Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Terry1986 είπε:

Τπτ καλε! Ακομα και φουλ γαλακτοβακιλλους να εχεις δεν αντενδεικνυται να τα παρεις!! Ελπιζω να μην σε εχει επηρασει παντως η αντιβιωση αγαπη κ να είναι ολα καλα!! ❤️

Ευχαριστώ πολύ πολύ.... 

On 24/3/2025 at 3:26 ΜΜ, Ρούλα87 είπε:

Οχι δεν έπαθα τπτ κ η κλινική με τα αποτελέσματα σοκαρίστηκε .απο 7 κ πάνω είναι το σωστό πάχος.

Κορίτσια αν δεν μεγαλώνει πάνω απο 6 με 7 υπάρχει θέμα έτσι??? 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 33 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ε δεν τα πήρα και μάλλον δεν έκανα καθόλου καλά.Απλα κάνω υπομονή..Και ενώ κάνω εμετούς όλη μέρα,έχω κάνει μια κοιλιά σαν μπαούλο!δεν ξέρω πως τα καταφέρνω!Είμαι έξι μηνών και μοιάζω τελειομηνη!🙄Σου εύχομαι να έχεις τέλεια αποτελέσματα τόσο στην β επιπέδου όσο και στην αμνιο❤️ Να μας ενημερώσεις,μην το ξεχάσεις 🥰

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Κι εγώ έχω πέταχτη κοιλιά και όλη την ώρα θέλω να τρώω. Με ηρεμεί όταν έχω αναγουλες. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια.Ειχα ξαναγράψει το 2022 που ήμουν έγκυος στο κοριτσάκι μου που τώρα είναι 2 ετών .Τωρα ξανά έγκυος πάλι μετά από εμβρυομεταφορά 2 βλαστοκυστεων 5ης μέρας ΑΑ ποιότητα έκανα την πρώτη χοριακη την 8η μέρα μετά από ετ και ήταν 164.Σημερα 11η μέρα έκανα ξανά χοριακη κ ήταν 454 

είμαστε σε υποψίες γιατί βάλαμε 2 έμβρυα για δίδυμα.Οσες έχετε διδυμάκια τι τιμές είχατε ;

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...