Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

Καλές γονιμοποιησεις!!! Αύριο όταν σε πάρουν από το εμβρυολογικο ζήτησε τους να επικοινωνήσει μαζί σου η γιατρός και ρώτησε την. Να μην μείνεις με την απορία..

Ναι εννοείται μου ειπε και η ίδια ότι θα μιλήσω και μαζί της .πηρα και πριν συο κέντρο και με πήρε η γιατρός γιατί είχα δυσκολία στην ούρηση και μου ειπε ότι συμβεί να την πάρω στο κινητό της .σε ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να έχω βλαστοκύστουλες καλες

• Ευχή 1

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Argy35 είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια, 

στις 9 Απρίλη θα κάνω την Β επιπέδου σε κλινική και θα είμαι στην 22η-23η εβδομάδα. 

Τον γιατρό θα τον δω πάλι αρχές Μαίου.

Δεν μου έχει αναφέρει τίποτα για καμπύλη ζαχάρου και αναρωτιέμαι σε ποια εβδομάδα γίνεται και αν θα έπρεπε να μου είχε πει να την κάνω.

Εσείς πότε την κάνατε;

Εγώ την έκανα στην 25η εβδ. Λίγο πολύ κάπου εκεί νομίζω οτι κάνουν όλες.Μια βδομάδα πάνω μια βδομάδα κάτω αλλά κάπου εκεί τέλος 6ου αρχές 7ου.Εκτός αν υπάρχει κάποιο θέμα γνωστό  από την αρχή που την κάνουν πιο νωρίς.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, kerasia93 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Πως είστε; Σήμερα είχα και εγώ γιατρό είμαι 24+1. Όλα καλά είπε μεγαλούτσικο μωρό είναι σχεδόν στην 100α στις καμπύλες.

Ήταν λίγο πιο μεγάλο πάλι αλλά δεν μου είπε κάτι απλά ότι είναι μεγαλούτσικο.Εγώ βέβαια αγχώθηκα λίγο κλασικά.Μου ΄έγραψε και τι καθιερωμένες εξετάσεις καθώς και καμπύλη ζαχάρου που θα την κάνω αυτή την εβδομάδα.

Είναι οκ αυτό; Όσο για το εμβόλιο του κοκκύτη που είπατε το είχα κάνει και στην 1η εγκυμοσύνη και εννοείται και σε αυτήν. Μια γειτόνισσα μου δεν το έκανε και το μωράκι της κόλλησε όπως και της αδερφής της που νοσηλεύτηκε κιόλας το ψυχάκι.

Ρουχαλάκια εγώ έχω από την πρώτη μου αλλά τα έδωσα όλα στην κουμπάρα μου και τώρα που το δικό της θα γίνει 1 μου τα έδωσε πίσω .

Δεν τα κράτησα όλα κάποια τα άφησα για να τα δώσει και ανανέωσα λίγα σχεδιάκια.Καλτσούλες εγώ τις πρώτες μέρες μέχρι να βρούνε την θερμοκρασία τους την φορούσα.Όπως επίσης και ολόσωμο μακρύ αλλά πολύ λεπτό.

Μετά έβγαλα κάλτσες και ποδαράκια-χεράκια έξω.

Σε άλλα νέα εγώ είμαι με αντιβίωση γιατί περνάω ακόμη βαριά ιγμορίτιδα εδώ και 10 μέρες και ακόμη δεν έχω επανέλθει πλήρως.

@Eustathia έγινε ο γάμος διαβασα.

Να ζήσετε κορίτσι μου αγαπημένοι και ερωτευμένοι ως τα βαθιά σας γεράματα!Με το καλό να έρθει το μωράκι σας και να περάσετε όμορφο καλοκαίρι ❤️

Από κιλά επίσης πως πάτε;

Μέχρι στιγμής έχω βάλει 6,5 κιλά.Νομίζω είμαι αρκετά καλά!!

Καλησπέρα κορίτσι μου! Κ εγώ αύριο καμπύλη σακχάρου και εξετάσεις αίματος, ούρων που μου έγραψε. 

Καλά αποτελέσματα να έχουμε 🙏 εμείς έχουμε ραντεβού την επόμενη εβδομάδα κ θα βάλουμε το μωρό στις καμπύλες ανάπτυξης. Για να δούμε.... Όλα άγνωστα για εμάς οπότε έχουμε αγωνία 😇😇🙏🙏

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές🙏❤️ εύχομαι καλή λευτεριά και με το καλό να κρατάς κ εσύ το μωράκι σου🥰

Από κιλά εγώ 9 περίπου 🤦🤦🤦 τώρα που πέρασαν γάμοι κ πανηγύρια μαζεύομαι λίγο... Έχω αγχωθεί για την καμπύλη ενώ δεν είχα θέμα με τη γλυκόζη νηστείας όταν κάναμε εξετάσεις, όμως λόγω παραπάνω κιλών φοβούμαι. 

Μόνη μου, δεν μου είπε κάτι η γιατρός 😇

1 hour ago, Angel-11 είπε:

Α είσαι δικιά μου εσύ!Εννοείται οτι από τα προηγούμενα Χριστούγεννα αρχίζω να μετράω για τα επόμενα.😂😂Τα επόμενα ειδικά τα περιμένω πως και πως. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που περιμένω και το καλοκαίρι .Ανυπομονώ να δω πως θα ζήσουμε όλο αυτό το πρώτο διάστημα με τον μπέμπη .

Ζόρι να γυρνάς στη δουλειά μετά από άδεια είναι η αλήθεια!Υπομονή θα περάσει ο καιρός και θα έρθει η ώρα να πάρεις την άδεια σου για το μωράκι.

Περαστικά βρε κορίτσι μου.Η ιγμορίτιδα είναι πολύ ενοχλητική . Από κιλά και εγώ είμαι αρκετά καλά είμαι στα 4-4,5 και μπήκα στην 30η οπότε δεν έχω παράπονο.Αλλά η κοιλιά μου νομίζω είναι τεράστια χαχα δεν ξέρω πως θα είναι μετά.

Όλο το χρόνο ζω για τα Χριστούγεννα εγώ 😇😇😇 επιτέλους μία κοπέλα να με νιώθει χαχαχα

Άψογη με τα κιλά! Μπράβο 🙏💪

1 hour ago, Alex@ είπε:

Να ζήσετε!! Πάντα αγαπημένοι να είστε!!

Εγώ καροτσι και αυγο πήρα της cybex που το αυγό κουμπώνει πάνω στο καρότσι ώστε στην αρχή να μην τις έχω βάλε βγάλε για τον πρώτο χρόνο, πήρα και τα πλατοκαθισματα που θα τα χρησιμοποιήσω όταν χρονισουν. Ελπίζω να βολέψει.

Μια χαρά θα είναι όλα στη καμπύλη σου!!

Ευχαριστούμε πολύ 🥰🥰

Με υγεία εύχομαι κ καλές βόλτες 🙏🥰 

Θα το τσεκάρω κ εγώ 🙏

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Argy35 είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια, 

στις 9 Απρίλη θα κάνω την Β επιπέδου σε κλινική και θα είμαι στην 22η-23η εβδομάδα. 

Τον γιατρό θα τον δω πάλι αρχές Μαίου.

Δεν μου έχει αναφέρει τίποτα για καμπύλη ζαχάρου και αναρωτιέμαι σε ποια εβδομάδα γίνεται και αν θα έπρεπε να μου είχε πει να την κάνω.

Εσείς πότε την κάνατε;

Β επιπέδου στην 22η εγώ κ την καμπύλη θα την κάνω αυτή την εβδομάδα που θα είμαι 25+3 την Τετάρτη...

πρίν από 9 λεπτά , Angel-11 είπε:

Μας βάζεις δύσκολα αλλά θα σκεφτούμε. Πολύ δύσκολο να βγαίνει ένα όνομα είναι η αλήθεια .Το Ανδρέας θα πω οτι προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ!

Αχχχ ναι βοηθήστε με αν μπορείτε... Αλήθεια σου αρέσει εεε? Μμμμ

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Έχεις ενδείξεις ότι μπορεί να υπάρχει κάτι? Αν δεν έχεις ενδείξεις γίνετε από τις 24 μέχρι Κ τις 29 εβδομάδες Κ όσο αργότερα την κάνεις τόσο καλητερα γιατί ο διαβήτης εμφανίζετε αργά στην κύηση οπότε αν την κάνεις πολύ νωρίς μπορεί Κ να εμφανιστεί αργότερα . Φυσικά κάθε μήνα πρέπει να κάνεις γενικές εξετάσεις ζάχαρο Κ γλυκοζιωμενη έτσι Κ αλλιώς. 

Όχι δεν έχω κάποια ένδειξη, απλώς όσες κοπέλες έχω ρωτήσει την κάνουν σχεδόν αμέσως μετα την β επιπεδου κ απόρησα που δεν μου είπε τίποτα.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

πρίν από 59 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Γελάω με την δουλειά... Καλησπέρα σε όλη την ομάδα... Τετάρτη πάω για καμπύλη το πρωί κ το απόγευμα Τετάρτης έχω γιατρό...

Αυγό μην πάρεις ακόμα,μπορεί να έχει το καρότσι σας ... Εγώ δεν είμαι υπέρ του πολυμορφικού καροτσιου...είχα πάρει στο πρώτο κ δεν με βόλεψε καθόλου κ ήταν κ μεγαλο... Αλλά η κάθε μία έχει την άποψη της... Εύχομαι οποίο πάρετε να το ευχαριστηθειτε...

Περαστικά κορίτσι μου...

Εγώ ξεκίνησα 54 κ είμαι 61.100 ντυμένη κ φαγωμενη ήμουν...οπότε πιστεύω κάπου στα 60 είμαι... Οπότε πιστεύω μέχρι το τέλος θα έχω πάρει σύνολο 10...

Ρε κορίτσια... Κ ο Γιάννης φυσικά αν μπορεί να βοηθήσει... Θέλω να μου προτείνετε συνδυασμό ονομάτων... Το ένα από τα δύο θέλω να είναι το Ανδρέας... 1ο-2ο δεν έχω πρόβλημα... Απλά θα ήθελα αν γίνεται (πράγμα δύσκολο θεωρώ στα αγόρια) να το φωνάζουμε κ να είναι σαν ένα...πφφφφ δεν μου έρχεται κάτι,όσο κ να ψαχνω

Αν δείτε τι εκκρεμότητες μου είχε αφήσει ο αγαπητός συνάδελφος όσο έλειπα θα γελάτε κ άλλο 🤣🤣🤣🤣🤣 τι ζω θεέ μου... 

Πολύ ωραίο το Ανδρέας, αν σκεφτώ κάτι για συνδυασμό θα σου πω. 

Κ δεν ρωτάς μία το chat gpt να σου ρίξει καμία ιδέα??? 😇😇

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Angel-11 είπε:

Μας βάζεις δύσκολα αλλά θα σκεφτούμε. Πολύ δύσκολο να βγαίνει ένα όνομα είναι η αλήθεια .Το Ανδρέας θα πω οτι προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ!

Ανδρέας+Νίκος = Ανδρόνικος ένα που μου ήρθε. Τι θες όμως να το παιδευεις με 2 ονόματα το παιδί, να πρέπει να τα γράφει και τα δύο...

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα σε όλους, εγώ ως παλιά με καλοκαιρινο μωρό. Γέννησα αρχες Ιουλίου, μου  η μαια μου είχε πει να παρω φανελακι κορμακι κοντομάνικο και μακρυμάνικο και κουβερτούλα και καλτσες!! Τελικα βγήκαμε μόνο με ένα φορμάκι και τίποτα άλλο με το ζόρι βάλαμε και τα καλτσάκια. 1 στο 1000000 μπορεί να έχει άσχημο καιρό βέβαια.Μια πικέ νομίζω είναι καλό να υπάρχει.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 3 λεπτά , Argy35 είπε:

Όχι δεν έχω κάποια ένδειξη, απλώς όσες κοπέλες έχω ρωτήσει την κάνουν σχεδόν αμέσως μετα την β επιπεδου κ απόρησα που δεν μου είπε τίποτα.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Εγώ αύριο θα πάω για την καμπύλη, τελευταία ημέρα 25ης εβδομάδας. 

Έχει περίπου 3,4 εβδομάδες απόσταση η β επιπέδου με την καμπύλη σακχάρου. Κυρίως αν γίνονται προς το μέσον κάθε επιτρεπτού διαστήματος. Εμένα και η αυχενική και η β επιπέδου κ τώρα η καμπύλη όλες τις προγραμματίζουμε ιδανικά ούτε προς την αρχή ούτε προς το τέλος των επιτρεπτων εβδομάδων, κάπου στη μέση. 

Καλά αποτελέσματα στη β επιπέδου 🙏❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Eustathia είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Κ εγώ αύριο καμπύλη σακχάρου και εξετάσεις αίματος, ούρων που μου έγραψε. 

Καλά αποτελέσματα να έχουμε 🙏 εμείς έχουμε ραντεβού την επόμενη εβδομάδα κ θα βάλουμε το μωρό στις καμπύλες ανάπτυξης. Για να δούμε.... Όλα άγνωστα για εμάς οπότε έχουμε αγωνία 😇😇🙏🙏

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές🙏❤️ εύχομαι καλή λευτεριά και με το καλό να κρατάς κ εσύ το μωράκι σου🥰

Από κιλά εγώ 9 περίπου 🤦🤦🤦 τώρα που πέρασαν γάμοι κ πανηγύρια μαζεύομαι λίγο... Έχω αγχωθεί για την καμπύλη ενώ δεν είχα θέμα με τη γλυκόζη νηστείας όταν κάναμε εξετάσεις, όμως λόγω παραπάνω κιλών φοβούμαι. 

Μόνη μου, δεν μου είπε κάτι η γιατρός 😇

Όλο το χρόνο ζω για τα Χριστούγεννα εγώ 😇😇😇 επιτέλους μία κοπέλα να με νιώθει χαχαχα

Άψογη με τα κιλά! Μπράβο 🙏💪

Ευχαριστούμε πολύ 🥰🥰

Με υγεία εύχομαι κ καλές βόλτες 🙏🥰 

Θα το τσεκάρω κ εγώ 🙏

Έχω πάρει χριστουγεννιάτικο σετάκι και φανελάκι για τον μπέμπη.Για να το βάλουμε τότε στα κοντά.Τρελή????τρελή τρελή αλλά μου μίλησε (αγόρασε με δεν θα με βρεις τότε)😂😂😂😂

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Angel-11 είπε:

Έχω πάρει χριστουγεννιάτικο σετάκι και φανελάκι για τον μπέμπη.Για να το βάλουμε τότε στα κοντά.Τρελή????τρελή τρελή αλλά μου μίλησε (αγόρασε με δεν θα με βρεις τότε)😂😂😂😂

Αααα πεθαίνωωωω🥰🥰🥰 προχθές έλεγα του άντρα μου για τα Χριστούγεννα τα επόμενα που θα ναι κ το μωρό κ θα στολίζουμε κ θα το ντύνουμε ανάλογα ❤️❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Ανδρέας+Νίκος = Ανδρόνικος ένα που μου ήρθε. Τι θες όμως να το παιδευεις με 2 ονόματα το παιδί, να πρέπει να τα γράφει και τα δύο...

Και εγώ το σκέφτηκα αυτό επικοινωνούμε .Αλλά επειδή είναι και σαν όνομα αυτούσιο θεωρώ θα υπάρχει μπέρδεμα με τις γιορτές κτλ.Τα δυο ονόματα εμένα μου αρέσουν όταν είναι να συνδυαστούν  αλλά νομίζω σε κορίτσια βγαίνει πιο εύκολο.Αν δεν συνδυάζονται απλά το δεύτερο ακούγεται στη βάφτιση και πουθενά αλλού.

πρίν από 2 λεπτά , Eustathia είπε:

Αααα πεθαίνωωωω🥰🥰🥰 προχθές έλεγα του άντρα μου για τα Χριστούγεννα τα επόμενα που θα ναι κ το μωρό κ θα στολίζουμε κ θα το ντύνουμε ανάλογα ❤️❤️❤️❤️❤️

Και σετ χριστουγεννιάτικες πιτζάμες οικογενειακές 🥰 Θυμήσου να το ξανασυζητήσουμε εκεί κατά τέλος Οκτώβρη 😂😂

• Μου αρέσει 2

πρίν από 19 λεπτά , Eustathia είπε:

Αν δείτε τι εκκρεμότητες μου είχε αφήσει ο αγαπητός συνάδελφος όσο έλειπα θα γελάτε κ άλλο 🤣🤣🤣🤣🤣 τι ζω θεέ μου... 

Πολύ ωραίο το Ανδρέας, αν σκεφτώ κάτι για συνδυασμό θα σου πω. 

Κ δεν ρωτάς μία το chat gpt να σου ρίξει καμία ιδέα??? 😇😇

Δεν το ξέρω αυτό το chat που λες... Εμείς κάνουμε ονοματοδοσία στο μαιευτήριο μέσω gov... Οπότε θα ήθελα να το βρω για να το δηλώσω...

Επίσης ρε κορίτσια μέχρι πότε παίρνουμε τις βιταμίνες? Δεν θυμάμαι...θέλω να αρχίζουν να κόβονται...

πρίν από 11 λεπτά , Angel-11 είπε:

Και εγώ το σκέφτηκα αυτό επικοινωνούμε .Αλλά επειδή είναι και σαν όνομα αυτούσιο θεωρώ θα υπάρχει μπέρδεμα με τις γιορτές κτλ.Τα δυο ονόματα εμένα μου αρέσουν όταν είναι να συνδυαστούν  αλλά νομίζω σε κορίτσια βγαίνει πιο εύκολο.Αν δεν συνδυάζονται απλά το δεύτερο ακούγεται στη βάφτιση και πουθενά αλλού.

Και σετ χριστουγεννιάτικες πιτζάμες οικογενειακές 🥰 Θυμήσου να το ξανασυζητήσουμε εκεί κατά τέλος Οκτώβρη 😂😂

Μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος κ στολίζαμε εκείνες τις μέρες, ήταν από τα πρώτα πράγματα που σκεφτήκαμε. Οτι του χρόνου τα Χριστούγεννα θα φοράμε ασορτι πιτζάμες οικογενειακώς 🥹🥹🥹🥹🥹 εννοείται θα το συζητήσουμε....δεν κρατιέμαι εγώ με αυτά 😇😇😇

πρίν από 6 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Δεν το ξέρω αυτό το chat που λες... Εμείς κάνουμε ονοματοδοσία στο μαιευτήριο μέσω gov... Οπότε θα ήθελα να το βρω για να το δηλώσω...

Επίσης ρε κορίτσια μέχρι πότε παίρνουμε τις βιταμίνες? Δεν θυμάμαι...θέλω να αρχίζουν να κόβονται...

Το gpt ειναι ΑΙ, κάνε του ερώτηση να σου βγάλει μια λίστα με τα ονόματα που συνδυάζονται με το όνομα Ανδρέας κ δες τι θα βγάλει να πάρεις ιδέες. 

Για πες για την ονοματοδοσία, πρέπει να το ζητήσουμε εμείς κ το κάνουν από το μαιευτήριο??? Με ενδιαφέρει 🙏

Εγώ από βιταμίνες μόνο D έπαιρνα, που την σταμάτησα τη συγκεκριμένη όταν άρχισα το ασβέστιο που έχει κ D μέσα το ίδιο. Κ παίρνω κ το φυλλικό οξύ το οποίο δεν το γυρίσαμε ακόμη σε σίδηρο. Δεν παίρνω κάτι άλλο. Τι βιταμίνες παίρνετε?? 

3 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος κ στολίζαμε εκείνες τις μέρες, ήταν από τα πρώτα πράγματα που σκεφτήκαμε. Οτι του χρόνου τα Χριστούγεννα θα φοράμε ασορτι πιτζάμες οικογενειακώς 🥹🥹🥹🥹🥹 εννοείται θα το συζητήσουμε....δεν κρατιέμαι εγώ με αυτά 😇😇😇

Το gpt ειναι ΑΙ, κάνε του ερώτηση να σου βγάλει μια λίστα με τα ονόματα που συνδυάζονται με το όνομα Ανδρέας κ δες τι θα βγάλει να πάρεις ιδέες. 

Για πες για την ονοματοδοσία, πρέπει να το ζητήσουμε εμείς κ το κάνουν από το μαιευτήριο??? Με ενδιαφέρει 🙏

Εγώ από βιταμίνες μόνο D έπαιρνα, που την σταμάτησα τη συγκεκριμένη όταν άρχισα το ασβέστιο που έχει κ D μέσα το ίδιο. Κ παίρνω κ το φυλλικό οξύ το οποίο δεν το γυρίσαμε ακόμη σε σίδηρο. Δεν παίρνω κάτι άλλο. Τι βιταμίνες παίρνετε?? 

Όχι δεν στο κάνουν στο μαιευτήριο... Το κάνεις εσύ μέσω gov  μετά την ληξιαρχική πράξη κ το δηλώνεις έτσι ώστε να δηλωθεί κατευθείαν το όνομα... Οπότε μετά δηλώνεις μόνο το θρήσκευμα,μετά την βάπτιση...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...