Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

5η -6η μέρα δεν δείχνει το τεστ. Κ δεν στο λέω για να σου χρυσωσω το χάπι απλά είναι δοκιμασμένο από πολλές κοπέλες . Υπάρχει κοπέλα που έκανε τεστ από την τρίτη μέρα της εμβρυομεταφορας Κ κάθε μέρα για να δει αν θα υπάρξει διάφορα. Όλες θετικό τεστ είδαν 7η μερα.  

Επίσης η χοριακη δεν αντιβαίνει μονάδα μονάδα αντιβαίνει ξαφνικά . Οπότε αν υπολογίσεις ότι 9η μέρα πάνω από 200 μονάδες σπάνια θα βρεις χοριακη τότε 5η-6η μέρα η χοριακη είμαι σχεδόν μηδενική 

7η μέρα άρα θεωρητικά αύριο. Λεω να μη ξανακάνω τεστ παρόλα αυτά γιατί νομίζω πως χειρότερα γίνομαι.
      Εκτιμώ τη παρατήρηση πως δε θες να μου χρυσώσεις το χαπι γιατί ακριβώς έτσι είμαι και εγώ. 

πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

5 μέρες μετά αν έκανες εχθές, πάλι οριακό είναι. Είναι πολύ νωρίς.

ξέρω ότι έχει και κάτι παραπάνω. δεν θυμάμαι τι. δεν είναι το ίδιο. Και στον θηλασμό επιτρέπεται το Spasmoapotel και όχι το Buscopan, επιτρέπεται και το bruffen 

Τέλος τα τεστ, δεν μπαίνω ξανά στη διαδικασία. Ετσι κ αλλιώς νομίζω πως δεν.. ! Η μαία μου είπε πάντως πως όντως μπορεί να ειναι πόνος από την επικείμενη περίοδο ή και απο κύηση. 

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλες για την υποστήριξη κορίτσια! Τουλάχιστον εδώ μπορούμε κ γινόμαστε λίγο παράλογες without being judged! ❤️

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Αννούλαααα και @Kate89 μετρατε σάκχαρο; Τι τιμες παιζει σε νηστειας και μεταγευματικα;

Μετρησα χθες και σημερα απο περιέργεια και ειναι οκ. Αλλα εχω κι εγώ φοβία μην γινουν τα ιδια με την προηγούμενη εγκυμοσύνη.

Ολα καλα θα ειναι!! Το πιστεύω κορίτσι μου. Ωστόσο καταλαβαινω το φοβο σου. Κι εγω χαλια θα ημουν απο το άγχος. Φιλη μου στην 9η βδομάδα ειχε πάρα πολύ αιμα και πηγματα φαντάσου. Και τελικα ηταν ο πλακούντας που "εψαχνε" να κολλήσει. Φαντάσου εκεινη πηρε τρομοκρατημενη τον γιατρο και σίγουρη οτι απέβαλε κι εκεινος της ελεγε "τιποτα δεν έχει γίνει, ελα το απόγευμα να ησυχάσεις".

Εύχομαι και σε σενα να είναι ολα καλα. Στειλε μας ..

Κορίτσι μου δεν το πολύ μετράω όχι .. θα αρχίσω όμως σιγά σιγά.. αν και μου φαίνεται ότι δεν γλιτώνω την ινσουλίνη 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 394
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , Eustathia είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Μου δίνεις κουράγιο 🙏🥹 θα σας ενημερώσω, ελπίζω να ναι όλα καλά! Και να το δω να έχει μεγαλώσει. Έχω να το δω από την προηγούμενη Δευτέρα. 

Θα εχει μεγαλώσει!!!❤️❤️

Εγω έχω γιατρό την αλλη Τετάρτη. Εχω κι εγω παρα πολυ αγχος και φοβο μην ακούσω κατι κακό. Σε νιώθω απόλυτα...

πρίν από 1 λεπτό , Kate89 είπε:

Κορίτσι μου δεν το πολύ μετράω όχι .. θα αρχίσω όμως σιγά σιγά.. αν και μου φαίνεται ότι δεν γλιτώνω την ινσουλίνη 

Κι εμενα στην προηγούμενη κυηση που ηταν οριακο (90,91,92) λογω εμετων κτλ ετρωγα καθε μερα κοφτο μακαρονακι επι 2 μήνες και ειχα και αφυδάτωση. Αλλα ο γιατρός μου είχε πει, οτι μαλλον παω για δκ. Μολις συνηλθα και αρχισα να τρέφομαι πιο σωστά, στο σάκχαρο δεν ξανα ειδα ποτε 90κατι. Μονο μια φορα καπου στον 8ο είχα δει μια φορα 97!!! Και ειχα φρικαρει αλλα ο ενδο γελούσε και μου ελεγε να χαλαρώσω επιτέλους. Εντωμεταξυ μετρουσα καθε μερα για 3 μηνες το σάκχαρο απο μονη μου. Και τωρα θα μετριέμαι. Ειμαι ηδη κυηση υψηλου κινδυνου και δεν θελω να φορτωθω και με δκ... Παντως 1 μηνα προν μείνω εγκυος , ειχα κανει γλυκοζυλιωμενη, ινσουλίνη και νηστείας και ηταν οκ. Αλλα αλλιώς αντιδράει το σώμα στην εγκυμοσύνη..

Επισης ανεβηκε η tsh μου  ενω δεν ειχα ποτε θεμα με τον θυρεοειδή!!! Και ευτυχώς το ανακαλυψα απο μονη μου στις αρχες αρχες και ξεκινησα χαπι που μου ειπε ο ενδο.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Θα εχει μεγαλώσει!!!❤️❤️

Εγω έχω γιατρό την αλλη Τετάρτη. Εχω κι εγω παρα πολυ αγχος και φοβο μην ακούσω κατι κακό. Σε νιώθω απόλυτα...

Κι εμενα στην προηγούμενη κυηση που ηταν οριακο (90,91,92) λογω εμετων κτλ ετρωγα καθε μερα κοφτο μακαρονακι επι 2 μήνες και ειχα και αφυδάτωση. Αλλα ο γιατρός μου είχε πει, οτι μαλλον παω για δκ. Μολις συνηλθα και αρχισα να τρέφομαι πιο σωστά, στο σάκχαρο δεν ξανα ειδα ποτε 90κατι. Μονο μια φορα καπου στον 8ο είχα δει μια φορα 97!!! Και ειχα φρικαρει αλλα ο ενδο γελούσε και μου ελεγε να χαλαρώσω επιτέλους. Εντωμεταξυ μετρουσα καθε μερα για 3 μηνες το σάκχαρο απο μονη μου. Και τωρα θα μετριέμαι. Ειμαι ηδη κυηση υψηλου κινδυνου και δεν θελω να φορτωθω και με δκ... Παντως 1 μηνα προν μείνω εγκυος , ειχα κανει γλυκοζυλιωμενη, ινσουλίνη και νηστείας και ηταν οκ. Αλλα αλλιώς αντιδράει το σώμα στην εγκυμοσύνη..

Εσύ είσαι μια χαρά!!

Εμένα στην καλύτερη το νηστείας είναι 97 με το glucophage.Έχω προδιάθεση για διαβήτη και δεν νομίζω να γλιτώσω την ένεση.

Ευτυχώς έχω σύζυγό διαβητικό και θα με βοηθάει 😁

πρίν από 8 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Θα εχει μεγαλώσει!!!❤️❤️

Μακάρι να έχει μεγαλώσει και να προχωράμε! Και εσύ θα το δεις μεγαλύτερο μέχρι τότε ❤️🙏 καλά οι μέρες δεν περνάνε μέχρι τα ραντεβού. Εγώ είχα στις 19 κανονικά και τελικά θα πάω 1 εβδομάδα νωρίτερα 🤷

Just now, Eustathia είπε:

Μακάρι να έχει μεγαλώσει και να προχωράμε! Και εσύ θα το δεις μεγαλύτερο μέχρι τότε ❤️🙏 καλά οι μέρες δεν περνάνε μέχρι τα ραντεβού. Εγώ είχα στις 19 κανονικά και τελικά θα πάω 1 εβδομάδα νωρίτερα 🤷

Να πανε ολα καλα, να ερθει και η αυχενική να περάσει κι αυτη, να πάρουμε επιτέλους την πρώτη μας ανάσα. Μεχρι τοτε νομίζω όλες πάνω κάτω είμαστε μες τη φοβία και πιο ευκολο μας ειναι να σκεφτόμαστε  αρνητικά παρά θετικά.

Φαντάσου οτι εγω δεν εχω μονο να φοβάμαι αν θα προχωρήσει ή οχι (8η εχασα το προηγούμενο μωρο) αλλα και τον πλακούντα. Μεγαλη φοβια και ο πλακούντας σε μενα που εχω κανει 4 καισαρικές. Προτιμώ να μην το σκέφτομαι ομως γιατι θα πάθω πανικό στο τέλος.

**Για να μη σε φοβισω με το 8η εχασα το προηγούμενο μωρο, απ την αρχή ηταν προβληματική η κυηση και φαινόταν οτι δεν προχωρούσε.

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Να πανε ολα καλα, να ερθει και η αυχενική να περάσει κι αυτη, να πάρουμε επιτέλους την πρώτη μας ανάσα. Μεχρι τοτε νομίζω όλες πάνω κάτω είμαστε μες τη φοβία και πιο ευκολο μας ειναι να σκεφτόμαστε  αρνητικά παρά θετικά.

Φαντάσου οτι εγω δεν εχω μονο να φοβάμαι αν θα προχωρήσει ή οχι (8η εχασα το προηγούμενο μωρο) αλλα και τον πλακούντα. Μεγαλη φοβια και ο πλακούντας σε μενα που εχω κανει 4 καισαρικές. Προτιμώ να μην το σκέφτομαι ομως γιατι θα πάθω πανικό στο τέλος.

**Για να μη σε φοβισω με το 8η εχασα το προηγούμενο μωρο, απ την αρχή ηταν προβληματική η κυηση και φαινόταν οτι δεν προχωρούσε.

Είσαι ηρωίδα πραγματικά! Με 4 παιδάκια κ όλο αυτό το άγχος τώρα. Σου εύχομαι δύναμη 🙏❤️

Η διευκρίνιση ήταν σημαντική που έκανες γιατί αμέσως το μυαλό μου έκανε συσχέτιση 🙊

πρίν από 2 λεπτά , Eustathia είπε:

Είσαι ηρωίδα πραγματικά! Με 4 παιδάκια κ όλο αυτό το άγχος τώρα. Σου εύχομαι δύναμη 🙏❤️

Η διευκρίνιση ήταν σημαντική που έκανες γιατί αμέσως το μυαλό μου έκανε συσχέτιση 🙊

Ημουν σίγουρη 😂😂 δεν ειχε εμφανιστεί εμβρυο φαντάσου. Καμία σχέση.

• Ευχαριστώ 1

yplDp3.png

@Farmakotriftena όχι ούτε εγώ μετράω ακόμα σάκχαρο...αλλά μάλλον θα ξεκινήσω... Αν θυμάμαι από τις άλλες φορές όμως 95 νηστείας κ μέχρι 125 μια ώρα μετά φαγητό? Κάπου εκεί...θα τα ξανά θυμηθώ όμως... Με βλέπω για ινσουλίνη...

@Kate89 τι Πητ έχεις? Είμαστε κοντά μάλλον... Αχχχχ δεν την παλεύω με το σάκχαρο ... 

Αχχχ κορίτσια πάλι εμετό έκανα πριν...πφφφφ κάνετε κι άλλες? Δειψαωωω πάρα πολύ ..😔 

πρίν από 44 λεπτά , Eustathia είπε:

Θα περιμένουμε τα νέα σας...🥰

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 16 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

@Farmakotriftena όχι ούτε εγώ μετράω ακόμα σάκχαρο...αλλά μάλλον θα ξεκινήσω... Αν θυμάμαι από τις άλλες φορές όμως 95 νηστείας κ μέχρι 125 μια ώρα μετά φαγητό? Κάπου εκεί...θα τα ξανά θυμηθώ όμως... Με βλέπω για ινσουλίνη...

@Kate89 τι Πητ έχεις? Είμαστε κοντά μάλλον... Αχχχχ δεν την παλεύω με το σάκχαρο ... 

Αχχχ κορίτσια πάλι εμετό έκανα πριν...πφφφφ κάνετε κι άλλες? Δειψαωωω πάρα πολύ ..😔 

Δεν μου έχει αναφέρει ακόμη ΠΗΤ ο γιατρός.Ειμαι από εξωσωματική και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.

Εμένα πάλι δύο μέρες τώρα έχουν φύγει οι εμετοί.Πρεπει να ανησυχήσω;

πρίν από 18 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για γη συμπαράσταση ❤️🥹

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Kate89 είπε:

Δεν μου έχει αναφέρει ακόμη ΠΗΤ ο γιατρός.Ειμαι από εξωσωματική και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.

Όχι καλέ τι να ανησυχείς? Μακάρι να έφευγαν κ εμένα.... 

Είδα κ στην παλινδρομη που είχα συμπτώματα... είχε σταματήσει η καρδούλα κ όλα τα είχα κανονικά... Δεν λένε τίποτα κ οι εμετοι .. όλα καλά θα είναι ...δεν κάνουμε δεύτερες κ τρίτες σκέψεις... Πάμε βήμα βήμα... Κ πως ξέρεις ότι είσαι στην 10η εβδομάδα? Ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω μην παρεξηγηθω... Δεν ξέρω πως πάει η μέτρηση με εξωσωματική...

Εγώ είμαι 9+4...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 6 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Είδα κ στην παλινδρομη που είχα συμπτώματα... είχε σταματήσει η καρδούλα κ όλα τα είχα κανονικά... Δεν λένε τίποτα κ οι εμετοι .. όλα καλά θα είναι ...δεν κάνουμε δεύτερες κ τρίτες σκέψεις... Πάμε βήμα βήμα... Κ πως ξέρεις ότι είσαι στην 10η εβδομάδα? Ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω μην παρεξηγηθω... Δεν ξέρω πως πάει η μέτρηση με εξωσωματική...

Εγώ είμαι 9+4...

Ναι αυτό κορίτσι μου.. πάμε βήμα βήμα και ευχόμαστε για την θετική κατάληξη ♥️

Ο γιατρός με μετράει στους υπερήχους.. πάει με βάση την τελευταία περίοδο, απλώς υπάρχει μια απόκλιση από την φυσιολογική κύηση γύρω στις 5 μέρες λόγω της εμβρυομεταφορας 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 36 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Εγώ είμαι 9+4...

Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου..να πω την αλήθεια αγχώθηκα παρά πολύ με αυτά που διάβασα..Στις πόσες εβδομάδες είχε σταματήσει η καρδούλα κ πως το κατάλαβες?και από συμπτώματα είχες κανονικά?Φοβάμαι πολύ για το δικό μου μωράκι,γιατί νομίζω πως οι 125 παλμοί του είναι χαμηλοι..

Σχετικά με την εξωσωματική,μετράμε από την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου,όπως δλδ γίνεται σε όλες τις εγκυμοσύνες απ'οσο γνωρίζω.Εγω είμαι 9+2 τωρα

1 hour ago, Kate89 είπε:

Σε ολες εκτος απο τη 2η εγκυμοσύνη μου, απο την 9η και μετα επαιρνα τα πανω μου. Στην 2η συνηλθα 16η περίπου.

@Αννούλαααα εγω δεν εχω εμετους αλλα ενω δεν τρωω ΤΙΠΟΤΑ εχω βαρυστομαχια. Χωρις πλακα κανονικο φαγητο εχω να φαω εδω κ 3 βδομάδες. Καθε μερα τρωω λιγους ξηρούς καρπούς. Κ χθεσ λιγο γιαούρτι στραγγιστο. Εχω γινει πετσι και κόκκαλο, η κοιλια εχει κολλησει στην πλατη και νιωθω καθε σιχαμενη κινηση απο στομαχι και εντερο σαν μπαλακια περα δωθε στη κοιλια μου οταν με πιανει τρελη ανακατωσουρα. Αλλα εμετους δεν κανω. Μονο σπασμους εχω. Με εχει παρει απο κατω πλεον. Με το ζορι αυτοεξυπηρετουμε. Τα παιδια στον αυτοματο τελείως. Ειναι ωρες που ακομα κι αν μιλαω χειροτερεύει η αναγουλα.

πρίν από 42 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου..να πω την αλήθεια αγχώθηκα παρά πολύ με αυτά που διάβασα..Στις πόσες εβδομάδες είχε σταματήσει η καρδούλα κ πως το κατάλαβες?και από συμπτώματα είχες κανονικά?Φοβάμαι πολύ για το δικό μου μωράκι,γιατί νομίζω πως οι 125 παλμοί του είναι χαμηλοι..

Σχετικά με την εξωσωματική,μετράμε από την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου,όπως δλδ γίνεται σε όλες τις εγκυμοσύνες απ'οσο γνωρίζω.Εγω είμαι 9+2 τωρα

Γιατι δεν πας στο μαιευτήριο να σου φυγει το άγχος; Ζητα έναν υπέρηχο.

Αν δεν θες να το μάθει ο γιατρός σου (στο Ρεα πχ ρωτανε και απο ποιον γιατρό εισαι) πες δεν εχω απο δω γιατρό ή δεν θελω να ενημερωθεί. Θα ζεις 3 βδομαδες με το άγχος;

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Όλα καλά θα είναι κορίτσι μου μην αγχώνεσαι!!Αν ήταν κάτι ανησυχητικό θα σου το έλεγε ο γιατρός! Εμένα να φανταστείς ο δικός μου δεν μου αναφέρει καν πόσους παλμούς έχει το μωρό, ούτε εγώ τον ρωτάω, μόνο τον ρωτάω αν είναι καλοί οι παλμοί του, μου λέει οκ και ησυχάζω.

Μην προσθέτεις στον εαυτό σου και άλλο άγχος ♥️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...