Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Καλημέρα! Και σαλοσπιρ και ηπαρίνη δηλαδή να πάρεις?  Δεν κάνουν την ίδια δουλειά?

Άμα σου πάρουν τόσα πολλά μήπως καλύτερα να προχωρήσετε στο νέο κύκλο σε μεταφορά? Όπως και να έχει, να σου μετρήσουν την προγεστερόνη πριν τη μεταφορά.

Ξέρουμε πόσο πρέπει να είναι η προγεστερόνη?σήμερα πριν την ωοληψια ήταν 20,54 η δικιά μ κ λίγο τρόμαξα

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 25 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα!!

Εγώ πήρα ένα σετ 5 φανελακια 1-3 για τα δίδυμα και τις επόμενες μέρες θα κάνω κι άλλες αγορές

Λες.δηλ καλύτερα να τα πάρω 3-6;; δε θα τους κολυμπάνε τους 2 πρώτους μηνες;;

Επειδή τα δύο μωρά θα είναι πιο μικροκαμωμένα έτσι Κ αλλιως Κ θα γεννηθούν Κ πολύ νωρίτερα από μια μόνη κύηση εσύ τα πρώτα ρουχαλακια θα τα περνεις 0-3 . Σίγουρα θα τα κρατήσεις 3 μήνες γεμάτους οπότε δεν θα πάνε χαμένα. 

Επίσης να ξέρεις είναι Κ ανάλογα την εταιρία που ψωνίζεις πχ dpam orchstra έχουν πάρα πολύ στενά ρούχα οπότε προτίμησε μεγαλύτερα νούμερα  . Μινερβακια κ αλλά πολυκαταστήματα με βρεφικά έχουν πιο φαρδιές γραμμές οπότε σου κρατάνε πολύ παραπάνω μήνες 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 47 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα!!

Εγώ πήρα ένα σετ 5 φανελακια 1-3 για τα δίδυμα και τις επόμενες μέρες θα κάνω κι άλλες αγορές

Καλησπέρα 😊πάρε κ 0-3,απλά όχι πολλά.Καλυτερα να αγοράσεις περισσότερα 3-6,θα τα έχεις και για μετά που θα τα φοράς κάτω απ' τα ρουχα

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Τα 0-3 ευτυχώς είχα δώσει κ εγώ....

25 εεεε? Σήμερα είμαι 25 ακριβώς... Άρα να επικοινωνήσω με τον γιατρό μου από βδομάδα?

Κάνε μια ερώτηση και θα σου πει πότε τη θέλει την εξέταση .Δεν ξέρω αν πρέπει στάνταρ σε κάποια βδομάδα συγκεκριμένα.

1 ώρα πρίν, Alex@ είπε:

Καλησπέρα!!

Αυτό θα έλεγα που είπε η @linaa δεν έχουν όλες οι εταιρίες ίδια γραμμή .Και σε κάποια το 62 μπορεί να είναι για 0-3 και σε άλλη 3-6 .Εγώ αυτά που έχω τα μισά λένε 2-4 τα μισά 0-3 και είναι ίσα σε μέγεθος με το 3-6 από ζάρα πχ.Οπότε θα δεις και λίγο στο μάτι.Το 56 από orchestra εμένα μ φάνηκε για γατάκι .Το 56 του hm κάπως πιο οκ αλλά μόνο για πρώτες μέρες.Εγώ να σου πω έχω ένα φανελάκι του ανηψιού μου σαν μέτρο.Το φορούσε στο μαιευτήριο και ήταν και 3,5 κιλά  κ ψηλό παιδάκι.Οπότε αν είναι παρόμοιο λέω είναι οκ κ μετά κοιτάω λίγο πιο μεγάλα.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Alex@ είπε:

Και κάτι ακόμη, θα κάνετε το εμβόλιο του κοκκυτη;

Nαι εμένα μου το πρότεινε και ο γιατρός μου και το νοσοκομείο.Εσένα σου είπαν κάτι? Ο γιατρός μου είπε μετά τις 28εβδ και στο νοσοκομείο μετά την 30εβδ οπότε την επόμενη φορά που θα πάω είπαν θα μου το γράψουν εκεί.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Και κάτι ακόμη, θα κάνετε το εμβόλιο του κοκκυτη;

Εγώ ναι...το είχα κάνει κ στην μικρή...

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την ομάδα! 

Κορίτσια πόσο μα πόσο συμφωνώ για τη ζέστη, μετράω τις μέρες του καλοκαιριού κάθε χρόνο κ περιμένω τα Χριστούγεννα (έχω άλλη λόξα με τα Χριστούγεννα κ το χειμώνα εγώ 😇😇). 

Φέτος το καλοκαίρι θα ναι τόσο διαφορετικό που δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ναι🥰🥰🥰🥰🥰αναμένουμε να το ζήσουμε. 

Εμείς παραγγείλαμε το λίκνο μας (με κουνουπιέρα, ραφάκι από κάτω κλπ). Μας έχουν φέρει ρουχαλάκια διάφορα και αναμένουμε κ λίγα ακόμη. Τώρα που πέρασε ο γάμος θα αρχίσω να τα βλέπω κ να πλένω σιγά σιγά. Κ να δούμε τι θα χρειαστεί να ψωνίσουμε από ρουχαλάκια τελικά. 

Πέρα από το λίκνο, τώρα θα πάρουμε κ τη φωλιά κ σιγά σιγά τα έπιπλα του δωματίου του μωρού. Τα έχουμε βρει🥰

Έχουμε από τον αδερφό μου ριλαξ, αποστειρωτή, μάρσιπο, πάρκο κ καρότσι βόλτας για πιο μετά. 

Θα χρειαστούμε αβγουλάκι που δεν έχουμε βρει ακόμη, δεν έχουμε καταλήξει σε πολυκαρότσι. Πήρε καμία τώρα να μας διαφωτίσει?? 

Εγώ αύριο πάω για την καμπύλη σακχάρου, προμηθεύτηκα κ τη γλυκόζη. Αύριο είμαι τελευταία ημέρα 25ης εβδομάδας, Τετάρτη μπαίνουμε 26η🙏🥹

Του κοκκύτη μου το είχε πει η γιατρός μου ότι θα το κάνουμε. Μου είχε πει αρχή κύησης της γρίπης κ κάπου 32η εβδομάδα κοκκύτη (δεν θυμάμαι ακριβώς εβδομάδα, αλλά θα το κάνω μου είχε πει). 

Έχω άγχος για την καμπύλη αύριο. Δεν ξέρω νομίζω δεν θα βγει καλή, κλασική εγώ με το άγχος 🙈🙈🙈

Σε άλλα νέα, σήμερα επιστροφή στη δουλειά μετά την άδεια. Ψάχνω γωνία βολική να κάτσω να κλάψω🙈🙈🙈🙈🙈

Νομίζω σας τα σχολίασα όλα 😇😇καλή ανάγνωση 😘

• Μου αρέσει 5

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Πως είστε; Σήμερα είχα και εγώ γιατρό είμαι 24+1. Όλα καλά είπε μεγαλούτσικο μωρό είναι σχεδόν στην 100α στις καμπύλες.

Ήταν λίγο πιο μεγάλο πάλι αλλά δεν μου είπε κάτι απλά ότι είναι μεγαλούτσικο.Εγώ βέβαια αγχώθηκα λίγο κλασικά.Μου ΄έγραψε και τι καθιερωμένες εξετάσεις καθώς και καμπύλη ζαχάρου που θα την κάνω αυτή την εβδομάδα.

Είναι οκ αυτό; Όσο για το εμβόλιο του κοκκύτη που είπατε το είχα κάνει και στην 1η εγκυμοσύνη και εννοείται και σε αυτήν. Μια γειτόνισσα μου δεν το έκανε και το μωράκι της κόλλησε όπως και της αδερφής της που νοσηλεύτηκε κιόλας το ψυχάκι.

Ρουχαλάκια εγώ έχω από την πρώτη μου αλλά τα έδωσα όλα στην κουμπάρα μου και τώρα που το δικό της θα γίνει 1 μου τα έδωσε πίσω .

Δεν τα κράτησα όλα κάποια τα άφησα για να τα δώσει και ανανέωσα λίγα σχεδιάκια.Καλτσούλες εγώ τις πρώτες μέρες μέχρι να βρούνε την θερμοκρασία τους την φορούσα.Όπως επίσης και ολόσωμο μακρύ αλλά πολύ λεπτό.

Μετά έβγαλα κάλτσες και ποδαράκια-χεράκια έξω.

Σε άλλα νέα εγώ είμαι με αντιβίωση γιατί περνάω ακόμη βαριά ιγμορίτιδα εδώ και 10 μέρες και ακόμη δεν έχω επανέλθει πλήρως.

@Eustathia έγινε ο γάμος διαβασα.

Να ζήσετε κορίτσι μου αγαπημένοι και ερωτευμένοι ως τα βαθιά σας γεράματα!Με το καλό να έρθει το μωράκι σας και να περάσετε όμορφο καλοκαίρι ❤️

Από κιλά επίσης πως πάτε;

Μέχρι στιγμής έχω βάλει 6,5 κιλά.Νομίζω είμαι αρκετά καλά!!

• Μου αρέσει 4

vEsSp3.png 

14 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Nαι εμένα μου το πρότεινε και ο γιατρός μου και το νοσοκομείο.Εσένα σου είπαν κάτι? Ο γιατρός μου είπε μετά τις 28εβδ και στο νοσοκομείο μετά την 30εβδ οπότε την επόμενη φορά που θα πάω είπαν θα μου το γράψουν εκεί.

Και εμένα ο γιατρός μου το πρότεινε, το έχω πάρει κιόλας. Απλά επειδή φοβάμαι κάπως μην έχει παρενέργειες στην κύηση ή στα μωρά, σκεφυηκα να σας ρωτήσω.

• Μου αρέσει 3

5 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Κορίτσια πόσο μα πόσο συμφωνώ για τη ζέστη, μετράω τις μέρες του καλοκαιριού κάθε χρόνο κ περιμένω τα Χριστούγεννα (έχω άλλη λόξα με τα Χριστούγεννα κ το χειμώνα εγώ 😇😇). 

Φέτος το καλοκαίρι θα ναι τόσο διαφορετικό που δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ναι🥰🥰🥰🥰🥰αναμένουμε να το ζήσουμε. 

Εμείς παραγγείλαμε το λίκνο μας (με κουνουπιέρα, ραφάκι από κάτω κλπ). Μας έχουν φέρει ρουχαλάκια διάφορα και αναμένουμε κ λίγα ακόμη. Τώρα που πέρασε ο γάμος θα αρχίσω να τα βλέπω κ να πλένω σιγά σιγά. Κ να δούμε τι θα χρειαστεί να ψωνίσουμε από ρουχαλάκια τελικά. 

Πέρα από το λίκνο, τώρα θα πάρουμε κ τη φωλιά κ σιγά σιγά τα έπιπλα του δωματίου του μωρού. Τα έχουμε βρει🥰

Έχουμε από τον αδερφό μου ριλαξ, αποστειρωτή, μάρσιπο, πάρκο κ καρότσι βόλτας για πιο μετά. 

Θα χρειαστούμε αβγουλάκι που δεν έχουμε βρει ακόμη, δεν έχουμε καταλήξει σε πολυκαρότσι. Πήρε καμία τώρα να μας διαφωτίσει?? 

Εγώ αύριο πάω για την καμπύλη σακχάρου, προμηθεύτηκα κ τη γλυκόζη. Αύριο είμαι τελευταία ημέρα 25ης εβδομάδας, Τετάρτη μπαίνουμε 26η🙏🥹

Του κοκκύτη μου το είχε πει η γιατρός μου ότι θα το κάνουμε. Μου είχε πει αρχή κύησης της γρίπης κ κάπου 32η εβδομάδα κοκκύτη (δεν θυμάμαι ακριβώς εβδομάδα, αλλά θα το κάνω μου είχε πει). 

Έχω άγχος για την καμπύλη αύριο. Δεν ξέρω νομίζω δεν θα βγει καλή, κλασική εγώ με το άγχος 🙈🙈🙈

Σε άλλα νέα, σήμερα επιστροφή στη δουλειά μετά την άδεια. Ψάχνω γωνία βολική να κάτσω να κλάψω🙈🙈🙈🙈🙈

Α είσαι δικιά μου εσύ!Εννοείται οτι από τα προηγούμενα Χριστούγεννα αρχίζω να μετράω για τα επόμενα.😂😂Τα επόμενα ειδικά τα περιμένω πως και πως. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που περιμένω και το καλοκαίρι .Ανυπομονώ να δω πως θα ζήσουμε όλο αυτό το πρώτο διάστημα με τον μπέμπη .

Ζόρι να γυρνάς στη δουλειά μετά από άδεια είναι η αλήθεια!Υπομονή θα περάσει ο καιρός και θα έρθει η ώρα να πάρεις την άδεια σου για το μωράκι.

3 ώρες πρίν, kerasia93 είπε:

Πως είστε; Σήμερα είχα και εγώ γιατρό είμαι 24+1. Όλα καλά είπε μεγαλούτσικο μωρό είναι σχεδόν στην 100α στις καμπύλες.

Ήταν λίγο πιο μεγάλο πάλι αλλά δεν μου είπε κάτι απλά ότι είναι μεγαλούτσικο.Εγώ βέβαια αγχώθηκα λίγο κλασικά.Μου ΄έγραψε και τι καθιερωμένες εξετάσεις καθώς και καμπύλη ζαχάρου που θα την κάνω αυτή την εβδομάδα.

Είναι οκ αυτό; Όσο για το εμβόλιο του κοκκύτη που είπατε το είχα κάνει και στην 1η εγκυμοσύνη και εννοείται και σε αυτήν. Μια γειτόνισσα μου δεν το έκανε και το μωράκι της κόλλησε όπως και της αδερφής της που νοσηλεύτηκε κιόλας το ψυχάκι.

Ρουχαλάκια εγώ έχω από την πρώτη μου αλλά τα έδωσα όλα στην κουμπάρα μου και τώρα που το δικό της θα γίνει 1 μου τα έδωσε πίσω .

Δεν τα κράτησα όλα κάποια τα άφησα για να τα δώσει και ανανέωσα λίγα σχεδιάκια.Καλτσούλες εγώ τις πρώτες μέρες μέχρι να βρούνε την θερμοκρασία τους την φορούσα.Όπως επίσης και ολόσωμο μακρύ αλλά πολύ λεπτό.

Σε άλλα νέα εγώ είμαι με αντιβίωση γιατί περνάω ακόμη βαριά ιγμορίτιδα εδώ και 10 μέρες και ακόμη δεν έχω επανέλθει πλήρως.

Να ζήσετε κορίτσι μου αγαπημένοι και ερωτευμένοι ως τα βαθιά σας γεράματα!Με το καλό να έρθει το μωράκι σας και να περάσετε όμορφο καλοκαίρι ❤️

Περαστικά βρε κορίτσι μου.Η ιγμορίτιδα είναι πολύ ενοχλητική . Από κιλά και εγώ είμαι αρκετά καλά είμαι στα 4-4,5 και μπήκα στην 30η οπότε δεν έχω παράπονο.Αλλά η κοιλιά μου νομίζω είναι τεράστια χαχα δεν ξέρω πως θα είναι μετά.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Να ζήσετε!! Πάντα αγαπημένοι να είστε!!

Εγώ καροτσι και αυγο πήρα της cybex που το αυγό κουμπώνει πάνω στο καρότσι ώστε στην αρχή να μην τις έχω βάλε βγάλε για τον πρώτο χρόνο, πήρα και τα πλατοκαθισματα που θα τα χρησιμοποιήσω όταν χρονισουν. Ελπίζω να βολέψει.

Μια χαρά θα είναι όλα στη καμπύλη σου!!

• Μου αρέσει 3

6 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Γελάω με την δουλειά... Καλησπέρα σε όλη την ομάδα... Τετάρτη πάω για καμπύλη το πρωί κ το απόγευμα Τετάρτης έχω γιατρό...

Αυγό μην πάρεις ακόμα,μπορεί να έχει το καρότσι σας ... Εγώ δεν είμαι υπέρ του πολυμορφικού καροτσιου...είχα πάρει στο πρώτο κ δεν με βόλεψε καθόλου κ ήταν κ μεγαλο... Αλλά η κάθε μία έχει την άποψη της... Εύχομαι οποίο πάρετε να το ευχαριστηθειτε...

4 ώρες πρίν, kerasia93 είπε:

Περαστικά κορίτσι μου...

Εγώ ξεκίνησα 54 κ είμαι 61.100 ντυμένη κ φαγωμενη ήμουν...οπότε πιστεύω κάπου στα 60 είμαι... Οπότε πιστεύω μέχρι το τέλος θα έχω πάρει σύνολο 10...

Ρε κορίτσια... Κ ο Γιάννης φυσικά αν μπορεί να βοηθήσει... Θέλω να μου προτείνετε συνδυασμό ονομάτων... Το ένα από τα δύο θέλω να είναι το Ανδρέας... 1ο-2ο δεν έχω πρόβλημα... Απλά θα ήθελα αν γίνεται (πράγμα δύσκολο θεωρώ στα αγόρια) να το φωνάζουμε κ να είναι σαν ένα...πφφφφ δεν μου έρχεται κάτι,όσο κ να ψαχνω

• Μου αρέσει 2

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Καλησπέρα σας κορίτσια, 

στις 9 Απρίλη θα κάνω την Β επιπέδου σε κλινική και θα είμαι στην 22η-23η εβδομάδα. 

Τον γιατρό θα τον δω πάλι αρχές Μαίου.

Δεν μου έχει αναφέρει τίποτα για καμπύλη ζαχάρου και αναρωτιέμαι σε ποια εβδομάδα γίνεται και αν θα έπρεπε να μου είχε πει να την κάνω.

Εσείς πότε την κάνατε;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Γελάω με την δουλειά... Καλησπέρα σε όλη την ομάδα... Τετάρτη πάω για καμπύλη το πρωί κ το απόγευμα Τετάρτης έχω γιατρό...

Αυγό μην πάρεις ακόμα,μπορεί να έχει το καρότσι σας ... Εγώ δεν είμαι υπέρ του πολυμορφικού καροτσιου...είχα πάρει στο πρώτο κ δεν με βόλεψε καθόλου κ ήταν κ μεγαλο... Αλλά η κάθε μία έχει την άποψη της... Εύχομαι οποίο πάρετε να το ευχαριστηθειτε...

Περαστικά κορίτσι μου...

Εγώ ξεκίνησα 54 κ είμαι 61.100 ντυμένη κ φαγωμενη ήμουν...οπότε πιστεύω κάπου στα 60 είμαι... Οπότε πιστεύω μέχρι το τέλος θα έχω πάρει σύνολο 10...

Ρε κορίτσια... Κ ο Γιάννης φυσικά αν μπορεί να βοηθήσει... Θέλω να μου προτείνετε συνδυασμό ονομάτων... Το ένα από τα δύο θέλω να είναι το Ανδρέας... 1ο-2ο δεν έχω πρόβλημα... Απλά θα ήθελα αν γίνεται (πράγμα δύσκολο θεωρώ στα αγόρια) να το φωνάζουμε κ να είναι σαν ένα...πφφφφ δεν μου έρχεται κάτι,όσο κ να ψαχνω

Μας βάζεις δύσκολα αλλά θα σκεφτούμε. Πολύ δύσκολο να βγαίνει ένα όνομα είναι η αλήθεια .Το Ανδρέας θα πω οτι προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Argy35 είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια, 

στις 9 Απρίλη θα κάνω την Β επιπέδου σε κλινική και θα είμαι στην 22η-23η εβδομάδα. 

Τον γιατρό θα τον δω πάλι αρχές Μαίου.

Δεν μου έχει αναφέρει τίποτα για καμπύλη ζαχάρου και αναρωτιέμαι σε ποια εβδομάδα γίνεται και αν θα έπρεπε να μου είχε πει να την κάνω.

Εσείς πότε την κάνατε;

Έχεις ενδείξεις ότι μπορεί να υπάρχει κάτι? Αν δεν έχεις ενδείξεις γίνετε από τις 24 μέχρι Κ τις 29 εβδομάδες Κ όσο αργότερα την κάνεις τόσο καλητερα γιατί ο διαβήτης εμφανίζετε αργά στην κύηση οπότε αν την κάνεις πολύ νωρίς μπορεί Κ να εμφανιστεί αργότερα . Φυσικά κάθε μήνα πρέπει να κάνεις γενικές εξετάσεις ζάχαρο Κ γλυκοζιωμενη έτσι Κ αλλιώς. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...