Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Η orgalutran δεν παίζει κάποιο ρόλο- την άλλη δεν την ξέρω, ένεση είναι, ε; 

Συνήθως αν δεν δείξουν σημάδια ανάπτυξης σε λίγες μέρες, δεν μεγαλώνουν μετά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Θα σου πουν και αύριο που θα κάνεις ωοληψία αν έχουν μεγαλώσει. Μπορεί και να μεγάλωσαν και να σου πάρουν κάποιο από αυτά!

Ναι ναι ενεση είναι... ναι θα δούμε αύριο.. σε ευχαριστώ πολύ!

• Καλή τύχη! 1

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Eternity είπε:

Σήμερα είχα τη Β επιπέδου και ρωτουσα τον εμβρυολογο για τις συσπάσεις γιατί εγώ δεν έχω καταλάβει πώς είναι. Κατάλαβα ότι συνοδεύονται και από πόνους περιόδου. Ο γιατρός βέβαια μπορεί να καταλάβει αν έχει. Λογικά θα πρέπει να αυξήσει το μαγνήσιο και να πίνει πολύ νερό. 

Κάναμε κι εμείς τη Β επιπέδου σήμερα, όλα τέλεια! Μεγάλο μωρό, ψηλό αρκετά, ήδη 630 gr. Μου είπε μόνο να προσέξω να μην πάρω πολλά κιλά αφού θέλω να γεννήσω φυσιολογικα.Ο γιος μας γεννήθηκε 4 κιλά και 58 εκατοστά οπότε ελπίζω να μην ξεφύγουμε πιο πάνω στο 2ο.

Ωραία νέα κορίτσι μου ! Φαντάζομαι είσαι και εσύ ψηλή και όχι σαν εμάς τις κανονικές (στρουμφάκια 😂😂)

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Σήμερα είχα τη Β επιπέδου και ρωτουσα τον εμβρυολογο για τις συσπάσεις γιατί εγώ δεν έχω καταλάβει πώς είναι. Κατάλαβα ότι συνοδεύονται και από πόνους περιόδου. Ο γιατρός βέβαια μπορεί να καταλάβει αν έχει. Λογικά θα πρέπει να αυξήσει το μαγνήσιο και να πίνει πολύ νερό. 

Κάναμε κι εμείς τη Β επιπέδου σήμερα, όλα τέλεια! Μεγάλο μωρό, ψηλό αρκετά, ήδη 630 gr. Μου είπε μόνο να προσέξω να μην πάρω πολλά κιλά αφού θέλω να γεννήσω φυσιολογικα.Ο γιος μας γεννήθηκε 4 κιλά και 58 εκατοστά οπότε ελπίζω να μην ξεφύγουμε πιο πάνω στο 2ο.

Τέλεια τα νέα σου🥰Οσο για τα κιλά,ο άντρας μου γεννήθηκε 4.800 κ όταν μου το είπε πρώτη φορά η πεθερά μου,της λέω " τι κτήνος ήταν αυτό καλέ"?🤣 Αλλά δε νομίζω να φτάσει τόσο ο μπέμπης σου,είναι λίγο σπάνιο 

Κάναμε υπέρηχο εμείς σήμερα,ο μπέμπης είναι 760γρ και ο γιατρός δεν είδε καν αυτο το " μπαλάκι του γκολφ" που είχε δει η εμβρυολογος στη β επιπέδου.Αρα έφυγε από μόνο του❤️Ο μπέμπης αναπτύσσεται εξαιρετικά όπως είπε ο γυναικολόγος και για μια ακόμη φορά με διαβεβαίωσε πως δε χρειάζεται να κάνουμε νιπτ. 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 4 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τέλεια τα νέα σου🥰Οσο για τα κιλά,ο άντρας μου γεννήθηκε 4.800 κ όταν μου το είπε πρώτη φορά η πεθερά μου,της λέω " τι κτήνος ήταν αυτό καλέ"?🤣 Αλλά δε νομίζω να φτάσει τόσο ο μπέμπης σου,είναι λίγο σπάνιο 

Κάναμε υπέρηχο εμείς σήμερα,ο μπέμπης είναι 760γρ και ο γιατρός δεν είδε καν αυτο το " μπαλάκι του γκολφ" που είχε δει η εμβρυολογος στη β επιπέδου.Αρα έφυγε από μόνο του❤️Ο μπέμπης αναπτύσσεται εξαιρετικά όπως είπε ο γυναικολόγος και για μια ακόμη φορά με διαβεβαίωσε πως δε χρειάζεται να κάνουμε νιπτ. 

Άρα όντως είναι κάτι που φεύγει από μόνο του και μάλιστα πολύ γρήγορα.Τέλεια νέα κορίτσι μου ,οπότε σου έφυγε και ένα άγχος !

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Χθες που κάναμε υπέρηχο, μας είπε ότι είναι 750gr, σήμερα κλείσαμε 23 εβδομάδες και αύριο μπαίνουμε 24η. 

Ωραία νέα διαβάζουμε τελευταία, μπράβο κορίτσια. 

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, GiannisP. είπε:

Εμείς το είδαμε στην αυχενική διαφάνεια. Με το καλό, ό,τι και να έχετε. Δε ξέρω για σένα, εγώ δεν είχα πρόβλημα για το φύλο, η γυναίκα ήθελε λίγο βαθιά μέσα της αγόρι και ο Θεός της έκανε το χατίρι. 

Μπήκα και γω στο chatGPT αλλά έβγαλε πολλά άκυρα και δε τα ανέβασα. Το Ανδριανος είναι όμορφο όνομα, βέβαια γιορτάζει σαν Άγιος Ανδριανός, οπότε το σωστό είναι να το βαφτίσεις Ανδρέας - Κωνσταντίνος και να τον φωνάζεις Ανδριανό. 

Με το καλό!!! 

Αλήθεια βρε κορίτσια, έχει καμία από σας συσπάσεις; Η γυναίκα μου το τελευταίο καιρό νιώθει να της πετρώνει η κοιλιά σε διάφορα σημεία και είναι ένας λόγος που θα μας βλέπει ανα δύο εβδομάδες ο γιατρός της. Και φυσικά δεν κάνει τίποτα, ξάπλα ξάπλα ξάπλα (αυτό κι αν είναι κουραστικό). 

Ναι ναι Ανδρέας Κωνσταντίνος να βαπτιστεί... Απλά να τον φωνάζουμε έτσι έλεγα κ εγώ... 

Συσπάσεις έχω αρεα κ που όχι συχνά..ου έχει συμβεί μετρημένες φορές στο ένα χέρι...

• Μου αρέσει 3

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλους! 

Μπράβο σε όλους για τα υπέροχα νέα και για τα τροφαντά μωράκια 🙏 πόσο χαίρομαι που διαβάζω ευχάριστα! 

Καλώς ήρθατε κ τα νέα μέλη, με το καλό να έρθουν τα μωράκια όλα ❤️

Εμείς σήμερα είχαμε καμπύλη σακχάρου κ εξετάσεις. 

Εντάξει στην αρχή η αναγούλα με την αηδία, μετά στο 2ωρο με έπιασε νύστα. Αλλά όλα οκ.... Φεύγουμε κ στο 3ωρο κάνω ένα τρελό υπογλυκαιμικό επεισόδιο, τρεμούλα σε χέρια κ πόδια, δεν είχα προλάβει να φάω κ ήταν άσχημο πολύ. 

Έφαγα, κοιμήθηκα, όλα καλά μετά. Μεθαύριο τα αποτελέσματα κ βλέπουμε 😇

• Μου αρέσει 4

πρίν από 11 λεπτά , Eustathia είπε:

Καλησπέρα σε όλους! 

Μπράβο σε όλους για τα υπέροχα νέα και για τα τροφαντά μωράκια 🙏 πόσο χαίρομαι που διαβάζω ευχάριστα! 

Καλώς ήρθατε κ τα νέα μέλη, με το καλό να έρθουν τα μωράκια όλα ❤️

Εμείς σήμερα είχαμε καμπύλη σακχάρου κ εξετάσεις. 

Εντάξει στην αρχή η αναγούλα με την αηδία, μετά στο 2ωρο με έπιασε νύστα. Αλλά όλα οκ.... Φεύγουμε κ στο 3ωρο κάνω ένα τρελό υπογλυκαιμικό επεισόδιο, τρεμούλα σε χέρια κ πόδια, δεν είχα προλάβει να φάω κ ήταν άσχημο πολύ. 

Έφαγα, κοιμήθηκα, όλα καλά μετά. Μεθαύριο τα αποτελέσματα κ βλέπουμε 😇

Αμάν βρε κορίτσι μου γιατί έτσι?Εγώ ούτε το κατάλαβα .Οκ υπερβολικά γλυκό για τα γούστα μου αλλά εντάξει δεν με ενόχλησε καθόλου.Μάλλον έπρεπε να φας αμέσως μόλις τελείωσες.Άντε τώρα καλά αποτελέσματα να έχεις και πάει και αυτό.

Άμα τελειώσουν οι Β και οι καμπύλες τι θα περιμένουμε μετά?Τα δωμάτια ?χαχαχαχα

• Ευχή 1
  • Χαχα 3

3 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Ωραία νέα κορίτσι μου ! Φαντάζομαι είσαι και εσύ ψηλή και όχι σαν εμάς τις κανονικές (στρουμφάκια 😂😂)

Εντάξει, όντως είναι και τα γονίδια. Εγώ είμαι 1,77 και 1,90 ο άντρας μου. Κι ο γιος μας πάντα στο ανώτατο όριο στις καμπύλες είναι. Ωραίο είναι το ύψος ειδικά τώρα που έχω αγόρια όμως στον τοκετό τα είδα όλα 😂

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , Eternity είπε:

Εντάξει, όντως είναι και τα γονίδια. Εγώ είμαι 1,77 και 1,90 ο άντρας μου. Κι ο γιος μας πάντα στο ανώτατο όριο στις καμπύλες είναι. Ωραίο είναι το ύψος ειδικά τώρα που έχω αγόρια όμως στον τοκετό τα είδα όλα 😂

Α ίσα με μας τελικά 😂😂😂 @Αννούλαααα που είσαι?θυμάμαι είμαστε μαζί εμείς όρθια χιλιόμετρα 😂😂😂

• Χαχα 2

πρίν από 36 λεπτά , Angel-11 είπε:

Αμάν βρε κορίτσι μου γιατί έτσι?Εγώ ούτε το κατάλαβα .Οκ υπερβολικά γλυκό για τα γούστα μου αλλά εντάξει δεν με ενόχλησε καθόλου.Μάλλον έπρεπε να φας αμέσως μόλις τελείωσες.Άντε τώρα καλά αποτελέσματα να έχεις και πάει και αυτό.

Άμα τελειώσουν οι Β και οι καμπύλες τι θα περιμένουμε μετά?Τα δωμάτια ?χαχαχαχα

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου🙏❤️ μάλλον αυτό, επειδή δεν έφαγα κ με έπιασε στο 3ωρο υπογλυκαιμικό. Αυτός είναι κ ο λόγος που δεν τρώω υδατάνθρακα σκέτο για πρωινό, δεν πίνω καφεΐνη, πάθαινα υπογλυκαιμικά παλιά αλλά πιο χαλαρά. Σήμερα ήταν έντονο. Ελπίζω να μη σχετίζεται με τα αποτελέσματα 😇🫣 

Εμείς έχουμε ραντεβού να δούμε το μπεμπέ σε 1 εβδομάδα κ θα μπει κ στις καμπύλες ανάπτυξης κλπ οπότε έχω την αγωνία μου. Περνάει όμως ο καιρός κ τα βήματα όλα ένα ένα, όπως τα λες🙏

πρίν από 7 λεπτά , Angel-11 είπε:

Α ίσα με μας τελικά 😂😂😂 @Αννούλαααα που είσαι?θυμάμαι είμαστε μαζί εμείς όρθια χιλιόμετρα 😂😂😂

Ναι κ εγώ μαζί σας😇😇😇

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από εμένα! Εγώ είμαι 25 εβδομάδες και έχω ραντεβού με τον γιατρό μου την επόμενη εβδομάδα και εκείνες τις μέρες λογικά θα κάνω και την καμπύλη! Θα είμαι δηλ 26+ εβδομάδων!

Καλώς ήρθαν τα νέα μέλη και με το καλό όλα τα μωράκια μας!

Τέλεια τα νέα σας κορίτσια για τα μωράκια σας! 
Κι εγώ μαζί στο όρθιο χιλιόμετρο συγκαταλέγομαι! Χαχαχ

@Αννούλαααα ωραία και τα δύο ονόματα και το Ανδρέας και το Κωνσταντίνος! Αρχοντικά! Απλά το Ανδριανος εμένα μου φαίνεται σαν Ανδρέας κι αυτό! Δηλ δύσκολα θα καταλάβει κάποιος ότι είναι συνδυαστικό αν κι αυτό μπορεί να σου αρέσει επειδή είπες ότι θα ήθελες όνομα που δεν ακούγεται συχνά! Απλά εγώ το συνδυάζω με την ανιψιά μας που την λένε Ανδριανή και γιορτάζει του Αγίου Ανδρέα!

• Μου αρέσει 2

2ThI.png3AXhp3.png

πρίν από 32 λεπτά , Eustathia είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου🙏❤️ μάλλον αυτό, επειδή δεν έφαγα κ με έπιασε στο 3ωρο υπογλυκαιμικό. Αυτός είναι κ ο λόγος που δεν τρώω υδατάνθρακα σκέτο για πρωινό, δεν πίνω καφεΐνη, πάθαινα υπογλυκαιμικά παλιά αλλά πιο χαλαρά. Σήμερα ήταν έντονο. Ελπίζω να μη σχετίζεται με τα αποτελέσματα 😇🫣 

Εμείς έχουμε ραντεβού να δούμε το μπεμπέ σε 1 εβδομάδα κ θα μπει κ στις καμπύλες ανάπτυξης κλπ οπότε έχω την αγωνία μου. Περνάει όμως ο καιρός κ τα βήματα όλα ένα ένα, όπως τα λες🙏

Ναι κ εγώ μαζί σας😇😇😇

Αυτό με τις καμπύλες είναι διαφορετικό από τα διαγράμματα που βγαίνουν σε κάθε υπέρηχο? Γιατί εμένα σε κάθε υπέρηχο εκεί που έχει τις μετρήσεις έχει κ διαγράμματα με καμπύλες.Και στο νοσοκομείο που μου έκαναν Doppler πάλι βγήκαν έτσι μετρήσεις και καμπύλες διαγράμματα και είδε και την κυκλοφορία αίματος προς το μωρό.

πρίν από 13 λεπτά , Angel-11 είπε:

Αυτό με τις καμπύλες είναι διαφορετικό από τα διαγράμματα που βγαίνουν σε κάθε υπέρηχο? Γιατί εμένα σε κάθε υπέρηχο εκεί που έχει τις μετρήσεις έχει κ διαγράμματα με καμπύλες.Και στο νοσοκομείο που μου έκαναν Doppler πάλι βγήκαν έτσι μετρήσεις και καμπύλες διαγράμματα και είδε και την κυκλοφορία αίματος προς το μωρό.

Κάποιες καμπύλες έχουμε στην αυχενική και στη β. Τώρα θα είναι πιο συστηματικές, ύψος, βάρος κλπ. Νομίζω από εδώ κ πέρα σε κάθε ραντεβού θα μας βγαζει κ καμπύλες με τον υπέρηχο. Την κυκλοφορία αίματος την ελέγξαμε στη β επιπέδου. 

Το doppler δεν ξέρω γιατί έχουμε ακόμη δρόμο 😇 σε ποια εβδομάδα το έκανες? 

πρίν από 48 λεπτά , Eustathia είπε:

Κάποιες καμπύλες έχουμε στην αυχενική και στη β. Τώρα θα είναι πιο συστηματικές, ύψος, βάρος κλπ. Νομίζω από εδώ κ πέρα σε κάθε ραντεβού θα μας βγαζει κ καμπύλες με τον υπέρηχο. Την κυκλοφορία αίματος την ελέγξαμε στη β επιπέδου. 

Το doppler δεν ξέρω γιατί έχουμε ακόμη δρόμο 😇 σε ποια εβδομάδα το έκανες? 

Δεν μπορώ να θυμηθώ αν τις είχε και πιο πριν στον υπέρηχο αλλά τον τελευταίο 1,5 μήνα σίγουρα τις έχει στα χαρτιά που μ δίνει ο γιατρός.Doppler έκανα στην 28η εβδ.

πρίν από 58 λεπτά , Angel-11 είπε:

Δεν μπορώ να θυμηθώ αν τις είχε και πιο πριν στον υπέρηχο αλλά τον τελευταίο 1,5 μήνα σίγουρα τις έχει στα χαρτιά που μ δίνει ο γιατρός.Doppler έκανα στην 28η εβδ.

Ε ναι μετά την 24η-25η εβδομάδα μπαίνουν οι καμπύλες ανάπτυξης.

Εγώ μπήκα 26η τώρα κ θα αρχίσει κ αυτό,να δούμε τι μέγεθος θα χει η μπέμπα 🥰

πρίν από 1 λεπτό , Eustathia είπε:

Ε ναι μετά την 24η-25η εβδομάδα μπαίνουν οι καμπύλες ανάπτυξης.

Εγώ μπήκα 26η τώρα κ θα αρχίσει κ αυτό,να δούμε τι μέγεθος θα χει η μπέμπα 🥰

Εν τω μεταξύ θα έχουμε 1 μήνα ολόκληρο να τη δούμε, από τη β επιπέδου. Θα έχει μεγαλώσει πολύ πλέον 🥹🥹🥰🥰🥰

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...