Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ο κουνιάδος μου με τη συννυφαδα μου είναι από αυτούς.Το πρώτο παιδί το έκαναν "με τη μια" και μας το λέγαν και φούσκωνε από περηφάνεια ο κουνιάδος μου.Ο άντρας μου εν τω μεταξύ με ολιγοασθενοτερατοσπερμια,εγώ κλειστές σάλπιγγες,καταλαβαίνεις ψυχολογία.Τελικα κάνουμε και εμείς παιδί(με εξωσωματική).Μετα έλεγαν πως το δεύτερο θα το κάνουν καλοκαίρι,για να μη γεννηθεί χειμώνα (μιλάμε για στόκους,όχι αστεία).Τελικά προσπαθούν επί ένα χρόνο και δεν μπορούν και εμείς πάμε για το δεύτερο.Μολις με είδε η συννυφαδα μου με την κοιλιά φουσκωμένη,ούτε να ευχηθεί,ούτε τπτ,με κοιτούσε με φθόνο και μου έλεγε για μια φίλη της που σταμάτησε η καρδούλα του εμβρύου στον πέμπτο  μήνα.Απορω πως κρατήθηκα κ δεν την άρχισα στα μπινελικια

Βλαμενος κόσμος θα πω! 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Τα μασώμενα δε θα μου βγάλουν κάτι στη γεύση? Το Spray είναι το nordaid iron spray, έχει πολύ καλές κριτικές, το ψεκάζεις εσωτερικά στα μάγουλα όμως μου προκαλεί σιελοροια και μου έρχεται εμετός, φτύνω και τα σάλια και δεν ξέρω τελικά αν απορροφάω κάτι. Θα προτιμούσα μικρά χαπάκια να μη νιώθω κάτι. 

Τα gynotardyferon είναι μικρά χαπάκια. Σε σχέση με τα tardyferon έχουν γεύση (μια επίγευση σκουριάς) αλλά ευκολάκι σε σχέση με τα πόσιμα συμπληρώματα που δεν τα αντέχω με τίποτα. 

Ομάδα update για το μπούκωμα... Ξεκίνησα το physiomer το απλό και μιλάμε ξεκίνησε καταρροή, μαλάκωσε τις εκκρίσεις κ λέω θα σωθώ. Και ξυπνάω σήμερα κ όλη μέρα έχω κάθε τόσο φαγούρα στο λαιμό λες κ με περπατάνε μυρμήγκια. Πάω να μιλήσω με πιάνει, βάζω το κλιματιστικό με πιάνει. Νιώθω ότι με ενοχλούν όλα. Από τη φαγούρα βγαίνει ξηρός βήχας και έχει γδαρθεί ο λαιμός μου. Δεν την παλεύω καθόλου. Δεν ξέρω τι με έχει ενοχλήσει. Δεν είναι λοιμώδες είναι σαν αλλεργία σαν λαρυγγίτιδα. Έχω κ άπειρο φορτο με τη δουλειά κ το μεταπτυχιακό κ δεν ξέρω, έχασα το κουράγιο μου τώρα😪

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 46 λεπτά , Eternity είπε:

Τα μασώμενα δε θα μου βγάλουν κάτι στη γεύση? Το Spray είναι το nordaid iron spray, έχει πολύ καλές κριτικές, το ψεκάζεις εσωτερικά στα μάγουλα όμως μου προκαλεί σιελοροια και μου έρχεται εμετός, φτύνω και τα σάλια και δεν ξέρω τελικά αν απορροφάω κάτι. Θα προτιμούσα μικρά χαπάκια να μη νιώθω κάτι. 

Ναι δυστυχώς σου αφήνουν κάτι και γίνεται και το στόμα-σάλιο πορτοκάλι εκείνη την στιγμή! Εμένα τα tardyferon στη αρχή μου είχαν πέσει βαριά στο στομάχι και δεν ήμουν κι έγκυος όταν τα έπαιρνα αλλά σαν επίγευση δεν καταλάβαινες τίποτα έπαιρνες το χάπι και τέλος! Γενικά με το θέμα σίδηρος δεν υπάρχει κάτι αναίμακτο! Κι εγω τα έχω βαρεθεί αλλά αναγκαίο κακό!

• Ευχαριστώ 1

2ThI.png3AXhp3.png

πρίν από 22 λεπτά , Eustathia είπε:

Τα gynotardyferon είναι μικρά χαπάκια. Σε σχέση με τα tardyferon έχουν γεύση (μια επίγευση σκουριάς) αλλά ευκολάκι σε σχέση με τα πόσιμα συμπληρώματα που δεν τα αντέχω με τίποτα. 

Ομάδα update για το μπούκωμα... Ξεκίνησα το physiomer το απλό και μιλάμε ξεκίνησε καταρροή, μαλάκωσε τις εκκρίσεις κ λέω θα σωθώ. Και ξυπνάω σήμερα κ όλη μέρα έχω κάθε τόσο φαγούρα στο λαιμό λες κ με περπατάνε μυρμήγκια. Πάω να μιλήσω με πιάνει, βάζω το κλιματιστικό με πιάνει. Νιώθω ότι με ενοχλούν όλα. Από τη φαγούρα βγαίνει ξηρός βήχας και έχει γδαρθεί ο λαιμός μου. Δεν την παλεύω καθόλου. Δεν ξέρω τι με έχει ενοχλήσει. Δεν είναι λοιμώδες είναι σαν αλλεργία σαν λαρυγγίτιδα. Έχω κ άπειρο φορτο με τη δουλειά κ το μεταπτυχιακό κ δεν ξέρω, έχασα το κουράγιο μου τώρα😪

Προσπάθησα κι εγώ με physiomer αλλά τίποτα... Δυστυχώς σε μένα μόνο τα βαριά τύπου ροναλ κάνουν δουλειά αλλά δεν είναι για πολύ. Κι ένα fitonasal δοκίμασα αλλά οκ μέτρια πράγματα. Ειδικά το βράδυ, από τότε που έκανα το τεστ, δεν αποχωρίζομαι το μπούκωμα με τίποτα.

πρίν από 24 λεπτά , Eustathia είπε:

Υπομονή κορίτσι μου! Μήπως να μιλούσες με τον γυναικολόγο σου ή με έναν παθολόγο; Μπορεί να σου δώσει κάτι και να σε ανακουφίσει!

2ThI.png3AXhp3.png

1 ώρα πρίν, Eternity είπε:

Καλησπέρα στην ομάδα! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Ξεκίνησα το σίδηρο σε Spray αλλά όταν το βάζω μου έρχεται να κάνω εμετό. Παίρνει κάποια κοπέλα κάποιο χάπι που να μη της δημιουργεί αναγούλα? Τα tradyferon τι διαφορά έχουν από τα gynotradyferon? Στην 1η μου εγκυμοσύνη έπαιρνα κάτι φακελάκια με γεύση και καλά πορτοκαλί, αναβράζοντα, τα διελυα σε νερό. Τότε που δεν είχα θέμα με εμετούς, μου δημιουργούσε ο τρόπος αυτός λήψης του σιδήρου οπότε τώρα που έχω φοβερό θέμα με αναγουλες, δε θα το άντεχα. 

Και εγώ gynotardyferon παίρνω .Όντως αν λιώσει λίγο έχει περίεργη γεύση αλλά δεν μένει μετά.Αν πιεις νερό είναι οκ. Όμως αν το καταπιείς αμέσως δεν καταλαβαίνεις τίποτα σε γεύση.Μου είχε δώσει στην αρχή μασώμενα τάχα με γεύση σοκολάτα αλλά μιλάμε ήταν οτι χειρότερο.Μ αυτά τώρα είμαι εντάξει δεν με έχουν ενοχλήσει καθόλου. Αν θέλει να παίρνεις έξτρα φυλλικό μπορεί να σ δώσει το απλό tardyferon.Αλλά βολεύει να είναι μαζί είναι η αλήθεια .

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Υπομονή κορίτσι μου! Μήπως να μιλούσες με τον γυναικολόγο σου ή με έναν παθολόγο; Μπορεί να σου δώσει κάτι και να σε ανακουφίσει!

Τετάρτη έχω ραντεβού με τη γυναικολόγο, θα της περιγράψω την κατάσταση. Γιατί δεν είναι ίωση, από την αφρικανική σκόνη κ μετά που μπούκωσα υποφέρω. Κ το βράδυ επειδή κοιμάμαι με ανοιχτό στόμα, ο λαιμός μου έγινε χάλια. Αλλά αυτό το γαργάλημα στο λαιμό που φέρνει ξηρό βήχα είναι οτι χειρότερο τώρα. Μου επηρεασε όλη την ψυχολογία. 

πρίν από 7 λεπτά , Fani1994 είπε:

Προσπάθησα κι εγώ με physiomer αλλά τίποτα... Δυστυχώς σε μένα μόνο τα βαριά τύπου ροναλ κάνουν δουλειά αλλά δεν είναι για πολύ. Κι ένα fitonasal δοκίμασα αλλά οκ μέτρια πράγματα. Ειδικά το βράδυ, από τότε που έκανα το τεστ, δεν αποχωρίζομαι το μπούκωμα με τίποτα.

Είναι δύσκολο, εμένα τώρα που μου επηρέασε το λαιμό κοντεύω να σκάσω. Δεν έχω χειρότερο από τον ξηρό βήχα κ αυτό το γαργάλημα στο λαιμό που αν δεν βήξω νιώθω οτι θα σκάσω. 

Κουράγιο μας εύχομαι 🥹🙏

• Ευχή 2

1 hour ago, Eustathia είπε:

Δηλαδή αν παίρνω ήδη φυλλικό και θέλω να αποφύγω και αυτή τη γεύση που λες, να πάρω τα tradyferon? 

πρίν από 40 λεπτά , Angel-11 είπε:

Και εγώ gynotardyferon παίρνω .Όντως αν λιώσει λίγο έχει περίεργη γεύση αλλά δεν μένει μετά.Αν πιεις νερό είναι οκ. Όμως αν το καταπιείς αμέσως δεν καταλαβαίνεις τίποτα σε γεύση.Μου είχε δώσει στην αρχή μασώμενα τάχα με γεύση σοκολάτα αλλά μιλάμε ήταν οτι χειρότερο.Μ αυτά τώρα είμαι εντάξει δεν με έχουν ενοχλήσει καθόλου. Αν θέλει να παίρνεις έξτρα φυλλικό μπορεί να σ δώσει το απλό tardyferon.Αλλά βολεύει να είναι μαζί είναι η αλήθεια .

Ωχχχ αυτά τα μασώμενα τα είχα πάρει παλιότερα και ήταν σκέτη αηδία. Εμένα με νοιάζει κυρίως ποια είναι πιο ανεκτά ανάμεσα στα δύο, τα tradyferon ή τα gynotradyferon? 

πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Δηλαδή αν παίρνω ήδη φυλλικό και θέλω να αποφύγω και αυτή τη γεύση που λες, να πάρω τα tradyferon? 

Ωχχχ αυτά τα μασώμενα τα είχα πάρει παλιότερα και ήταν σκέτη αηδία. Εμένα με νοιάζει κυρίως ποια είναι πιο ανεκτά ανάμεσα στα δύο, τα tradyferon ή τα gynotradyferon? 

Εμένα προσωπικά το tardyferon που το έχω πάρει πολλές φορές στο παρελθόν, είναι το μόνο που δεν μου βγάζει γεύση. Το gyno τώρα μου βγάζει, αλλά το θεωρώ ανεκτό. Είναι λίγο, άμα καταφέρνεις να πάει κατευθείαν κάτω χωρίς να αρχίσει να λιωνει στη γλώσσα είσαι οκ😇

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Eternity είπε:

Εμένα μου έκοψε το filicine και μου έδωσε το gynotardyferon .Επειδή το προηγούμενο με πείραζε στο στομάχι μου είπε οτι ο συνδιασμός με το φυλλικό είναι πιο ανεκτός .Αλλά έχει πολύ λιγότερο φυλλικό απ ότι το filicine.Σκέψου το filicine είναι 5mg ενώ αυτό έχει 0,35mg ανα χάπι .Μόλις μπήκα στον 7ο το νοσοκομείο μου είπε να κόψω εντελώς το φυλλικό γιατί είχαν σημειωμένο και το filicine ,αλλά τους είπα οτι παίρνω μόνο το gynotardyferon και είπαν οκ.Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί.Εγώ ξέρω οτι γενικά κάνει καλό.Νόμιζα δεν τα κόβεις τα συμπληρώματα μέχρι το τέλος.Σκέτο tardyferon δεν έχω δοκιμάσει για να σου πω για γεύση . Αλλά επειδή η αναλογία είναι ίδια και η μάρκα ίδια πόση διαφορά να έχει πια?Να σου πω την αλήθεια αν κατέβει με την πρώτη γουλιά ούτε καν καταλαβαίνω γεύση.

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...