Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   9 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Expand  

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Ααα τέλεια!! Αύριο το πρωί θα πιάσω μολύβι και χαρτί να σημειώσω!! Και από Δευτέρα ξεκινάω τις αγορές!!

Αλήθεια μπάνιο πότε ξεκινάμε στο σπίτι;;;

Expand  

Μόλις πέσει ο ομφαλός αν δεν κάνω λάθος κάνουμε κανονικά μπανάκι. Μέχρι τότε τοπικά.Ας με διορθώσει κάποια αν κάνω λάθος.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Τέλεια τα είπες !

@Alex@ Έμπειρη δεν είμαι αλλά θα σου πω και εγώ τι έχω πάρει η τι έχω στη λίστα να πάρω.Στα πιο μεγάλα ότι έγραψε ο Γιάννης και εμείς θα πάρουμε και μια φωλίτσα που μας άρεσε .

Από ρούχα εκτός από φορμάκια ολόσωμα και φανελάκια κοντομάνικα εγώ πήρα και κάποια παντελονάκια λεπτά βαμβακερά έτσι για να συνδυαστούν με ένα φανελάκι  (πήρα και 3-4 μακρυμάνικα ) για κάποια πιο δροσερή μέρα.Πήρα και μερικά σετάκια σορτσάκια και μπλουζάκια κοντομάνικα.Δεν ξέρω αν θα με βολέψουν οπότε πήρα λίγα, απλά δεν μου αρέσουν τα ολόσωμα φορμάκια για έξω.Και εντάξει σίγουρα λόγω ζέστης πιθανό να είμαστε απλά με ένα φανελάκι ,αλλά είπα να πάρω μερικά  να υπάρχουν.Καλτσάκια,1-2 ζακετούλες ,πετσετούλες αυτές με κουκούλα για το μπάνιο,μια δυο κουβερτούλες λεπτές καλοκαιρινές ,πανάκια μικρά για τις γουλίτσες και  σαλιάρες υφασμάτινες,σελτεδάκια αδιάβροχα ,πάνες λεπτές σαν μικρά σεντονάκια(και για το λίκνο σαν σεντονάκι αλλά και στο καρότσι μου φαίνονται αρκετά δροσερά).Γενικά νομίζω πήρα κάποια βασικά για να βολευτούμε το πρώτο 2μηνο-3μηνο  τουλάχιστον και ανάλογα με την ανάπτυξη θα το δω και στην πορεία.Αυτά νομίζω,κάτι άλλο δεν μου έρχεται τώρα.

Expand  

Μια χαρά τα γράψατε... Πιστεύω είναι σούπερ...

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Ααα τέλεια!! Αύριο το πρωί θα πιάσω μολύβι και χαρτί να σημειώσω!! Και από Δευτέρα ξεκινάω τις αγορές!!

Αλήθεια μπάνιο πότε ξεκινάμε στο σπίτι;;;

Expand  

Από ότι θυμάμαι μόλις πέσει ο ομφαλός,αν κ δεν αργεί...θα σου πει ο παιδίατρος...δίνει κ αυτός τις οδηγίες του...από καλλυντικά... Σαμπουάν αφρολουτρο...καθαρό οινόπνευμα,αποστειρωμενες γάζες... Εμείς βάζουμε μπακρομπαν για τον ομφαλό...κρέμα αλλαγής Πάνας ...δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι για το μωρό...

Κ όρους... Αν θυμηθώ κ τι ποτά άλλο θα προσθέσω 

• Μου αρέσει 2

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Τι ωραία που τα λέτε όλα κ πόσο δεν έχω πάρει τίποτα ακόμη 😇😇 @GiannisP.Κ εμείς έτσι κάπως έχουμε τη λίστα μας. 

Κορίτσια εμείς πρώτα θα παραγγείλουμε όσα έχουμε ήδη διαλέξει, παράλληλα θα δούμε τι μας έχουν φέρει κ τι έχουν να μας δώσουν οι κοντινοί μας. 

Ωστόσο χαζεύω συνέχεια ρουχαλάκια για μπέμπες κ είναι έρωτας, δεν υπάρχει 🥰🥰🥰

Σε άλλα νέα η κούραση μου δεν περιγράφεται... Πρεπει να κοψω λιγο ρυθμούς κ δεν μπορώ 🤦 

Παράλληλα τις τελευταίες νύχτες έχω ισχιακους πόνους, πονάνε οι γοφοί μου. Μου πήρε δώρο ο άντρας μου μαξιλάρι εγκυμοσύνης κ μαξιλάρι θηλασμού. Κ λέω να αρχίσω το πρώτο σιγά σιγά. Έχετε εσείς? Σας έχει βοηθήσει?? 

(σήμερα όλη μέρα θελω παγωτό 😇

• Μου αρέσει 2

Μαξιλάρι εγκυμοσύνης παρήγγειλε η γυναίκα μου σήμερα, παγωτό τρώει τις τελευταίες μέρες λίγο κάθε μέρα.. Βέβαια έχει σταματήσει δύο μήνες τώρα τη δουλειά γιατί κουράζεται πολύ γρήγορα. 

• Μου αρέσει 2

8 ώρες πρίν, GiannisP. είπε:

Μαξιλάρι εγκυμοσύνης παρήγγειλε η γυναίκα μου σήμερα, παγωτό τρώει τις τελευταίες μέρες λίγο κάθε μέρα.. Βέβαια έχει σταματήσει δύο μήνες τώρα τη δουλειά γιατί κουράζεται πολύ γρήγορα. 

Expand  

Εγώ σήμερα σχόλασα από τη δουλειά στις 5 κ μισή κ μετά είχα εργασία μεταπτυχιακού και διάβασμα γιατί αύριο έχω μάθημα μεταπτυχιακού 🤦🤦

Παράλληλα έχω κλείσει κ δοκιμαστικό χτένισμα για το γάμο, γενικά ένας χαμούλης 😇😇

Το μαξιλάρι θα αρχίσω κ εγώ να το χρησιμοποιώ μήπως με ξεκουράζει λίγο. Δεν κοιμάμαι πολύ καλά τα τελευταία βράδυα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Τι ωραία που τα λέτε όλα κ πόσο δεν έχω πάρει τίποτα ακόμη 😇😇 @GiannisP.Κ εμείς έτσι κάπως έχουμε τη λίστα μας. 

Κορίτσια εμείς πρώτα θα παραγγείλουμε όσα έχουμε ήδη διαλέξει, παράλληλα θα δούμε τι μας έχουν φέρει κ τι έχουν να μας δώσουν οι κοντινοί μας. 

Ωστόσο χαζεύω συνέχεια ρουχαλάκια για μπέμπες κ είναι έρωτας, δεν υπάρχει 🥰🥰🥰

Σε άλλα νέα η κούραση μου δεν περιγράφεται... Πρεπει να κοψω λιγο ρυθμούς κ δεν μπορώ 🤦 

Παράλληλα τις τελευταίες νύχτες έχω ισχιακους πόνους, πονάνε οι γοφοί μου. Μου πήρε δώρο ο άντρας μου μαξιλάρι εγκυμοσύνης κ μαξιλάρι θηλασμού. Κ λέω να αρχίσω το πρώτο σιγά σιγά. Έχετε εσείς? Σας έχει βοηθήσει?? 

(σήμερα όλη μέρα θελω παγωτό 😇

Expand  

Έχετε και το γάμο.Ας περάσει με το καλό,να γίνουν όλα όπως τα θέλετε και μετά θα τα βρεις όλα!

Άσε είναι τόσο όμορφα τα ρουχαλάκια που θέλω να τα πάρω όοολα .Αλλά προσπαθώ να μην κάνω υπερβολές γιατί και εγώ έχω αρκετά πράγματα από τα ανιψάκια μου.Έκανα αυτό που λες.Είδα τι είχαμε ήδη και τι θα με βόλευε να χρησιμοποιήσω.Είχαμε αποφασίσει τι θέλουμε οπωσδήποτε να αγοράσουμε καινούριο .Μας έχουν πει ήδη κάποιοι φίλοι κ συγγενείς για το τι θέλουν να μας πάρουν η μας έχουν πάρει ήδη και συμπλήρωσα τη λίστα μου.Οπότε έκανα πρόσφατα κάποιες τελευταίες αγορές σε ρούχα και βασικά λευκά είδη ώστε να είμαστε πλήρεις .Άφησα για πιο μετά τα καλλυντικά (Αφρόλουτρα,κρέμες κτλ ) και γενικά τα είδη φαρμακείου .Για το πλύσιμο θα περιμένω μόλις μπει ο επόμενος μήνας για να ετοιμαστεί και να έχουν μπει κάποια έπιπλα στο δωμάτιο για να έχω να τα βάλω κατευθείαν στη θέση τους.Τέλος Απρίλη θα ήθελα ιδανικά να τα έχω όλα έτοιμα .

Μαξιλάρι εγκυμοσύνης χρησιμοποιώ από πολύ νωρίς,μην σου πω από τον 4ο μήνα.Με έχει σώσει πραγματικά .Με βολεύει πάρα πολύ γιατί εγώ πριν κοιμόμουν μπρούμυτα και δυσκολεύτηκα να συνηθίσω στο πλάι.Ο άντρας μου βέβαια το αντιπαθεί γιατί σε λίγο δεν θα χωράμε οι 3 μας στο κρεβάτι 😂😂😂. Οι 4 βασικά αν βάλουμε και τον μπέμπη.Βέβαια θα σου πω οτι και με το μαξιλάρι, ενώ κοιμάμαι αρκετά καλά ,πολλές φορές έχω τέτοιους πόνους στους γοφούς.

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...