Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• On 4/12/2024 at 2:14 ΜΜ, alex280108 είπε:

@ioanna222

Τελικα ποιο ήταν  το αποτέλεσμα σου;εμένα αρνητικό και θα ξεκινήσω τη διαδικασία εξωσωματικής

Αρνητική και η δική μου δυστυχώς. Θα προχωρήσω και εγώ με εξωσωματική, αναμένω το ραντεβού μου με τον ΕΟΠΥΥ.... Απο το νέο έτος θα γίνει η προσπάθεια. Μου κακοφάνηκε που έχω αυτο το κενό αλλά ίσως το χρειαζόμουν ένα break απο τις προσπάθειες. Σου εύχομαι καλή αρχή και γρήγορα θετικά αποτελέσματα! 

• Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Winnie7 είπε:

Καλή επιτυχία με μια θετική χοριακη και μια καλή εξέλιξη! 
      και εγώ αύριο είμαι για χοριακη. 
      Θεωρώ πως αυτή η ψυχολογία  στη διάρκεια της αναμονής δεν θα αλλάξει. Είμαι στην 5 ετ και πάλι το ίδιο καρδιοχτύπι νιώθω όπως τις προηγούμενες φορές! 
      Εκανες κάποιο τεστ στο σπίτι; 
      Ευχομαι όλες μας να τα καφερουμε και να μας έρθει ένα υγιές μωράκι! 🙏🏻

Καλή επιτυχία κορίτσια μου ,περιμένουμε ευχάριστα αύριο 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ❤️Λέω να πάω την επόμενη βδομάδα που θα πληρωθούμε κιόλας,έτσι κ αλλιώς δεν θα περίμενα μέχρι την αυχενική. Θα πάω να με δει και ελπίζω να ανέβουν οι παλμοί και να είναι όλα καλά ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 243
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου..να πω την αλήθεια αγχώθηκα παρά πολύ με αυτά που διάβασα..Στις πόσες εβδομάδες είχε σταματήσει η καρδούλα κ πως το κατάλαβες?και από συμπτώματα είχες κανονικά?Φοβάμαι πολύ για το δικό μου μωράκι,γιατί νομίζω πως οι 125 παλμοί του είναι χαμηλοι..

Σχετικά με την εξωσωματική,μετράμε από την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου,όπως δλδ γίνεται σε όλες τις εγκυμοσύνες απ'οσο γνωρίζω.Εγω είμαι 9+2 τωρα

Να είσαι καλά κορίτσι μου... Σταμάτησε η καρδούλα 9 εβδομάδων...το έμαθα 11η κ αποξεση έγινε μια βδομάδα αργότερα... Ναι μου είπαν οτι ο πλακούντας συνεχίζει κ δουλεύει...δεν το κατάλαβα απλά πήγαινα συνεχώς να δω αν χτυπάει κ αν έχει φτιαξει..Πολλά συμβαίνουν δυστυχώς... Εσύ κ οποία κοπέλα τα ακούει ή τα διαβάζει μην σας επηρεάζουν η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική κ δεν σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο... Κ όπως είπε κ η @Farmakotriftena φαινόταν από την αρχή κ εμάς απλά στην ουσία περίμενα να δω πότε θα σταματήσει... Από την αρχή βαριοταν κ είχαν  αποστάσεις οι χτύποι... Δεν είμαι ειδικός... Αλλά αφού ο γιατρός σου δεν φοβάται για κάτι μην αγχώνεσαι...

• Ευχαριστώ 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 31 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Να είσαι καλά κορίτσι μου... Σταμάτησε η καρδούλα 9 εβδομάδων...το έμαθα 11η κ αποξεση έγινε μια βδομάδα αργότερα... Ναι μου είπαν οτι ο πλακούντας συνεχίζει κ δουλεύει...δεν το κατάλαβα απλά πήγαινα συνεχώς να δω αν χτυπάει κ αν έχει φτιαξει..Πολλά συμβαίνουν δυστυχώς... Εσύ κ οποία κοπέλα τα ακούει ή τα διαβάζει μην σας επηρεάζουν η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική κ δεν σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο... Κ όπως είπε κ η @Farmakotriftena φαινόταν από την αρχή κ εμάς απλά στην ουσία περίμενα να δω πότε θα σταματήσει... Από την αρχή βαριοταν κ είχαν  αποστάσεις οι χτύποι... Δεν είμαι ειδικός... Αλλά αφού ο γιατρός σου δεν φοβάται για κάτι μην αγχώνεσαι...

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και εύχομαι να μας πάνε όλα τέλεια αυτή τη φορά! Έχω ένα κοριτσάκι,αλλά έχω βιώσει και εγώ αποβολή και μια βιοχημική κύηση και φοβάμαι πολύ..ο γιατρός είναι ήρεμος,αλλά δεν ξέρω,εμένα αυτοί οι χτύποι μου φαίνονται χαμηλοί και την άλλη βδομάδα που θα πάω,ελπίζω να έχουν ανέβει.Απο συμπτώματα είμαι χάλια,εμετοί ζαλάδες,ναυτίες και χαμηλή πίεση κάθε μέρα ,τώρα έχω και πονακια ,άντε να δούμε 

πρίν από 44 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και εύχομαι να μας πάνε όλα τέλεια αυτή τη φορά! Έχω ένα κοριτσάκι,αλλά έχω βιώσει και εγώ αποβολή και μια βιοχημική κύηση και φοβάμαι πολύ..ο γιατρός είναι ήρεμος,αλλά δεν ξέρω,εμένα αυτοί οι χτύποι μου φαίνονται χαμηλοί και την άλλη βδομάδα που θα πάω,ελπίζω να έχουν ανέβει.Απο συμπτώματα είμαι χάλια,εμετοί ζαλάδες,ναυτίες και χαμηλή πίεση κάθε μέρα ,τώρα έχω και πονακια ,άντε να δούμε 

Όλα καλά θα πάνε...θετικές σκέψεις δεν μπορούμε να κάνουμε κ αλλιώς δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μας κορίτσι μου... Κ εγώ είχα μια βιοχημική το Γενάρη 2018...Ιούνιο 2018 διακοπή λόγω χρωμοσώματος... Κ το 2021 την παλινδρομη...  Αυτό που έχω καταλάβει ότι όλα για κάποιον λόγο γίνονται... Πχ στο τελευταίο μωράκι μου που είχε θέμα με την καρδούλα .. έλεγα όσο φτάσει... Κ αν γεννηθεί ας κάνουμε κατευθείαν χειρουργείο... Είναι πολλά μωράκια που συμβαίνει αυτό κ πάνε όλα καλά... Όμως όταν σταμάτησε σίγουρα στεναχωρηθηκα... ένιωσα άλλη μια φορά την απώλεια...όμως σκέφτηκα ότι ίσως γλυτωσα απο μεγαλύτερο πόνο... Αν δηλαδή το έπιανα κ το έχανα μετά... Σκέφτομαι κάπως έτσι μήπως απαλύνει ο πόνος... 

Δεν θα κρύψω ότι κάνω δεύτερες σκέψεις κ εγώ...λέω στις 27 θα ακούσω καρδιά?  Όμως δεν μπορώ να κάνω κάτι...απλά να ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά κ να περνάμε ένα ένα βήμα την φορά ... Να είμαστε αισιόδοξες...

Εγώ θα ξανά πω ότι ο γιατρός σου αν ήταν θα στο έλεγε...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...