Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 14/3/2025 at 10:20 ΜΜ, cant_wait είπε:

αμήν! μακάρι να τα καταφέρουμε,  κι εγώ αυτό ελπιζω δηλαση να έτυχε η δοτρια να είχε δωσει πολυ καλα ωαρια και τη δεύτερη φορά (ήταν η δεύτερη ωοληψία της) να τη ζορισαν και να έβγαλες κακής ποιότητας ωαρια ! όμως εγω τα πλήρωσα και τα πίστεψα και τα ονειρεύτηκα..... δεν έχω ιδέα τι άλλο να κάνω.... σκέψου κάθε φορά που μου λένε όλα τέλεια ειμαι πιο απογοητευμενη από πριν , γιατί δνε βρίσκω τίποτα να διορθώσω..... δεν ξερω αν με καταλαβαίνει καμία.....

Εγώ εδώ..η πρώτη δοτρια κουβά.. λογικά πήρες την μισή δότρια..η άλλη μισή τι έκανε?

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα! @Eternity τέλεια τα νέα σου! Ήμουν σίγουρη ότι όλα θα πήγαιναν καλά! Με το καλό η β επιπέδου! @Eustathia συγχαρητήρια κορίτσι μου! Να ζήσετε μια ζωή ευτυχισμένη! @Αννούλαααα εγώ μάλλον λέω για ΡΕΑ μιας που έκλεισε το ΛΗΤΩ! Μπορούσα και Μητέρα αλλά με προβληματίζει το ότι σε κρατάνε και στην καισαρική 3 μέρες όπως στον φυσιολογικό και είναι και πιο ακριβό σε όλα του συν ότι δεν είναι όλες οι πτέρυγες ανακαινισμένες για τόσα λεφτά!

Λέτε να γεννήσουμε στο ΡΕΑ με καμιά μαζί και να βρεθούμε από κοντά; 🤱🏻

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

2ThI.png3AXhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 20 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Καλησπέρα κι από μένα! @Eternity τέλεια τα νέα σου! Ήμουν σίγουρη ότι όλα θα πήγαιναν καλά! Με το καλό η β επιπέδου! @Eustathia συγχαρητήρια κορίτσι μου! Να ζήσετε μια ζωή ευτυχισμένη! @Αννούλαααα εγώ μάλλον λέω για ΡΕΑ μιας που έκλεισε το ΛΗΤΩ! Μπορούσα και Μητέρα αλλά με προβληματίζει το ότι σε κρατάνε και στην καισαρική 3 μέρες όπως στον φυσιολογικό και είναι και πιο ακριβό σε όλα του συν ότι δεν είναι όλες οι πτέρυγες ανακαινισμένες για τόσα λεφτά!

Αχχχχ λέτε να βρεθούμε? Πόσο έχει πάει το μητέρα? Εγώ στο μητερα είχα μείνει δύο βράδια καισαρική ρο 2019 βέβαια με υπογραφή του γιατρού... Βέβαια τώρα ίσως να μην το δέχονται...Ρέα είχα μείνει 4 βράδια καισαρική...

Πότε σε υπολογίζει να μπείτε? Εγώ μάλλον 29 30 Ιουνίου... Δυο βδομάδες νωρίτερα λόγω 3ης καισαρικής 

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Δεν ξέρω με σιγουριά αλλά όπως τα υπολογίζω γύρω στις 4-5 Ιουλίου! Κι εμενα 3η καισαρική θα είναι! Απλά κανονικά έχω πητ βάση περιόδου 24/7 και βάση υπερηχου 16/7 οπότε πιστεύω γυρω εκεί για να έχω κλείσει 38 εβδομάδες και να έχω μπει 39η! 

Το τρίκλινο στο Ρεα για καισαρική 4 βράδια είναι 2080 ενώ στο Μητέρα 2200 3 βράδια! Εμένα ο γυναικολόγος μου είναι υπέρ να κάτσεις 4 βράδια για το μωρό πιο πολύ για να παρακολουθήσουν τον ίκτερο! 

Εγώ το 2017 και 2019 είχα δώσει 1700 στην κάθε γέννα στο Λητω! Τώρα έχουν ανέβει όλα! Και στο Λητω είχε ανέβει  στα 2000 άσχετα ότι έκλεισε από μαιευτική κλινική!

• Μου αρέσει 2

2ThI.png3AXhp3.png

Σας ευχαριστώ όλη την ομάδα πάρα πολύ!!! Παρόλο που μου έλεγε η εμβρυολογος ότι το μωρό φαίνεται πολύ καλό στους υπερηχους και ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας, πραγματικά αυτές τις 2 εβδομάδες μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα ήταν αιώνας... 

@Eustathia μου να ζήσετε κορίτσι μου, να αγαπάτε και να σέβεστε ο ένας τον άλλο μέχρι τα βαθιά σας γεράματα και με το καλό να υποδεχτείτε τον καρπό του έρωτα σας!!! 

@Blue Velvetεγώ θα στο ξαναπω, μήπως να δοκίμαζες τα nuperal? Πραγματικά δεν παλεύεται αυτό που περνάς. 

Εγω σήμερα επισκέφτηκα ένα γιατρό του δημοσίου αφού θέλω να γεννήσω εκεί. Ως τώρα με παρακολουθουσε ιδιώτης γιατρός στιν οποίο και θα συνεχίσω μέχρι τέλους γιατί είναι και φίλος. Σήμερα συνειδητοποίησα πόσο περίεργη είναι η ζωή καμια φορά. Το απογευματινα ραντεβού που είχα με το γιατρό γινόταν εκεί που πριν 3 χρόνια πήγαινα και έκανα τις πρώτες μου προσπάθειες εξωσωματικής... Τώρα επέστρεψα εκεί έγκυος... 

Όλα πήγαν μια χαρά, το μόνο που μου είπε ήταν να προσέξω το βάρος μου, να μην ξεφύγω αφού θέλω να γεννήσω και φυσιολογικα. Έχω πάρει ήδη 8 κιλά οπότε από αύριο τέρμα τα γλυκά. Η προϊσταμένη εκεί ήταν αυτή που έβλεπα στα ραντεβού στις εξωσωματικες, μία ξινουλα. Αυτή όμως τη φορά πήρα και το κοπλιμέντο μου ότι με τίποτα δε φαίνομαι για 44!Ευτυχώς λέω μεγαλώνοντας το παιδί να μη με βλέπει για γιαγιά! 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

7 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Να ζήσετε κορίτσι μου κ με το καλό να έρθει το πλασματακι σας...μόνο χαρές στο κοινό σας ταξίδι που μόλις ξεκίνησε...❤️

Μπράβο κορίτσι μου... Όλα καλά ...πόσο ευχάριστα νέα είναι αυτά... Πάει κ αυτό... Με το καλό κ η β επιπέδου...❤️

Ποιες θα γεννήσετε στο ρεα?

Ευχαριστούμε πάρα πολύ κορίτσι μου 🙏❤️ εύχομαι υγεία κ τελειόμηνες εγκυμοσύνες σε όλες μας 😘😘😘

6 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Να ζήσετε κορίτσι μου να είστε ευτυχισμένοι και όλα να είναι ρόδινα στη ζωή σας 🥰 .Πολύ σημαντικό οτι όλα έγιναν όπως τα θέλατε!

Τώρα με το καλό να κάνετε τα ψώνια σας τις ετοιμασίες σας !

Είδες είναι ωραία να έχεις άδεια και να ξεκουράζεσαι λίγο 😂 

Ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου! 🙏❤️ Εύχομαι σε όλη την ομάδα τα καλύτερα! Με το καλό να υποδεχτούμε τα μωράκια μας🥰

Ναι άστα, γλυκάθηκα τώρα με την άδεια κ σκέφτομαι ποιος ξαναγυρνάει τώρα 😇😇😇😇

4 ώρες πρίν, GiannisP. είπε:

@Eternity μπράβο κορίτσι, όλα καλά.

@Eustathia να ζήσετε και να γεράσετε παρέα. 

Ευχαριστούμε πολύ Γιάννη 🙏❤️ με το καλό να υποδεχτείτε το γιο σας🥰

3 ώρες πρίν, Myrtoulita είπε:

Ευχαριστούμε πολύ πολύ 🥰🥰🥰 καλή λευτεριά σε όλες 🙏❤️

Μαιευτήριο εμείς δεν συζητήσαμε ακόμη. Κλείσαμε ραντεβού τη μεθεπόμενη εβδομάδα τελικά. 

πρίν από 50 λεπτά , Eternity είπε:

Σας ευχαριστώ όλη την ομάδα πάρα πολύ!!! Παρόλο που μου έλεγε η εμβρυολογος ότι το μωρό φαίνεται πολύ καλό στους υπερηχους και ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας, πραγματικά αυτές τις 2 εβδομάδες μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα ήταν αιώνας... 

@Eustathia μου να ζήσετε κορίτσι μου, να αγαπάτε και να σέβεστε ο ένας τον άλλο μέχρι τα βαθιά σας γεράματα και με το καλό να υποδεχτείτε τον καρπό του έρωτα σας!!! 

@Blue Velvetεγώ θα στο ξαναπω, μήπως να δοκίμαζες τα nuperal? Πραγματικά δεν παλεύεται αυτό που περνάς. 

Εγω σήμερα επισκέφτηκα ένα γιατρό του δημοσίου αφού θέλω να γεννήσω εκεί. Ως τώρα με παρακολουθουσε ιδιώτης γιατρός στιν οποίο και θα συνεχίσω μέχρι τέλους γιατί είναι και φίλος. Σήμερα συνειδητοποίησα πόσο περίεργη είναι η ζωή καμια φορά. Το απογευματινα ραντεβού που είχα με το γιατρό γινόταν εκεί που πριν 3 χρόνια πήγαινα και έκανα τις πρώτες μου προσπάθειες εξωσωματικής... Τώρα επέστρεψα εκεί έγκυος... 

Όλα πήγαν μια χαρά, το μόνο που μου είπε ήταν να προσέξω το βάρος μου, να μην ξεφύγω αφού θέλω να γεννήσω και φυσιολογικα. Έχω πάρει ήδη 8 κιλά οπότε από αύριο τέρμα τα γλυκά. Η προϊσταμένη εκεί ήταν αυτή που έβλεπα στα ραντεβού στις εξωσωματικες, μία ξινουλα. Αυτή όμως τη φορά πήρα και το κοπλιμέντο μου ότι με τίποτα δε φαίνομαι για 44!Ευτυχώς λέω μεγαλώνοντας το παιδί να μη με βλέπει για γιαγιά! 

Ευχαριστούμε πολύ πολύ κορίτσι μου 🙏❤️ 

Κ εσύ να συνεχίσεις με ανακούφιση και χαρά από δω κ πέρα! ❤️ 

Καλέ τι γιαγιά μην ακούω χαζά. Τα 44 είναι τα νέα 34😇🧿

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Myrtoulita είπε:

Δεν ξέρω με σιγουριά αλλά όπως τα υπολογίζω γύρω στις 4-5 Ιουλίου! Κι εμενα 3η καισαρική θα είναι! Απλά κανονικά έχω πητ βάση περιόδου 24/7 και βάση υπερηχου 16/7 οπότε πιστεύω γυρω εκεί για να έχω κλείσει 38 εβδομάδες και να έχω μπει 39η! 

Το τρίκλινο στο Ρεα για καισαρική 4 βράδια είναι 2080 ενώ στο Μητέρα 2200 3 βράδια! Εμένα ο γυναικολόγος μου είναι υπέρ να κάτσεις 4 βράδια για το μωρό πιο πολύ για να παρακολουθήσουν τον ίκτερο! 

Εγώ το 2017 και 2019 είχα δώσει 1700 στην κάθε γέννα στο Λητω! Τώρα έχουν ανέβει όλα! Και στο Λητω είχε ανέβει  στα 2000 άσχετα ότι έκλεισε από μαιευτική κλινική!

Εμείς στο μητέρα το 2019 δώσαμε 1500... Έφτασε τόσο εεε? Πωπω...αχχχχ οι 4 μέρες θα μου φανούν αιώνας μέχρι να γυρίσω στα άλλα 😔 ...αλλά θα το δω σαν ανάσα ταυτόχρονα γιατί μετά θα πάρει φωτιά ο πισινός μας...στο ρεα Γενάρη του 23 άλλαξε ο τιμοκατάλογος κ δώσαμε όσα λες τώρα... Νομίζω αν θυμάμαι καλά ήταν από ότι μου είχαν πει 1700? Αλλά τελικά επειδή γεννησαμε αρχές Γενάρη μας έπιασαν οι νέες τιμές...

Ρε κορίτσι όσες έχετε γεννήσει καλοκαίρι Ιούνιο Ιούλιο όταν βγήκατε στο μωρο ρίξατε κάτι από πάνω του ή δεν χρειάζεται?

πρίν από 7 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Ρε κορίτσι όσες έχετε γεννήσει καλοκαίρι Ιούνιο Ιούλιο όταν βγήκατε στο μωρο ρίξατε κάτι από πάνω του ή δεν χρειάζεται?

Μέσα στο αυγό στο αμάξι δεν χρειάζετε τίποτα . Αν εννοείς όταν κοιματε σεντονακι. 

Όχι εννοώ από το μαιευτήριο για να πάει στο σπίτι... Ούτε ένα σεντονακι από πάνω?

Just now, Αννούλαααα είπε:

Όχι εννοώ από το μαιευτήριο για να πάει στο σπίτι... Ούτε ένα σεντονακι από πάνω?

Άμα το έχεις ντυμένο με κοντό μανίκι Κ όχι αμανικο Κ έχει 40 βαθμούς τίποτα δεν χρειάζετε μέσα στο αυγό είναι πάρα πολύ ζεστά οπότε θα σκάσει το κακόμοιρο 

Δεν το κουβαλάς στα χέρια στο αυγό θα το έχεις 

Διαφημίσεις

πρίν από 40 λεπτά , linaa είπε:

Άμα το έχεις ντυμένο με κοντό μανίκι Κ όχι αμανικο Κ έχει 40 βαθμούς τίποτα δεν χρειάζετε μέσα στο αυγό είναι πάρα πολύ ζεστά οπότε θα σκάσει το κακόμοιρο 

Δεν το κουβαλάς στα χέρια στο αυγό θα το έχεις 

40 βαθμούς δεν νομίζω να έχει τον Ιούνιο... 🤔 Θα το δω κ τότε λογικά κ οι μαίες θα έχουν μια άποψη να μου πουν... Σε ευχαριστώ 

πρίν από 10 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

40 βαθμούς δεν νομίζω να έχει τον Ιούνιο... 🤔 Θα το δω κ τότε λογικά κ οι μαίες θα έχουν μια άποψη να μου πουν... Σε ευχαριστώ 

Καλέ δεν θυμάσαι πέρσι από 20 μαϊου είχαμε καύσωνα . Κλείσανε όλα τα σχολεία άρον άρον λόγο καύσωνα . Εδώ έχουμε 25 βαθμούς Μάρτιο 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Αννούλαααα είπε:

Εγώ θα του βάλω μόνο το ολόσωμο κορμάκι/ εσωρουχακι του και ίσως ένα κοντό παντελονάκι από κάτω.Δυστυχως το κλίμα έχει γίνει ανυπόφορο και έχουμε καύσωνες από αρχές Ιουνίου..όσο για το βράδυ,σκέφτομαι να του φοράω ένα μακρυμάνικο λεπτό ολοσωμο κορμάκι κ να μην τον σκεπάζω,γιατί είναι επικίνδυνο.Εχω βέβαια μια λεπτή κουβέρτα με τρυπουλες,σαν αυτές του μαιευτηρίου,οπότε αν χρειαστεί,ίσως τον σκεπάζω με αυτήν.Μακαρι αυτό το καλοκαίρι να είναι φυσιολογικό και όχι σαν το περσινο που από τον συνεχόμενο καύσωνα δεν παίρναμε ανάσα 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Εγώ θα του βάλω μόνο το ολόσωμο κορμάκι/ εσωρουχακι του και ίσως ένα κοντό παντελονάκι από κάτω.Δυστυχως το κλίμα έχει γίνει ανυπόφορο και έχουμε καύσωνες από αρχές Ιουνίου..όσο για το βράδυ,σκέφτομαι να του φοράω ένα μακρυμάνικο λεπτό ολοσωμο κορμάκι κ να μην τον σκεπάζω,γιατί είναι επικίνδυνο.Εχω βέβαια μια λεπτή κουβέρτα με τρυπουλες,σαν αυτές του μαιευτηρίου,οπότε αν χρειαστεί,ίσως τον σκεπάζω με αυτήν.Μακαρι αυτό το καλοκαίρι να είναι φυσιολογικό και όχι σαν το περσινο που από τον συνεχόμενο καύσωνα δεν παίρναμε ανάσα 

Έτσι το σκέφτομαι και εγώ .Στην ανάγκη θα βάζω για τον ύπνο λεπτό μακρυμάνικο φορμάκι, αν δω οτι κάπως έχει δροσιά.Για κουβερτούλα έχω λεπτές πάνες σαν σεντονάκι και λίγο πιο χοντρές οπότε αν χρειαστεί θα είναι είναι εντάξει.Πήρα και φλις και πικέ αλλά νομίζω είναι μόνο για έξω αν έχει δροσιά κανένα βραδάκι(σπάνιο ακόμη και για μας στα βόρεια) κ μετά για φθινόπωρο..Ελπίζω όντως να μην έχει τις περσινές θερμοκρασίες γιατί θα υποφέρουμε.

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Καλέ δεν θυμάσαι πέρσι από 20 μαϊου είχαμε καύσωνα . Κλείσανε όλα τα σχολεία άρον άρον λόγο καύσωνα . Εδώ έχουμε 25 βαθμούς Μάρτιο 

Αλήθεια? Όχι δεν θυμάμαι...τόσο νωρίς? Άρα μόνο τα ρουχαλακια του...

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Πωπω ολόσωμο εεε? Κ τα έδωσα τα μικρά...έλεγα δεν θα τα χρειαστώ...🤔🤔🤔 Εγώ του πήρα για να βγει κοντό μανίκι φορμακι ,παντελονάκι κ καλτσακια... Λέτε είναι καλά? Ή λίγα?

πρίν από 3 λεπτά , Angel-11 είπε:

Έτσι το σκέφτομαι και εγώ .Στην ανάγκη θα βάζω για τον ύπνο λεπτό μακρυμάνικο φορμάκι, αν δω οτι κάπως έχει δροσιά.Για κουβερτούλα έχω λεπτές πάνες σαν σεντονάκι και λίγο πιο χοντρές οπότε αν χρειαστεί θα είναι είναι εντάξει.Πήρα και φλις και πικέ αλλά νομίζω είναι μόνο για έξω αν έχει δροσιά κανένα βραδάκι(σπάνιο ακόμη και για μας στα βόρεια) κ μετά για φθινόπωρο..Ελπίζω όντως να μην έχει τις περσινές θερμοκρασίες γιατί θα υποφέρουμε.

Προβληματίστηκα ρε κορίτσια τώρα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...