Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Lila86 είπε:

Λυπάμαι κορίτσι μου... Πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι και θα δεις σε λίγες μέρες θα είσαι καλυτερα.. 🩷

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου το πέρασα πριν λίγο καιρό και σε νιώθω. ,όπως και πολλές άλλες κοπέλες εδώ μέσα, μην τ αφήσεις να σε πάρει από κάτω, πέρνα καλά μάζεψε δυνάμεις και όλα θα γίνουν 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

1 hour ago, Αννούλαααα είπε:

@Farmakotriftena προσπαθώ να το αποφύγω γιατί έχω κ ελκωδη κολίτιδα, σάκχαρο, θυροειδή.... Ήδη μου φαίνεται παίρνω πολλά...λέω άλλες τρεις βδομάδες έμειναν να κάνω υπομονή.... 

Ρε κορίτσια κ πολύ πονοκέφαλο...εσείς έχετε?

Επίσης αν κ νωρίς που θα γεννήσεις έχετε κάτι στο μυαλο σας?

@Farmakotriftena πάντως λέω μπράβο σου που έχεις ήδη τόσα παιδάκια κ κάνεις κι άλλο... Έχεις πολύ υπομονή φαίνεται...😁...

Πονοκέφαλο φοβάμαι να μην πάθω... Πριν 1,5 χρ που νοσησα απο κοβιντ μου άφησε πονοκεφάλους που δεν ειχα. Και φοβάμαι μην με πιασουν τωρα. Παίρνεις ντεπον ; Δεν τον μπορώ με τίποτα τον πονοκέφαλο...

1 hour ago, Eustathia είπε:

Είμαι στην 9η εβδομάδα, 8+3 για την ακρίβεια... Έστειλα κ στη γιατρό τα αποτελέσματα όλων των εξετάσεων σήμερα, της περιέγραψα και για τα μπεζ υγρά και θα δούμε τι θα μου πει. Της είπα ανησυχώ που δεν έχω ιδιαίτερα συμπτώματα. Ελπίζω να μη φανώ παρανοϊκή 😇

Κοντά είμαστε εμεις. Εγω αυριο κλείνω την 8η (7+6 σημερα). Αντε να σου πει να πας απο εκεί να δεις οτι ολα είναι καλα, να ηρεμήσεις λίγο ❤️

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 394
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 28 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Πονοκέφαλο φοβάμαι να μην πάθω... Πριν 1,5 χρ που νοσησα απο κοβιντ μου άφησε πονοκεφάλους που δεν ειχα. Και φοβάμαι μην με πιασουν τωρα. Παίρνεις ντεπον ; Δεν τον μπορώ με τίποτα τον πονοκέφαλο...

Κοντά είμαστε εμεις. Εγω αυριο κλείνω την 8η (7+6 σημερα). Αντε να σου πει να πας απο εκεί να δεις οτι ολα είναι καλα, να ηρεμήσεις λίγο ❤️

Όχι ούτε ντεπον δεν έχω πάρει... Προσπαθώ λίγο να ξαπλώνω μήπως με αφήσει... Κάποιες φορές πιάνει...όχι πάντα όμως... Μου φαίνεται βουνό να φτάσω στο τέλος... Κ πιστεύω θα με δυσκολέψει πολύ το σάκχαρο...να μην μπορω να φάω όσο θέλω κ όλα... Αλλά κ γλυκά... Τέλος πάντων μην μουρμουραω συνεχώς...αν είναι γερά κ με το καλό να έρθουν κ ας περνάμε τώρα ότι περνάμε...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Κορίτσια καλημέρα... Εγώ ξύπνησα με διάρροια σήμερα... παρενέργεια από τα glucophage ...πρέπει να πάρω μετα την ενδοκρινολόγο να την ενημερωσω,οπότε με βλέπω για ινσουλίνη από τώρα ...

• Λυπημένη/-ος 1

1 hour ago, Αννούλαααα είπε:

Κορίτσια καλημέρα... Εγώ ξύπνησα με διάρροια σήμερα... παρενέργεια από τα glucophage ...πρέπει να πάρω μετα την ενδοκρινολόγο να την ενημερωσω,οπότε με βλέπω για ινσουλίνη από τώρα ...

Καλημέρα! Εγω στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ειχα οριακο νηστείας μεχρι 12η περίπου, οποτε είχα ξεκινήσει μετρησεις αλλα τελικα ηταν η αφυδάτωση γιατι μετα ειχα καλο. Παρ'ολα αυτα προσεχα και το κρατησα και μετα την γέννα. 

Τι νηστείας εχεις;

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Καλημέρα κορίτσια... Εγώ σήμερα αντι για μπεζ είδα λίγο (πάλι μόνο στο χαρτί) σαν αίμα. Όχι ζωντανό κόκκινο αλλά δεν ήταν κ μπεζ όπως τις άλλες φορές. Έχω φρικάρει κ δεν μπορώ να λείψω από τη δουλειά με τίποτα σήμερα. Έχω αγχωθεί και φοβάμαι τώρα. Θα πάρω τη γιατρό να πάω κ σήμερα αν γίνεται να το δούμε. Αλλά μέχρι τότε ανησυχώ. Νιώθω κάτι πονάκια χαμηλά αλλά όχι κάτι να πω τι πόνος 🤕

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Eustathia είπε:

Καλημέρα κορίτσια... Εγώ σήμερα αντι για μπεζ είδα λίγο (πάλι μόνο στο χαρτί) σαν αίμα. Όχι ζωντανό κόκκινο αλλά δεν ήταν κ μπεζ όπως τις άλλες φορές. Έχω φρικάρει κ δεν μπορώ να λείψω από τη δουλειά με τίποτα σήμερα. Έχω αγχωθεί και φοβάμαι τώρα. Θα πάρω τη γιατρό να πάω κ σήμερα αν γίνεται να το δούμε. Αλλά μέχρι τότε ανησυχώ. Νιώθω κάτι πονάκια χαμηλά αλλά όχι κάτι να πω τι πόνος 🤕

Βεβαια παρ'την και πες της να σε δει το απόγευμα!! Ολα καλα θα πανε! Λογικο να εχεις φρικαρει τωρα...

yplDp3.png

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

Βεβαια παρ'την και πες της να σε δει το απόγευμα!! Ολα καλα θα πανε! Λογικο να εχεις φρικαρει τωρα...

Πήγα πριν στην τουαλέτα και δεν είχα κάτι αλλά εννοείται ακόμη ανησυχώ... Συνέχεια από το πρωί νιώθω ότι έρχεται αίμα, χωρίς λόγο δεν πονάω ή κάτι. 

4 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!

Επειδή και εγώ παίρνω τα glucophage κάνουν διάρροια για δύο τρεις μέρες και μετά φεύγει.. Κάνε λίγο υπομονή και θα περάσει 

• Ευχαριστώ 1

14 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ 🙏❤️ μακάρι! Όντως είμαστε πολύ κοντά 🥹

πρίν από 15 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!

Επειδή και εγώ παίρνω τα glucophage κάνουν διάρροια για δύο τρεις μέρες και μετά φεύγει.. Κάνε λίγο υπομονή και θα περάσει 

Αχχχ αλήθεια...? Ενημέρωσα την ενδοκρινολόγο κ μου είπε ο γραμματέας θα με καλέσει σε λίγο... Αγχώθηκα πολύ...έχω κ ελκωδη κολίτιδα...  Με ποιον μήνα είσαι? Μετράς κ σάκχαρο? Κανείς κ διατροφή ή είσαι ελεύθερη? Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου...

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , Eustathia είπε:

Πήγα πριν στην τουαλέτα και δεν είχα κάτι αλλά εννοείται ακόμη ανησυχώ... Συνέχεια από το πρωί νιώθω ότι έρχεται αίμα, χωρίς λόγο δεν πονάω ή κάτι. 

Αυτη την αισθηση την εχω κι εγω πολυ συχνά. Ισως ειναι ο φοβος μας.

Μιλησες με τη γιατρό σου;

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Αυτη την αισθηση την εχω κι εγω πολυ συχνά. Ισως ειναι ο φοβος μας.

Μιλησες με τη γιατρό σου;

Ναι σήμερα στις 7 έχω ραντεβού να το δούμε. Θα ασπρίσουν τα μαλλιά μου μέχρι τότε🤢

@Αννούλαααα και @Kate89 μετρατε σάκχαρο; Τι τιμες παιζει σε νηστειας και μεταγευματικα;

Μετρησα χθες και σημερα απο περιέργεια και ειναι οκ. Αλλα εχω κι εγώ φοβία μην γινουν τα ιδια με την προηγούμενη εγκυμοσύνη.

πρίν από 1 λεπτό , Eustathia είπε:

Ναι σήμερα στις 7 έχω ραντεβού να το δούμε. Θα ασπρίσουν τα μαλλιά μου μέχρι τότε🤢

Ολα καλα θα ειναι!! Το πιστεύω κορίτσι μου. Ωστόσο καταλαβαινω το φοβο σου. Κι εγω χαλια θα ημουν απο το άγχος. Φιλη μου στην 9η βδομάδα ειχε πάρα πολύ αιμα και πηγματα φαντάσου. Και τελικα ηταν ο πλακούντας που "εψαχνε" να κολλήσει. Φαντάσου εκεινη πηρε τρομοκρατημενη τον γιατρο και σίγουρη οτι απέβαλε κι εκεινος της ελεγε "τιποτα δεν έχει γίνει, ελα το απόγευμα να ησυχάσεις".

Εύχομαι και σε σενα να είναι ολα καλα. Στειλε μας ..

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

yplDp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Αχχχ αλήθεια...? Ενημέρωσα την ενδοκρινολόγο κ μου είπε ο γραμματέας θα με καλέσει σε λίγο... Αγχώθηκα πολύ...έχω κ ελκωδη κολίτιδα...  Με ποιον μήνα είσαι? Μετράς κ σάκχαρο? Κανείς κ διατροφή ή είσαι ελεύθερη? Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου...

Είμαι στην 10η εβδομάδα τώρα.Υποτιθεται ότι κάνω διατροφή αλλά τις μέρες που έκανα εμετούς έτρωγα μόνο φρυγανιές και μακαρόνια που δεν είναι και ότι καλύτερο για το ζάχαρο.

Δεν το μετράω όχι, μέχρι στιγμής είχα κάνει εξετάσεις αίματος και ήταν στα όρια αλλά δεν ανησύχησε ο γυναικολόγος οπότε το άφησα.

Σήμερα ενημέρωσα και τον ενδοκρινολόγο μου και βλέπουμε τι θα μου πει.

πρίν από 12 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Αννούλαααα και @Kate89 μετρατε σάκχαρο; Τι τιμες παιζει σε νηστειας και μεταγευματικα;

Μετρησα χθες και σημερα απο περιέργεια και ειναι οκ. Αλλα εχω κι εγώ φοβία μην γινουν τα ιδια με την προηγούμενη εγκυμοσύνη.

Ολα καλα θα ειναι!! Το πιστεύω κορίτσι μου. Ωστόσο καταλαβαινω το φοβο σου. Κι εγω χαλια θα ημουν απο το άγχος. Φιλη μου στην 9η βδομάδα ειχε πάρα πολύ αιμα και πηγματα φαντάσου. Και τελικα ηταν ο πλακούντας που "εψαχνε" να κολλήσει. Φαντάσου εκεινη πηρε τρομοκρατημενη τον γιατρο και σίγουρη οτι απέβαλε κι εκεινος της ελεγε "τιποτα δεν έχει γίνει, ελα το απόγευμα να ησυχάσεις".

Εύχομαι και σε σενα να είναι ολα καλα. Στειλε μας ..

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Μου δίνεις κουράγιο 🙏🥹 θα σας ενημερώσω, ελπίζω να ναι όλα καλά! Και να το δω να έχει μεγαλώσει. Έχω να το δω από την προηγούμενη Δευτέρα. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...