Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Losr είπε:

Εγώ δεν έχω από κάπου βοήθεια. Και σκέφτομαι ότι τα χρόνια περνάνε και δεν έχουμε ζήσει.

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι γιατί πραγματικά δεν το γνωρίζω. Χωρίς παρεξήγηση. Τι σημαίνει ο μονόκερος στα emoticons? 

Σου στέλνουμε δύναμη 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Babies are coming soon 🤰🏻🔜👣👣👣👶🏻         

@Sophie38 03/07 💙        

@Αννούλαααα 13/07 💙     

@Blue Velvet 12/07 💙     

@Eustathia 16/07 💜      

@Angel-11 16/06 💙  

@Elenaki2000 16/07  💙💙   

@Kate89 11/07 💙       

@MYRTO7 26/07  💙   

@Efaki 22/07 💜      

@Myrtoulita 16/07  💜   

@Κonstantina 18/07 💜     

@GiannisP. 19/07 💙   

@pasxalia90 12/07 💙   

@ΙΟΥΛΙΑΝΗ 21/07 💙   

@Alex@ 15/06 💜💜   

@kerasia93 15/07 💜   

@Eternity 28/07 💙    

@WomensPower 23/07 👶🏻surprise    

@MariaTzou 19/07 💜  

@Ellimn 02/08 💜

• Μου αρέσει 3

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

23 ώρες πρίν, Ellimn είπε:

Καλησπέρα σε όλες!

Εγώ έχω ΠΗΤ 2/8 αλλά το θέμα Αυγούστου είδα δεν είναι ενεργό οπότε είπα να συμμετάσχω στο δικό σας.

Έχω ήδη μια κόρη σχεδόν 18 μηνών και είμαι έγκυος 24 εβδομάδων ακριβώς σήμερα, πάλι κοριτσάκι 🩷. Αγχώνομαι λίγο με τη μικρή διαφορά ηλικίας, γιατί δεν έχουμε από πουθενά βοήθεια και ο σύζυγος κάνει δύο δουλειές (λείπει και νύχτες) αλλά με υπομονή και αγάπη θα τα καταφέρουμε!!

Γεια σου κοριτσι! Καλωσηρθες! Με το καλο! 
ποσο σε καταλαβαινω. Και μεις μονοι με τον αντρα μου, εχουμε ενα κοριτσακι 3 ετων και ως την ωρα ειμαστε με βαρδιες, δεν ηθελα να τη στειλω παιδικο. Τωρα με 2 παιδια θα δυσκολεψει η κατασταση! Αλλα θα τα καταφερουμε🙏🏼

σε αλλα νεα, πηγα την τεταρτη γιατρο, ολα οκ μεγαλωνει ο μικρουλης. 1200 γραμμαρια ηταν μια χαρα τον βρηκε. Ηρθαν και διακοπες επιτελους απο το σχολειο οποτε ξαναγυριζω 28/04. Σε αδεια βγαινω 8/5. Πως και πως περιμενω. 
τωρα μου αρχισαν τα φουσκωματα, ασχημη αισθηση πολυ. 

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα σε όλους κ καλή μεγάλη εβδομάδα να έχουμε... Καλώς ήρθες @Ellimn με το καλό το μωράκι σας... Κορίτσια ούτε εμείς έχουμε βοήθεια... Καμμία... Όλα όμως τα μπορούμε...όλα τα ρυθμίζουμε όλοι μας... Εμείς αναγκαστικά τα έχουμε σε ιδιωτικό σχολείο ώστε να έρχονται τις ώρες που είχαμε γυρίσει από την δουλειά... Φέτος εγώ σταμάτησα μετά από 18 χρόνια κ στις 8 μέρες έμαθα ότι είμαι έγκυος... Πάω κ σχολή.. οπότε δουλειά,σχολή,παιδιά,σπίτι... Κ έπρεπε να ξεκινήσει ο μεγάλος λογοθεραπεία κ δεν έβγαινε ο χρόνος... Οπότε είπαμε να σταματήσω...να τελειώσω την σχολή κ μετά να βρω κάτι πάνω στην ιδιότητα μου πρωινό 5μερο... Γιατί πριν ήμουν σε σουπερμάρκετ με ωράρια περίεργα...από Σεπτέμβρη ξεκιναμε κ δημοτικό κ σιγά σιγά δυσκολεύουν τα πράγματα...έχει όμως ο θεός...ευτυχώς δεν έχουμε ενοίκιο... Γιατί εγώ θα κοιτάξω για δουλειά πλέον Σεπτέμβρη του 26... Ένα άγχος το έχω αν έρθουν έτσι όπως τα σκέφτομαι δεν θα πω ψέματα...αλλά έπρεπε από την άλλη να κάνω το βήμα για κάτι καλύτερο...

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Καλημέρα σε όλους κ καλή μεγάλη εβδομάδα να έχουμε... Καλώς ήρθες @Ellimn με το καλό το μωράκι σας... Κορίτσια ούτε εμείς έχουμε βοήθεια... Καμμία... Όλα όμως τα μπορούμε...όλα τα ρυθμίζουμε όλοι μας... Εμείς αναγκαστικά τα έχουμε σε ιδιωτικό σχολείο ώστε να έρχονται τις ώρες που είχαμε γυρίσει από την δουλειά... Φέτος εγώ σταμάτησα μετά από 18 χρόνια κ στις 8 μέρες έμαθα ότι είμαι έγκυος... Πάω κ σχολή.. οπότε δουλειά,σχολή,παιδιά,σπίτι... Κ έπρεπε να ξεκινήσει ο μεγάλος λογοθεραπεία κ δεν έβγαινε ο χρόνος... Οπότε είπαμε να σταματήσω...να τελειώσω την σχολή κ μετά να βρω κάτι πάνω στην ιδιότητα μου πρωινό 5μερο... Γιατί πριν ήμουν σε σουπερμάρκετ με ωράρια περίεργα...από Σεπτέμβρη ξεκιναμε κ δημοτικό κ σιγά σιγά δυσκολεύουν τα πράγματα...έχει όμως ο θεός...ευτυχώς δεν έχουμε ενοίκιο... Γιατί εγώ θα κοιτάξω για δουλειά πλέον Σεπτέμβρη του 26... Ένα άγχος το έχω αν έρθουν έτσι όπως τα σκέφτομαι δεν θα πω ψέματα...αλλά έπρεπε από την άλλη να κάνω το βήμα για κάτι καλύτερο...

Καμιά φορά πρέπει να πάρουμε ένα ρίσκο για να παλέψουμε για κάτι καλύτερο.Φαντάζομαι πόσο σπαστικό ήταν να το μάθεις στην ουσία μια βδομάδα μετά που σταμάτησες.Θα μπορούσες να είσαι σε ενεργή σύμβαση και να έχεις παραπάνω δικαιώματα αλλά μάλλον έτσι έμελε να γίνει.Όλα για καλό να είναι .Όπως είπαμε και πιο πάνω αν υπάρχει υπομονή και αγάπη όλα γίνονται .Εγώ σας χαίρομαι και σας καμαρώνω εσάς που δεν έχετε επιπλέον βοήθεια και έχετε και άλλα παιδάκια και τα καταφέρνετε και προλαβαίνετε και δραστηριότητες και σχολές και σπίτι και όλα.Είστε ηρωίδες.Φυσικά και οι μπαμπάδες μαζί που έχουν κ αυτοί το δικό τους ρόλο στη στήριξη της οικογένειας.

Πάντως εγώ μετά από την εμπειρία μου στα τόσο χρόνια προσπαθειών και ατυχιών στις εγκυμοσύνες κατάλαβα οτι όταν προσπαθείς να κανονίσεις κάτι δεν γίνεται ποτέ.Από την αρχή λέγαμε άντε να προσπαθήσουμε τώρα που δουλεύω και εγώ θα είμαστε πιο άνετα αν έχω και κάποια δικαιώματα παραπάνω ,επιδόματα κτλ. Ούτε καν χαχα. Αυτό το μωράκι ήρθε σε μια στιγμή που δεν δικαιούμαι τίποτα σχεδόν πέρα από το επίδομα γέννας αλλά είμαι τόσο ευγνώμων που φτάσαμε ως εδώ που δεν με νοιάζει καν .Καλά να είμαστε και θα τα καταφέρουμε!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Angel-11 είπε:

Καμιά φορά πρέπει να πάρουμε ένα ρίσκο για να παλέψουμε για κάτι καλύτερο.Φαντάζομαι πόσο σπαστικό ήταν να το μάθεις στην ουσία μια βδομάδα μετά που σταμάτησες.Θα μπορούσες να είσαι σε ενεργή σύμβαση και να έχεις παραπάνω δικαιώματα αλλά μάλλον έτσι έμελε να γίνει.Όλα για καλό να είναι .Όπως είπαμε και πιο πάνω αν υπάρχει υπομονή και αγάπη όλα γίνονται .Εγώ σας χαίρομαι και σας καμαρώνω εσάς που δεν έχετε επιπλέον βοήθεια και έχετε και άλλα παιδάκια και τα καταφέρνετε και προλαβαίνετε και δραστηριότητες και σχολές και σπίτι και όλα.Είστε ηρωίδες.Φυσικά και οι μπαμπάδες μαζί που έχουν κ αυτοί το δικό τους ρόλο στη στήριξη της οικογένειας.

Πάντως εγώ μετά από την εμπειρία μου στα τόσο χρόνια προσπαθειών και ατυχιών στις εγκυμοσύνες κατάλαβα οτι όταν προσπαθείς να κανονίσεις κάτι δεν γίνεται ποτέ.Από την αρχή λέγαμε άντε να προσπαθήσουμε τώρα που δουλεύω και εγώ θα είμαστε πιο άνετα αν έχω και κάποια δικαιώματα παραπάνω ,επιδόματα κτλ. Ούτε καν χαχα. Αυτό το μωράκι ήρθε σε μια στιγμή που δεν δικαιούμαι τίποτα σχεδόν πέρα από το επίδομα γέννας αλλά είμαι τόσο ευγνώμων που φτάσαμε ως εδώ που δεν με νοιάζει καν .Καλά να είμαστε και θα τα καταφέρουμε!

Πόσο δίκιο έχεις κορίτσι μου κ εγώ το ίδιο είπα...αφού ήθελε να γίνει έτσι...ας γίνει... Όλα θα πάνε καλά...εγώ τώρα είμαι στο ταμείο... Είχα ζητήσει απόλυση κ μου έγινε δεχτή... Θα είμαι μέχρι τον Οκτώβριο ταμείο κ μετά θα κάνω την αίτηση για τις 116 μέρες αφού υπάρχουν κ τα ένσημα... Ότι καταφέρω να πάρω...κ έχει ο θεός... Αγχώνομαι λίγο σχετικά κε την ασφάλεια γιατί έχω εγώ τα παιδιά πάνω μου... Αν κ μου είπαν στο 1555 ότι με έναν χρόνο ανεργίας μετα θα έχω κ ασφάλεια αφού θα ανανεώνω την κάρτα ανεργίας... Δεν τα ξέρω κ καλά είναι πρωτόγνωρα όλα αυτά για εμένα...πρώτη φορά μπήκα ταμείο... Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας γερά δυνατά κ θα τα καταφέρουμε...❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...