Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χωρίς να έχω ζήσει την κατάσταση, κοιτώντας το απ' έξω, θα έλεγα, και συγχώρεσε με για το θάρρος να σε " συμβουλεύω", να μη βάζεις στον εαυτό σου εσύ η ίδια τα όρια " τελευταία φορά και τα παρατάω." Γιατί ίσως αυτό σε αγχωνει υποσυνείδητα παραπάνω.  Όπως σας βγει σε σένα και στον άντρα σου. Αν νιώθεις κόπωση μπορείς να πεις τώρα σταματάω μετά αν ξανά αλλάξεις γνώμη μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις. Όπως νιώθετε και ό,τι σας φωτίσει ο Θεός ! Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και έχει διαφορετικό δρομο. Θα πω τώρα και ένα άλλο παράδειγμα από φίλη της μητέρας μου, το οποίο είναι το αντίθετο από την άλλη ιστορία που σας είπα. Λοιπόν η συγκεκριμένη είχε κάνει εννέα προσπάθειες εξωσωματικής και έμεινε έγκυος και γέννησε στην δέκατη! Το παιδί της είναι μια χαρά σήμερα γύρω στα 30. Έγινε και πριν χρονια δηλαδή... Με αυτό θέλω να πω πως κάθε ζευγάρι έχει διαφορετικές αντοχές και ανάγκες και διαφορετικό δρόμο. Όσο για όσα παραδείγματα μας έδωσες πριν πραγματικά μου έδωσαν δύναμη! Νομίζω πως κάποια πράγματα όπως και το θέμα που συζητάμε είναι προσωπικά με την έννοια ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εμείς μπορούμε να ευχόμαστε να μας φωτίσει ο Θεός να καταλάβουμε τι είναι το καλύτερο για την καθεμία μας και για τους άντρες μας φυσικά. Κάτι που μπορεί σε σένα να δουλέψει σε μένα όχι και το αντίθετο. Και να έχουμε και λίγο τη σκέψη μας σε εγρήγορση όπως και τη διαίσθηση μας για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τυχόν γιατρούς που δεν θα είναι για το καλό μας, σαν κάποιους που περιγράψατε πριν .  Και φυσικά κάτι που είπε και μια άλλη κοπέλα ότι δεν είναι αυτονόητο πως έχουμε τους άντρες μας και αγαπιόμαστε. Είναι πολύ μεγάλο δώρο , οπότε αν τελικά δεν έρθουν μωράκια ας χαιρόμαστε την αγάπη με εκείνον. Αν και πραγματικά κορίτσια μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έρθουν σε όλες μας παιδάκια!

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους! Εμείς σήμερα είχαμε το ραντεβού μας με τον γιατρό κ είδαμε τους γιους μετά από έναν ολόκληρο μήνα (μεταξύ μας μου φάνηκε αιώνας) 

Όλα καλά με τα μπεμπακια , είναι από 850 γρ ο καθένας,  πολύ δραστήριοι κ οι 2. Πολύ ευχαριστημένος κ από εμένα ο γιατρός με το βάρος κ με τις εξετάσεις μ..σήμερα είμαι 26κ1 

Ραντεβού πάλι σε 3 εβδομάδες

Εσείς πως πάτε κορίτσια? Τι κάνουν τα μπεμπακια σας 😍😍😍😍

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!!

Εγώ βαδίζω την 31 βδομάδα!! Δεν μου έμεινε πολύ, 4 με 5 βδομάδες!!

Τρέχω με τις ετοιμασίες για τα κορίτσια!

Έχω μια απορία όμως, το στήθος μου έχει ξεπρηστει εδώ και καιρό, γύρισε στο φυσιολογικο μέγεθος του!! Τι σημαίνει αυτο;; δεν θα έχω γαλα;;θα ξαναπρηστει;;

• Μου αρέσει 4

7 ώρες πρίν, Elenaki2000 είπε:

Καλησπέρα σε όλους! Εμείς σήμερα είχαμε το ραντεβού μας με τον γιατρό κ είδαμε τους γιους μετά από έναν ολόκληρο μήνα (μεταξύ μας μου φάνηκε αιώνας) 

Όλα καλά με τα μπεμπακια , είναι από 850 γρ ο καθένας,  πολύ δραστήριοι κ οι 2. Πολύ ευχαριστημένος κ από εμένα ο γιατρός με το βάρος κ με τις εξετάσεις μ..σήμερα είμαι 26κ1 

Ραντεβού πάλι σε 3 εβδομάδες

Εσείς πως πάτε κορίτσια? Τι κάνουν τα μπεμπακια σας 😍😍😍😍

Και εμάς ο μπέμπης υπερβολικά δραστήριος .Προφανώς έχει μεγαλώσει αρκετά και η  κλωτσιά πάει και έρχεται.😂 Δεν ξέρω με δυο μωρουλάκια πως αντέχετε τις κλωτσιές χαχα.Αλλά εντάξει οδεύουμε προς το τέλος σιγά σιγά.Οπότε τώρα αρχίσαμε τις εντατικές ετοιμασίες ώστε τέλος του μήνα να είναι όλα έτοιμα.

πρίν από 57 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα!!!

Έχω μια απορία όμως, το στήθος μου έχει ξεπρηστει εδώ και καιρό, γύρισε στο φυσιολογικο μέγεθος του!! Τι σημαίνει αυτο;; δεν θα έχω γαλα;;θα ξαναπρηστει;;

Αχ πολύ σύντομα φτάνουμε στην τελική ευθεία εμείς κορίτσι μου.Πριν μου φαινόταν βουνό.Τώρα λέω πάει έφτασε ο καιρός. Δεν ξέρω τι να πρωτοετοιμάσω.Έκανα μια λίστα για να μην χαθώ .

Δεν νομίζω οτι έχει κάποια σχέση το πρήξιμο με το γάλα. Και εμένα δεν είναι πρησμένο κ ευαίσθητο όπως ήταν στις αρχές απλά παρατηρώ κάπως να μεγάλωσε.Αλλά όχι εκείνο το πρήξιμο των πρώτων μηνών.Ας μας πει κάποια κοπέλα με περισσότερη εμπειρία βέβαια ,αλλά θεωρώ πως δύσκολα να μην έχεις γάλα .Ίσως είναι επειδή προετοιμάζεται σιγά σιγά .

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Alex@ είπε:

Καλησπέρα!!!

απολυτως φυσιολογικο ειναι. η παραγωγη ξεκιναει σταδιακα αφου γεννησεις, με το που αρχισεις να βαζεις τα μωρα η το θηλαστρο. δευτερη τριτη μερα μετα τη γεννα θα σου γινουν τουμπανο. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , Angel-11 είπε:

Και εμάς ο μπέμπης υπερβολικά δραστήριος .Προφανώς έχει μεγαλώσει αρκετά και η  κλωτσιά πάει και έρχεται.😂 Δεν ξέρω με δυο μωρουλάκια πως αντέχετε τις κλωτσιές χαχα.Αλλά εντάξει οδεύουμε προς το τέλος σιγά σιγά.Οπότε τώρα αρχίσαμε τις εντατικές ετοιμασίες ώστε τέλος του μήνα να είναι όλα έτοιμα.

Αχ πολύ σύντομα φτάνουμε στην τελική ευθεία εμείς κορίτσι μου.Πριν μου φαινόταν βουνό.Τώρα λέω πάει έφτασε ο καιρός. Δεν ξέρω τι να πρωτοετοιμάσω.Έκανα μια λίστα για να μην χαθώ .

Δεν νομίζω οτι έχει κάποια σχέση το πρήξιμο με το γάλα. Και εμένα δεν είναι πρησμένο κ ευαίσθητο όπως ήταν στις αρχές απλά παρατηρώ κάπως να μεγάλωσε.Αλλά όχι εκείνο το πρήξιμο των πρώτων μηνών.Ας μας πει κάποια κοπέλα με περισσότερη εμπειρία βέβαια ,αλλά θεωρώ πως δύσκολα να μην έχεις γάλα .Ίσως είναι επειδή προετοιμάζεται σιγά σιγά .

Ναι  ,έφτασε ο καιρός και πέρασε πραγματικά πολύ πολύ γρήγορα. 

Όσον αναφορά το στήθος κ εμένα είναι λιγότερο ευαίσθητο τώρα. Καμκα σχέση με τον πόνο κ το πρήξιμο π είχα στις αρχές 

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα σε όλες!

Σχετικά με την βεβαίωση που δίνει ο γιατρός για την ΠΗΤ , ώστε να χρησιμοποιηθεί για την άδεια τοκετού, γνωρίζετε αν πρέπει να την εκδώσει μέσα σε συγκεκριμένη ημερομηνία; 

Μου είχε πει ότι τον Μάιο που έχουμε ραντεβού θα μου την δώσει αλλά θα ήθελα να την έχω νωρίτερα. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Argy35 είπε:

Καλημέρα σε όλες!

Σχετικά με την βεβαίωση που δίνει ο γιατρός για την ΠΗΤ , ώστε να χρησιμοποιηθεί για την άδεια τοκετού, γνωρίζετε αν πρέπει να την εκδώσει μέσα σε συγκεκριμένη ημερομηνία; 

Μου είχε πει ότι τον Μάιο που έχουμε ραντεβού θα μου την δώσει αλλά θα ήθελα να την έχω νωρίτερα. 

Καλημέρααααα η βεβαίωση πρέπει να δοθεί σίγουρα 56 μέρες πριν που θα ξεκινήσει και η άδεια κυοφορίας ,το γνωρίζω και λόγω δουλειάς…Κορίτσια και αγόρι χαίρομαι πολύ που όλα πάνε καλά για όλους .έχω αρκετό καιρό να σας γράψω ,αλλά σας διαβάζω συχνά.Νομίζω ότι δεν έχουμε βάλει και τη δικη μου ημερομηνία στο πίνακα.Είναι 19/7 η πητ και περιμένουμε κοριτσάκι ❤️

• Μου αρέσει 4

On 11/4/2025 at 12:04 ΜΜ, Argy35 είπε:

Καλημέρα σε όλες!

Παλιά δεν είχε κάποιο θέμα....τώρα δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι... Καλησπέρα στην ομάδα κ καλό σκ...

On 11/4/2025 at 2:12 ΜΜ, MariaTzou είπε:

Καλημέρααααα η βεβαίωση πρέπει να δοθεί σίγουρα 56 μέρες πριν που θα ξεκινήσει και η άδεια κυοφορίας ,το γνωρίζω και λόγω δουλειάς…Κορίτσια και αγόρι χαίρομαι πολύ που όλα πάνε καλά για όλους .έχω αρκετό καιρό να σας γράψω ,αλλά σας διαβάζω συχνά.Νομίζω ότι δεν έχουμε βάλει και τη δικη μου ημερομηνία στο πίνακα.Είναι 19/7 η πητ και περιμένουμε κοριτσάκι ❤️

Πάω να σε βάλω κορίτσι μου... Τι δουλειά κάνεις αν επιτρέπεται? Ψάχνομαι για κάτι να ρωτήσω...

Babies are coming soon 🤰🏻🔜👣👣👣👶🏻       

@Sophie38 03/07 💙      

@Αννούλαααα 13/07 💙   

@Blue Velvet 12/07 💙   

@Eustathia 16/07 💜    

@Angel-11 16/06 💜    

@Elenaki2000 16/07  💙💙 

@Kate89 11/07 💙     

@MYRTO7 26/07  💙 

@Efaki 22/07 💜    

@Myrtoulita 16/07  💜 

@Κonstantina 18/07 💜   

@GiannisP. 19/07 💙 

@pasxalia90 12/07 💙 

@ΙΟΥΛΙΑΝΗ 21/07 💙 

@Alex@ 15/06 💜💜 

@kerasia93 15/07 💜 

@Eternity 28/07 💙  

@WomensPower 23/07 👶🏻surprise  

@MariaTzou 19/07 💜

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

1 hour ago, Αννούλαααα είπε:

Παλιά δεν είχε κάποιο θέμα....τώρα δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι... Καλησπέρα στην ομάδα κ καλό σκ...

Πάω να σε βάλω κορίτσι μου... Τι δουλειά κάνεις αν επιτρέπεται? Ψάχνομαι για κάτι να ρωτήσω...

@Sophie38 03/07 💙      

@Αννούλαααα 13/07 💙   

@Blue Velvet 12/07 💙   

@Eustathia 16/07 💜    

@Angel-11 16/06 💜    

@Elenaki2000 16/07  💙💙 

@Kate89 11/07 💙     

@MYRTO7 26/07  💙 

@Efaki 22/07 💜    

@Myrtoulita 16/07  💜 

@Κonstantina 18/07 💜   

@GiannisP. 19/07 💙 

@pasxalia90 12/07 💙 

@ΙΟΥΛΙΑΝΗ 21/07 💙 

@Alex@ 15/06 💜💜 

@kerasia93 15/07 💜 

@Eternity 28/07 💙  

@MariaTzou 19/07 💜

Ευχαριστώ πολύ 💕Είμαι υπεύθυνη προσωπικού και μισθοδοσίας σε μια εταιρεία…Ότι χρειάζεσαι εννοείται μου λες💕

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Αννούλαααα είπε:

@Sophie38 03/07 💙      

@Αννούλαααα 13/07 💙   

@Blue Velvet 12/07 💙   

@Eustathia 16/07 💜    

@Angel-11 16/06 💜    

@Elenaki2000 16/07  💙💙 

@Kate89 11/07 💙     

@MYRTO7 26/07  💙 

@Efaki 22/07 💜    

@Myrtoulita 16/07  💜 

@Κonstantina 18/07 💜   

@GiannisP. 19/07 💙 

@pasxalia90 12/07 💙 

@ΙΟΥΛΙΑΝΗ 21/07 💙 

@Alex@ 15/06 💜💜 

@kerasia93 15/07 💜 

@Eternity 28/07 💙  

@MariaTzou 19/07 💜

Επειδή σε μένα έχει κολλήσει η καρδούλα και δεν βλέπω να γίνεται μπλε😂, άμα πάω να γεννήσω και αντί για μπέμπης βγει μπέμπα θα ξέρω ποια φταίει 😂😂😂

• Χαχα 6

6 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Επειδή σε μένα έχει κολλήσει η καρδούλα και δεν βλέπω να γίνεται μπλε😂, άμα πάω να γεννήσω και αντί για μπέμπης βγει μπέμπα θα ξέρω ποια φταίει 😂😂😂

Αλήθεια τώρα?... Ρε πως γίνεται αυτό? Μήπως είναι σημάδι?🤣🤣🤣🤣

@Sophie38 03/07 💙       

@Αννούλαααα 13/07 💙    

@Blue Velvet 12/07 💙    

@Eustathia 16/07 💜     

@Angel-11 16/06 💙 

@Elenaki2000 16/07  💙💙  

@Kate89 11/07 💙      

@MYRTO7 26/07  💙  

@Efaki 22/07 💜     

@Myrtoulita 16/07  💜  

@Κonstantina 18/07 💜    

@GiannisP. 19/07 💙  

@pasxalia90 12/07 💙  

@ΙΟΥΛΙΑΝΗ 21/07 💙  

@Alex@ 15/06 💜💜  

@kerasia93 15/07 💜  

@Eternity 28/07 💙   

@MariaTzou 19/07 💜 

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 25 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Αλήθεια τώρα?... Ρε πως γίνεται αυτό? Μήπως είναι σημάδι?🤣🤣🤣🤣

@Sophie38 03/07 💙       

@Αννούλαααα 13/07 💙    

@Blue Velvet 12/07 💙    

@Eustathia 16/07 💜     

@Angel-11 16/06 💙 

@Elenaki2000 16/07  💙💙  

@Kate89 11/07 💙      

@MYRTO7 26/07  💙  

@Efaki 22/07 💜     

@Myrtoulita 16/07  💜  

@Κonstantina 18/07 💜    

@GiannisP. 19/07 💙  

@pasxalia90 12/07 💙  

@ΙΟΥΛΙΑΝΗ 21/07 💙  

@Alex@ 15/06 💜💜  

@kerasia93 15/07 💜  

@Eternity 28/07 💙   

@MariaTzou 19/07 💜 

Δεν ξέρω χαχα αλλά άμα είναι σημάδι θα ρίξουμε πολύ γέλιο !😂😂

• Χαχα 1

Καλησπέρα σε όλες!

Εγώ έχω ΠΗΤ 2/8 αλλά το θέμα Αυγούστου είδα δεν είναι ενεργό οπότε είπα να συμμετάσχω στο δικό σας.

Έχω ήδη μια κόρη σχεδόν 18 μηνών και είμαι έγκυος 24 εβδομάδων ακριβώς σήμερα, πάλι κοριτσάκι 🩷. Αγχώνομαι λίγο με τη μικρή διαφορά ηλικίας, γιατί δεν έχουμε από πουθενά βοήθεια και ο σύζυγος κάνει δύο δουλειές (λείπει και νύχτες) αλλά με υπομονή και αγάπη θα τα καταφέρουμε!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 28 λεπτά , Ellimn είπε:

Καλησπέρα σε όλες!

Εγώ έχω ΠΗΤ 2/8 αλλά το θέμα Αυγούστου είδα δεν είναι ενεργό οπότε είπα να συμμετάσχω στο δικό σας.

Έχω ήδη μια κόρη σχεδόν 18 μηνών και είμαι έγκυος 24 εβδομάδων ακριβώς σήμερα, πάλι κοριτσάκι 🩷. Αγχώνομαι λίγο με τη μικρή διαφορά ηλικίας, γιατί δεν έχουμε από πουθενά βοήθεια και ο σύζυγος κάνει δύο δουλειές (λείπει και νύχτες) αλλά με υπομονή και αγάπη θα τα καταφέρουμε!!

Καλώς ήρθες στην παρέα .Με το καλό το μωράκι σου! Σίγουρα είναι πιο δύσκολο με δυο παιδάκια και μάλιστα μικρούλια και τα δυο αλλά όλα θα γίνουν να μην σε αγχώνει καθόλου.Οι μανούλες τα καταφέρνουν όλα και όπως πολύ σωστά είπες το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή και αγάπη !😍

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...