Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , MK2012 είπε:

Δεν υπάρχει περίπτωση δλδ υπάρχουν καταβολές σε ένα κύκλο και να μη μεγαλώσει τπτ ; Εν τω μεταξύ έχω πρήξιμο στήθος και λίγο βάρος χαμηλά που υπο άλλες συνθήκες έτσι νιώθω με την ωορρηξία κάποιες φορές. Επισης να πω πως αυτός ο κύκλος δεν είχε καθόλου πόνο ούτε σημάδια πώς θα αδιαθετήσω και ξεκίνησε και 2 μέρες νωρίτερα. Είναι δυνατόν ένας κύκλος από 24 μέρες να μεγαλώσει τόσο;

Σε φυσιολογικές συνθήκες οι καταβολές είναι αυτό, ωάρια που ωριμάζουν. Ο πόνος στην κοιλιά και το πρήξιμο μπορεί να είναι από τα σερπαφαρ. Μέχρι 35 μέρες ένας κυκλος θεωρείται φυσιολογικός. 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

1 hour ago, Angel-11 είπε:

Αχ από  πόνους άλλο τίποτα.Για τη  μέση με βοηθάει αρκετά το μαξιλάρι εγκυμοσύνης όταν κοιμάμαι οπότε ξυπνάω αρκετά καλά αλλά μέσα στη μέρα όπως κ να καθίσω πονάει.Και πολλές φορές με πονάει αρκετά χαμηλά .Προφανώς από τον τρόπο που κάθομαι.Αλλά δεν μπορώ να είμαι όλο ξαπλωμένη.Αλλά τα ισχία άλλο πράγμα .Μια η μια πλευρά μια η άλλη ο ύπνος είναι δύσκολος.

Ποσο σε καταλαβαίνω δεν λέγεται!! 

Κορίτσια σε ποιαν εβδομαδα είστε εσείς?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το Σάββατο θα κάνουμε και μεις καμπύλη, λέω "και μεις" γιατί ήταν ευκαιρία να κάνω μια γενική και γω, να δω και το σάκχαρο, γιατί πριν 5-6 χρόνια μου είχαν πει για προδιάθεση. Οπότε θα το κάνω μαζί με τη σύζυγο, να είμαστε παρεούλα στο μικροβιολογικό 😁

24w+2d σήμερα. 

• Μου αρέσει 2
  • Καλή τύχη! 2

1 hour ago, Angel-11 είπε:

Εγώ το συνήθισα το μαξιλάρι το έχω από τον 4ο.Ο άντρας μου πάλι όχι.😂Αλλά η αλήθεια είναι οτι μου δίνει και μια ασφάλεια ανάμεσα μας γιατί φοβάμαι μέσα στον ύπνο να μην με πιέσει στην κοιλιά γιατί κοιμάται κολλημένος πάνω μου.Οπότε μια χαρά είναι το μαξιλαράκι μου.Σε λίγο ίσως δεν χωράμε βέβαια χαχα

Εννοείται να το φάτε το μπέργκερ 😂😂 Και εμείς μια στις τόσες απολαμβάνουμε μια τέτοια ατασθαλία χαχα και να σας πω την αλήθεια τη μέρα που θα φάμε απ έξω καούρα ούτε για δείγμα .

Το μαξιλάρι είναι σαν τρίτο πρόσωπο ανάμεσα μας🤣🤣 κ εγώ επειδή κοιμάμαι κολλημένη πάνω του, το χρησιμοποιώ από το άλλο πλευρό προς το παρόν 😇😇😇

Εγώ δεν έχω καούρες προς το παρόν. Να χαρώ ή έρχονται πιο μετά?? 

Γλυκόζη νηστείας παιδιά είχα 83, οπότε για να έκανα υπογλυκαιμικό πρέπει στο 3ωρο να έπεσε πολύ μετά. 

πρίν από 46 λεπτά , Elenaki2000 είπε:

26η εγώ 🙏

πρίν από 6 λεπτά , GiannisP. είπε:

Το Σάββατο θα κάνουμε και μεις καμπύλη, λέω "και μεις" γιατί ήταν ευκαιρία να κάνω μια γενική και γω, να δω και το σάκχαρο, γιατί πριν 5-6 χρόνια μου είχαν πει για προδιάθεση. Οπότε θα το κάνω μαζί με τη σύζυγο, να είμαστε παρεούλα στο μικροβιολογικό 😁

24w+2d σήμερα. 

Καλά αποτελέσματα στο ζεύγος λοιπόν 🙏🥹

• Μου αρέσει 3
  • Ευχή 1

1 ώρα πρίν, Elenaki2000 είπε:

Εγώ είμαι στην 30η

1 hour ago, Eustathia είπε:

Το μαξιλάρι είναι σαν τρίτο πρόσωπο ανάμεσα μας🤣🤣 κ εγώ επειδή κοιμάμαι κολλημένη πάνω του, το χρησιμοποιώ από το άλλο πλευρό προς το παρόν 😇😇😇

Εγώ δεν έχω καούρες προς το παρόν. Να χαρώ ή έρχονται πιο μετά?? 

Γλυκόζη νηστείας παιδιά είχα 83, οπότε για να έκανα υπογλυκαιμικό πρέπει στο 3ωρο να έπεσε πολύ μετά. 

26η εγώ 🙏

Καλά αποτελέσματα στο ζεύγος λοιπόν 🙏🥹

Εμένα ξαφνικά μου ήρθαν στον 7ο.Όχι κάθε βράδυ βέβαια ευτυχώς.Αλλά είναι απαίσια αίσθηση. Δεν ξέρω αν έχουν όλες.Σου εύχομαι να τις γλιτώσεις !

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 1

5 ώρες πρίν, Elenaki2000 είπε:

Εγώ είμαι στην 26... 25+4... 

Καούρες έχω κάποιες φορές... Στο τέλος όμως είχα πάρα πάρα πολλές... 

• Μου αρέσει 2

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από μένα σε όλη την ομάδα!!Καλωσηρθατε τα νέα κορίτσια καλές κ τελειομηνες εγκυμοσύνες εύχομαι !!!Πολυ χαίρομαι που διαβάζω καλά αποτελέσματα…

Απο φάρμακα εγώ παίρνω για τον θυρεοειδή σαλοσπιρ φιλικό σίδηρο(2 μπουκαλάκια την ημέρα) ασβέστιο κ ένεση αντιπηκτική..

Απο πόνους δεν έχω ακόμα καλά είμαι κ κοιμάμαι μια χαρά το βράδυ.Πιο πολύ κούραση έχω με την μικρή μ από όταν γυρίσει από το σταθμό μέχρι την ώρα του ύπνου της.

Καμπυλη ζαχαρου μ χει πει γύρω στην 27η 28η βδομάδα θα κάνουμε μαζί με anti xa για να δούμε ότι είναι εντάξει η δόση της αντιπηκτικής.

Πολυ γρήγορα περνάει αυτή τη φορά αυτή η εγκυμοσύνη κ ώρες κ φορές λέω δν την έχω απολαύσει όπως την πρώτη φορά αχχχχ

Σήμερα είμαι 24+2

• Μου αρέσει 4

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...