Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , Alex@ είπε:

Και εγώ εκεί παω, εκει θα γεννησω κιολας, ειναι ο γιατρος μου εκεί. Σε ποια κλινική πας;; εμενα με παρακολουθουν στην Γ μαιευτικη....βρε λες να γεννησουμε και μαζί;;; εγώ λογικά 35η 36η εβδομάδα θα γεννήσω.

Πάω στη Γ εμβρυομητρική συγκεκριμένα δεν ξέρω αν είναι το ίδιο.Εσύ κλείνεις ραντεβού εκεί συγκεκριμένα με το γιατρό σου?

Εγώ ελπίζω οτι θα φτάσω μέχρι εκεί.Αν όλα πάνε καλά στην 36 θα κόψω την περίδεση και θα δούμε πως θα πάει μετά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Angel-11 είπε:

Πάω στη Γ εμβρυομητρική συγκεκριμένα δεν ξέρω αν είναι το ίδιο.Εσύ κλείνεις ραντεβού εκεί συγκεκριμένα με το γιατρό σου?

Εγώ ελπίζω οτι θα φτάσω μέχρι εκεί.Αν όλα πάνε καλά στην 36 θα κόψω την περίδεση και θα δούμε πως θα πάει μετά.

Και εγώ εκεί πάω γιατί με παρακολουθούν για τα διδυμα, συγκεκριμένα ο Κυριακ.... μου κάνει τους υπερήχους, στον γιατρό μου πάω στο γραφείο του έξω αλλά πάω κ στο ιατρείο του ιπποκρατειου κάθε 2 βδομάδες το πρωί την ίδια μέρα πάντα στον γιατρό που είναι εκεί, δεν κάνουν κ κάτι απλά σημειωνουν στον φάκελο το υπερηχοηραφημα ανάπτυξης που κάνω και τυχόν αιματολογικες 

Θα συμφωνήσω μαζί σου πως όλοι είναι πάρα πολύ ευγενικοί, δεν έχω κανένα παράπονο.

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Θα ρωτήσω, απλά κάθε φορά που πάω δεν είναι απαραίτητα ο ίδιος γιατρός.Οπότε θέλω να δω και τι γίνεται με αυτό το θέμα και πως λειτουργούν.Είναι λίγο περίεργος ο τρόπος που λειτουργεί το συγκεκριμένο νοσοκομείο.Δεν ξέρω αν είναι όλα έτσι.Εμένα μου κλείνουν ραντεβού για τα έκτακτα ιατρεία κάθε φορά αλλά δεν μπορώ να κλείσω με συγκεκριμένο γιατρό.Απλά μου δίνουν μέρα και ώρα για το ραντεβού.Την ίδια ώρα έχουν και άλλα 10 άτομα ραντεβού.Δεν είναι οτι πάω έχω ραντεβού πχ 9 και βλέπουν εμένα και τελειώνω και φεύγω.Κάθομαι κ περιμένω με τις ώρες και μας βλέπουν με την σειρά και μπαίνει η μια βγαίνει μετά από ώρα ξαναμπαίνει κτλ 3-4 ώρες μου παίρνει κάθε φορά .Και άλλος γιατρός βλέπει τον τράχηλο και άλλος μου δίνει οδηγίες.Αυτός που δίνει οδηγίες είναι κ αυτός που είπα οτι μου φάνηκε πολύ καλός.Με παρακολουθούσε και όσο νοσηλευόμουν εκεί .Αλλά δεν έχουμε κάνει ποτέ υπέρηχο κτλ αυτά τα κάνω έξω στον δικό μου γιατρό.Απλά παρακολουθεί τις εξετάσεις και τις μετρήσεις και μου δίνει οδηγίες για την επόμενη φορά.Τώρα που θα πάω ξανά είναι η πρώτη φορά που θα κάνουμε και υπέρηχο.Και πάλι όμως δεν θα μου τον κάνει ο ίδιος γιατρός απ οτι κατάλαβα.Υπάρχει τμήμα υπερήχων και πάω εκεί και όποιος γιατρός είναι .Εκεί μέχρι τώρα κάνω την μέτρηση του τραχήλου και ελέγχω την περίδεση αλλά 3 φορές πήγα 3 διαφορετικοί γιατροί ήταν .Απλά στο τέλος μαζεύω τα χαρτιά τις εξετάσεις τις μετρήσεις κτλ και τα δίνω στον γιατρό που μου δίνει οδηγίες.Οπότε κάπως με έχουν μπερδέψει.

Αν μπορούσα να έχω τον δικό μου εκεί θα το ήθελα και θα τον πλήρωνα κανονικά εννοείται.Απλά δεν γίνεται κάτι τέτοιο.

Και αν όντως με τον γιατρό που λέω οτι μου άρεσε στο νοσοκομείο δω οτι πηγαίνει καλά και είναι αυτός κάθε φορά και είμαι ευχαριστημένη επίσης δεν με πειράζει να τον πληρώσω για να είναι αυτός.Ακόμη βέβαια δεν ξέρουμε αν θα γίνει κάτι προγραμματισμένα ή θα περιμένουμε οπότε θα το βλέπουμε κάθε φορά πως πηγαίνει.

Δεν μένω στη Θεσσαλονίκη μένω επαρχία καμιά ώρα μακριά, αλλά εκεί με έστειλαν για την περίδεση οπότε πηγαίνω και για παρακολούθηση στο Ιπποκράτειο που την έκανα.

Το βλέπετε όλοι οτι η καρδούλα δεν θέλει να γίνει μπλε έτσι??😂😂😂

Η αλήθεια είναι οτι καλοκαιρινά τύπου σορτσάκια μπλουζάκια δεν έχουν φέρει ακόμη πολλά.Εγώ βρήκα κάποια στο Hm και στο Orchestra αλλά δεν έχουν ακόμη μεγάλη ποικιλία οπότε πήρα 2-3 σετάκια να υπάρχουν και θα δω στην πορεία τι άλλο θα φέρουν.Αλλά φανελάκια κοντομάνικα ,βαμβακερά παντελονάκια και ολόσωμα φορμάκια λεπτά βρήκα στο Hm .Απλά γενικά Ηm με παραγγελία δεν έχω κοντά κατάστημα .Επίσης παρήγγειλα κάποια λίγα πράγματα από το Sinsay δοκιμαστικά γιατί είχα πάει στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης κάποια στιγμή και μου φάνηκαν καλή ποιότητα αλλά δεν έβρισκα νούμερα.Δεν έχουν έρθει ακόμη για να δω αν είναι όπως τα θέλω.

Εντύπωση μου κάνει γιατί εγώ πχ έκλεισα ραντεβού απογευματινο με το γιατρό που ζήτησα. Όταν ξαναπάς ρώτησε τον ίδιο για να ξέρεις πώς μπορείς να έχεις πιο άμεση επαφή μαζί του. Στην 1η μου εγκυμοσύνη όλα ήταν πολύ εύκολα. Έβλεπα το γιατρό στο ιδιωτικό του ιατρείο. Δύο φορές που έκανα προληπτικά εισαγωγή έλεγα ότι είμαι από τον τάδε γιατρό και μου έδινε οδηγίες αυτός ενώ για να γεννήσω μπήκα από το προηγούμενο βράδυ για τεχνητούς πόνους. Τώρα έχω κι εγώ ένα άγχος γιατί τέλη εβδομάδας θα συναντήσω το γιατρό που μου πρότειναν. Ως τώρα με παρακολουθει ιδιώτης. 

6 ώρες πρίν, Myrtoulita είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι; Εσείς που έχετε ξεκινήσει τα ψώνια των μωρών σας έχετε πάρει και ρουχαλάκια; Κι αν ναι από πού; Γιατί όπου και να έχω κοιτάξει δεν έχω βρει ακόμα καλοκαιρινά! 

Πολλά τα καταστήματα, όρεξη να έχεις! Εγώ πήρα από mothercare, h&m και mama's and papa's. Οχι φετος, τα έχω από το γιο μου. Μπορεί έτσι για το καλό να πάρω και κάτι έξτρα. Όμως μην πάρεις πολλά γιατί μεγαλώνουν γρήγορα, ούτε ηλικίες όπως 0-3 μηνών, μερικές εταιρείες όπως τα h & m έχουν μικρή πολύ φόρμα. 

πρίν από 10 λεπτά , Eternity είπε:

Εντύπωση μου κάνει γιατί εγώ πχ έκλεισα ραντεβού απογευματινο με το γιατρό που ζήτησα. Όταν ξαναπάς ρώτησε τον ίδιο για να ξέρεις πώς μπορείς να έχεις πιο άμεση επαφή μαζί του. Στην 1η μου εγκυμοσύνη όλα ήταν πολύ εύκολα. Έβλεπα το γιατρό στο ιδιωτικό του ιατρείο. Δύο φορές που έκανα προληπτικά εισαγωγή έλεγα ότι είμαι από τον τάδε γιατρό και μου έδινε οδηγίες αυτός ενώ για να γεννήσω μπήκα από το προηγούμενο βράδυ για τεχνητούς πόνους. Τώρα έχω κι εγώ ένα άγχος γιατί τέλη εβδομάδας θα συναντήσω το γιατρό που μου πρότειναν. Ως τώρα με παρακολουθει ιδιώτης. 

Πολλά τα καταστήματα, όρεξη να έχεις! Εγώ πήρα από mothercare, h&m και mama's and papa's. Οχι φετος, τα έχω από το γιο μου. Μπορεί έτσι για το καλό να πάρω και κάτι έξτρα. Όμως μην πάρεις πολλά γιατί μεγαλώνουν γρήγορα, ούτε ηλικίες όπως 0-3 μηνών, μερικές εταιρείες όπως τα h & m έχουν μικρή πολύ φόρμα. 

Ίσως τα απογευματινά να είναι αλλιώς.Εγώ αρχικά δεν είχα σκοπό να πηγαίνω εκεί καθόλου ,θα συνέχιζα απλά στο γιατρό μου .Απλώς και από εκεί με πίεσαν να με παρακολουθούν για την περίδεση και ο γιατρός μου συμφωνεί γιατί σε κάθε έκτακτη περίπτωση θα πρέπει να πάω εκεί.Μου είπε οτι μέχρι να μπω στο μήνα μου αναλαμβάνει το νοσοκομείο .Μετά δεν υπάρχει θέμα να γεννήσω και εδώ μαζί του στην τοπική κλινική.Αλλά αυτό μόνο αφού μπω στο μήνα μου μπορούμε να το πούμε. Οπότε απλά άρχισα αμέσως μετά την περίδεση να πηγαίνω στα ραντεβού που μου κλείνουν και μου τα βάζουν πάντα πρωί στο συγκεκριμένο τμήμα.Απλά επειδή καθυστερούν πάρα πολύ δεν μπήκα στη διαδικασία να κλείσω ξεχωριστά υπέρηχο μέχρι τώρα.Αλλά για την επόμενη φορά μου έκλεισαν από μόνοι τους οπότε θα δω τι και πως .

Καλά αν τα hm έχουν μικρή φόρμα τι να πούμε για τα orchesta ? Πραγματικά στα μέχρι 3 μηνων ούτε γατί δεν μπαίνει χαχαχα.Στα περισσότερα νομίζω τα νουμεράκια δεν αντιστοιχούν στους μήνες που γράφουν.Εγώ ξεκίνησα με κάποια λίγα μικρά που είναι το 56 και αμέσως μετά το 62.Δεν πήρα καθόλου τα πάρα πολύ μικρά. 50/ 52.

Mama's and papas's είναι κατάστημα η μάρκα που βρίσκεις σε άλλο κατάστημα ?

πρίν από 36 λεπτά , Alex@ είπε:

Και εγώ εκεί πάω γιατί με παρακολουθούν για τα διδυμα, συγκεκριμένα ο Κυριακ.... μου κάνει τους υπερήχους, στον γιατρό μου πάω στο γραφείο του έξω αλλά πάω κ στο ιατρείο του ιπποκρατειου κάθε 2 βδομάδες το πρωί την ίδια μέρα πάντα στον γιατρό που είναι εκεί, δεν κάνουν κ κάτι απλά σημειωνουν στον φάκελο το υπερηχοηραφημα ανάπτυξης που κάνω και τυχόν αιματολογικες 

Θα συμφωνήσω μαζί σου πως όλοι είναι πάρα πολύ ευγενικοί, δεν έχω κανένα παράπονο.

Νομίζω οτι δεν έχω πετύχει τον συγκεκριμένο γιατρό.Θα δω από  την επόμενη φορά που έχω και υπέρηχο ποιος τον κάνει και αν θα είναι ο ίδιος κάθε φορά .Μέχρι στιγμής τη μέτρηση τραχήλου μου την έκαναν 3 διαφορετικοί.Ναι αυτό κάνουν και σε μένα εξετάσεις ,καλλιέργεια πάντα λόγω της περίδεσης και σημειώνουν τις μετρήσεις.

Και πέρα από την ευγένεια δεν μου φάνηκε καθόλου χάλια και η πτέρυγα που νοσηλεύτηκα.Σαν δημόσιο το είχα κάπως πιο χάλια στο μυαλό μου .Ήμουν στην εμβρυομητρική πτέρυγα δεν ξέρω δηλ στα δωμάτια που είναι οι μανούλες τι γίνεται.Αλλά είναι δίπλα ακριβώς από οτι κατάλαβα.Και μεγάλα ήταν και φωτεινά και καθαρά και το φαγητό οκ  για νοσοκομείο .Μόνο τουαλέτα δεν είχε το κάθε δωμάτιο αλλά μήπως έτσι είναι σε όλα ?Δεν γνωρίζω καθόλου .Αλλά είχε 2 τουαλέτες για 3 δωμάτια.

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...