Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , little miracle είπε:

αν εχεις πολλε ωαριακια και πονας/ πρηστεις μετα, να ξεκουραζεσαι, να πινεις πολυ νερο και να τρως πολλη πρωτεινη, αυγουλακια, κοτοπουλο κλπ. κ να ευχεσαι να μην αργησει η περιοδος 🤣μολις ερθει φευγει το πρηξιμο κι ηρεμεις. η διαδικασια αυτη καθ αυτη δεν ειναι τιποτα. κανεις μεθη και δεν καταλαβαινεις το παραμικρο. 

ευχαριστώ πολύ @kate82 @little miracle!!ξέρουμε περίπου ποτέ έρχεται η περίοδος?έκανα μακρύ πρωτόκολλο με αρβεκαπ!

καλή μας επιτυχία🤞σε ποιο κεντρο είσαι @nikoulini33?

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Αλήθεια? Όχι δεν θυμάμαι...τόσο νωρίς? Άρα μόνο τα ρουχαλακια του...

Πωπω ολόσωμο εεε? Κ τα έδωσα τα μικρά...έλεγα δεν θα τα χρειαστώ...🤔🤔🤔 Εγώ του πήρα για να βγει κοντό μανίκι φορμακι ,παντελονάκι κ καλτσακια... Λέτε είναι καλά? Ή λίγα?

Προβληματίστηκα ρε κορίτσια τώρα....

Κοίτα δεν χάνεις κάτι να έχεις μαζί σου κάτι λεπτό σε κουβερτούλα η κάποιο σεντονάκι. Μπορεί ας πούμε να πετύχεις μια βροχερή μέρα.Καλά λέμε τώρα χαχαχα.Αλλά το πιο πιθανό είναι να χρειαστείς απλά το κοντομάνικο φανελάκι, άντε και το παντελονάκι.Μέσα στο αυτοκίνητο σίγουρα θα έχει ζέστη οπότε θα είστε οκ. Και εγώ για τη βαλίτσα έχω σκοπό να βάλω μέσα κοντομάνικα φανελάκια και παντελονάκια .Άντε να πάρω και ένα φορμάκι ολόσωμο να υπάρχει και μια πάνα λεπτή .Το θέμα είναι να μην έχει τόση ζέστη που χρειαστούμε απλά μαγιό και πετσέτα 😂😂😂

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 26 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Αλήθεια? Όχι δεν θυμάμαι...τόσο νωρίς? Άρα μόνο τα ρουχαλακια του...

Πωπω ολόσωμο εεε? Κ τα έδωσα τα μικρά...έλεγα δεν θα τα χρειαστώ...🤔🤔🤔 Εγώ του πήρα για να βγει κοντό μανίκι φορμακι ,παντελονάκι κ καλτσακια... Λέτε είναι καλά? Ή λίγα?

Προβληματίστηκα ρε κορίτσια τώρα....

Έλα καλέ σιγά,μην ανησυχείς 😊 με τόση ζέστη που έχει το καλοκαίρι δεν χρειάζονται πολλά ρούχα τα νεογέννητα, οπότε μην βάλεις ούτε καλτσακια.Σκεψου ότι θα κάνει σίγουρα πάνω από 30 βαθμούς,οπότε ας βγει ξυπόλυτο.Για το βράδυ με το κοντομανικο κορμάκι η αν χρειαστεί μακρυμάνικο.Εχει πολύ φτηνά στο pepco που κοιτούσα,γύρω στα 10€ τα τρία κομματια

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Ρε κορίτσι όσες έχετε γεννήσει καλοκαίρι Ιούνιο Ιούλιο όταν βγήκατε στο μωρο ρίξατε κάτι από πάνω του ή δεν χρειάζεται?

Γεννησα Μαιο και ιδρωσε το παιδι μεχρι το σπιτι μεσα στο αμαξι! Απειρη ζεστη. Και φορουσε φορμακι μακρυμανικο και φανελιτσα. Τωρα που θα γεννησω ιουνιο σκετο φορμακι ολοσωμο και τιποτα αλλο! Την κορη μου γυμνη την ειχα ολο το καλοκαιρι. Η ζεστη στα μωρα κανει πολυ περισσοτερο κακο απο οτι το κρυο. Ρωτηστε κ τους παιδιατρους

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα σας παρακολουθώ αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω πέφτω κομμάτια κάθε βράδυ κουράζομαι πολύ με την μικρή κ με την κοιλιά που πλέον έχει φουσκώσει….

@Eternity χαίρομαι που πήγαν όλα καλά κ επιτέλους σου έφυγε ένα άγχος..απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου με ηρεμία!!

@Eustathia συγχαρητήρια κορίτσι μ να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι κ με το καλό να έχετε το μωράκι σας στην αγκαλιά σας!!!

@Αννούλαααα αναλόγως πόση ζέστη θα χει μάλλον μόνο με ένα κοντομάνικο φορμάκι θα την έχω άντε να χω κ ένα σεντονακι μαζί μηηηηπως χρειαστεί

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 2

3 ώρες πρίν, Efaki είπε:

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα σας παρακολουθώ αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω πέφτω κομμάτια κάθε βράδυ κουράζομαι πολύ με την μικρή κ με την κοιλιά που πλέον έχει φουσκώσει….

@Eternity χαίρομαι που πήγαν όλα καλά κ επιτέλους σου έφυγε ένα άγχος..απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου με ηρεμία!!

@Eustathia συγχαρητήρια κορίτσι μ να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι κ με το καλό να έχετε το μωράκι σας στην αγκαλιά σας!!!

@Αννούλαααα αναλόγως πόση ζέστη θα χει μάλλον μόνο με ένα κοντομάνικο φορμάκι θα την έχω άντε να χω κ ένα σεντονακι μαζί μηηηηπως χρειαστεί

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Με το καλό το μωράκι σας στην αγκαλιά σας🙏❤️

Κορίτσια ένα κοντομάνικο φορμάκι κ από κάτω μόνο το παμπερς δηλαδή? 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Με το καλό το μωράκι σας στην αγκαλιά σας🙏❤️

Κορίτσια ένα κοντομάνικο φορμάκι κ από κάτω μόνο το παμπερς δηλαδή? 

Καλημέρα 😍και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι.  Πολλές μαμάδες επίσης μ είπαν ότι τους φορούσαν τις πρώτες μέρες και καλτσακια με το κοντομάνικο το φορμακι αλλά δεν ξέρω το θεωρώ λίγο υπερβολη

• Μου αρέσει 1

Το ίδιο και η σύζυγός μου, θεωρεί υπερβολή μέσα στο καλοκαίρι καλτσακια, κτλ. Αφήστε δε, που εκείνη είναι της άποψης ξυπόλητοι παντού και πάντα. Εγώ από την άλλη, χωρίς κάλτσες δε μπορώ στο σπίτι ή παντόφλες, αλλά στο θέμα βρέφος/μωρό/παιδί την εμπιστεύομαι, σαν μάνα και σαν βρεφονηπιοκόμος ξέρει καλύτερα. 

In other news, μόλις βάψαμε το παιδικό δωμάτιο, θα καθαρίσω τη ντουλάπα και τη συρταριέρα και κοντά στο Πάσχα θα ανεβάσω από το υπόγειο κούνια και λίκνο για να τα καθαρίσω, να αγοράσω στρωματάκια και να είμαστε έτοιμοι. Μετά το Πάσχα θα γίνουν και οι αγορές για ρουχαλακια, αποστειρωτή, θερμόμετρο, αφυγραντήρα, καμία τσάντα για τα συμπράγκαλα και ο,τι άλλο αποφασίσει η γυναίκα μου. 

Αν αρέσει σε κάποιον/κάποια το σιδέρωμα και θέλει να βγάλει έξτρα μεροκάματο, στην Ελευσίνα αν έρθει, έχω τρία πλυντήρια 😂💪

• Χαχα 6

Καλημέρα σε όλη την ομάδα κ καλή Κυριακή να έχετε,ελπίζω να είστε όλοι καλα...να ξεκουραστείτε κ να περάσετε όμορφα...

Λοιπόν τελικά κοίταξα πάλι τα ρουχαλακια που είχα στην άκρη κ βρήκα κάπου στα δέκα ολόσωμα μακρυμάνικα λεπτά... 3 μηνών...3-6... Κ βρήκα κ δύο τεμάχια 2-4...... Αυτά δεν λέτε αν είναι για το βράδυ? Οπότε αν είναι αυτά να τα πλύνω κ αυτα να τα έχω έτοιμα...

Την βαλίτσα την ξεκίνησα κ πιστεύω μέχρι τέλος του 7ου να την έχω τελειώσει κ να εκκρεμούν τα τελευταία...τύπου φορτιστής,χάπια κάτι τέτοια...

Καμπύλη ποτε κάνουμε θυμάται καμμία? Στην 26η? 

• Μου αρέσει 2

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 30 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Καλημέρα σε όλη την ομάδα κ καλή Κυριακή να έχετε,ελπίζω να είστε όλοι καλα...να ξεκουραστείτε κ να περάσετε όμορφα...

Λοιπόν τελικά κοίταξα πάλι τα ρουχαλακια που είχα στην άκρη κ βρήκα κάπου στα δέκα ολόσωμα μακρυμάνικα λεπτά... 3 μηνών...3-6... Κ βρήκα κ δύο τεμάχια 2-4...... Αυτά δεν λέτε αν είναι για το βράδυ? Οπότε αν είναι αυτά να τα πλύνω κ αυτα να τα έχω έτοιμα...

Την βαλίτσα την ξεκίνησα κ πιστεύω μέχρι τέλος του 7ου να την έχω τελειώσει κ να εκκρεμούν τα τελευταία...τύπου φορτιστής,χάπια κάτι τέτοια...

Καλημέρα! Από μακρυμανικα είσαι καλυμμένη,πάρε και καμιά 10 κοντομανικα κ είσαι καλυμμένη.Ευχομαι να κάνει κάπως νορμάλ καλοκαίρι και να μας χρειαστούν τα μακρυμάνικα,γιατί αν είναι σαν το περσινο που ήταν κόλαση,θα έχουμε τα μωρά μόνο με τα παμπερς.Μη σου πω θα κυκλοφορώ και εγώ με παμπερς κ θα πετάξω όλα τα ρούχα🤣Τη μισώ τη ζέστη όπως κατάλαβες 😁

• Χαχα 4

πρίν από 51 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα! Από μακρυμανικα είσαι καλυμμένη,πάρε και καμιά 10 κοντομανικα κ είσαι καλυμμένη.Ευχομαι να κάνει κάπως νορμάλ καλοκαίρι και να μας χρειαστούν τα μακρυμάνικα,γιατί αν είναι σαν το περσινο που ήταν κόλαση,θα έχουμε τα μωρά μόνο με τα παμπερς.Μη σου πω θα κυκλοφορώ και εγώ με παμπερς κ θα πετάξω όλα τα ρούχα🤣Τη μισώ τη ζέστη όπως κατάλαβες 😁

Μας κάνω εικο κ εμάς με πάνα...  Κοντό μανίκι εχω πολλά κ αρκετά νούμερα ... Οπότε θεωρώ είμαι καλά. Εεε?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και αγόρι! Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι! Βρήκα μακρυμάνικα αρκετούτσικα σε διάφορα νούμερα και λέω να τα έχω stand by! Τώρα για κοντομάνικα έχω άλλα πιο μεγάλα νούμερο τύπου 6-9 αν δεν κάνω λάθος! Ήθελα να ρωτήσω σκέφτομαι κι εγω καμιά δεκαριά φανελάκια κοντομάνικα να πάρω! 62 εκατοστά καλά δεν είναι; Όχι πιο μεγάλα λέω για αρχή! Και τα 56 εκατοστά δεν φοριούνται για πολύ οπότε λέω να πάρω 62 να είναι μέσα! 

• Μου αρέσει 2

2ThI.png3AXhp3.png

3 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Μας κάνω εικο κ εμάς με πάνα...  Κοντό μανίκι εχω πολλά κ αρκετά νούμερα ... Οπότε θεωρώ είμαι καλά. Εεε?

Μια χαρά ❤️

1 ώρα πρίν, Myrtoulita είπε:

Καλημέρα κορίτσια και αγόρι! Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι! Βρήκα μακρυμάνικα αρκετούτσικα σε διάφορα νούμερα και λέω να τα έχω stand by! Τώρα για κοντομάνικα έχω άλλα πιο μεγάλα νούμερο τύπου 6-9 αν δεν κάνω λάθος! Ήθελα να ρωτήσω σκέφτομαι κι εγω καμιά δεκαριά φανελάκια κοντομάνικα να πάρω! 62 εκατοστά καλά δεν είναι; Όχι πιο μεγάλα λέω για αρχή! Και τα 56 εκατοστά δεν φοριούνται για πολύ οπότε λέω να πάρω 62 να είναι μέσα! 

Καλά το σκέφτηκες,γιατί τα 0-3 δεν θα τα φορέσουν πολύ,είναι τζάμπα λεφτά στην ουσία.Τα 3-6 είναι τα καλύτερα 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Ναι ας είναι πλυμένα για ώρα ανάγκης και ας μην χρειαστούν.Καμπύλη εγώ έκανα κάπου εκεί, 25η αν δεν κάνω λάθος.

4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Χειμώνας και πάλι χειμώνας παιδιά .Η ζέστη είναι ότι χειρότερο.Πρώτη φορά ανυπομονώ για το καλοκαίρι βέβαια αλλά όχι για τη ζέστη 😂 .Κάθε  καλοκαίρι μετράω σαν τους φαντάρους πότε τελειώνει.Μόνο στις διακοπές είναι καλά που φέτος είναι μακρινό όνειρο .

2 ώρες πρίν, Myrtoulita είπε:

Και εγώ το 62 πήρα 10 φανελάκια κοντομάνικα και άλλα 10 το 68 για λίγο πιο μετά .Το 56 έχω 5-6 από τα ανηψάκια μου και μου φαίνονται υπερβολικά μινιόν .Δεν θα αγόραζα δηλ αλλά αφού υπήρχαν και είναι καλά τα κράτησα κ αυτά .Μου έδωσαν και καμιά 15αρια ακόμη έτσι διάφορα νούμερα οπότε είμαστε καλυμμένοι. Σκέφτηκα να  είναι για αρχή μια οκ ποσότητα και αν δω οτι κάτι δεν μου φτάνει θα πάρω μετά.

Πάντως για ολόσωμα φορμάκια που πήρα μερικά για τον ύπνο μου άρεσαν πάρα πολύ του Ηm χωρίς ποδαράκια κάτω,με λάστιχο .Μου φαίνεται πολύ δροσερό σαν ύφασμα σε σχέση με όλα  τα υπόλοιπα που πήρα αν και όλα είναι λεπτά.Και θα μπορούμε να τα βάλουμε λίγο παραπάνω σε σχέση με αυτά που έχουν κλειστό πατουσάκι.

Δεν ξέρω αν κάποια άλλη θα χρησιμοποιήσει ρούχα από ανηψάκια ,αλλά είναι πολύ περίεργο που ότι μου έδωσαν θυμάμαι να το φοράνε και τα έχω και φωτογραφίες και τώρα κάποια θα τα φορέσουμε κ εμείς στον μπέμπη μας.Και τα γλυκούλια μου (τερατάκια χαχαχα) κάθονται μαζί με την μαμά τους ή την γιαγιά και διαλέγουν ποια είναι καλά για να μας τα  δώσουν.Έχουμε φτάσει βέβαια σε οριακό σημείο😂😂 ,σε λίγο δεν θα χωράμε σπίτι.Αλλά χαίρονται τόσο πολύ και λέω ας είναι .Είμαι εντελώς χαζοθεία όπως καταλάβατε χαχαχα

• Μου αρέσει 3

3 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Μια χαρά ❤️

Καλά το σκέφτηκες,γιατί τα 0-3 δεν θα τα φορέσουν πολύ,είναι τζάμπα λεφτά στην ουσία.Τα 3-6 είναι τα καλύτερα 

Τα 0-3 ευτυχώς είχα δώσει κ εγώ....

2 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Ναι ας είναι πλυμένα για ώρα ανάγκης και ας μην χρειαστούν.Καμπύλη εγώ έκανα κάπου εκεί, 25η αν δεν κάνω λάθος.

Χειμώνας και πάλι χειμώνας παιδιά .Η ζέστη είναι ότι χειρότερο.Πρώτη φορά ανυπομονώ για το καλοκαίρι βέβαια αλλά όχι για τη ζέστη 😂 .Κάθε  καλοκαίρι μετράω σαν τους φαντάρους πότε τελειώνει.Μόνο στις διακοπές είναι καλά που φέτος είναι μακρινό όνειρο .

Και εγώ το 62 πήρα 10 φανελάκια κοντομάνικα και άλλα 10 το 68 για λίγο πιο μετά .Το 56 έχω 5-6 από τα ανηψάκια μου και μου φαίνονται υπερβολικά μινιόν .Δεν θα αγόραζα δηλ αλλά αφού υπήρχαν και είναι καλά τα κράτησα κ αυτά .Μου έδωσαν και καμιά 15αρια ακόμη έτσι διάφορα νούμερα οπότε είμαστε καλυμμένοι. Σκέφτηκα να  είναι για αρχή μια οκ ποσότητα και αν δω οτι κάτι δεν μου φτάνει θα πάρω μετά.

Πάντως για ολόσωμα φορμάκια που πήρα μερικά για τον ύπνο μου άρεσαν πάρα πολύ του Ηm χωρίς ποδαράκια κάτω,με λάστιχο .Μου φαίνεται πολύ δροσερό σαν ύφασμα σε σχέση με όλα  τα υπόλοιπα που πήρα αν και όλα είναι λεπτά.Και θα μπορούμε να τα βάλουμε λίγο παραπάνω σε σχέση με αυτά που έχουν κλειστό πατουσάκι.

Δεν ξέρω αν κάποια άλλη θα χρησιμοποιήσει ρούχα από ανηψάκια ,αλλά είναι πολύ περίεργο που ότι μου έδωσαν θυμάμαι να το φοράνε και τα έχω και φωτογραφίες και τώρα κάποια θα τα φορέσουμε κ εμείς στον μπέμπη μας.Και τα γλυκούλια μου (τερατάκια χαχαχα) κάθονται μαζί με την μαμά τους ή την γιαγιά και διαλέγουν ποια είναι καλά για να μας τα  δώσουν.Έχουμε φτάσει βέβαια σε οριακό σημείο😂😂 ,σε λίγο δεν θα χωράμε σπίτι.Αλλά χαίρονται τόσο πολύ και λέω ας είναι .Είμαι εντελώς χαζοθεία όπως καταλάβατε χαχαχα

25 εεεε? Σήμερα είμαι 25 ακριβώς... Άρα να επικοινωνήσω με τον γιατρό μου από βδομάδα?

4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Μια χαρά ❤️

Καλησπέρα!!

Εγώ πήρα ένα σετ 5 φανελακια 1-3 για τα δίδυμα και τις επόμενες μέρες θα κάνω κι άλλες αγορές

Λες.δηλ καλύτερα να τα πάρω 3-6;; δε θα τους κολυμπάνε τους 2 πρώτους μηνες;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...