που είχε θέμα με την καρδούλα .. έλεγα όσο φτάσει... Κ αν γεννηθεί ας κάνουμε κατευθείαν χειρουργείο... Είναι πολλά μωράκια που συμβαίνει αυτό κ πάνε όλα καλά... Όμως όταν σταμάτησε σίγουρα στεναχωρηθηκα... ένιωσα άλλη μια φορά την απώλεια...όμως σκέφτηκα ότι ίσως γλυτωσα απο μεγαλύτερο πόνο... Αν δηλαδή το έπιανα κ το έχανα μετά... Σκέφτομαι κάπως έτσι μήπως απαλύνει ο πόνος... 

Δεν θα κρύψω ότι κάνω δεύτερες σκέψεις κ εγώ...λέω στις 27 θα ακούσω καρδιά?  Όμως δεν μπορώ να κάνω κάτι...απλά να ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά κ να περνάμε ένα ένα βήμα την φορά ... Να είμαστε αισιόδοξες...

Εγώ θα ξανά πω ότι ο γιατρός σου αν ήταν θα στο έλεγε...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια δεν έχω γράψει αυτές τις μέρες. Κάθε απόγευμα έχω ναυτία ειδικά χθες δεν μπορούσα να κάνω τπτ. Σημερα είμαι καλύτερα. Αυριο θα πάω στον γιατρό να το ξανά δούμε.  
@Blue Velvet νομίζω κ ο γιος μου είχε κάπου εκεί σε παλμούς. Μην ανησυχείς πάντως. 
Εγω τελικά πήρα αναρρωτική και σταμάτησα από τη δουλειά. Τώρα κάθομαι σπίτι με το παιδάκι μου. Επίσης από θηλασμούς έχω φτάσει σε έναν την ημέρα. Συνήθως το μεσημέρι τον κοιμίζω με ζιζι κ το βράδυ τον βάζει ο άντρας μου για ύπνο. Αλλά ρε κορίτσια το παιδάκι μου από τότε που πήγα για δουλειά θέλει να τα κάνω όλα εγώ. Εγώ να τον ταΐσω εγώ να τον σηκώσω να τον βάλω στο καρεκλάκι ή στο αμάξι όλα εγώ. Δεν αφήνει κανέναν άλλον. Φοβάμαι επειδή τον σηκώνω μη πάθει τπτ το εμβρυακι. 

• Ευχή 1

πρίν από 9 λεπτά , Rina_87 είπε:

Κορίτσια δεν έχω γράψει αυτές τις μέρες. Κάθε απόγευμα έχω ναυτία ειδικά χθες δεν μπορούσα να κάνω τπτ. Σημερα είμαι καλύτερα. Αυριο θα πάω στον γιατρό να το ξανά δούμε.  
@Blue Velvet νομίζω κ ο γιος μου είχε κάπου εκεί σε παλμούς. Μην ανησυχείς πάντως. 
Εγω τελικά πήρα αναρρωτική και σταμάτησα από τη δουλειά. Τώρα κάθομαι σπίτι με το παιδάκι μου. Επίσης από θηλασμούς έχω φτάσει σε έναν την ημέρα. Συνήθως το μεσημέρι τον κοιμίζω με ζιζι κ το βράδυ τον βάζει ο άντρας μου για ύπνο. Αλλά ρε κορίτσια το παιδάκι μου από τότε που πήγα για δουλειά θέλει να τα κάνω όλα εγώ. Εγώ να τον ταΐσω εγώ να τον σηκώσω να τον βάλω στο καρεκλάκι ή στο αμάξι όλα εγώ. Δεν αφήνει κανέναν άλλον. Φοβάμαι επειδή τον σηκώνω μη πάθει τπτ το εμβρυακι. 

Κι εγω ειμαι χαλια αλλα τα απογεύματα γίνομαι ακομα πιο χάλια. Σημερα δεν εχω φαει τιποτα τιποτα τιποτα και πριν ημουν με σπασμούς στην τουαλέτα. Τι να βγαλω; Αφου δεν εχω. Τον πηρα τηλ (τον γιατρό) και μου εδωσε φάρμακο. Τωρα θα το ξεκινήσω. Δεν παλεύεται αλλο.

yplDp3.png

πρίν από 48 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Eustathia μημ μας ξεχάσεις. Στειλε μας❤️

Καλησπέρα κορίτσι μου! Και καλησπέρα σε όλες! Η γιατρός τα βρήκε όλα καλά. Το εμβρυάκι μεγάλωσε, 176 παλμοί, δεν είδε κάτι ανησυχητικό ή αιμάτωμα. Μου είπε να ξεκουραστώ και να πάρω λιγη αναρρωτική γιατί μάλλον το παρακάνω. Συντηρητικά αισιόδοξοι, ως εδώ όλα καλά. Την άλλη Πέμπτη μετρήσεις μεγέθους, λεπτομέρειες κλπ. Πώς είστε??? 

• Μου αρέσει 2
  • Λουλούδια 2

πρίν από 1 λεπτό , Eustathia είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Και καλησπέρα σε όλες! Η γιατρός τα βρήκε όλα καλά. Το εμβρυάκι μεγάλωσε, 176 παλμοί, δεν είδε κάτι ανησυχητικό ή αιμάτωμα. Μου είπε να ξεκουραστώ και να πάρω λιγη αναρρωτική γιατί μάλλον το παρακάνω. Συντηρητικά αισιόδοξοι, ως εδώ όλα καλά. Την άλλη Πέμπτη μετρήσεις μεγέθους, λεπτομέρειες κλπ. Πώς είστε??? 

Ημουν σίγουρη!! Μπράβο κορίτσι μου!!!

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ημουν σίγουρη!! Μπράβο κορίτσι μου!!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλες μας υγεία σε εμάς κ στα μωράκια μας❤️ μου είπε 1 στις 3 γυναίκες έχουν αυτό το σύμπτωμα το οποίο όταν η εικόνα συνολικά είναι καλή όπως τώρα, δεν συνδέεται με κάποια παθολογία αλλά το παρακολουθούμε. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Rina_87 είπε:

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Πάντως καλό θα ήταν να τον σηκώνεις όσο το δυνατόν λιγότερο 😊Σιγά σιγά να συνηθίζει κιόλας,γιατί μόλις έρθει το μωράκι,θα αναλάβει ο μπαμπάς κάποια πράγματα που έκανες.εσυ τόσο καιρό 

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια. Πως είστε;

Εγω ξεκίνησα χάπια τελικά για το χάλι μου. Εχω σταματήσει να τρεφομαι και να πίνω νερό. Εχω παει 54 κιλα (1,74 υψος) εχω πλεον εντονο το αίσθημα της καρδιας μου να χτυπάει δυνατά, απο την αδυναμια και την αφυδάτωση θεωρώ. Μόλις σηκώνομαι λιγο ορθια νιωθω απίστευτη δυσφορια στο στομαχι, βαρος στο στομάχι και τάση για εμετό. Για αρχή μου ειπε να παρω 2 κάψουλες κάθε βράδυ κι αν δεν με πιασει θα κανω κάτι άλλο. 8+1 σήμερα...

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 51 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Πως είστε;

Εγω ξεκίνησα χάπια τελικά για το χάλι μου. Εχω σταματήσει να τρεφομαι και να πίνω νερό. Εχω παει 54 κιλα (1,74 υψος) εχω πλεον εντονο το αίσθημα της καρδιας μου να χτυπάει δυνατά, απο την αδυναμια και την αφυδάτωση θεωρώ. Μόλις σηκώνομαι λιγο ορθια νιωθω απίστευτη δυσφορια στο στομαχι, βαρος στο στομάχι και τάση για εμετό. Για αρχή μου ειπε να παρω 2 κάψουλες κάθε βράδυ κι αν δεν με πιασει θα κανω κάτι άλλο. 8+1 σήμερα...

Καλημέρα σε όλες ... Εγώ τα ίδια... Πρωί πρωί έκανα εμετό...σάλια δηλαδή δεν είχα κ κάτι να βγάλω ... Η ενδοκρινολόγος μου σταμάτησε τα glucophage  επειδή έχω κ ελκωδη κολίτιδα...ή δεν το είχα αναφέρει εγώ παλιά δεν θυμάμαι ή δεν το είχε σημειώσει ... Πάω με διατροφή μέχρι στις 21 κ μετά τις εξετάσεις θα μου δώσει λογικά μηχανάκι κ ινσουλίνη... Αχχχχ σκέφτηκα κ εγώ να πω στον γιατρό να μου δώσει κάτι... Αλλά μετά λέω ας κάνω υπομονή 3 βδομάδες είναι... 9+5 σήμερα... Μου φαίνεται όσο μεγαλώνω δεν έχω υπομονή σε τίποτα ...

1 hour ago, Αννούλαααα είπε:

Καλημέρα σε όλες ... Εγώ τα ίδια... Πρωί πρωί έκανα εμετό...σάλια δηλαδή δεν είχα κ κάτι να βγάλω ... Η ενδοκρινολόγος μου σταμάτησε τα glucophage  επειδή έχω κ ελκωδη κολίτιδα...ή δεν το είχα αναφέρει εγώ παλιά δεν θυμάμαι ή δεν το είχε σημειώσει ... Πάω με διατροφή μέχρι στις 21 κ μετά τις εξετάσεις θα μου δώσει λογικά μηχανάκι κ ινσουλίνη... Αχχχχ σκέφτηκα κ εγώ να πω στον γιατρό να μου δώσει κάτι... Αλλά μετά λέω ας κάνω υπομονή 3 βδομάδες είναι... 9+5 σήμερα... Μου φαίνεται όσο μεγαλώνω δεν έχω υπομονή σε τίποτα ...

Απαπα 3, βδομάδες λίγο είναι; Εγω ούτε μερα δεν αντέχω αλλο.. Δηλαδή μεχρι τις 21 βδομάδες δεν θα σε βαλει να τσεκαρεις σάκχαρο καθημερινά με μηχάνημα;

yplDp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Απαπα 3, βδομάδες λίγο είναι; Εγω ούτε μερα δεν αντέχω αλλο.. Δηλαδή μεχρι τις 21 βδομάδες δεν θα σε βαλει να τσεκαρεις σάκχαρο καθημερινά με μηχάνημα;

Όχι μου είπε δεν παθαίνει κάτι για 8 μέρες... Βέβαια κάνω διατροφή τώρα ... Τώρα πώς είσαι με τα χάπια? Νερό πίνεις? Αχχχχ μου έχει λείψει κ το νεράκι να πιω να πιω να ξεδιψάσω....

Κ ο πονοκέφαλος τι είναι αυτό κάθε μέρα ... Στον τοίχο να χτυπούσα το κεφάλι μου έτσι δεν θα πονούσε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...