Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χωρίς να έχω ζήσει την κατάσταση, κοιτώντας το απ' έξω, θα έλεγα, και συγχώρεσε με για το θάρρος να σε " συμβουλεύω", να μη βάζεις στον εαυτό σου εσύ η ίδια τα όρια " τελευταία φορά και τα παρατάω." Γιατί ίσως αυτό σε αγχωνει υποσυνείδητα παραπάνω.  Όπως σας βγει σε σένα και στον άντρα σου. Αν νιώθεις κόπωση μπορείς να πεις τώρα σταματάω μετά αν ξανά αλλάξεις γνώμη μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις. Όπως νιώθετε και ό,τι σας φωτίσει ο Θεός ! Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και έχει διαφορετικό δρομο. Θα πω τώρα και ένα άλλο παράδειγμα από φίλη της μητέρας μου, το οποίο είναι το αντίθετο από την άλλη ιστορία που σας είπα. Λοιπόν η συγκεκριμένη είχε κάνει εννέα προσπάθειες εξωσωματικής και έμεινε έγκυος και γέννησε στην δέκατη! Το παιδί της είναι μια χαρά σήμερα γύρω στα 30. Έγινε και πριν χρονια δηλαδή... Με αυτό θέλω να πω πως κάθε ζευγάρι έχει διαφορετικές αντοχές και ανάγκες και διαφορετικό δρόμο. Όσο για όσα παραδείγματα μας έδωσες πριν πραγματικά μου έδωσαν δύναμη! Νομίζω πως κάποια πράγματα όπως και το θέμα που συζητάμε είναι προσωπικά με την έννοια ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εμείς μπορούμε να ευχόμαστε να μας φωτίσει ο Θεός να καταλάβουμε τι είναι το καλύτερο για την καθεμία μας και για τους άντρες μας φυσικά. Κάτι που μπορεί σε σένα να δουλέψει σε μένα όχι και το αντίθετο. Και να έχουμε και λίγο τη σκέψη μας σε εγρήγορση όπως και τη διαίσθηση μας για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τυχόν γιατρούς που δεν θα είναι για το καλό μας, σαν κάποιους που περιγράψατε πριν .  Και φυσικά κάτι που είπε και μια άλλη κοπέλα ότι δεν είναι αυτονόητο πως έχουμε τους άντρες μας και αγαπιόμαστε. Είναι πολύ μεγάλο δώρο , οπότε αν τελικά δεν έρθουν μωράκια ας χαιρόμαστε την αγάπη με εκείνον. Αν και πραγματικά κορίτσια μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έρθουν σε όλες μας παιδάκια!

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Καλημέρα σε όλους.... Με το καλό να πάτε να δείτε το μόνο σας κορίτσι μου ...

Αχχχ πόσο δίκιο έχεις... Άσε κ μου είχε γράψει 3μηνη συνταγή σοκ... Ευτυχώς τελείωσαν κ του είπα χάπια... Πάντα χάπια του έλεγα από την αρχή... Αυτή την φορά το ξέχασα κ την πάτησα ...🥴

Εγώ είχα επιχειρήσει παλιότερα αμπούλες κ μασώμενα... Δεν τα άντεχα ή τα έβγαζα ή με πονούσε το στομάχι. Κ μου έταζε ο γιατρός κάθε φορά που μου έδινε άλλο οτι αυτά θα έχουν ωραία γεύση 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Τίποτα μόνο δισκίο μπαμ κ κάτω...μέχρι να δω τι μου συνταγογραφησε τώρα η γυναικολόγος είχα αγωνία 🤣🤣🤣

Ευχαριστούμε κορίτσι μου🙏❤️

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Υπέροχα νέα 🙏❤️

Κ εγώ από όταν έκανα την καμπύλη κ βγήκε μια χαρά κάπως ξέφυγα αλλά θέλει προσοχή γιατί αλλάζουν λεει οι τιμές εύκολα στο τελευταίο τρίμηνο 😇😇😇 προσπαθώ να μαζευτώ πάλι χεχε

Σήμερα έχουμε ραντεβού εμείς να δούμε το μωρό. Έχει περάσει ένας μήνας κ εννοείται αγχώθηκα λίγο. Το μωρό το νιώθω να κουνιέται κ να κλωτσάει πλέον🥹 εχθές το ένιωσε κ ο άντρας μου με το χέρι να του δίνει κλωτσιτσα για πρώτη φορά 🥰🥰🥰

Οι αμπούλες ότι χειρότερο 🤢 δεν θέλω να τις θυμάμαι καν. Αν μου έδινε τώρα στην εγκυμοσύνη δεν υπήρχε περίπτωση να αντέξω να τις πιω🙊

Καλως το κοριτσι! Κ γω σημερα θα παω ραντεβου το απογευμα. Ουτως η αλλως θα ελεγχομαστε με σακχαρο νηστειας και γλυκοζυλιωμενη απο δω κ περα. Γι αυτο εξαλλου εκανα κ την καμπυλη τωρα που ειμαι στην 28η βδ οποτε εχει στην ουσια αρκετη πιεση το συστημα της ινσουλινης. Δε μου μενει κ πολυς καιρος ακομη, μονο 8 βδομαδες γιατι θα γεννησω με το που μπω στο μηνα μου

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, Sophie38 είπε:

Καλως το κοριτσι! Κ γω σημερα θα παω ραντεβου το απογευμα. Ουτως η αλλως θα ελεγχομαστε με σακχαρο νηστειας και γλυκοζυλιωμενη απο δω κ περα. Γι αυτο εξαλλου εκανα κ την καμπυλη τωρα που ειμαι στην 28η βδ οποτε εχει στην ουσια αρκετη πιεση το συστημα της ινσουλινης. Δε μου μενει κ πολυς καιρος ακομη, μονο 8 βδομαδες γιατι θα γεννησω με το που μπω στο μηνα μου

Με το καλό κορίτσι μου! Καλή λευτεριά! Εγώ ότι έμπαινα στην 26η εβδομάδα την έκανα. 

Πω πω το έκανες να φαίνεται τόσο κοντά 😇🙏

• Μου αρέσει 3

Καλησπέρα κορίτσια μου! 
Πως είστε; Και εγώ τα tardyferon παίρνω και σε γεύση δεν καταλαβαίνω τίποτα είναι μια χαρά.Εγω θα κάνω καμπύλη ζαχαρου και εξετασεισ Την Μεγάλη Δευτέρα πρώτα π Θεός.Να ρωτήσω έχει καμία πρόσθιο πλακούντα;από ότι κατάλαβα από το τελευταίο ραντεβού και εγώ θα γεννήσω με καισαρική πάλι αλλά θέλω να πάρει όλες τις μέρες το μπεμπακι.θα δούμε! Ας είναι καλά μέχρι το τέλος.Και εγώ πλέον ζορίζομαι πολύ στον ύπνο.και εκτός αυτού εμείς κάνουμε ακόμη συγκοιμηση και είναι ακόμη πιο δύσκολο δεν κοιμάμαι καλά.μαλλον κάποιος πρέπει να φύγει από το κρεβάτι 😅

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

vEsSp3.png 

πρίν από 35 λεπτά , kerasia93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! 
Πως είστε; Και εγώ τα tardyferon παίρνω και σε γεύση δεν καταλαβαίνω τίποτα είναι μια χαρά.Εγω θα κάνω καμπύλη ζαχαρου και εξετασεισ Την Μεγάλη Δευτέρα πρώτα π Θεός.Να ρωτήσω έχει καμία πρόσθιο πλακούντα;από ότι κατάλαβα από το τελευταίο ραντεβού και εγώ θα γεννήσω με καισαρική πάλι αλλά θέλω να πάρει όλες τις μέρες το μπεμπακι.θα δούμε! Ας είναι καλά μέχρι το τέλος.Και εγώ πλέον ζορίζομαι πολύ στον ύπνο.και εκτός αυτού εμείς κάνουμε ακόμη συγκοιμηση και είναι ακόμη πιο δύσκολο δεν κοιμάμαι καλά.μαλλον κάποιος πρέπει να φύγει από το κρεβάτι 😅

Εγω έχω πρόσθιο πλακούντα αλλά κατάλαβα ότι επειδή είναι ψηλά δε μου δημιουργεί θέμα για να γεννήσω φυσιολογικα. Εν τω μεταξύ τις κινήσεις του μωρού τις νιώθω αρκετά έντονα. Σε προβλημάτισε ο γιατρός με κάτι? 

Κορίτσια ήρθε η ώρα να ασχοληθώ και λίγο με το αισθητικό κομμάτι και να πάρω μια κρέμα να βάζω στην κοιλιά μου προληπτικά για τις ραγάδες. Άργησα πολύ να την πάρω αλλά με όλα όσα μου έτυχαν, η κρέμα ήταν το τελευταίο που σκεφτόμουν. 

Στην 1η μου εγκυμοσύνη έβαζα μόνο αμυγδαλελαιο και όποτε θυμόμουν γιατί γίνονταν χάλια και τα ρούχα. Δεν είχα θέμα από ραγάδες. Τώρα τι θα μου προτείνατε να πάρω? 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , kerasia93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! 

Εγώ έχω πρόσθιο κορίτσι μου.Ο γιατρός  μου είπε δεν επηρεάζει σε κάτι .Απλά μου είχε πει οτι ίσως δεν νιώθω πολύ έντονα την κίνηση.Καμία σχέση βέβαια,ο μπέμπης  κοντεύει να ανοίξει τρύπα στην κοιλιά και να βγει.Και καμιά φορά στον υπέρηχο όταν προσπαθούμε να δούμε πρόσωπο πχ θολώνει ,κάνει σαν σύννεφα λόγω του πλακούντα αλλά εντάξει δεν πειράζει!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 13 λεπτά , Angel-11 είπε:

Εγώ έχω πρόσθιο κορίτσι μου.Ο γιατρός  μου είπε δεν επηρεάζει σε κάτι .Απλά μου είχε πει οτι ίσως δεν νιώθω πολύ έντονα την κίνηση.Καμία σχέση βέβαια,ο μπέμπης  κοντεύει να ανοίξει τρύπα στην κοιλιά και να βγει.Και καμιά φορά στον υπέρηχο όταν προσπαθούμε να δούμε πρόσωπο πχ θολώνει ,κάνει σαν σύννεφα λόγω του πλακούντα αλλά εντάξει δεν πειράζει!

Το ίδιο κι εμένα! Νιώθω έντονα τις κινήσεις και συχνά σε βαθμό που αναρωτιέμαι, είναι φυσιολογικό? χαχααα

• Χαχα 1

πρίν από 22 λεπτά , Eternity είπε:

Εγω έχω πρόσθιο πλακούντα αλλά κατάλαβα ότι επειδή είναι ψηλά δε μου δημιουργεί θέμα για να γεννήσω φυσιολογικα. Εν τω μεταξύ τις κινήσεις του μωρού τις νιώθω αρκετά έντονα. Σε προβλημάτισε ο γιατρός με κάτι? 

Κορίτσια ήρθε η ώρα να ασχοληθώ και λίγο με το αισθητικό κομμάτι και να πάρω μια κρέμα να βάζω στην κοιλιά μου προληπτικά για τις ραγάδες. Άργησα πολύ να την πάρω αλλά με όλα όσα μου έτυχαν, η κρέμα ήταν το τελευταίο που σκεφτόμουν. 

Στην 1η μου εγκυμοσύνη έβαζα μόνο αμυγδαλελαιο και όποτε θυμόμουν γιατί γίνονταν χάλια και τα ρούχα. Δεν είχα θέμα από ραγάδες. Τώρα τι θα μου προτείνατε να πάρω? 

Εμείς βρε κορίτσι μου τι φάση αδερφές ψυχές είμαστε?😂😂 Εγώ πήρα την Prevenstria της frezyderm .Θα την ήθελα λίγο πιο ρευστή αλλά εντάξει μου αρέσει γενικά.Και βάζω και bio oil μετα το μπάνιο.Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ αλλά κάνει λίγη ώρα να απορροφηθεί και δεν το βάζω κάθε μέρα.

πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Το ίδιο κι εμένα! Νιώθω έντονα τις κινήσεις και συχνά σε βαθμό που αναρωτιέμαι, είναι φυσιολογικό? χαχααα

Ναι καμιά φορά και εγώ ανησυχώ και μου λέει ο γιατρός οτι είναι πολύ καλό να κουνιέται πολύ κ να είναι δραστήριο .

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Angel-11 είπε:

Εμείς βρε κορίτσι μου τι φάση αδερφές ψυχές είμαστε?😂😂 Εγώ πήρα την Prevenstria της frezyderm .Θα την ήθελα λίγο πιο ρευστή αλλά εντάξει μου αρέσει γενικά.Και βάζω και bio oil μετα το μπάνιο.Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ αλλά κάνει λίγη ώρα να απορροφηθεί και δεν το βάζω κάθε μέρα.

Όντως!!! Εμείς παρέα τα περνάμε! Ζήτησα από το γιατρό να μου κάνει καλλιέργεια ενώ ο ίδιος μου έλεγε ότι δε χρειάζεται αν δεν έχω συμπτώματα και τελικά βρέθηκε εντεροκκοκος, σε μικρή συγκέντρωση βέβαια αλλά πρέπει να πάρω αντιβίωση γιατί δε θέλουμε μικρόβια λόγω του ράμματος. Αυτό το παιδί θα βγει νόρμαλ με τόση αντιβίωση??? 

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα τώρα κατάφερα να σας διαβάσω.Εχουμε κ εμείς επιτέλους αύριο ραντεβού μετά από ένα μήνα.Και στην πρώτη κ σ αυτή την εγκυμοσύνη πρόσθιο πλακούντα είχα κ έχω κ δεν είχα κανένα θέμα.Η μικρούλα είναι φουλ δραστήρια νομίζω περισσότερο από την πρώτη μου.Σιδηρο μ έδωσε κ μένα πόσιμο δν την παλεύω με την γεύση του θα του πω να μ γράψει πάλι τα tardyferon που τα παιρνα κ στην πρώτη μ εγκυμοσύνη μια κ καλή κάτω το χαπάκι ούτε γεύση ούτε τπτ.Απο κρέμα στην κοιλιά βάζω μια pharmasept mama κάτι δείγματα που μ φέρανε κ άμα τελειώσουν θα την πάρω μου αρέσει όπως απλώνεται. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Eternity είπε:

Όντως!!! Εμείς παρέα τα περνάμε! Ζήτησα από το γιατρό να μου κάνει καλλιέργεια ενώ ο ίδιος μου έλεγε ότι δε χρειάζεται αν δεν έχω συμπτώματα και τελικά βρέθηκε εντεροκκοκος, σε μικρή συγκέντρωση βέβαια αλλά πρέπει να πάρω αντιβίωση γιατί δε θέλουμε μικρόβια λόγω του ράμματος. Αυτό το παιδί θα βγει νόρμαλ με τόση αντιβίωση??? 

Είναι ακίνδυνες κάποιες συγκεκριμένες αντιβιώσεις.Αρκετές κιόλας.Και εγώ το σκεφτόμουν αλλά μου είπαν κ ο γιατρός και στο νοσοκομείο οτι δεν υπάρχει θέμα.Εγώ πήρα δυο φορές ήδη τότε τον πρώτο μήνα .Μετά έβγαινε αρνητική .Τώρα περιμένω πάλι αποτελέσματα γιατί την τελευταία μου την έκαναν στο νοσοκομείο αλλά δεν βγήκε καλή και μου ζήτησαν να την επαναλάβω εγώ εκτός γιατί μέσα στο νοσοκομείο δεν είναι τόσο έμπιστη η λήψη δείγματος.

Ξέρεις τι ήθελα να σε ρωτήσω ?Σου έχει πει ο γιατρός πότε υπολογίζει να κόψει την περίδεση ? Πήγα στο νοσοκομείο και μου είπαν οτι υπολογίζουν να πάω άλλη μια φορά στις 32-33 εβδ και μετά να πάω 34-35 για να κόψουμε την περίδεση και κάπως μου φάνηκε νωρίς .Στην αρχή μου είχαν πει 36-37.Κατάλαβα από τα λεγόμενά τους οτι δεν πιστεύουν οτι θα κόψουμε την περίδεση και θα γεννήσω αμέσως .Οτι θα πάρω 2-3 βδομάδες το λιγότερο.

3 ώρες πρίν, kerasia93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! 

Εγώ έχω πρόσθιο πλακούντα αλλά είναι άνω από την αρχή. Άργησα λίγο να αντιληφθώ κινήσεις γιατί λειτουργεί σαν μαξιλαράκι κ απορροφά κραδασμούς 😇 αλλά πλέον όλο κλωτσιτσες έχουμε. 

Με το καλό οι εξετάσεις ❤️

3 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Εγώ βάζω τη simulcium (μια πορτοκαλί συσκευασία). Πολύ ευχάριστη αίσθηση μου αφήνει. 

• Ευχαριστώ 1

13 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καλημέρα σε όλη την ομαδάρα... Τι κάνετε?. Εγώ έχω μείνει ευχαριστημένη με το λαδακι της mustela από τις άλλες εγκυμοσύνες... Τωρα σε αυτή πήρα την κρέμα mustela μμμμμ δεν έχω καθαρή άποψη για μια βάζω μια δεν βάζω... Αλλά η αίσθηση από το λαδακι ήταν τέλεια... Το απορροφούσε το δέρμα κ άφηνε ένα ωραίο μαλακό δέρμα...

Εμ τω μεταξύ χθες ο μεγάλος μου έκανε πυρετό 38 κ κάτι... Σήμερα το πρωί 39.3 λέω σε λίγο να του κάνω κανένα τέστ...αντε να δούμε τιας ήρθε πάλι...😔

• Δύναμη! 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

12 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Είναι ακίνδυνες κάποιες συγκεκριμένες αντιβιώσεις.Αρκετές κιόλας.Και εγώ το σκεφτόμουν αλλά μου είπαν κ ο γιατρός και στο νοσοκομείο οτι δεν υπάρχει θέμα.Εγώ πήρα δυο φορές ήδη τότε τον πρώτο μήνα .Μετά έβγαινε αρνητική .Τώρα περιμένω πάλι αποτελέσματα γιατί την τελευταία μου την έκαναν στο νοσοκομείο αλλά δεν βγήκε καλή και μου ζήτησαν να την επαναλάβω εγώ εκτός γιατί μέσα στο νοσοκομείο δεν είναι τόσο έμπιστη η λήψη δείγματος.

Ξέρεις τι ήθελα να σε ρωτήσω ?Σου έχει πει ο γιατρός πότε υπολογίζει να κόψει την περίδεση ? Πήγα στο νοσοκομείο και μου είπαν οτι υπολογίζουν να πάω άλλη μια φορά στις 32-33 εβδ και μετά να πάω 34-35 για να κόψουμε την περίδεση και κάπως μου φάνηκε νωρίς .Στην αρχή μου είχαν πει 36-37.Κατάλαβα από τα λεγόμενά τους οτι δεν πιστεύουν οτι θα κόψουμε την περίδεση και θα γεννήσω αμέσως .Οτι θα πάρω 2-3 βδομάδες το λιγότερο.

Αν θυμάμαι καλά μου είχε πει ότι την 36η εβδομάδα θα την κόψουμε αλλά θα ρωτήσω ξανά και τον άλλο γιατρό με τον οποίο θα γεννήσω γιατί θα πάω σε δημόσιο νοσοκομείο να γεννήσω. Την περιδεση την έκανα με ιδιώτη. Μόλις μου πει στο ραντεβού μας θα σου πω! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...