Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Losr είπε:

Η ovitrell όμως δεν γίνεται για να ωριμάσουν και να μην κάνεις ωορρηξία?Οκ δεν λέω ότι είναι κόπος να κάνεις υπέρηχο. Αλλά πχ εγώ στην πρώτη διέγερση βλέπαμε 9 και τελικά είχα 18 που πήραν. Και στην δεύτερη βλέπανε 10 και πήρα 10. Γενικά εγώ δεν βγάζω λίγα οπότε δεν μου το είπε κανείς γιατρός και δεν το ήξερα κιόλας.

Είχα κάνει την οβιτρελ,αλλά δυστυχώς η ωορρηξία είχε γίνει.Εσυ όντως είχες πολλά ωάρια,18 είναι σούπερ αριθμός,μπράβο σου❤️ 😊Ε σ' αυτή την περίτωσή δεν ήταν απαραίτητο,απλά για δική σου ενημέρωση καλό θα ήταν να σου πουν

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, WomensPower είπε:

Καλησπέρα στην ομάδα πως είστε? Έχω καιρό να γράψω..αλλά προσπαθώ να διαβάζω τα νέα σας!!! 

Συγχαρητήρια στα καλά αποτελέσματα β'επιπεδου! 

Κάναμε κ εμείς κ δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω μη σας αγχωσω κιόλας.. αλλά από την άλλη το φόρουμ βοηθάει να αναλύει ο καθένας τις εμπειρίες του ! 

Εμάς ενώ η αυχενική ήταν σούπερ 1/9500 για ντάουν και 1/20000 για τα άλλα .. στην β' επιπέδου βρήκε υγρό σε ένα τμήμα του εγκεφάλου πάνω από το όριο. Το όριο είναι 10 κ εμάς ήταν 10.3. νομίζω χαρακτηρίζεται ήπια μεγαλοκοιλια.

Επίσης βρήκε κ ένα κομβίο στην καρδιά.το οποίο είναι ακίνδυνο κ τυχαίνει συχνά σαν εύρημα κ δεν θα ήταν άξιο αναφοράς αν δεν υπήρχε κ το εύρημα στον εγκέφαλο. Ότι συνδυαστικά υπάρχει μικρή πιθανότητα μέν, αλλα μπορεί να είναι κάποιο σύνδρομο κλπ. Λέει συνήθως αυτα τα ευρηματα υποχωρούν μέχρι τη γέννα αλλά ακόμα κ αν δεν υποχωρήσουν δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να γεννηθεί το μωρό υγιες. Μου είπε ότι του αδελφού της ήταν 11 το υγρό μέχρι να γεννηθεί κ είναι μια χαρά υγιές παιδάκι.

Να μη σας τα πολύ λόγω μου πρότεινε αμνιοπαρακέντηση.αν κ ελάχιστες πιθανότητες για κάποιο σύνδρομο κλπ..με συμβούλευσε να το κάνω! 

Εγώ χωρίς δεύτερη σκέψη απέρριψα την αμνιοπαρακέντηση μιας και δεν σκοπεύω να τερματίσω την κύηση οποίο και αν είναι το αποτέλεσμα. Μου είπε να το κάνω απλά για ψυχολογικούς λόγους. Και να αποφασίσω το πολύ σε 15 μέρες..ώστε η αμνιο να γίνει όσο πιο σύντομα γίνεται..κ στην απίθανη περίπτωση που η αμνιο προκαλέσει τοκετο να είναι μη βιώσιμο το έμβρυο..γιατί στις 24 εβδομάδες ειναι βιώσιμο κ θα ταλαιπωρηθεί. 

Παρόλα αυτά ακόμα και η αμνιο να είναι καλή..αν το  υγρό παραμένει κ δεν μειώνεται..η αυξηθεί..πάλι ήρεμος δεν είσαι..κ σε τρέχουν κ σαν εγκυμονούσα για μαγνητική ώστε να κάνουν Στον εγκέφαλο του εμβρύου..κ κατόπιν αφού γεννήσεις σε παροτρύνουν το μωρό να κάνει υπερήχους κλπ..

Καταλήξαμε στον επανέλεγχο στις 6 εβδομάδες... Το οποίο νομίζω ήδη το μετάνιωσα..πάλι ψυχοφθόρο μου φαίνεται...γιατί μπορεί να μην έχει μειωθεί..μπορεί να έχει αυξηθεί.. διάβασα δλδ κ για περιπτώσεις που αυξήθηκε κ μειώθηκε στο τέλος..ή γεννήθηκε Με λίγο αυξημένο και ήταν υγιέστατο.. 

Ευτυχώς έχουμε ίδιο σκεπτικό με τον άντρα μου..αν κ διαφορετικό να είχα εγώ μου είπε να κάνω και αμνιο κ ο,τι θέλω για να είμαι καλά..αλλά για την ψυχολογία μου ήταν μεγάλη υπόθεση ότι βγήκα από το ιατρείο χωρίς δεύτερες σκέψεις.. δλδ όχι αμνιο, όχι σκέψεις για τερματισμό, οπότε  μας μένει να ελπίζουμε για το καλύτερο.. 

Το λέω επειδή σε γνωστούς μας ένα μήνα πρίν που τους βρήκαν κάποιο θέμα κ δεν τους έδιναν κάτι σίγουρο..μόνο υποθέσεις μπορεί έτσι μπορεί αλλιώς...ταλαιπωρήθηκαν ψυχολογικά κ μέχρι να πάρουν κ απόφαση.. βέβαια φοβήθηκαν να το ψάξουν κ να πάρουν κ άλλες γνώμες μη χαθεί χρόνος...κ τερμάτισαν κάπου στις 21 εβδομάδες νομίζω... Τι δύσκολες αποφάσεις Παναγίτσα μου... Το ζευγάρι είναι πολύ χάλια ...ειδικά η κοπέλα.. πρώτο μωράκι το έχασαν..

Σε άλλα νέα είδα γράφετε για τα κιλά... κορίτσια να βρίσκετε χοντρουληδες γιατρούς να φαίνεστε αδύνατες δίπλα τους ..αχαχαχα αυτό είναι το κόλπο τελικά 😂  έχω μέχρι στιγμής είμαι +17 κιλά .... 22+2 σήμερα...λογικά θα πάρω αλλά τόσα..όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη.. 

Μέχρι στιγμής η γιατρός είναι κουλ..μου λέει  να προσέχω κλπ αλλά όχι να με αγχωνει. Μετά μου λεει προς το παρόν είσαι τυχερη που δεν έχεις ζάχαρο, πίεση κλπ..Επειδή είμαι κ ψηλή οι περισσότεροι μου λένε ότι δεν μου φαίνεται..δεν ξέρω αν λένε αλήθεια..η μαμά μου κ η θεία μου που με έχουν θάρρος μου λένε ότι πάλι έγινα αρκούδα 😂 αλλά πιο πολύ αγχώνονται μην κάνω πίεση κλπ..για θέμα υγείας..

Κορίτσια εσείς που πάτε νοσοκομείο για υπερηχους...νομιζω Άλεξ κ Angel ξέρετε αν κάνουν β' επιπέδου? Όχι για το κόστος..δεν Μ ενδιαφέρει πόσο μαλλον στη συγκεκριμένη φάση.. απλά θα ήθελα να πάρω κ γνώμη από κάποιον που δεν έχει κανένα χρηματικό ωφελος από μένα... 

Όσο για ρούχα τι ωραία που ψωνίζετε...πάντως μέσα στο κατά καλοκαίρο όλη μέρα με σκέτα φανελάκια θα τα έχουμε...εγώ θα το βγάλω μετά τις 40 μέρες εκτός σπιτιού οπότε μέχρι τότε πιστεύω τα ρούχα σετ κλπ θα μείνουν αφορετα... Θυμάμαι την μικρή μου όλο χεζοταν..όλο πήγαινα να την αλλάξω κ κατουρουσε κ έβρεχε τα φορμακια..οπότε αν κ χειμώνας έβαζα το καλοριφέρ στο φουλ.κ το άφηνα με κοντό μανίκο κ κουβέρτα μέσα στη μέρα..γιατί είχα κουραστεί να το ντύνω 😂 

Εμάς μας είχαν κάνει δώρο κάτι φανελάκια από orchestra ... Ήταν ένα κουτί νομίζω με 9,.10 τεμάχια...τα οποία είχαν κουμπιά μπροστά..κ τα είχα πλύνε βάλε...με αγχωνει ο λαιμός που έπρεπε να περάσω το κεφαλάκι του μωρού μην το κάνω τίποτα.. κ τα απέφευγα τα υπόλοιπα που δεν είχαν κουμπιά.αν τα πάρει κάποια τα συγκεκριμένα φανελάκια orchestra να τα πάρει 6 months...

Εμας τα πολλά πρώτα ρούχα του μωρού τα πηρανε από τοπικά μαγαζιά όσο έλειπα στην κλινική.. είχαμε πάρει με τον άντρα μου μερικά κοριτσίστικα κ μερικά αγοριστικά λίγο πριν γεννήσω.. κάνα δυο από τα Λητώ...κάνα δυο από h&m... Και από τζάμπο κάνα δυο από όσο θυμάμαι... Και σε αυτό το μωράκι κάπως έτσι θα το κάνουμε..όλα στο τέλος.. 

Γραφατε κάπου λίστες με πράγματα ήθελα να προσθέσω κ το θερμόμετρο...βέβαια ιώσεις δεν έχει μέσα στο καλοκαίρι..αλλά κ πάλι καμία φορά μόνο για δική μας ψυχολογία μπορεί να θέλουμε να το μετρήσουμε... Αποστειρωμενες γαζουλες.. φυσιολογικό ορό.. κρέμα για μασάζ,  εγώ είχα πάρει κάτι δίσκους βαμβάκια μεγάλα..βασικά μου είχαν πάρει..εγώ το είχα ζητήσει..ώστε όταν θα κάνει κακα να μην το πλένω συνέχεια..ειδικά μέσα στη νύχτα...να παίρνω τα πολλά με μωρομαντηλα νερου..να βάζω νερό σε μπολ κ να βουτάω τα βαμβακια να φρεσκααρω την περιοχή. Επίσης μωρομαντηλα νερού στις αρχές γνώμη μου. Ένα καλάθι με θήκες..είχα όλα τα απαραίτητα χωρισμένα.. κ εκτός από απλή κρέμα για το συγκαμα...κ την σουντοκρεμ αν τυχόν κοκκινίσει πολύ η περιοχή. Καμία συσκευή με λευκούς ήχους κ φωτάκια...κ επίσης κασετίνα περιποίησης..με χτένα , ψαλιδακι κλπ... Ακόμα κ τα φαλάκρα τα μωρά τα χτενιζουμε με τη χτένα με τις τριχες. κάνει καλό στο δέρμα τους. Καθαρό οινόπνευμα για τον ομφαλό. Θερμός για ζεστό νερό αν θες να δώσεις κ σκόνη. Δεν μου έρχεται κάτι άλλο.

Εντ μεταξύ θέλω να ρωτήσω την ετερνιτι που έκανε πρόσφατα περίδεση πως είναι...αν βγήκαν τα αποτελέσματα αμνιο..κ αν ξεκίνησε να βγαίνει λίγο για θέμα ψυχολογίας.. νομίζω κάπου είχα διαβάσει ότι δεν την παλεύει.. 

Σεντόνι γράφω μετά από ένα μήνα απουσίας αχαχαχαχ

Φιλιά σε όλη την ομάδα..κ καλή τύχη στις υπόλοιπες β' επιπέδου! 

Κορίτσι μου θετικές σκέψεις και όλα να πάνε τέλεια .Αυτό που μου αρέσει σε σένα είναι οτι αυτό το φοβερό χιούμορ που έχεις δεν το χάνεις ποτέ και επίσης καταλαβαίνω οτι έχεις ήδη αποφασίσει πως θα κινηθείς και δεν έχεις δεύτερες σκέψεις οπότε ναι να κάνεις οτι σε κάνει εσένα να νιώθεις καλύτερα και πιο ήρεμη. Για μένα δεν είναι κακός ένας επανέλεγχος, αλλά καταλαβαίνω και το σκεπτικό σου οτι μπορεί απλά να προκαλέσει περισσότερο άγχος και τελικά να είναι χωρίς λόγο.Οπότε σκεφτείτε και αποφασίστε τι είναι καλύτερο για εσάς που το βιώνετε όλο αυτό .

Για το νοσοκομείο στο Ιπποκράτειο που πάμε εμείς κάνουν σίγουρα Β΄ επιπέδου γιατί τώρα που πήγα για υπέρηχο ήταν εκεί δυο κοπέλες που περίμεναν για να κάνουν.

Εντάξει κλαίω με τους χοντρούληδες γιατρούς 😂😂😂

Πολύ χρήσιμα και αυτά που μας έγραψες θα δω τι δεν έχω σημειώσει στις λίστες μου για να τα προσθέσω.😍

πρίν από 1 λεπτό , GiannisP. είπε:

Αλήθεια, πόσες εβδομάδες και μέρες είστε; Τώρα μετρούσα της γυναίκας μου, 21w + 4d.

Εμείς είμαστε 28w ακριβώς σήμερα σύμφωνα με το νοσοκομείο. Μου μετράνε +2 μέρες για κάποιο λόγο οπότε το πάω σύμφωνα με αυτούς.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, GiannisP. είπε:

Αλήθεια, πόσες εβδομάδες και μέρες είστε; Τώρα μετρούσα της γυναίκας μου, 21w + 4d.

Καλησπέρα σε όλους... Εγώ Γιάννη είμαι 23+6

• Μου αρέσει 2

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Καλησπέρα ομάδα! 

Συγχαρητήρια για όλα τα αποτελέσματα και ευχές για όλα όσα έχετε σε αναμονή! 

Εμείς τελικές προετοιμασίες γάμου, έχουν έρθει κ όλοι οι δικοί μου... Το μωρό το νιώθω να κουνιέται αρκετά 🙏🥹 τέλος του μήνα έχουμε καμπύλη σακχάρου κ επανέλεγχο με τη γυναικολόγο. 

Εγώ είμαι 23+3w🙏❤️

Κορίτσια εγώ που είμαι κ στρουμπουλή και έχω πάρει 8 κιλά, ούτε η γυναικολόγος ούτε ο εμβρυομητρικός μου λένε κάτι. Να προσέχω διατροφή οκ κ μιας κ οι μετρήσεις του μωρού είναι μια χαρά κ οι εξετάσεις μου καλές, ευτυχώς ούτε κάνουν σχόλια ούτε με τρομοκρατούν. 

Έχω ένα άγχος για την καμπύλη σακχάρου αλλά θα δούμε. 

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα σε όλη την ομάδα... Συγχαρητήρια για τις εξετάσεις σας ...  @WomensPower εύχομαι όλα να πάνε καλά... Μπράβο πάντως που δεν κάνατε δεύτερες σκέψεις... Εγώ όμως θα έκανα κάποια παραπάνω εξέταση άσχετα με την απόφαση μου... Μόνο κ μόνο για να είμαι προετοιμασμένη ψυχολογικά...

Δεν θυμάμαι ποια κοπέλα διάβασα για την καρδούλα ... Κορίτσι μου εύχομαι μέχρι την γέννα να έχει φυγει...

Σας εύχομαι κ στις δύο τα καλύτερα με αγάπη...❤️

14 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Καλησπέρα ομάδα! 

Συγχαρητήρια για όλα τα αποτελέσματα και ευχές για όλα όσα έχετε σε αναμονή! 

Εμείς τελικές προετοιμασίες γάμου, έχουν έρθει κ όλοι οι δικοί μου... Το μωρό το νιώθω να κουνιέται αρκετά 🙏🥹 τέλος του μήνα έχουμε καμπύλη σακχάρου κ επανέλεγχο με τη γυναικολόγο. 

Εγώ είμαι 23+3w🙏❤️

Κορίτσια εγώ που είμαι κ στρουμπουλή και έχω πάρει 8 κιλά, ούτε η γυναικολόγος ούτε ο εμβρυομητρικός μου λένε κάτι. Να προσέχω διατροφή οκ κ μιας κ οι μετρήσεις του μωρού είναι μια χαρά κ οι εξετάσεις μου καλές, ευτυχώς ούτε κάνουν σχόλια ούτε με τρομοκρατούν. 

Έχω ένα άγχος για την καμπύλη σακχάρου αλλά θα δούμε. 

Με το καλό @Eustathia μου...ποτε τον έχετε? Να περάσετε όμορφα κ να το ζήσετε χωρίς άγχος...

Να κάνω μια ερώτηση όσες έχετε γεννήσει σε δημόσιο? Στα ιδιωτικά υπάρχουν κ extra πακέτο εξετάσεων με χρέωση δική μας...στα δημόσια κάτι αντίστοιχο υπάρχει?

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...