Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. Τρίτη πάω για prp και Παρασκευή για υπέρηχο Β φάσης.

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 21 λεπτά , Angel-11 είπε:

Καλά έκανες εννοείται .Τα ρούχα που μας έδωσαν τα ανιψάκια μου είναι σαν καινούρια.Σιγά πόσο καιρό τα φοράνε τα πρώτα.Και θα έπαιρνα και από φίλες άνετα που μου πρότειναν απλά είναι ήδη πάρα πολλά και δεν ήθελα να γεμίσω.Συν πόσα λευκά είδη μας έδωσαν επίσης σαν καινούρια.Απλά συμπλήρωσα κάποια καινούρια για να είμαι άνετα και για να το χαρώ κιόλας.Αλλά ακόμη και εμείς που είναι το πρώτο μας παιδάκι πχ κρεβατάκι δεν θα πάρουμε,υπάρχει και είναι ολοκαίνουριο.Κοιμήθηκε μέσα το ανηψάκι μου ένα χρόνο μόνο τα μεσημέρια.Οπότε θεώρησα οτι θα είναι τζάμπα έξοδα ένα καινούριο.Προτίμησα να πάρω ένα λίκνο καινούριο.Επίσης έχουμε ρηλάξ και απλό και κούνια,αυγό και δυο καλαθούνες με βάση,αλλαξιέρα ,πάρκο,καρότσι καλοκαιρινό,αποστειρωτή, .Και μάλιστα κάποια διπλά και τριπλά ( 5 ανηψάκια ντε) οπότε θα βολευτεί και η μαμά μου καθώς από Σεπτέμβρη αναγκαστικά θα γυρίσω για δουλειά και θα έχει baby sitting.Κάποια πράγματα θεωρώ οτι δεν υπάρχει λόγος να τα αγοράσουμε αφού μας τα έδωσαν.Μπορώ να πάρω κάτι άλλο που σε άλλη φάση θα ήταν πολυτέλεια ας πούμε.Θα γελάσετε αλλά έχω βάλει στο μάτι βρε κορίτσια έναν κάδο για πάνες χαχαχαχαχα.Και ενώ σκέφτομαι οτι μάλλον είναι υπερβολή μου άρεσε πολύ σαν ιδέα γιατί λένε οτι δεν μυρίζει καθόλου και επειδή δεν θέλω να βγάζω έξω από την πόρτα τις πάνες το βράδυ μου φάνηκε καλή ιδέα.Έχει χρησιμοποιήσει καμία?Επίσης για ζυγαριά πιστεύετε οτι είναι χρήσιμο να έχουμε?

@Eternity Τι ωραία νέα κορίτσι μου ! Άντε πάει και η αμνιο να πάρεις και τα αποτελέσματα και θα σου φύγει και αυτό.Μετά μόνο χαλάρωση και ετοιμασίες.Να κάνεις κ την ανακοίνωσή σου να μην χρειάζεται να το κρύβεις άλλο.

Όσο για το δημόσιο και το ιδιωτικό εγώ είχα σκοπό αρχικά να πάω σε ιδιωτικό .Αλλά όταν χρειάστηκε για την περίδεση να νοσηλευτώ και να την κάνω στο δημόσιο έμεινα πολύ ευχαριστημένη.Και κάπως άρχισα να το σκέφτομαι.Βέβαια έτσι και αλλιώς στην περίπτωση μου αν χρειαστεί να γεννήσω πριν τις 37 το δημόσιο είναι μονόδρομος.Καλώς εχόντων των πραγμάτων όμως στις 36-37 εβδ θα κόψουμε την περίδεση και από κει και πέρα όσες μέρες η εβδομάδες κερδίσουμε.Επειδή συνεχίζουν και με παρακολουθούν και στο δημόσιο λόγω της περίδεσης τελικά ίσως και να θέλω να γεννήσω εκεί.Το μόνο που με ανησυχεί είναι η απόσταση.Χρειάζομαι 1 ώρα τουλάχιστον για να φτάσω στο νοσοκομείο και αν είναι ώρα με κίνηση μπορεί να φτάσω και το 2 ωρο .Οπότε δεν ξέρω.Βέβαια θα δω και τι οδηγίες θα μου δώσουν εκεί προς το τέλος.Ίσως γίνει και προγραμματισμένα.Μέχρι στιγμής ακόμη και ο γιατρός μου λέει πως μέχρι να φτάσω στο μήνα μου ακούμε τις οδηγίες του νοσοκομείου γιατί αυτοί θα αναλάβουν .Μόλις μπω στο μήνα μου θα δούμε τότε τι θα με κάνει να νιώθω πιο άνετα.Επίσης στο δημόσιο δεν θα έχω τον γιατρό μου και πιθανόν να μην πετύχω και αυτόν που με παρακολουθεί εκεί,αλλά αυτόν που εφημερεύει.Και αυτό δεν ξέρω κάπως με ενοχλεί.Εσείς στο δημόσιο μπορείτε να πάρετε το γιατρό σας?

Εμένα θα μπει στο δημόσιο οπότε για αυτό το σκέφτομαι... Μπορείς αυτόν που σε παρακολουθεί,φυσικά από όσο ξέρω...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Εμένα θα μπει στο δημόσιο οπότε για αυτό το σκέφτομαι... Μπορείς αυτόν που σε παρακολουθεί,φυσικά από όσο ξέρω...

Θα το ρωτήσω την επόμενη φορά που θα πάω για να ξέρω.Μου φάνηκε πολύ καλός και αυτός εκεί και μου τα εξηγεί όλα πολύ καλά και με  καθησυχάζει.Οπότε αν είχα την επιλογή να τον έχω σίγουρα θα ήταν ένα επιπλέον θετικό για το δημόσιο.

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Myrtoulita είπε:

Εχω κρατήσει κι εγώ ευτυχώς κάποια πράγματα απλά πρέπει να τα ελέγξω από αποθήκη και πατάρι να δω την κατάσταση τους! Αλλά όσον αφορά τον ρουχισμό δεν έχω κανέναν σε κοντινό κύκλο με πρόσφατο μωρό που να πω ότι θα μου δώσει ρουχαλάκια κτλ οπότε αναγκαστικά θα  πρέπει να αγοράσω όλον τον ρουχισμό από τη αρχή! Και να ξέρατε και για την  συνέχεια πόσες σακούλες ρούχα έχω χαρίσει! Εχω κρατήσει ελάχιστα για ενθύμιο! Καλά να ναι θα του πάρουμε καινούργια! 😍

@Eternity σιδερένια κορίτσι μου! Με το καλό τα αποτελέσματα! Μιας που λέτε για γέννες θα γεννήσει καμία κοπέλα στο ΡΕΑ; Η αν έχει καμία εμπειρία από εκεί να μου πει εντυπώσεις; ΡΕΑ συγκριτικά με Μητέρα! 

Εγώ...1ο μητέρα 2ο Ρέα...

Βέβαια η κάθε κοπέλα έχει την γνώμη της κ πως το βίωσε... Για εμένα το μητέρα είναι τοπ... Ευγενικές...αμέσως ερχόντουσαν... Όλα μια χαρά...

Ρέα...προσωπικά για εμένα χαλιά... Πολύ λίγο προσωπικό κ φυσικά δεν φταίνε οι κοπέλες για την καθυστέρηση...όταν σε έναν όροφο είναι στην βάρδια πχ 3 άτομα τι να κάνουν... Κάτω όμως στην ανάνηψη...αγενεστατες...όχι προς εμένα άκουγα κ έβλεπα σε άλλους... Βέβαια αν δεν προλάβω τον γιατρό μου να μπει στο δημόσιο ,πάλι στο ρεα θα πάω γιατί εκεί είναι κ θέλω τον γιατρό μου....από την άλλη δεν θα το παντρευτούμε κιόλας το μαιευτήριο..3-4 μέρες είναι κ πάμε σπίτι μας... Κατά τα άλλα στο θέμα ασφάλειας,δεν φοβήθηκα για κάτι πάνω στην γέννα πχ... Όλα ήταν μια χαρά...

Προς το παρόν όλα τα κάνω στο ρεα... Η γέννα μου άγνωστη ακόμα... Άντε να δούμε...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...