Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 55 λεπτά , kate82 είπε:

Έτσι σκέφτομαι και εγώ για μετά τις γιορτές .... Εμένα μου είχε έρθει μια μέρα νωρίτερα ....σ είπαν βαθμολογίες ???

Αααα άρα έχω ακόμα .καλε θα εκραγεί το στηθος μου!!!μου είπαν ποια έφτασαν 3 μερα Δευτέρα θα μου πουν ποσά έφτασαν βλαστοκυστες.μακαρι δηλαδή να φτάσουν αρκετά .ειχα 3 με 12,10 και 9 κύτταρα ,2 με 8 κύτταρα και ένα καημενουλι με 5

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους κ καλό σαββατοκύριακο να έχουμε...

Να σας ρωτήσω θυμάται καμία την όλη διαδικασία με το μαιευτήριο για την δήλωση ληξιαρχείο... ΑΜΚΑ... δικαιολογητικά κτλ?

Έχω κενά στο μυαλό μου αρκετά🤣

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Από χαρτιά ξέρω κ θυμάμαι...από δύο φωτοτυπίες οι ταυτότητες μπαμπάς μαμά... Ληξιαρχική πράξη γάμου... Οικογενειακή κατάσταση...τα άλλα μας...τα αφμ μας κ έναν λογαριασμό της μαμάς για το επίδομα γέννας αλλά πλέον να είναι συνδεδεμένο με προπληρωμενη για τα επιδόματα οπεκα... 

Θυμάμαι κ κάποιες διαδικασίες μέσα στο μαιευτήριο...αλλά ξεχνάω για το ΚΕΠ κ για το μητρώο στο εφκα...😔😔😔😔

πρίν από 29 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Από χαρτιά ξέρω κ θυμάμαι...από δύο φωτοτυπίες οι ταυτότητες μπαμπάς μαμά... Ληξιαρχική πράξη γάμου... Οικογενειακή κατάσταση...τα άλλα μας...τα αφμ μας κ έναν λογαριασμό της μαμάς για το επίδομα γέννας αλλά πλέον να είναι συνδεδεμένο με προπληρωμενη για τα επιδόματα οπεκα... 

Θυμάμαι κ κάποιες διαδικασίες μέσα στο μαιευτήριο...αλλά ξεχνάω για το ΚΕΠ κ για το μητρώο στο εφκα...😔😔😔😔

Σου ανεβασα συνδεσμο απο το ιασω που λεει τα χαρτια που χρειαζονται αλλα πρεπει να περασει εγκριση για να το δημοσιευσουν. Η ληξιαρχικη πραξη γαμου κ το πιστοποιητικο οικ καταστασης ειναι προαιρετικα. Τη ληξιαρχικη πραξη του παιδιου την κατεβαζουμε μεσω gov. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 47 λεπτά , Sophie38 είπε:

Σου ανεβασα συνδεσμο απο το ιασω που λεει τα χαρτια που χρειαζονται αλλα πρεπει να περασει εγκριση για να το δημοσιευσουν. Η ληξιαρχικη πραξη γαμου κ το πιστοποιητικο οικ καταστασης ειναι προαιρετικα. Τη ληξιαρχικη πραξη του παιδιου την κατεβαζουμε μεσω gov. 

Που είναι ο σύνδεσμος?

On 31/3/2025 at 8:52 ΜΜ, Villy93 είπε:

Σε ποια εβδομάδα είδατε φύλο; Στον υπέρηχο στις αρχές της 16ης εβδομάδας μας είπε κορίτσι αλλά με επιφύλαξη. Είμαι στη 18η τώρα και περιμένω το ραντεβού της επόμενης εβδομάδας. 

Εμείς τη 18η μας είπε μάλλον κοριτσάκι.αλλα σίγουρα θα μας μάθουμε στη β' επιπέδου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Που είναι ο σύνδεσμος?

Πρεπει να περασει εγκριση απο το parents για να τον ανεβασουν. Γραψε στο google δικαιολογητικα ιασω κ θα σου το βγαλει

• Μου αρέσει 1

On 4/4/2025 at 3:44 ΜΜ, Sophie38 είπε:

Και μενα οι περισσοτεροι σιδηροι με πειραζουν. Κυριως δυσκοιλιοτητα. Ειχα δεινοπαθησει παλιοτερα. Μονο αυτος που σου γραψα(που ειναι χαπι) δεν με πειραζει. 
μηπως εχεις και διαφραγμα; Εγω πχ εχω και παντα το αριστερο ρουθουνι ειναι πηγμενο. Κανε υπομονη, ειναι το λιγοτερο δυσαρεστο συμπτωμα της εγκυμοσυνης αυτο. Πλησιαζουμε εξαλλου!!!!! Ειμαστε κοντα! 
δε σου ειπα και συγχαρητηρια για το γαμο σου!!!! Να ειστε γεροι σαν τα ψηλα βουνα!!!! Να καμαρωσετε το παιδακι σας με το καλο ευτυχισμενοι και αγαπημενοι 🩷

Το ίδιο μου έγραψε κορίτσι μου τελικά! Gyno tardyferon! Εν τω μεταξύ το tardyferon ήταν το μόνο που μου ήταν κάπως ανεκτό και δεν μου έκανε κράμπες στο στομάχι. 

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου 🥹🩷 κ εσείς με το καλό το μωράκι σας! 

Πλησιάζουμε όντως, δεν το πιστεύω μου φαίνεται πάρα πολύ παράξενο 😇 πώς πέρασε έτσι γρήγορα ως τώρα. 

On 4/4/2025 at 5:47 ΜΜ, Elenaki2000 είπε:

Καλησπέρα σε όλους!

Να ρωτήσω βρε κορίτσια  Πως παίρνετε τον σίδηρο?? (Πρωι η βράδυ,  νηστικες ή φαγωμένες) . Έκανα αιματολογικες κ ενώ έχω αυξήσει το χάπι του σιδήρου παραμένει σταθερό.  Ο αιματοκρίτης μου ηταν 35.5 και τώρα έχω 35.7.... μηδαμινή διαφορά 

Και σκέφτομαι μήπως κάνω κάτι λάθος 

Ferro sanol μου δίνει,  παίρνω ένα χάπι μεσημέρι αρκετη ωρα μετά το φαγητό και  ένα το βράδυ . Κρίμα να μην ανεβαίνει,  ταλαιπωρουμαι κ από δυσκοιλιοτητα ...🤔🤔

Μια από τα ίδια με τον αιματοκρίτη. Σταθερός , καμία άνοδος παρόλο π παίρνω 2 χαπια ...

Μπούκωμα έχω κ εγώ! Και πολλές φορές ματώνει κ η μύτη μου . Φέτος άλλο πραγμα με την συμφόρηση. Λίγο η εγκυμοσύνη λίγο κάτι ιώσεις....δραματική κατάσταση 😪

Εγώ πήρα physiomer σήμερα να ξεκινήσω συστηματικά, μπας κ σωθώ. Δεν την παλεύω άλλο 🤦

20 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Εγώ ξυπνάω το πρωί πίνω του θυρεοειδή..μετα από μισή ώρα το σίδηρο ...κ μετά από μισή ώρα ίσως κ λίγο παραπανω τρώω πρωινό...   

Κ εγώ έτσι ακριβώς, ξυπνάω παίρνω το Τ4. Ετοιμάζομαι για δουλειά κ μετά από 1 ώρα έπαιρνα το σίδηρο πάντα. Τώρα αντίστοιχα με το φυλλικό και το ίδιο θα κάνω πάλι με το σίδηρο. 

Κ ασβέστιο το απόγευμα που επιστρέφω σπίτι, να ναι μακρυά για λόγους απορρόφησης. 

• Μου αρέσει 3

Αχ κ εγώ μπούκωσα δυο μέρες τώρα σήμερα δν την παλευα  κ έβαλα από ένα ψακασμα physiomer express να μπορέσω να κοιμηθώ άνετα τώρα το βράδυ…

Με το χάπι του θυρεοειδή εμένα μου χει πει ο γιατρός μισή ώρα μετά αφού το πάρω ότι μπορώ ν φάω κ μετά ότι άλλο φάρμακο παίρνω δύο ώρες μετά κ σίδηρο ασβέστιο τέσσερις ώρες μετά οπότε όλη μέρα όλο κάτι παίρνω 😩

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κι από εμένα! Μόλις πρόλαβα να διαβάσω τα μηνύματα σας!  Εγώ είμαι 25+3! Καμπύλη θα κάνω μάλλον Μ. Εβδομάδα που θα με δει κι ο γιατρός! Όσον αφορά το μπούκωμα έχω εδώ και 20 μέρες σίγουρα! Στην αρχή ήταν πολύ έντονο! Δεν ξέρω αν ήταν ίωση ή από την σκόνη αλλά κι εμένα συνεχίζεται σε ελαφριά μορφή! Και που και που μου κάνει και σαν βραχνάδα! Σαν φλεματακι! Από το φύσα φύσα κι εγώ κάποια στιγμή είχα και αίμα! Μετά σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κι από την εγκυμοσύνη! Όσον αφορά τον σίδηρο έχω είχα θέμα με την φεριτίνη μου από πριν μείνω έγκυος κι έκανα αγωγή με gyno tardyferon  κι ύστερα με απλό tardyferon ώσπου κι έμαθα για την εγκυμοσύνη! Ύστερα ο γυναικολόγος μου έγραψε το hemafer fol για να μην παίρνω ξεχωριστά άλλο χάπι φυλλικό κι άλλο για σίδηρο! Να σας πω την αλήθεια αυτό μου έδινε σε όλες τις εγκυμοσύνες και μου είπε ότι είναι από τα λίγα που δεν παίζει ρόλο το φαγητό! Ενώ με το άλλο έπρεπε να το παίρνω με άδειο στομάχι! Αυτό τώρα μου είπε πρωί-βράδυ γιατί την τελευταία φορά είχα αιματοκρίτη 30! Το πρωί με το που σηκωθώ κι εγώ το πίνω και μετά από λίγη ώρα τρώω πρωινό! Το βράδυ δεν είμαι πάντα τυπική γιατί βρε κορίτσια νιώθω συχνά ενοχλήσεις στο στομάχι! Άλλες  φορές το νιώθω βαρύ άσχετα από φαγητό άλλες φορές νιώθω σαν καουρα κι όταν είναι έτσι δεν το πίνω! Από δυσκοιλιότητα εγώ ήμουν έτσι κι αλλιώς από πριν οπότε συνεχίζεται! Μια μέρα με έπιασαν και αιμορροΐδες κι αφήστε αλλά ευτυχώς σε 1-2 μέρες επανήλθαν μόνες τους! Τώρα για τα χαρτιά εγώ από το 2019 δεν θυμάμαι τίποτα, θα είμαι και σε άλλο μαιευτήριο! Στο Λητω είχε στον κάτω όροφο παράρτημα και δεν χρειαζόταν να πάει ο άντρας μου αλλού τα έφτιαχνε εκεί! Τώρα στο ΡΕΑ δεν ξέρω ισχύει το ίδιο ξέρει καμιά;

2ThI.png3AXhp3.png

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...