Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

Καλές γονιμοποιησεις!!! Αύριο όταν σε πάρουν από το εμβρυολογικο ζήτησε τους να επικοινωνήσει μαζί σου η γιατρός και ρώτησε την. Να μην μείνεις με την απορία..

Ναι εννοείται μου ειπε και η ίδια ότι θα μιλήσω και μαζί της .πηρα και πριν συο κέντρο και με πήρε η γιατρός γιατί είχα δυσκολία στην ούρηση και μου ειπε ότι συμβεί να την πάρω στο κινητό της .σε ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να έχω βλαστοκύστουλες καλες

• Ευχή 1

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ευακι.... είπε:

Καλησπέρα σας!!Μόλις έκανα εγγραφή!

Βρίσκομαι στη 18η εβδομάδα και ακόμα δεν το έχω πιστέψει πως είμαι έγκυος.

Το πρώτο μου παιδάκι πρώτα ο Θεός!

Καλώς ήρθες στην ομάδα μας ! Με το καλό το μωράκι σου...εύχομαι μια καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤍

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , Ευακι.... είπε:

Καλώς ήρθες!!με το καλό ο μωρακι σου και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη ευχομαι!!

πρίν από 33 λεπτά , Eustathia είπε:

Μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος κ στολίζαμε εκείνες τις μέρες, ήταν από τα πρώτα πράγματα που σκεφτήκαμε. Οτι του χρόνου τα Χριστούγεννα θα φοράμε ασορτι πιτζάμες οικογενειακώς 🥹🥹🥹🥹🥹 εννοείται θα το συζητήσουμε....δεν κρατιέμαι εγώ με αυτά 😇😇😇

Το gpt ειναι ΑΙ, κάνε του ερώτηση να σου βγάλει μια λίστα με τα ονόματα που συνδυάζονται με το όνομα Ανδρέας κ δες τι θα βγάλει να πάρεις ιδέες. 

Για πες για την ονοματοδοσία, πρέπει να το ζητήσουμε εμείς κ το κάνουν από το μαιευτήριο??? Με ενδιαφέρει 🙏

Εγώ από βιταμίνες μόνο D έπαιρνα, που την σταμάτησα τη συγκεκριμένη όταν άρχισα το ασβέστιο που έχει κ D μέσα το ίδιο. Κ παίρνω κ το φυλλικό οξύ το οποίο δεν το γυρίσαμε ακόμη σε σίδηρο. Δεν παίρνω κάτι άλλο. Τι βιταμίνες παίρνετε?? 

Εγώ παίρνω φυλλικό,ασβέστιο,σίδηρο τα οποία τα ξεκίνησα με την εγκυμοσύνη.

απο πριν έπαιρνα D3+K2, B complex και μαγνήσιο.

παιρνω και Σαλοσπίρ επίσης 

vEsSp3.png 

3 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Ανδρέας+Νίκος = Ανδρόνικος ένα που μου ήρθε. Τι θες όμως να το παιδευεις με 2 ονόματα το παιδί, να πρέπει να τα γράφει και τα δύο...

Γενικά στην καθημερινότητα πχ βιβλία ή σε κάτι αντίστοιχο θα το γράφει ένα όπως κάνουμε με την μικρή... Τώρα περί  γραφειοκρατίας δεν είναι κ κάτι θεωρω

3 ώρες πρίν, Eternity είπε:

@Αννούλαααατο Ανδρέας +Ιωάννης δεν ξέρω αν γίνεται Αδριανός.... 

Λοιπόν μου έδωσες ιδέα Ανδρέας Κωνσταντίνος... ταιριάζει το Ανδριανός?

2 ώρες πρίν, Ευακι.... είπε:

Με το καλό κορίτσι μου...καλώς ήρθες στην ομάδα....

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

Σε ποια εβδομάδα είδατε φύλο; Στον υπέρηχο στις αρχές της 16ης εβδομάδας μας είπε κορίτσι αλλά με επιφύλαξη. Είμαι στη 18η τώρα και περιμένω το ραντεβού της επόμενης εβδομάδας. 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Elenaki2000 είπε:

Εγώ παίρνω φυλλικό,  μαγνησιο και σίδηρο 

Εγώ παίρνω... 

Σίδηρο... Μαγνήσιο... Ασβέστιο... Συν για τον θυρεοειδή κ την ελκωδη κολίτιδα που έχω... 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Δεν το ξέρω αυτό το chat που λες... Εμείς κάνουμε ονοματοδοσία στο μαιευτήριο μέσω gov... Οπότε θα ήθελα να το βρω για να το δηλώσω...

Επίσης ρε κορίτσια μέχρι πότε παίρνουμε τις βιταμίνες? Δεν θυμάμαι...θέλω να αρχίζουν να κόβονται...

Εμένα μου τα σταμάτησαν όλα από το νοσοκομείο σχεδόν ένα μήνα τώρα .Μόνο σίδηρο συνεχίζω που έχει μέσα και λίγο φυλλικό και προγεστερόνη .Τίποτα άλλο.Μου σταμάτησαν και το χάπι για τον υπεθυροειδισμό.Είπαν ότι δεν χρειάζεται πλέον και το ελέγχω με εξετάσεις .Δεν ξέρω αν κάποια στιγμή θα μ δώσουν ασβέστιο δεν μου είπαν κάτι.

4 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος κ στολίζαμε εκείνες τις μέρες, ήταν από τα πρώτα πράγματα που σκεφτήκαμε. Οτι του χρόνου τα Χριστούγεννα θα φοράμε ασορτι πιτζάμες οικογενειακώς 🥹🥹🥹🥹🥹 εννοείται θα το συζητήσουμε....δεν κρατιέμαι εγώ με αυτά 😇😇😇

Το gpt ειναι ΑΙ, κάνε του ερώτηση να σου βγάλει μια λίστα με τα ονόματα που συνδυάζονται με το όνομα Ανδρέας κ δες τι θα βγάλει να πάρεις ιδέες. 

Για πες για την ονοματοδοσία, πρέπει να το ζητήσουμε εμείς κ το κάνουν από το μαιευτήριο??? Με ενδιαφέρει 🙏

Εγώ από βιταμίνες μόνο D έπαιρνα, που την σταμάτησα τη συγκεκριμένη όταν άρχισα το ασβέστιο που έχει κ D μέσα το ίδιο. Κ παίρνω κ το φυλλικό οξύ το οποίο δεν το γυρίσαμε ακόμη σε σίδηρο. Δεν παίρνω κάτι άλλο. Τι βιταμίνες παίρνετε?? 

Το δοκίμασα εγώ το chat gpt .Βγάζει κάποιες ιδέες αλλά και κάποια που δεν βγάζουν νόημα χαχα.Έχει πλάκα όμως που ότι ρωτάς το απαντάει .

4 ώρες πρίν, Ευακι.... είπε:

Με το καλό το μωράκι σας.Καλώς ήρθες στην παρέα!

1 hour ago, Villy93 είπε:

Σε ποια εβδομάδα είδατε φύλο; Στον υπέρηχο στις αρχές της 16ης εβδομάδας μας είπε κορίτσι αλλά με επιφύλαξη. Είμαι στη 18η τώρα και περιμένω το ραντεβού της επόμενης εβδομάδας. 

Εγώ το είχα δει στη 16-17η αλλά τι τα θέλεις στην 25η μου το άλλαξαν 😂😂😂 Θεωρώ πως στη Β είναι το σίγουρο άσχετα με τη δική μας εμπειρία βέβαια χαχα

• Μου αρέσει 2

πρίν από 38 λεπτά , Angel-11 είπε:

Εμένα μου τα σταμάτησαν όλα από το νοσοκομείο σχεδόν ένα μήνα τώρα .Μόνο σίδηρο συνεχίζω που έχει μέσα και λίγο φυλλικό και προγεστερόνη .Τίποτα άλλο.Μου σταμάτησαν και το χάπι για τον υπεθυροειδισμό.Είπαν ότι δεν χρειάζεται πλέον και το ελέγχω με εξετάσεις .Δεν ξέρω αν κάποια στιγμή θα μ δώσουν ασβέστιο δεν μου είπαν κάτι.

Το δοκίμασα εγώ το chat gpt .Βγάζει κάποιες ιδέες αλλά και κάποια που δεν βγάζουν νόημα χαχα.Έχει πλάκα όμως που ότι ρωτάς το απαντάει .

Με το καλό το μωράκι σας.Καλώς ήρθες στην παρέα!

Εγώ το είχα δει στη 16-17η αλλά τι τα θέλεις στην 25η μου το άλλαξαν 😂😂😂 Θεωρώ πως στη Β είναι το σίγουρο άσχετα με τη δική μας εμπειρία βέβαια χαχα

Ρε κορίτσια κάντε το αν μπορείτε για εμένα... Δεν το κατάφερα... Ανδρέας Κωνσταντίνος τι θα βγάλει...

Λοιπόν το κατάφερα... Κ μου είπε ότι ταιριάζει το Ανδριανός... 🤗

πρίν από 28 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Ρε κορίτσια κάντε το αν μπορείτε για εμένα... Δεν το κατάφερα... Ανδρέας Κωνσταντίνος τι θα βγάλει...

Λοιπόν το κατάφερα... Κ μου είπε ότι ταιριάζει το Ανδριανός... 🤗

Ναι το βγάζει όντως .Σημασία έχει το πως θέλεις εσύ να φωνάζεις το μωράκι σου.Αν σου αρέσει το Ανδριανός μια χαρά είναι .Αν πάλι θέλεις να ακουστεί το Ανδρέας και ένα άλλο αλλά στο τέλος να διαλέξεις ένα από τα δύο για να τον φωνάζεις στην καθημερινότητα  πάλι μια χαρά είναι.Ότι αρέσει σε σας.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Angel-11 είπε:

Ναι το βγάζει όντως .Σημασία έχει το πως θέλεις εσύ να φωνάζεις το μωράκι σου.Αν σου αρέσει το Ανδριανός μια χαρά είναι .Αν πάλι θέλεις να ακουστεί το Ανδρέας και ένα άλλο αλλά στο τέλος να διαλέξεις ένα από τα δύο για να τον φωνάζεις στην καθημερινότητα  πάλι μια χαρά είναι.Ότι αρέσει σε σας.

Ανδρέας είναι ο μπαμπάς μου...κ Κωνσταντίνος ο προστάτης μου...οπότε ήμουν μεταξύ αυτών των δύο...όμως έψαχνα να ακούγονται κάπως μαζί... Ταυτόχρονα μου αρέσουν ονόματα που δεν πολύ ακούγονται...κ το Ανδριανός είναι ένα από αυτά η αλήθεια είναι...

@Eternity σε ευχαριστώ για την ιδέα...

Κ την κοπέλα που είπε για την εφαρμογή ευχαριστώ... βασικά να είστε καλά που με βοηθήσατε κ ασχοληθηκατε έστω να πείτε την γνώμη σας... Αν έχετε κάτι άλλο σαν ιδέα δεχτεί...σε αυτά τα δύο ονόματα...

• Μου αρέσει 2

18 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Εγώ αύριο θα πάω για την καμπύλη, τελευταία ημέρα 25ης εβδομάδας. 

Έχει περίπου 3,4 εβδομάδες απόσταση η β επιπέδου με την καμπύλη σακχάρου. Κυρίως αν γίνονται προς το μέσον κάθε επιτρεπτού διαστήματος. Εμένα και η αυχενική και η β επιπέδου κ τώρα η καμπύλη όλες τις προγραμματίζουμε ιδανικά ούτε προς την αρχή ούτε προς το τέλος των επιτρεπτων εβδομάδων, κάπου στη μέση. 

Καλά αποτελέσματα στη β επιπέδου 🙏❤️

Σε ευχαριστώ πολύ!

• Καλή τύχη! 1

20 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Γενικά στην καθημερινότητα πχ βιβλία ή σε κάτι αντίστοιχο θα το γράφει ένα όπως κάνουμε με την μικρή... Τώρα περί  γραφειοκρατίας δεν είναι κ κάτι θεωρω

Λοιπόν μου έδωσες ιδέα Ανδρέας Κωνσταντίνος... ταιριάζει το Ανδριανός?

Με το καλό κορίτσι μου...καλώς ήρθες στην ομάδα....

Έχει την τελευταία συλλαβη του Κωνσταντίνου, γιατί όχι? 

• Μου αρέσει 1

22 ώρες πρίν, Villy93 είπε:

Εμείς το είδαμε στην αυχενική διαφάνεια. Με το καλό, ό,τι και να έχετε. Δε ξέρω για σένα, εγώ δεν είχα πρόβλημα για το φύλο, η γυναίκα ήθελε λίγο βαθιά μέσα της αγόρι και ο Θεός της έκανε το χατίρι. 

19 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Ανδρέας είναι ο μπαμπάς μου...κ Κωνσταντίνος ο προστάτης μου...οπότε ήμουν μεταξύ αυτών των δύο...όμως έψαχνα να ακούγονται κάπως μαζί... Ταυτόχρονα μου αρέσουν ονόματα που δεν πολύ ακούγονται...κ το Ανδριανός είναι ένα από αυτά η αλήθεια είναι...

Μπήκα και γω στο chatGPT αλλά έβγαλε πολλά άκυρα και δε τα ανέβασα. Το Ανδριανος είναι όμορφο όνομα, βέβαια γιορτάζει σαν Άγιος Ανδριανός, οπότε το σωστό είναι να το βαφτίσεις Ανδρέας - Κωνσταντίνος και να τον φωνάζεις Ανδριανό. 

On 31/3/2025 at 5:40 ΜΜ, Ευακι.... είπε:

Με το καλό!!! 

Αλήθεια βρε κορίτσια, έχει καμία από σας συσπάσεις; Η γυναίκα μου το τελευταίο καιρό νιώθει να της πετρώνει η κοιλιά σε διάφορα σημεία και είναι ένας λόγος που θα μας βλέπει ανα δύο εβδομάδες ο γιατρός της. Και φυσικά δεν κάνει τίποτα, ξάπλα ξάπλα ξάπλα (αυτό κι αν είναι κουραστικό). 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, GiannisP. είπε:

Εμείς το είδαμε στην αυχενική διαφάνεια. Με το καλό, ό,τι και να έχετε. Δε ξέρω για σένα, εγώ δεν είχα πρόβλημα για το φύλο, η γυναίκα ήθελε λίγο βαθιά μέσα της αγόρι και ο Θεός της έκανε το χατίρι. 

Μπήκα και γω στο chatGPT αλλά έβγαλε πολλά άκυρα και δε τα ανέβασα. Το Ανδριανος είναι όμορφο όνομα, βέβαια γιορτάζει σαν Άγιος Ανδριανός, οπότε το σωστό είναι να το βαφτίσεις Ανδρέας - Κωνσταντίνος και να τον φωνάζεις Ανδριανό. 

Με το καλό!!! 

Αλήθεια βρε κορίτσια, έχει καμία από σας συσπάσεις; Η γυναίκα μου το τελευταίο καιρό νιώθει να της πετρώνει η κοιλιά σε διάφορα σημεία και είναι ένας λόγος που θα μας βλέπει ανα δύο εβδομάδες ο γιατρός της. Και φυσικά δεν κάνει τίποτα, ξάπλα ξάπλα ξάπλα (αυτό κι αν είναι κουραστικό). 

Σήμερα είχα τη Β επιπέδου και ρωτουσα τον εμβρυολογο για τις συσπάσεις γιατί εγώ δεν έχω καταλάβει πώς είναι. Κατάλαβα ότι συνοδεύονται και από πόνους περιόδου. Ο γιατρός βέβαια μπορεί να καταλάβει αν έχει. Λογικά θα πρέπει να αυξήσει το μαγνήσιο και να πίνει πολύ νερό. 

Κάναμε κι εμείς τη Β επιπέδου σήμερα, όλα τέλεια! Μεγάλο μωρό, ψηλό αρκετά, ήδη 630 gr. Μου είπε μόνο να προσέξω να μην πάρω πολλά κιλά αφού θέλω να γεννήσω φυσιολογικα.Ο γιος μας γεννήθηκε 4 κιλά και 58 εκατοστά οπότε ελπίζω να μην ξεφύγουμε πιο πάνω στο 2ο.

• Μου αρέσει 3
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...